| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:11
- Nahlásit
Karol
máme s Jíťou takovej problém....
viděla jsem tady na pavláku maminu s hlubokým kočárem a ve předu měla dole přidělanou takovou sedačku na starší dítě, vypadalo to, že je to přesně na to dělaný, tak se to snažím vygooglit ale vážně netuším co dát za hesla - nenapadá tě něco? nebo neviděla si někdy někde něco takovýho - Anežka tvrdošíjně odmítá chodit a moc času na nacvičování už jí zase nezbývá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
O Nezdřevě jsem to slyšela z úst účastníka,který nemá sklony přehánět a není to povídání na tento pokec.
Jumi
Ahojda,tak jsem Cathy důkladně ostříhala a sama jsem byla též u kadeřníka- mám barevné proužky - jsou z nás kočky!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:13
- Nahlásit
Jumi
přídavná sedačka na kočárek?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:19
- Nahlásit
Zuzana T
no tak to teda - vedle vás budeme s Bernášem vypadat jak ochechule!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:25
- Nahlásit
Jumi
Tak mu taky uděláme proužky,když se má lišit,tak pořádně !
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:26
- Nahlásit
Jumi
Co sourozenecký kočárky nebo koč. pro sourozence?
Ona i kdyby začla Anežka chodit, tak toho stejně moc nenachodí a do kočáru bude muset...
nebo to bylo něco jako jednoduššího, než co se prodává pro sourozence s menším věkovým rozdílem? (Ale moc se v tom nevyznám, mám na fo zatím málo dětí :lol
Co Jitka, jak se těšej?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:28
- Nahlásit
Zuzana T
tak mi to řekneš na táboře jasně že těžko si dělat názor když tam člověk nebyl, pro mě z toho hlavně vyplývá - nikdy nevést psa na zkouškách, co organizuju (měla jsem pořád trochu takové nutkání opravit si s Borgáčem ty OVVR, až je budu pořádat u nás
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:29
- Nahlásit
Jumi
Nebylo to třeba to, co je na týhle stránce úplně dole?
To mi připomíná tvůj popis
http://www.ajuty.cz/souroz.htm
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:30
- Nahlásit
Jumi
Já mám starší kluky 13 měsíců po sobě a když se narodil mladší, starší ještě nechodil. Bylo to docela složitý. Buď seděl v nohách kočárku, nebo jsem ho nosila v turistické židličce na zádech. Naštěstí jsme se po šestinedělí stěhovali z Prahy.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:31
- Nahlásit
Jumi
Poseldní kočárkovej odkaz, slibuju to sem prostě nepatří . Ale koukni na tohle:
http://www.mimishop.cz/nejlepsikocarky/detail.php? zbozi=80705
To je zajímavý, ne?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:33
- Nahlásit
Ketrin
Teda, ne že by to bylo nějak dlouho , ale maji to dneska ženský o dost snažší s těma vymakanejma dvojkočárama...co?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:34
- Nahlásit
Ketrin
Týjo, teď mi to teprve trklo! 13 měsíců, to musel bejt vůbec hukot!!! Dvě přebalovací a nechodící děti. Jééééééééé
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:36
- Nahlásit
Karol
no to je právě to - sourozenecké kočárky jsou drahé jak prase - takže by dali 16. tis za kočár, když už dva maj a Jitka tvrdí, že by to navíc bylo na poměrně krátkou dobu... a navíc se nevejdou k nim do výtahu, takže by musela obě děti, nákup a psa tahat z kočárkárny...zatím si myslíme já že malé do šátku Anežka na sporťák - Jitka že Anežka do krosny malé do kočáru a zavání to oddělenejma prochajdama - má kamarádku která to má podobně a strká Natálku Michalce k nohám, jenže v únoru to bude asi trošku něco jiného než teď v létě...
Na mimi se samo těšej, ale Jitka se docela hodně bojí, jak to zvládne a neustále mi dává rady typu - rozhodně neotěhotni když máš první na plínách a líčí hrůzostrašné historky o tom jak rozbalí Anežku a zvedne se ji kufr tak, že letí blejt na záchod - anežka v pokoji špinavá rozbalená a řvoucí a lišák strká s Jíťou obličej do záchoda
Myslím, že se ji nabídnu že ji po porodu budu ty dva její poklady chodit venčit, máme to k nim 10min, tak ať má taky chvilku čas alespoň na to malé, když už ne na sebe...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:40
- Nahlásit
Karol
ta dvojka se tam nevejde a u jedničky se mi nezobrazili všechny obrázky ale vypadá to nadějně
Oni budou mít rozdíl asi 20 měsíců mimi v únoru a malá je červnová...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:42
- Nahlásit
Karol
Nooo ono to je dost dlouho. Jo a ještě jsem si vzpomněla - taky jsem jednou zkusila vézt jednou rukou hluboký kočár a druhou golfáče. Ale to fakt nešlo
Jumi
Mít dvě děti takhle brzo po sobě je sice záhul, ale jak trošku odrostou, tak super.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:42
- Nahlásit
Jumi
Ale ta stupačka v tom prvním odkazu nevypadá špatně.Už jsem to viděla ,starší dítě stojí a drží se madla kočárku jako by ho řídilo.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:45
- Nahlásit
Jumi
A ona to má kolik měsíců od sebe? Teda bude mít?
A koukala se taky po bazarech? Já mám pocit, že moje ségra kupovala sourozenecký kočár za pár tisíc v bazaru a byli spokojený! A pak ho zas prodá. Těch 16 tisíc je samozřejmě šílený.
Představ si, my to máme jak ve filmu - rodiče se přetahujou, kdo co koupí. Ondrův táta si okamžitě zabral kočárek (a to stačilo jen se před nim zmínit, že ten, co bych si moc přála je dost drahej a Ondra je rozhodně proti....a fakt jsem to nijak nemyslela - a on hned, že kočárek samozřejmě kupujou oni a ještě na mě mrkal, že to bude určitě ten "můj" )
A naši když to slyšeli, tak zas hned že oni teda postýlky (budem vzhledem k velikosti bytu potřebovat rozhodně dvě, jestli ne tři...) Tak už jen potřebujem nějaký adepty na hadříky a nějaký ty vaničky a blbinky
(A spoustu toho bude taky vyrábět Ondra, ale postýlky jsem ho nakonec přesvědčila, že koupíme, protože se to prostě nevyplatí vyrábět. Teď jsme objevily nějakou za 850 Kč novou, a když se občas trochu poláme, tak jí prostě Ondra spraví. Ale za tuhle cenu nepořídí ani materiál...)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:45
- Nahlásit
Ketrin
no to věřím že pak až trošku odrostou je to super ale ten první rok, když to starší nechodí,nenají se neoblíkne a je na plenách....
Zuzana T
to známe to je docela běžné ale ona je ještě malá a takhle podle mě stát nevydrží....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:48
- Nahlásit
Jumi
no to jí holce tedy nezávidím.Petr byl hodně aktivní dítě a představa,že mám k němu ještě mimi v kočárku -
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:49
- Nahlásit
Jumi
Taky se mi nezobrazily všechny obrázky, ale ten poslední dole bys pak našla i podle značky je to nějaký ten Bébé... a přijde mi nejmenší.
A co třeba takový
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=7144248
žádný luxus, ale na pár měsíců by třeba stačil a za tu cenu...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:51
- Nahlásit
Karol
no to my budeme mít to samé v bledě modrém...
chtěli jsme si od října začít už vše platit sami - třeba nájem..no dopadlo to tak, že naši především táta o tom nechce ani slyšet a byla z toho málem hádka, tak povídám - seš moc hodnej ale my si to chcem platit sami - ty pak můžeš kupovat na vnoučátka - třeba kočár...no to je snad jasný, že koupíme kočár a postýlku a všechno co bude třeba.....
Je to takové divné, člověk je jim na jednu stranu vážně vděčnej, ale na druhou to ve mě vyvolává pocit, jakobychom byli stále děti, které se o sebe nadokážou postarat a uživit se sami
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:52
- Nahlásit
Holky, musim pracovat, jinak to do Albeře nestihnu a zůstanu s křečkama doma! to je teda představa
Jen mi ještě Jumi řekni, jestli to, co jsi viděla za kočár se blíží něčemu z toho na obrázcích, nebo to bylo něco úplně extra jinýho....jestli jo, tak ses prostě měla zeptat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:52
- Nahlásit
Karol
no to je dobrý pošlu to Jítě, ale nahoru to nedostane ani omylem...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:55
- Nahlásit
Karol
no Jitka už mi vynadala, že jsem se nezeptala, ale já ještě nemá vybudovanej ten reflex přeběhnout sokolovskou na červenou a zastavovat cizí maminy
Jinak se tomu nepodobá nic - ta sedačka k tomu kočáru právě nepatřila byla jinak barevná a byla přidělaná dole mezi kolama pod boudičkou - na druhé straně než madlo...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:59
- Nahlásit
Jumi
Tak to byl asi nějakej šikovenj tatínek...
Neboj, já bych se taky nezeptala
A co to maji za pitomej výtah ? to přece není o moc větší než normální kočár, ne?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:01
- Nahlásit
Karol
no oni už normální kočár museli dost zúžit výběr aby se tam vůbec vešli a 3 dospělé osoby najednou se v tom výtahu docela mačkaj
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:04
- Nahlásit
Jumi
Moje teta má děti s odstupem necelých 12 měsíců... A používala to takhle, pro mimi klasický hluboký kočár a staršímu nechala potáhnout a vypolstrovat prkýnko, který pak položila přes korbu přes nohy toho mladšího... není to sice na nějaký echt dlouhý cestování, ale..
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:08
- Nahlásit
Jandula
to už jsem jí radila - takhle vozila babička moji mamku, jen scháníme něco "modernějšího" ale asi to tak nějak nakonec dopadne..
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:09
- Nahlásit
Jandula
To je docela dobrej nápad, ale víš, že jsem si nejdřív představila záchodový prkýnko?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:11
- Nahlásit
Jumi
a co toto
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?zbozi=1 35293
|