Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:31
- Nahlásit

Zuzana T
to se ještě nějak dohodneme, je to ještě daleko - já budu mít volné auto určitě

Ketrin
a co je za 900,- dumíků nebo hraček nebo masa...
a to výsledkem bude nadšenej pes, který tě za to miluje až za hrob - za to za návštěvu výstavního kruhu sklízím leda tak kyselé ksichty

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:35
- Nahlásit

Viděla jsi fórum králík na přek.dráze - super
týýýý joooo agility hadrrrrr

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2007 20:12
- Nahlásit

Dobrý večer,je někdo na příjmu?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 11:57
- Nahlásit

nevíte náhodou jestli se už vrátila Karol z dovči???

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:26
- Nahlásit

Čau holky, jojo hab a Archie, z dovči jsem doma, tak se po dlouhé době zase hlásím.
Měli jsme se na horách v Rakousku skvěle, počasí vyšlo suprově, teda rozhodně o tisíce procent líp než několik předchozích let, takže jsme maximálně spokojený. Až na to, jak to vždycky uteče....a taky až na to, že mě asi 4 dny úplně šíleně bolely zuby...teda, bolel mě zub, z kterýho mi zubařka v pátek před odjezdem vyndala nervy, takže asi příčina byla v něčem jinym. Nakonec si myslim, že mi snad špatně píchla to umrtvení nebo co...každopádně jsem si užila a jsem velká hrdinka. Muselo by mi být ale ještě o hodně hůř, abych tam vlezla pod vrtačku nějakými místnímu řezníkovi A nakonec to přešlo, takže by mi asi stejně býval nepomohl.

Teď mě čeká hrozný práce - do Albeře musim stihnout knížku o křečkách...Jumi - možná se zeptám na radu

Jumi
Zítra se uvidíme Jsem zvědavá, jestli se klici ještě budou mít tak rádi - Bondík mi připadá, že se o psy skoro přestává zajímat - čuchnout a konec. Většinou ho vůbec nezajímají...což je taky většinou dobře...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 12:29
- Nahlásit

Karol
máme novinky...už plavemetak nás přihlásím do Albeře na OVVRka

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:01
- Nahlásit

hab a Archie
tak nás přihlásím do Albeře na OVVRka
supéééééér tak to se na vás moc těšíme!

Karol
no skvěle tak to se budeme moc těšit na zítra
Většinou ho vůbec nezajímají...
to Bernáška také ale jenom cizí psy na ulici, kamarádi a mamka jsou prostě pořád strašně moc bezváááá

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:07
- Nahlásit

hab a Archie
Jééééééééé! Tak to moc gratulujem
A jak to probíhalo?

Jumi
Taky se těšíme. Bondík je po dovolený pěkně rozdováděnej a asi bude dělat jen ostudu. Ale to neva, aspoň vás nemůže ohrozit v pořadí na WT (My jsme se totiž nakonec nepřihlásili ani do těch Čelákovic a zbaběle budem užívat jediný volný víkend v srpnu buď na chalupě nebo prací doma....se nám to nějak hromadí...)

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:15
- Nahlásit

Jumi
Teda koukala jsem na Bernáška na cvičáku a je fakt takový tintítko hubenýbyste ho měli občas nakrmit

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:00
- Nahlásit

jana33
ještě ty začínej

Radka na něj koukala a pak se mě ptá, ale ty Bernášovi sourozenci vypadaj líp nee - no málem jsem se urazila

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:01
- Nahlásit

Karol
aspoň vás nemůže ohrozit v pořadí na WT
je to je vážně škoda těšila jsem se na tu mexickou restauraci

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:15
- Nahlásit

Jumi
Radka umí potěšit,to je normálka

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 14:20
- Nahlásit

Jumi
těšila jsem se na tu mexickou restauraci
No, to já taky, ale teď po příšerným přežírání na dovolený musíme s jídlem spíš trochu zpomalit
A můžete si tam přece udělat romantický obídek ve dvou, ne?Nebo vzít sebou někoho jinýho ze známých...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:30
- Nahlásit

Karol
víkend jsme trávili u Irči v Děčíně,včera jsme vyrazili na cvičení a zkoušeli jsme aporty z vody...Campíno byl na řadě až poslední a celou dobu,jak viděl ostatní běhat do té vody,tak byl k neudržení,když na něj přišla řada,tak opět vlezl jen po břicho ale pak se osmělil a udělal pár temp...asi jen 3pak jsme dělali druhé kolo to už těch temp bylo více a po třetí jsme mu ten aport hodili tak daleko jak ostatním,a bez váhání začal pro něj plavat a krásně mi ho předalto vše za velkého povzbuzování,no byla jsem z něj úplně na měkko....

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:34
- Nahlásit

Karol
když jsme od té vody odcházeli vůbec se mu nechtělo,jestli bude jak Arčucha,tak je od vody nedostanu ani jednoho

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 16:57
- Nahlásit

Kdo mi tady zase pomlouvá Bernáška!!

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 17:02
- Nahlásit

Zuzana T
Bernáška nikdo,jen krkounské majitele,co mu nedávají pořádně nabaštit jinak je samozřejmě Bernášek krááááááásnej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 17:08
- Nahlásit

jana33
Neznáš pořekadlo jaký pán,takový pes? Copak Míša může mít doma statného goldena? Já naopak jsem prostorově výraznější a Cathynka je také trochu jatečnější váhy.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 17:42
- Nahlásit

jaký pán,takový pes? keeez bych byla "ponekud subtilnejsi" jako je udajne Borgo ale jsem taky jatečnější váhy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 17:55
- Nahlásit

Ketrin
Ono to tak horké není.
Ale vážně,mám docela starost,co s Cathy.Po tom,co se ukázalo,že březí není,se ji snažíme trošku rozhýbat.Pořád by spala,chodí jako zpomalený film a i pro jablko,které normálně sprintem honí a chytá v letu,jde lehkým klusem.No a s aportem / i s bažantem/ - klusem tam,krokem zpět.Já fakt nevíc - snad půjdu, jako trubka, ještě jednou na sono,jestli jsme netrpěli s doktorem slepotou a jestli tam něco přeci jen není.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:20
- Nahlásit

Zuzana T
opožděně vše nej k svátku

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:32
- Nahlásit

Karol
A můžete si tam přece udělat romantický obídek ve dvou, ne?Nebo vzít sebou někoho jinýho ze známých...
no ono to má takovej malej háček - já vůbec netuším, kde to je

Zuzana T
Cathynka je také trochu jatečnější váhy.
Kdo mi tady zase pomlouvá Cathynku!!! právě jsem tuhle nehoráznost tlumočila našemu páníkovi a toho se to smrtelně dotklo! takže pozor co tu kdo píše o jeho oblíbenkyni

Zuzi mě se Cathy zdála normální...i když je pravda, že se chvílema courala za náma. Dala bych ji ještě trochu času, on je teď unavenej skoro každej a když by se ti to nezdálo, tak bych raději zašla na to sono a krev....neměla v poslední době klíště a nebo nebyli u moře komáři?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:41
- Nahlásit

Jumi
neměla v poslední době klíště a nebo nebyli u moře komáři?
klíště neměla už hodně dlouho,na jaře asi 2-3,než začal působit obojek a pak už nic.Komáři v Chorvatsku byli,co přenáší?
Jinak dobře,omlouvám se,Cathy je krásná plnoštíhla modelka.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:48
- Nahlásit

Zuzana T
no jen se proboha neděs! I komáři mohou přenést boreliozu...která se u psů doma dá vypozorovat právě jen zvýšenou únavou pomalostí atd. ale zase bych se neděsila zbytečně! uvidíš jak bude Cathy vypadat a kdyby se ti nezdála, tak bych pro klid duše zašla za Kubátem a popsala mu jak se chová a neopoměla zmínit dovču v Chorvatsku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 19:51
- Nahlásit

Jumi
No asi to udělám,mám ráda jasno.
Co zítra, jdete v 17,00 na to cvíčo do Miličáku?

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 20:04
- Nahlásit

Zuzana T
no jasně
ale my tomu asi nebudeme říkat cvičení protože sestava Dorča+Bondík+Bernášek nevěstí z naší strany žádné dobré výkony

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 20:21
- Nahlásit

Jumi
No co vím,tak tam bude přísná cvičitelka a ta žádné kravinky nepřipustí!

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 20:40
- Nahlásit

Zuzana T
no je pravda, že Jindra má mušku dobrou a dostat půl kilovým dummyšem po hlavě by mohlo Bernáškovi stačit jednou...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 20:44
- Nahlásit

Jumi
a k tomu Evka Černá

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 20:53
- Nahlásit

Zuzana T
jo o té mi Evča psala, že háraj, takže nejdou - tak nakonec jdou ju?

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání