| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 10:51
- Nahlásit
Teda holky - tak takhle by to teda vážně nešlo! Kde se touláte?
Karol
tak jak v MB co si kluci vyběhali?
Dneska v noci se mi o tobě zdál docela dlouhej a zapeklitej sen
My už od soboty bydlíme doma
koupelna je úúúúúúchvatná!
A bernášek je tak zarostlej, že si ho snad okudlám sama - jen aby Zuzku nekleplo až se vrátí a uvidí to - no budu to muset ještě zvážit
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:28
- Nahlásit
Jumi
Nazdárek. No, ani se neptej. Bondík si vyběhal zas jednou Véčko bez pořadí, mezi 6 psama mě to docela mrzelo a dlouho se k radosti celé rodiny na žádný výstavě neproběhne. Jediný, co mě trochu potěšilo byo to, že 3. místo obsadil Rony a to Blance moc přeju. Jinak to ale bylo ztracený dopoledne. No, jak říkám, teď hóóódně dlouho nic takovýho nebude. Takže aspoň tohle poznání jsme si domu přivezli. Nedá se nic dělat, Bondík se líbí spoustě lidí, ale rozhodčí mezi nimi nejsou A to tentokrát docela pěkně stál, no fakt nejlíp z dosavadních výstav. Vystavoval ho Ondra a on je s nim vážně nejklidnější. Navíc bylo vedro, tak prostě stál a čučel, kdy se bude moct zas uklidit do stínu.
Gratuluju ke koupelně! Musí to být parádní. A ta barevná kombinace bude asi i docela praktická, viď? My jak máme tu černobílou, tak jsem čekala, že bude otrava s tou bílou, že na tom bude všechno vidět. A ono je to naopak. Bílá sje v pohodě, ale ta černá... , na tý je vážně vidět všechno, takže den po úklidu jsou tam už různý flíčky od zaschlýho mejdla a tak. Naštěstí nejsem nijak úchylná na pořádek a čistotu...takže i to je vcelku fuk. A máte vanu nebo sprcháč?
To by mě zajímalo, co se ti o mně zdálo, musíš mi to někdy vyprávět. Snad to byly samý pozitivní věci.
A Bernáš už stihnul zarůst? Vždyť jsi pořád psala, jak je plešatej a co všechno mu neni vidět
Potvoře jsem dneska koupila zas jehněčí purinu. Váženou, pěkně 2 kg, ať se předvede. První dávku sežral nadšeně....uvidíme pozítří. A paní ve zverimexu mi nabízela nějaký nový granule...jmenuje se to Robur, slyšela jsem to dneska prvně. V zásadě je to švédský a víte, že co je švédský, to je dobrý, teda aspoň pro mě. Takže to možná vyzkoušim, vypadá to dobře a ještě tam na to maji nějaký akce, 5. pytel se slevou 30% a 11. pytel zdarma (15kg pytle). Jenže to by to musela ta naše hyenka rok vydržet žrát Nejdřív to trochu prostuduju a koupim jen pár kilo na zkoušku.....
Já prostě nechci vařit a ne a ne a ne
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:57
- Nahlásit
Karol
To by mě zajímalo, co se ti o mně zdálo, musíš mi to někdy vyprávět. Snad to byly samý pozitivní věci.
no docela jo jenže nakonec moje huba nevymáchaná prokecla něco co neměla a bylo až jsem se z toho lekla!
Já prostě nechci vařit a ne a ne a ne
já také né a bernášek který v přítomnosti Thorina sežere plnou misku ani nemrkne - doma pěkně rychle najel do starých kolejí - parchantík!
A Bernáš už stihnul zarůst? Vždyť jsi pořád psala, jak je plešatej a co všechno mu neni vidět
no to sice je plešatej a je mu vidět kde co, ale krk má tak příšernej, že mu ho snad okudlám
Bílá sje v pohodě, ale ta černá...
no to věřím na černý je vždycky vidět všechno ale ona ta naše naše tmavo modrá bude poplivaná pastou taky
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 13:03
- Nahlásit
Karol
ahoj, gratuluju k V a nezoufej, Bondík je krásný pes a jeho čas teprve přijde stejně jako Borgův, který ovšem byl VD. Trochu jsi mě ale překvapila, protože jsem Ondru s Bondem jednu chvíli sledovala (byť z dálky přes náš kruh) a byla bych přísahala, že se zrovna zadávalo pořadí a že byli V1 - tak jsem se za vás tiše radovala, ale jak je vidět byl to teda omyl a zřejmě teprve byli nastoupení před zadáváním pořadí... Ještě že jsem vás pak už nenašla, chtěla jsem vám jít pogratulovat, to by teda bylo faux pas
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 13:31
- Nahlásit
Jumi
ona ta naše naše tmavo modrá bude poplivaná pastou taky
To je přesný :lol okonce jsem musela Ondrovi vysvětlit, že si nemůže vymývat kartáček od pasty tak jako dřív - tak že mu ty kapičky vystřelovaly od prstů přěsně proti zdi za umývadlem. Teď musíme mířit do umyvadla
Ketrin
Ahoj!
My vůbec nezoufáme! Tak to nemá vyznít. Jen těch Véček už máme nasbíráno dostatek....a člověka to samozřejmě přestane bavit. Teď zrovně jsou to jen a jen vyhozený peníze....Ale jinak si samozřejmě vážim toho, že jsou to pořád ty Véčka, to zas jo.
Jak to, že jsme se tam nepotkali? Je fakt, že jsme neměli náladu tam moc courat, bylo pak hrozný horko, tak jsme se váleli jen na dece a čekali. Ale zas jsme byli v tý prostřední uličce docela na ráně.
A "za co" dostal Borgo" VD?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:05 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Prý je "poněkud subtilnější"... (36 kg)
jinak pěkný posudek a že prý celkově odpovídá standardu.
Já jsem taky nikde v tom vedru nechodila, snažila jsem se ho mít zaparkovaného ve stínu a tak.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 16:24
- Nahlásit
HanuleGR
čau brášková a holky
Tak konečně webík brášky Chunnýska v provozu!!!
www.chunnychlupatestesti.ic.cz
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:44
- Nahlásit
Halooooo!
Kde jste kdo?!
Tady to teda vážně nějak vázne! nám dneska dodělávají revizní dvířka na záchodě a nějak to nejde, takže maj docela prostoje a bernášek o zábavu, pozornost a drbání postaráno
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 14:30
- Nahlásit
Ahojky. Je tady někdo ze Zlína nebo tohoto kraje?
Já mám dvouletou zlaťandu více tady http://jessie.unas.cz/.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 16:35
- Nahlásit
papoušková
Ahoj a vítáme tě mezi námi.Myslím že ze Zlínska tu nikdo není,nevím to ale jistě.
Jumi
Karol
Holky - hola hola ozvěte se
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:21
- Nahlásit
Zuzana T
Ahooojky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:34
- Nahlásit
hab a Archie
Ahoj,co je nového?
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:35
- Nahlásit
Zuzana T
Děkuji za přivítání. Škoda, ale nevadí.
Jak staré tady máte pejsky?
Máte tady všichni pejsky s papírama?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:48 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
papoušková
Jo jo většina ano,ale to nikoho s pejskem bez PP nevylučuje z našeho debatního kroužku.
Já mám 6ti letou chovnou fenku a zrovna zítra jdeme k veter. zjistit,jestli se máme těšit na štěňátka.Cathy tu bude asi nejstarší pes,chodí sem také majitelka jejího synka Bernieho,kterému je 15 .měs.,ostatní psíci jsou tu tak do 2 let stáří- tedy alespoň myslím.
Jestli chceš,tak se mrkni www.zboticskychmeandru.com
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
papoušková
Jinak jsem si vzpoměla,že ve Zlíně působí Eva Nováková - myslím,že vede i výcvik retrieverů a má CH stanici Ze Zlínských strání.Nedaleko Zlína bydlí má kámoška,která má CHS The Golden Brackem/ www.thegoldenbracken.com/,ktera má Bratra Cathy - Caesara a fenečku Anastaciu .
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:55
- Nahlásit
Zuzana T
Tak já se ozývám, ale jen na skok, jelikož se přesouváme k tchýni - Petr finišuje diplomku tak máme o zábavu postaráno.
Včera a dnes jsem házela Bernáškovi u rybníka míček tak náruživě, že jsem si úplně děsně natáhla svaly v rameni a teď ji sotva zvednu - mít hyperaktivního psa je vážně řehole
Taky se musím přiznat, že teď jak je Bernášek tak úúúúžasně ostříhanej tak se na něj nemůžu vynadívat! Dokonce vypadá nejen jako pes, ale už i jako GR!
papoušková
Já mám pejsky dva jednoho bez PP a je mu 7let ale žije u našich a ty mi ho odmítají byť jen půjčit, tuhle jsem se jen pokusila navrhnout, že bych si ho zase ráda na pár dní vzala a byl z toho oheň na střeše
No a pak mám pejska s PP a tomu je skoro 16měsíců - jestli dobře počítám - máme také stránky www.zlatejtorda.wz.cz
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 19:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Dokonce vypadá nejen jako pes, ale už i jako GR!
no toto!!!
Jé na Thorinka jsem zapoměla!!
Tak držím Petrovi palečky,ať to úspěšně dotáhne.Pa
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:00
- Nahlásit
Všichni máte krásňounké pesany.
Zuzana T
U té Evy jsme se byly stříhat, moc hezky nás sestřihla. Další pokus už byl vlastnoruční, ale ten krk teda dopadl. Naštěstí brzo zase zaroste a zarovná se.
A na tu druhou stanici jsem zrovna dnes narazila a dívala se na štěňátka. Nechápu jak se pozná štěně na výstavy.
Mě přijdou všichni stejně krásní.
Moje fenka je bez pp, ale dalšího pejska už chci s pp.
Dělá tady od vás někdo nějaké psí sporty typu agility?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:12
- Nahlásit
papoušková
Asi néé,my jsme vesměs všichni zaměření na lovecký výcvik nebo working testy - to je s takovými pešky/ Dummy/ .
Ha ha - já osobně už bych asi na agility vypustila duši.
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:31
- Nahlásit
Zuzana T
Aha, tak to jo.
A čím krmíte svoje pejsky?
My s tím máme hodně problém. Nic vyloženě ji nechutná.
Byla nejžravější štěně a pak zničeho nic přestala žrát granulky. Ani nevím proč. A pak jsme tvrdě bojovaly. Ale chtěla bych najít něco,jedno v jaké kvalitě, co by jí mohlo chutnat.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:35
- Nahlásit
Zuzana T
Ha ha - já osobně už bych asi na agility vypustila duši.
já doteď žila v domění, že vůdce jen stojí uprostřed a kybicuje a ten co vypouští duši je pes....dělá ho i Kačka s Apoušem (CHS Apollo 13) a proti té seš ty atlet
ale Bernášek by se na agility určitě náramě hodil a s jeho hyperaktivitou a divadelním sklonem by ho to určitě i bavilo!
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:40
- Nahlásit
Jumi
No ono je to i o tom jak si to ten páníček zařídí, ale i on se hodně naběhá. Já třeba se svojí fenkou musím běžet celou trasu. Retrívři hold většinou nejsou tak samostatní jako borderky, které odběhnou někam daleko skočit skočku a prolézt tunelem.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:42
- Nahlásit
papoušková
Byla nejžravější štěně a pak zničeho nic přestala žrát granulky.
tak to vítej v klubu!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:46
- Nahlásit
Zuzana T
poslala jsem ti fotku našeho GR
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 22:12
- Nahlásit
Jumi
Já tedy o Agility vím jen,co jsem viděla v telce nebo na exibicích na výstavách a tam většinou lítali pánečkové spolu se psy .
Jinak dík za fotku - superní
papoušková
Jo jo - syndrom jedináčka - jak nemají pacholci žrací konkurenci,tak si povětšinou vybírají - že jo Míšo.
Já krmím momentálně Nutramem control veight a při normál.režimu Pro Plankou.Ha - zítra se uvidí,jestli budeme pokračovat v rekukci nebo naopak koupíme štěněčí lososku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 23:00
- Nahlásit
Zuzana T
no budeme držet co máme ať jsou v září maličcí Bernášci a jestli jo, tak se hlásím do hlídací čety - ještě nikdy jsem neviděla tak maličkatá štěňátka na vlastní oči
|
Terča
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 23:10
- Nahlásit
Ahooooj tak sem si rekla ze se mezi vas pridam, mam osmiletou fenu GR ale je velice zdrava a malo lidi by ji podlejeji aktivity typlo na 8..! =)
jmenuje se Kesi
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 07:33
- Nahlásit
Zuzana T
Jo jo - syndrom jedináčka - jak nemají pacholci žrací konkurenci,tak si povětšinou vybír
tak to u nás neplatí, Sára se tváří, že by v nejhorším, když jí dám málo granulí, sežrala i mě... je jí jedno, co jí dáš, do minuty je to vyluxovaný... jedináček nejedináček...
papoušková
Já mám rozmazlence bez papírů, jmenuje se Sára, většinu času tráví u našich na zahradě, takže jí vídám jen o víkendu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:15
- Nahlásit
Jandula
Ale ty máš labíčka ne?Goldenní jedináčci nejsou tak úplně nežraví - jen by radějí něco jiného,než jim zrovna dáváš.
Terča
Vítej,odkud jseš?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:28
- Nahlásit
Zuzana T
neee, já mám "goldena"... no nemůžu říct, že by se třeba mohla utlouct po ovoci, ale granule jí šmakujou...
|