Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2007 21:08
- Nahlásit

Jumi
No já jsem se dneska ptala,protože mi Evča psala,jestli půjdu házet,ale já jsem včera měla rozbity telefon,tak jsem sms četla až dnes v poledne.Pak mi volala,že půjde E.Č.,že já nemusím.Tak to snad platí.Kdyby ne,tak já jdu v 15,30 na napravení k Dr. a pak bych to snad stihla z Čerňáku k vám.

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 07:35
- Nahlásit

Zuzana T
V Chorvatsku a zvlášť v Dalmácii jsou tzv. pakomáři, pěkný potvory, který dokážou nasekat paseku... Přenáší nejen boreliozu, ale občas v Chorvatsku hodně rozšířenou "piroplasmosu" (lat. babezioza), která se projevuje unaveností, světlou sliznicí, zvětšením místních uzlin, v horší fázi tmavou močí... Ale zas tak rozšířená nákaza od komárů by tam být neměla... Takže tohle by to snad být nemělo...

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 08:17
- Nahlásit

Jumi
já vůbec netuším, kde to je
Je to tady označený šipkou:
www.mapy.cz/?mapType=base&zoom=16&centerX=13363113 6&centerY=136297440&portWidth=526&portHeight=554&f orceMapParams=1&userMarkX=133631280&userMarkY=1362 97536&userMarkTitle=Mexick%C3%A1%20restaurace%20El %20Dorado&userMarkDescription=mexick%C3%A1%20resta urace

A když pojedeš doprava po silnici 245, tak dojedeš přes Lázně Toušeň přímo do Čelákovic. Takže je to fakt jednoduchý, zvlášt jestli na to budete aspoň dva
Když po tý slinici dojedeš až do Mochova, tak nahoře už vidíš ten rybník a hájovnu, kde jsou WT. Teda aspoň doufám, že to bude fungovat. Jen si to musíš zmenšit, abys viděla čísla silnic.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 08:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jandula
Fuj,to jsou potvory.My jsme byli na poloostrově Pelješac- až skoro na jeho konci ve Viganji,kde to pořádně fouká/ to víš surfeřii/,ale večer a hlavně v noci tam komáří řádí.Vypadají jako normální čeští komáři.
No asi je jen líná,ale k vet raději pokvačím.Díky za info.

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 10:23
- Nahlásit

Tak jsem se konečně zmohla na nějakou aktualizace stránek. Ale ještě to má mouchy...když ono to všechno tak dlouho trvá

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 11:01
- Nahlásit

Ahoj, nevíte jestli někde jsou výsledky Poháru Světa myslivosti? nebo aspoň jak dopadla Eva s Dorčou?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 11:03
- Nahlásit

Karol
už jsem koukala

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 11:10
- Nahlásit

Ketrin
Výsledky jsem taky zatim neobjevila, ale vim, že Eva s Dorčou vypadla snad při předposlední disciplíně - Dorča zakravila při markingu. A před tim měla samý 4, jen jednu 3 z vody. Měla za sebou obě vlečky, vodu a chůzi u nohy...pesani mizerný, nemaj vůbec pochopení pro to, co to člověka stojí času a peněz...
A prý to bylo docela maso a psů vypadlo dost. Navíc ty mladý byli hrozně unavený, hrozně to trvalo...prý byl rozstřel v půl devátý a vyhlášení v půl desáty večer. Ještě že jsme tam nebyli!!!!!!To bych s Ondrou nevydržela

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 11:13
- Nahlásit

Karol
Hm, to je blbá smůla. a při markingu, to je pro nás taky tragická disciplína. Já včera mluvila s jedním rozhodčím, co tam pískal, říkal že to byl celkem masakr, že jich vypadlo asi 8. No ale to tak na těch kchls zkouškách bývá..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 11:54
- Nahlásit

Karol
No taky to byl Pohár myslivosti a tam se předpokládá přísnost ze strany rozhodčích a co vím od Evči,tak chválila organizaci zkoušek.Že pes vypadne se stává,bylo jich hodně,zkoušky trvaly dlouho,tak se možná podepsala únava nebo nervozita.Dorča je ještě mladá ,tak má na chyby nárok.

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 12:35
- Nahlásit

Zuzana T
Vždyť jo, já myslim, že nikdo z našeho okruhu zatím nepodává takový výkony, aby byl zralej na Pohár myslivosti....a Eva nebyla samozřejmě nijak naštvaná - taky to dobře zná a ví, co se může povést i mnohem zkušenějším a spolehlivějším pejsům. I když jí to určitě po těch čtyřkách zklamalo...to víš, že si dělala určitě malinko naděje na slušný umístění, ale to si dělá člověk vždycky Dorča je holka šikovná, ale její výkony jsou zatim docela nevyrovnaný.

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 12:38
- Nahlásit

Jo, a taky v tom bylo asi trochu smůly - říkala mi, že když se Dorča postavila nad bažanta a začla se rozhlížet, tak jí nejdřív zkusila nějak pískáním přimět k přinesení, ale to jí bylo jedno. A když na ní pak zakřičela a Dorča poskočila a poslušně přinesla, tak už to bylo o jeden povel navíc, než by jí bývali tolerovali (tuším že za tři povely už je 0). Takže kdyby hned křičela, mohla odejít třeba s dvojkou...

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:13
- Nahlásit

Hezký den!

Karol
Takže kdyby hned křičela, mohla odejít třeba s dvojkou...
no přesně to bylo první co jsem si řekla, když mi to Evča v sobotu líčila...mělas zařvat rovnou a bylo by...ale člověk to na ně vždycky zkouší nejprve podobrém
Myslím, že Dorča podala super výkon, měla skvělé výsledky a jedno zaváhání....no příště to bude určitě lepší,v takové konkurenci jako je Dasty Chlupaté štěstí nebo Brigita DT si rozhodně ostudu neudělala ba naopak skvěle hájila barvy mlaďochů

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:20
- Nahlásit

Tak tak, já po zkušenostech s Borgovýma ZV už rovnou řvu.
super výkon, měla skvělé výsledky a jedno zaváhání....
o to víc to pak mrzí mně můžete věřit, mám doma dvě tabulky se samými 4 a jednou 0

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

A nevíte teda, kdo to vyhrál??

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 13:26
- Nahlásit

Ketrin
já to nevím...koukala jsem několikrát na web KCHLS a nic

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:00
- Nahlásit

Ketrin
PZ Akim z Král.teras,SZVP Anie ze sechova,Vítěz poháru je Akim

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2007 14:04
- Nahlásit

Zuzana T
dík za info
Oba jsou

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:00
- Nahlásit

Zuzana T
Jumi

Ahoj holky, tak jsme se pod nátlakem nakonec přihlásili na ty WT. Doufám, že toho nebudem moc litovat...aspoň jsem koukala, že to není na celý den, protože někdo velmi chytře rozdělil vyhlášení výsledků. Tak tam nebudem muset trčet do večera. Ale zas nevim, jak stihnem ten oběd....A doufám, že stihnem, protože to mě na tom celym láká nejvíc. Že bude Bondík kravit a Ondra bude po první disciplíně vyřízenej, je jistý, ale že si tam pochutnáme, to je naštěstí jistý taky
(Abyste si nemyslely, že jsme moc měkký, ona Evča pak ještě přitlačila u auta a nakonec z ní vypadlo, že pak ještě ty podzimky a dá nám prý pokoj )

Ale včera to bylo moc pěkný, že jo?

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:45
- Nahlásit

Karol
no supééééééér
musím se přiznat, že mě na tom celém láká nejvíc taky ten oběd a přijemně strávený den s vámi na nějaké umístění nepomýšlím, protože ono jde taky docela hodně o to kdo tam s tebou je a předpokládám, že na maďarce bude konkurence veliká....navíc uvidíme jak se náš hrdina vyspí což je další limitní faktor!
S tím vyhlášením je to super, ale o tom vím od začátku....

ona Evča pak ještě přitlačila u auta a nakonec z ní vypadlo, že pak ještě ty podzimky a dá nám prý pokoj
ne nejste měkký to by nás ani nenapadlo, když jste ji skočili na takovou báchorku

Včera to bylo moc fajn jen to dusno které se pak udělalo přišla jsem dom celá splavená...
Pak jsme hned jeli k Jitce a Michalovi a Anežka řádila jak černá ruka, je to legrační opice a už je ve věku, kdy je s ní děsná sranda, umí spousta zajímavejch triků a děsně se předvádí a pak jsme krafali až do půlnoci takže to byl vážně skvěle strávenej den!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 10:56 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Jumi
Jo včera se to moc vydařilo.Tohle komorní cvičení mě vyhovuje.Musím říct,že vaše psiska jsou opravdu dobří ,až jsem vám zaviděla,doufám,že se jednou zařadím mezi vás s nějakou novou mou nadějí.
Cathy se už taky docela rychleji pohybuje,tak to s ní snad není úplně ztracené.
Jo a já slibuji,že budu pilně trénovat hody dumyšem do vody - i přes překážející stromy!
Karol
To je dobře,že jdete na WT,Bond je skvěle nabušenej a bylo by trestuhodné ho nenechat závodit.
No a PZ zvládnete taky a pak už jen SVZP.LZ,ZPR ... atd

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:15
- Nahlásit

Zuzana T
skvěle nabušenej

No, to teda jo, když zrovna chce. A až na to, že to vyměňování dummíků je parádní průšvih a mám pocit, že je za něj snad i vyloučení...Zmetek je to.

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:16
- Nahlásit

Jumi
A jak to teda s tím obědem ale uděláme? Bych řekla, že to mezi WT a vyhlášením nestihnem, je tam "jen" hodinová pauza na oběd...

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:22
- Nahlásit

Karol
A až na to, že to vyměňování dummíků je parádní průšvih a mám pocit, že je za něj snad i vyloučení...
no ber to tak - buď bude rozhodčí vidět a pak uvidí i Ondra a dořve si ho hned jak uvidí náznak a nebo ho ondra neuvidí a pak ho neuvidí ani rozhodčí, kterej stojí vedle něj no a do příště víte co pilovat a na co vymýšlet úlohy, ale opatrně protože my jsme to trénovali na docela těžké úloze - trochu jsme to přepískli a bernášek nám pak nechtěl dummy brát a v zoufalství mi raději přinesl klacek

A jak to teda s tím obědem ale uděláme?
no úplně nevim asi to vzřešíme až tam podle situace...Petr bude taky spěchat dom nějak pořád brblá něco o učení na státnice

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:28
- Nahlásit

Jumi
Karol
Holky - vy myslíte pořár jen na to jídlóóó!!Máte se soustředit na zkoušky a ne na žvanec!!
Karol
Hm,taky si myslím,že na ty dumyše rozhodčí nevidí - jestli je to na stejném místě ,jako na jaře,tak to bylo na kraji paseky v nízkých stromcích a psa nikdo neviděl.A taky si myslím,že si Bondíkvybíral pachově známé dumyše,na zk. budou všechny neznámé,tak to snad dělat nebude.

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:30
- Nahlásit

Jumi
No, to jsi včera vyprávěla s tím klackem.
Já myslim, že by možná na Bonda stačilo prostě zapískat přivolání, jakmile ho čapne. Ještě to s ním dneska asi zkusim a nějak ho uřvat. Ale to víš, nechce se mi teď moc hystericky řvát na psa...asi to neni úplně ideální disciplína No, třba bude mít ještě Ondra večer sílu na cvičení.

A je za to teda vyloučení, když to rozhodčí vidí? Nebo jen hodně bodů dolu?

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:32
- Nahlásit

Zuzana T
vy myslíte pořár jen na to jídlóóó!!
Jo. A víš, že se za to ani trochu nestydim? Ono je to Bondíkovi stejně putna, na co panička myslí
V poslední době mi přijde, že na jeho výkony nemáme moc vliv - prostě záleží, jak se vyspí, jak se nažere, jakou má náladu...prostě je to naprosto nespolehlivej materiál

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 11:43
- Nahlásit

Karol
Ale to jsme nakonec všichni ,ne- jednou to jde,podruhé ne.
Bonda jsem 3 měs. neviděla a z mého laického pohledu,je šikovný a na práci bude dobrý.Jen to musí Ondru bavit a pak budou dobrý pár,uvidíš.Já vím,že teď máte jiné priority,ale odreagovat se např. se psem při cvičení nebude pro vás oba občas k zahození - věř postarší matce.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 12:34
- Nahlásit

Karol
V poslední době mi přijde, že na jeho výkony nemáme moc vliv - prostě záleží, jak se vyspí, jak se nažere, jakou má náladu..
no tak tenha dojem mám už od prvního června minulého roku a ne a ne mě opustit

A je za to teda vyloučení, když to rozhodčí vidí? Nebo jen hodně bodů dolu?
hele já ti ani nevím..a navíc mám dojem že vlastně záleží hlavně na rozhodčím, jak on to bere...ale já bych to teď nehrotila a necvičila, do soboty už je to jedno a na těch WT byli dosud vždy tak těžké dohledávky, že si nedokážu představit, že by cestou s jednim potkal nějaký další a měnil....

Zuzana T
vy myslíte pořár jen na to jídlóóó!!
no já mám pocit, že to jsou natolik příjemné myšlenky, že se jich nehodlám vzdávat a na zkoušky se má soustředit především Bernášek kterej na jídlo rozhodně nemyslí

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 12:47
- Nahlásit

Jumi
Jak vlastně Bernáš teď žere? Bondík nic moc. Už ani ty pitomý švédský granule tak moc nechce. Nebo teda nechá tak třetinu dávky...ale i to je úspěch na to, jak se tvářil na Hills. Pořád ho máme asi 12kg doma...a nevíme co s ním . Včera jsme mu ho zkusili zas dát, že třeba po těch už asi třech týdnech zapomněl a zase si ho dá - ani náhodou. Tak jsem mu na to nasypala ten Robur - ten sněd a když se dostal tam, kde už to bylo smíchaný, tak to začal vyplivovat kolem misky a třídit a nakonec se na to vykašlal a šel si radši lehnout. Když jsem mu ty dobrý granulky vlastnoručně vytřídila, tak je všechny zbaštil

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání