Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Terča
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:14
- Nahlásit

zuzana t

ja jsem z brna a dekuji za privitani

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:31
- Nahlásit

papoušková
to jsme zkoušeli taky,vody se nebojí,dokáže v ní blbnout hodiny,když jsme byli na dovolené tak jsem si ho vzala do náruče a odnesla trošku do hloubky,okamžitě plavat zpátky ke břehujde jenom tam kde stačí,dál ne

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 15:33
- Nahlásit

Zuzana T
tak 8.8. budeme držet palce

papoušková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 16:38
- Nahlásit

hab a Archie
No my jsme měli přesně stejný problém. Taky blbla furt ve vodě, ale jen tam, kde dosáhla. Pak se to náhle zlomilo a teď jí malá hloubka nestačí, musí si najít pěknou hloubku aby mohla plavat. A plave opravdu hezky, čistě. Ne jak jsem viděla některé psy máchat nohama až stíkala vody na všechny strany. A te´D když vždycky jdeme kolem potoka, kolikrát samozřejmě spěcháme, tak ji odtamtud nemůžu dostat. Ale úplně nejhorší je, když jsou ve vodě nějaké kachničky či něco se tam hemží. Kdysi se takhle prohnala mezi kachnou s mrňavými káčátky. ti zmizeli pod hladinou a jestli se vynořili, ta už nevím. Ale přišlo mi to od ní teda kruté.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 16:51
- Nahlásit

papoušková
no jsou to hrozné vydrynevím čím to je ale náš první golden taky hned neplaval....no možná to bude taky tím že pániček je neplavec
máš nějaké stránečky??Naše jsou URL

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 19:08
- Nahlásit

hab a Archie
Lenko, je to prostě věkem a jak píše papoušková časem se to samo zničehonic změní. Prostě si ještě nevěří...náš Thorin první léto také vůbec neplaval jen se po břicho brouzdal....zato Bernáš však uvidíš jakej z něj bude za několik měsíců plavec

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 19:36
- Nahlásit

Terča
Tak tam je dost silná goldení základna,já zrovna jedu na tento víkend do rodné CHs do Veverké Bítýšky.
hab a Archie
Škoda,že nejedeš,tam by se to plavání mohlo zlomit,předloni udělala OVVR čubina mé kamarádky,která vůbec neplavala a ještě ve středu pře zk. to vypadalo beznadějně,pak ji rozplaval někdo podobný vydře Bernáškovi.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 20:09
- Nahlásit

Zuzana T
no ono ani nezabralo když jsme byli úplně všichni ve vodě a volali ho,seděl ve vodě a drkotal zubama :

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 20:11
- Nahlásit

Zuzana T
ty jedeš na klubovku nebo né???

papoušková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 21:32
- Nahlásit

hab a Archie
JJ, máme stránečky http://jessie.unas.cz/. Akorát je asi budu překopávat. Jsou na webzdarma a už se tam nevejdou fotky. Poslední fotečky jsem tam opravdu už nenacpala, ikdyž ty fotky jsou na samostatné stránce.
Máte pěkné stránečky. A ještě hezčí hafíci. ;) Jsou tvořené vlastnoručně?
Moje jsem tvořila sama.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 22:19
- Nahlásit

hab a Archie
pojedu,mám to alespoň v plánu.

Terča
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 23:10
- Nahlásit

zuzata T
tak to ja s Kesi se uz asi nepodivae do jeji rodne CHS...

a kolik lidi je asi vocet z brna..?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 07:04
- Nahlásit

papoušková
jojo tvořené vlastnoručně

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 09:55
- Nahlásit

Terča
To ti přesně nepovím,ale okolí Brna je to samá CHS/namátkou - Od hr. Veveří,Is Fiendly,Z Královských Teras,Goldy Forever,Z Dražovského Hájku,Najdi si v googlu Retriever sport a myslím,že je tam i jedna jejich cvičební základna.Ale kdo tam bydlí jen s jedním psíkem,to ti fakt neřeknu - pátrej po webech

ko4ka
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 10:13
- Nahlásit

papoušková
Terka
Ahojky holky,taky vás tu vítám! Já mám 16ti měsíční puberťačku Chelsinku Chlupaté štěstí a doma ještě máminýho labíka Jacka
www.neznylovec.ic.cz
Jinak Terko, Brno mám kousek, jsme z Nového Města na Moravě

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2007 21:13
- Nahlásit

Tak jsem právě koukala, že Letňany stojí 700Kč to je víc než klubovka se zahraničníma rozhodčíma tak to mám teda dojem, že nám pro letošek nejspíš definitivně stačila Hluboká....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 07:26
- Nahlásit

Jumi
Mám takový pocit že ty Letňany jsou nominační na Cruft´s, (u nás poprvé) ovšem to nás dvě nemusí až tak brát...
Já předloni do Letňan prošvihla 1.uzávěrku a tak jsem platila dokonce 900,- a fakt to za to nestálo... pojeď nějakou klubovku v září, ČB nebo Brno...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 09:47
- Nahlásit

Ketrin
Ahoj, bohužel pozoruji,že CACIBovky stojí takový nekřesťanský prachy skoro všude.A za ty peníze jsou stále stejní čeští rozhodčí,žádné ocení,žádné čísla na pořadí čtyř a mizerné kruhy s klouzavým kouskem koberce.Míšu docela chápu,že se jí nechce.Bernášek je čupr pejsek a až dospěje a hlavně doroste mu srst/ aby nebyl nahatý i na choulostivých mistech - /,tak pak se někam určitě přihlásí.Ke konci září už by obrostlý být mohl.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:15
- Nahlásit

Jumi
Tak jsem koukala na průb.výsledky WT psů a Bernášek je z 50ti pejsků 29.,Dorinka 24. a Herbert dokonce 15.

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:19
- Nahlásit

Zuzana T
Tak je to přesně tak jak jsem tušila!
Petr má státnice přesně to úterý po víkendu s velkým V...tedy po tom finále WT, takže on určitě sedí doma na zadku a vyšiluje...a já si scháním odvoz nebo vyšiluju s ním. Petr by mě samotnou řídit do Budějek nenechal a já bych si asi stejně sama netroufla
Taky jsem doufala, že bude mít ty státnice o něco dřív a už jsme si plánovali moře, jenže takhle máme mezi státnicema a zápisem na doktorantské studium asi 5 dní času a to je teda na moře sakra málo - takže letos zase žádná dovča u moře

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:22
- Nahlásit

Zuzana T
já vím náš cíl je některé v tabulce předhonit ale pssst (třeba Dorču - ale je děsně šikovná a má šííílenej náskok, takže bude Bernášek asi gentleman a budeme se radovat z úspěchů dámy:lol
Jinak by to mělo být ale tak, že pes z E by neměl mít šanci se vyšplhat moc vysoko...

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:25
- Nahlásit

Ketrin
Já předloni do Letňan prošvihla 1.uzávěrku a tak jsem platila dokonce 900,- a fakt to za to nestálo...
právěže Letňany zase nijak moc super nejsou - myslím prostředí a já bych tam šla jen tak abychom nevypadli ze cviku a pokecat s lidma - ale za 900 - to budeme raději cvičit něco jiného a kecat mužu po netu
Za 900 tak to bychom museli mít jedině jistej nějakej ten pohár

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:26
- Nahlásit

Jumi
Já vám věřím,že předhoníte ještě alespoň jednoho koně
Na ten WT víkend se mrknu,já pojedu na výstavu určitě,takže kdyžtak můžu řídit tvojer auto ,ty mě vyhodíš na výstavě a pojedeš cvičit a nebo já veznu moje auto - jestli ovšem nejsou nejaké WS závody a vyhodím tě na cvičení a pojedu na výstavu.Nějak to domluvíme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:34
- Nahlásit

Jumi
Tak jsem koukala na termínovku závodů WS a je tam jen regionální pohár u Ostravy - takže si myslím,že moje auto bude volné.
Horší je to v době Albeře - to je Mistovství republiky a já asi nebudu mít žádné auto na ježdění po honitbách,snad mi auto půjčí naše mláďata.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:57
- Nahlásit

Jumi
Letňany zase nijak moc super nejsou
no vždyť... a co je za 900,- dumíků nebo hraček nebo masa...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 13:59
- Nahlásit

Ketrin
mě tolik stojí kadeřník

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:01
- Nahlásit

Zuzana T
nojo pražský ceny

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:07
- Nahlásit

Ketrin
no to je za melír u kámošky,v kadeř.je to 2x tolik - v Praze je blaze
Viděla jsi fórum králík na přek.dráze - super

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:17
- Nahlásit

králík na přek.dráze
to je sranda a ještě lepší je tam to "Stupid rabbit tricks"

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2007 14:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
my měli králíka 9 let,ale byl to blbec,hlupec ničitel.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání