Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 08:34
- Nahlásit

Jandula
Aha,tak to se omlouvám.
Jo máš pravdu jsou mezi nimy vybíravci a také rychložravci.Moje 6ti leté čubina,zlobila hlavně kolem puberty,tak do 15ti měs.Od dospělosti se s ní nemaluji - nechceš,tak do 10 min,beru misku.

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:14
- Nahlásit

Hezké dopoledne!

Jandula
Zuzana T
No Thorin je také jedináček a vždycky mám dojem, že ty granule sežere i s miskou! Nějaké nežraní jsme nikdy neřešili...

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:17
- Nahlásit

Jumi
Přesně, a Sára se pak na mě kouká ještě ve stylu - to jako fakt nic nepřihodíš, no to snad nemyslíš vážně, podívej se, jak jsem podvyživená, chudinka ubohá... no prostě je s ní prča...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:34
- Nahlásit

Jandula
Tak tohle na mě praktikuje nyní Cathy - hlavně na lidské jídlo- oči typu: já umřu hlady a mé děti se mnou/ tedy doufám,že je březí,protože jestli né,tak bude zase o lajtce,potvůrka!Granule už tak moc neprožívá,ale sežere svou dávku.
Jumi
už jsem docela nezvózní do dvou je ještě daleko

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:36
- Nahlásit

Zuzana T
Ahojky včera jsem už tady nějak nebyla

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:45
- Nahlásit

Zuzana T
už jsem docela nezvózní do dvou je ještě daleko
já taky! Už od rána tu lítám s telefonem abych něco neprošvihla - úplně jsem zapoměla, žejdete až odpo

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:47
- Nahlásit

hab a Archie
Koukala jsem na fotky - jsou super, Campuša už je velkej kluk! Jedete v září na klubovku? A co ty OVVR ty jste odložili? A už se "prcek" rozplaval?

No promiň za tolik otázek ale jsem děsně zvědaváááááá!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:51
- Nahlásit

hab a Archie
Ty už jdeš na OVVR a kam?
Jumi
Mluvila jsem právě s Lenkou od Bonči,začaly zase trochu cvičit,prý Bonča nosí i dohledávku.Už se na ní těším,znovu cvičit s mladým psem,to je pro mě svátek!

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:59
- Nahlásit

Zuzana T
prý Bonča nosí i dohledávku
jako zvěř nebo dummy
mně osobně teda příjde, že ten aport u dohledávky je pro psy mnohem snažší než normální marking, protože jak to najdou tak to nějak sami od sebe seberou a letí se pochlubit...teda to je alespoň moje zkušenost...
Ale Boninka je moc šikovná a hlavně poslušnáholčička s tou budete na Albeři mezi největšíma Hujerama, naopak nepochybuju o tom, že Bernášek napne všechny síly, aby předvedl co v něm je a ještě dlouho se na jeho kousky vzpomínalo
třeba se nakonec spolčí s Borgoušem, ten je na to myslím taky expert, a to bude dvojka viď Ketrin

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:02
- Nahlásit

Ten náš pes je furt samej strup a samá odřenina když nemá rozdrcenej drápek tak alespoň úplně do živého sedřený takový ten výrůstek na přední tlapce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:03
- Nahlásit

Jumi
zvěř nemají,jen dummy.No aby jsi se nedivila,Bernáš se bude chtít před ségrou vytáhnout a také nevím,jako bude Bonča reagovat na to delší odloučení od svých.Věřím,že podle té zkušenosti s Hlubokou,to bude OK.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:05 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Jaký výrůstek a kde přesně?Cathy má zase podivný koupance nebo co v podpaží a v tříslech- ach jo.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:15
- Nahlásit

Jumi
Ahojky
kluk je to pořádnej,za chvíli přeroste i Arčuchu,včera jsem ho měřila a máme 56cm v kohoutku,tak doufám že už moc růst nebude,na klubovku jedeme,už se docela i těším no a OVVRka jsme odložili na neurčito,zatím neplaveme...A co Bernášek??

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:17
- Nahlásit

Zuzana T
chtěla jsem je dělat na Albeři,ale jelikož se nám nechce plavat,tak máme smolíka

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:40
- Nahlásit

Zuzana T
Jaký výrůstek a kde přesně?
tak jsem se koukla do encyklopedie - a je u toho: nezatěžovaný zakrnělý polštářek - prostě takový to co maj na přední noze ještě kousek vejš než palec (paspárek), tak to je na těch předních docela exponované místo hlavně při brždění a nám to brždění dělá opravdu veeeeeliké problémy, takže jsem zjistila, že tam má úplně srolovanou a strženou kůži až na krvavou živou tkáň...a není to poprvé, takže dráp už je ok, tak teď má zase pro změnu tohle....

hab a Archie
Bernášek je pořád stejné třeštiprdlo divoké, hubené a rozcuchané jako vždycky byl...
z toho plavání si nic nedělej, ona Evča Píchová by ti mohla vyprávět jak si s Dorčou užila a plavala v lednu v rybníce - no Evča je vážně obětavá panička!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:41
- Nahlásit

hab a Archie
a ty jedeš teď do Albeře?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:42
- Nahlásit

Jumi
Bernášek napne všechny síly, aby předvedl co v něm je a ještě dlouho se na jeho kousky vzpomínalo
třeba se nakonec spolčí s Borgoušem, ten je na to myslím taky expert, a to bude dvojka viď Ketrin

co pořád Bernáše pomlouváš? doma samej pohár, šikula akce atd.... já doufám, že spolu nebudeme ve skupině na cvičení, páč to by asi fakt bylo o ničem. Ono to je někdy nakažlivý stačí když si zařádějí v osobním volnu

Zuzana T
držím palečky ať tam jsou a ať jich není moc

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:42
- Nahlásit

Zuzana T
no měla jsem ale nejedu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:44 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Jo ahááá,no to si Cathy také vždycky strhla do krve.Stává se to při dobržďování před chycením míčku na asfalt nebo štěrkovém povrchu - moje jedinné řešení bylo,tam jí to rostě neházet.Ošetřovali jsme to Novikovem - tím zeleným pálivým lakem.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:46
- Nahlásit

Ketrin
nazdárek - no jsem zvědavá,tak jdu 25.den,ale zatím v obou předchozích vrzích se 25. den nic neukázalo až o 5 dní později,jsem nepoučitelná ,uvidíme.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:47
- Nahlásit

Jumi
a vy na klubovku jedete??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:50
- Nahlásit

Zuzana T
se nemůžeš dočkat, co? to já to na Brestě poznala už tak za týden... děsně se změnila psychicky-zpomalila, pořád spala a pořád se lepila na mě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:52
- Nahlásit

Ketrin
Cathy mlží....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:55
- Nahlásit

tak holky,jdu pozamykat školu a vyrážím domů,držte nám palečky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:57
- Nahlásit

hab a Archie
nejedeme...
za prvé jsem si řekla, že nechci být sběratelem VD, takže jestli mě nakonec nenahlodaj ty letňany, že je máme pod nosem, tak se někde ukážem až na jaře a za druhé se to kryje s finálem WT, takže asi nejspíš zabrousíme spíš tam, myslím, že nám to bude prospěšnější a navíc tam budou určitě v ostatních třídách k vidění pěkné věci...

Zuzana T
moje jedinné řešení bylo,tam jí to rostě neházet
no to by byla Bernáškova smrt, připravit ho o největší radost na světě!

Ketrin
co pořád Bernáše pomlouváš? doma samej pohár, šikula akce atd....
no tak to jenom protože dummyše ještě stále nemaj křídla....

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 13:53
- Nahlásit

Jumi
no jsem zvědavá co budeme sbírat my

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:29
- Nahlásit

Tak holky- CATHY NEZKLAMALA - 25.DEN JSME NEVIDĚLI NIC - OPAKOVÁNÍ VE STŘEDU 8.8.

Jandula
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:31
- Nahlásit

Zuzana T
tak držíme palce, ať to dobře dopadne...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:51
- Nahlásit

Zuzana T
Jsi prostě nepoučitelná

papoušková
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2007 14:54
- Nahlásit

Ahojky. To jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má takovýho nežravce. Někteří jsou vybíravci, to teda jo.
hab a Archie
My jsme učili tu naši na vodu, když bylo léto a měla 5 měsíců. Strašně se bála chodit tam, kde neviděla na dno nebo kde nedosáhla. Jsem si tehdy říkala, že mám asi výjimku. Goldena, který nemá rád vodu. Pak skončilo léto a bylo to furt na začátku, ikdyž jsme ji vtáhli do vody, hluboko, aby tam nedosáhla a pouštěli si ji jak malé dítě naproti. Pak už skoro v zimě a další léto chodila do vody ůplně sama a a nemohli jsme ji z tama vyhnat.

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání