| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:06
- Nahlásit
Jumi
Naopak! Já jsem s tím právě počítala. Myslela jsem to tak, že si to línání nechává na výstavy
A vypadá to u nás fakt příšerně. Včera jsem luxovala - máme takový lux, kde se chlupy a bordel hromadí v extra nádobce aa bylo toho teda z celýho bytu tak strašně moc, že bych to radši neviděla....v čem tu žijeme
Snad to bude mít na všechny členy rodiny jen posilující vliv
Jedete na cvičení?
jana33
Právě že líná prvně, je to asi poslední pes, který se do toho pustil tak pozdě
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:11
- Nahlásit
Karol
já o tom uvažovala, ale nakonec jsem se včera zapoměla přihlásit, takž smůla
A vy?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:15
- Nahlásit
Karol
Tak to si teda počkal,chlapec Ale je fakt,že letos nadávají všichni,že psi neskutečně línají, v tom počasí se jim ani nedivím.
Jsem zvědavá na víkend,má být hic jak blázen a jak na potvoru se cvičí v sobotu od jedenácti,tak to se nám pesani upečou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:19
- Nahlásit
Nevíte prosím vás jak to má Evča s věcma od Kanea, v Kanea mají teď nějakou akci 3+1 zdarma a mě se nechce platit poštovný myslíte, že by to šlo nějak přes ní?
Petr sice trochu brblá, ale nějak jsme se propracovali do stádia kdy jsou 4 dummyše které vlastníme zatraceně málo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:27
- Nahlásit
Jumi
Já myslím,že Evča ty akce od Kanea má taky,ale radši se jí zeptej. Co s těma dummíkama jako děláte?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:41
- Nahlásit
Jumi
My jdem v sobotu od 11. Ale já ještě nevim, jestli pojedu. Nějak se mi pro změnu stalo, že mám v neděli odevzdat překlad a jsem asi ve třetině....tak možná budu muset celý víkend dřepět doma a Ondra si ještě po cvičení domluvil něco v Klánovicích, takže bysme se ještě víc zdrželi...do toho to plánovaný vedro
No a teda chudák Bernášek! Co s těma dummíkama prosím tě děláte!!!My si bohatě vystačíme se dvěma, když už se s tim chci tahat, tak přiberu chlupatýho....ale víc snad jedině na dohledávku...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:52
- Nahlásit
Karol
....ale víc snad jedině na dohledávku...
jo jo přesně tak - naše velice slabé místo
čtveryté markingy mu opravdu neděláme
My jdem v sobotu od 11.
hmmm to bude Petr zrovna někde v milovicích a mým autem takže to bych se do koloděj stejně nedostala a navíc mě chytlo nějaké nakupovací nutkání, takže si s mamkou vyrazíme do Říčan obhlídnout nějaké věci..potřebuju nové boty a trochu poobnovit spodní prádlo, aby mi Petr při pohledu na ty vytahaný bombarďáky, co se staly z mejch kalhotek nakonec ještě neutekl
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 10:59
- Nahlásit
Jumi
No počkej,čtyři už máte,to mu chudákovi chcete dělat dohledávku s 8?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 11:03
- Nahlásit
Jumi
A v Říčanech se dobře nakupuje?
JO, Evy se můžu dneska zeptat na tu Kaneu, jedem k nim na střihání. Bondík zas bude vypadat jako člověk ...teda pardon, jako pes
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 12:50
- Nahlásit
Jumi
Koukala jsem právě na výsledky těch WT - a fakt se vám to super povedlo!
Docela mě překvapilo, že v cely třídě L nepadlo ani jednou 20!!! To tak šťourali, aby vždycky něco našli, nebo prostě ani jeden pes nepředvedl nic dokonale?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2007 16:24
- Nahlásit
Karol
To tak šťourali, aby vždycky něco našli, nebo prostě ani jeden pes nepředvedl nic dokonale?
no těžko říct, já totiž asi nevím co je v jejich očích dokonale - mě jejich výkony vyráželi dech, ale nemyslím si, že by nějak zbytečně šťourali. Mezi E a L je přímo propastný rozdíl, když jsme dostali ocenění, tak jsem si pak musela zpětně vytáhnout diplom, protože jsem se úplně šíleně lekla, jestli nám náhodou nedali výborně! ale naštěstí ne - vážně doufám, že výborně jen tak nedostanem, protože v eLkách bychom si asi moc neškrtli!
A v Říčanech se dobře nakupuje?
jak kdy, ale já už tam skoro kok nebyla a sem tam se tam něco najde
jana33
No počkej,čtyři už máte,to mu chudákovi chcete dělat dohledávku s 8?
jo to chci, ale ne aby jich dohledal a přinesl 8 ale třeba 3 a na to už jsou 4 dummy málo, v tomhle věku potřebuje pes získat sebevědomí, takže mu nesmí dohledání moc dlouho trvat a musí být vždy úspěšný, hlavně takový pes jako třeba Bernášek, kterej první hledá jak může ale u třetí ho už si - mi nevěří a chodí se ujišťovat, takže když jich tam má dost je pravděpodobnost úspěchu mnohem větší
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:13
- Nahlásit
Teda holky!
Kde se flákáte
že si Zuzka vyrazila k móóóři ještě neznamená, že to tu můžeme nechat upadnout v zapomění - OSTUDY!
Jinak my jsme stále u našich, Bernášek tu pěkně řádí, naučil sre hlídat, bohužel na blbou stranu, takže štěká na sousedy na zahradě místo do ulice ale hoodně pozitivní je, žo po té, co jsem Thorinka 2x pustila do jeho misky teď sežere plnou mísu najednou a bez mrknutí oka - no a ani mu toho moc nepadá kolem - byste ho nepoznali. Jsem zvědavá co bude říkat na panelák když se teď rozmazlil na zahrádce
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2007 23:16
- Nahlásit
Jo a ten horoskop platí - takovýho lakomečka proradnýho svět neviděl! a ňouma Thorin mu všechno dá - když si jde pro hračku tak se pečlivě rozhlédne jestli ho Bernášek nevidí a pak si ji teprve nesměle vezme a to jsou všechny hračky jeho!!!!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:31
- Nahlásit
Jumi
Nazdárek!
Tak to ti závidim, že Bernáš žere. Bondík naprosto přestal Koupili jsme Hills, dva dny super a pak už se toho zas ani nedotk. Tak nevim, co s nim budem dělat. Je blbeček hubenej a ještě vypelichanej. Do toho v těch vedrech měl průjem a jednou i zvracel...takže jedem do MB předvádět opravdu výstavní kousek. Noco, vystavuje Ondra, tak ať si ho nějak uvede do vhodnýho stavu
A vám teda dělají tu koupelnu? A jezdíte tam nějak kotrolovat nebo jsou tak spolehlivý, že nemusíte? A jakou bude mít barvu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 08:36
- Nahlásit
Karol
Co kecánkuješ!!! Bond vypadá moc hezky,v sobotu na cvíču jsem na něj koukala Takhle ho pomlouvat,chudinku
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:10
- Nahlásit
jana33
No jo, jenomže od soboty další 4 dny skoro nic nesněd....to teda taky kvůli tomu průjmu, že jsme trochu nasadili dietku.
Vy padá samozřejmě skvěle , jen to není ta pravá výstavní kondice. Ale my ty výstavy stejně pomalu ale jistě už brzo pověsíme na hřebík. A pak si všichni oddychnem a bude nám hej
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:16
- Nahlásit
Karol
Já si myslím,že výstavní kondice není to podstatný,zásadní je kondice na zlobení,lítání apodobně a tu má
A nezkusíte to maso? Ondra se nás dost na cvičáku na to vyptával
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:21
- Nahlásit
jana33
Jojo, tu adresu mám uloženou, takže uvidíme. Ono je to s těma granulema TAK krásně pohodlný....
Výstavní kondice je samozřejmě naprosto nepodstatná....ale ve chvíli, kdy se člověk hlásí na výstavu, tak je těžký na to vůbec nemyslet
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 09:32
- Nahlásit
Karol
Výstavní kondice je samozřejmě naprosto nepodstatná....ale ve chvíli, kdy se člověk hlásí na výstavu, tak je těžký na to vůbec nemyslet
No to máš asi pravdu
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:24
- Nahlásit
Ahojky všem, mám na vás dotaz..o víkend jsem byli s Charliem u rybníka v rámci rehabilitace, a včera jsem si všimla (když vylezl z rybníka a drbal se ), že se mu nad okem udělaly nějaké mokvavé puchýřky, kdybych mu to nezačala zkoumat co si drbe, tak bych si toho vůbec nevšimla, není to vůbec vidět. Nevíte co by to mohlo být? Nikde jinde jsem to neobjevila...Myslíte, že by to mohl být ten hot spot? Co by se na to dalo koupit v lékarně? Nechci ho mučit návštěvou u veta...Předem díky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:30
- Nahlásit
Karol
Tak to ti závidim, že Bernáš žere.
pořiď mu druhýho psa a nebo mu prostě ber tu misku jak říkala Zuzka - to nám také zvedlo žravost o nevídané procenta
A vám teda dělají tu koupelnu? A jezdíte tam nějak kotrolovat nebo jsou tak spolehlivý, že nemusíte? A jakou bude mít barvu?
no chodíme to okukovat skoro každý den a je to supééér! já se teda bála jak to dopadne vymysleli jsme si docela ďábelskou kombinaci asi 4 barev + mozaiku! je to modro zelené a jsou to rako allegro, tak se můžeš juknout někde na netu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:53
- Nahlásit
HanuleGR
Myslíte, že by to mohl být ten hot spot?
jsem o tom přesvědčená, že to bude ono..chce to vysušovat, Zuzka říkala, že to potírá salicilovým lihem, tak možná by stačilo koupit alpu a tím to na vatičce potírat...
Karol
vsadím se že Bondíček tentokrát vyhraje když je na tom teď tak bídně s kondicí - tak už to dle Murphyho bývá
jana33
Karol
mě táta taky nabádá ať bernášovi vařím když je takové žoužle! ale to se mi teda nechce - ještě se vyvářet psovi....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 12:59
- Nahlásit
Jumi
My dáváme syrový,na vaření není čas a hlavně prostor
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:10
- Nahlásit
jana33
nojo, ale stejně ji musíš třeba nakrouhat nějakou zeleninu....a i to zabere čas a nadělá bordel a nádobí jsem zhýčkaná granulema
Jumi
Mám pocit, že braní misky by nepomohlo - nechali jsme ho trochu vyhladovět, bylo naprosto evidentní, že má hlad jak blázen, pokaždý se k nám nalepil, když jsme jedli a chodil pravidelně kontrolovat misku, dokonce to hodně důkladně očuchával, ale závěr vždycky stejnej - prostě nepoživatelný. Kdyby to tak bylo od prvního dne, ale on to vážně dva dny vždycky okamžitě zhltnul
Přišlo mi, že by snad radši chcípnul hlady, než aby se dotknul úžasných granulí Hills. Tak se jich teď budem muset zbavit. Máme skoro celých 15 kg
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:15
- Nahlásit
Karol
Nojo ale jestli je to takový zapřísáhlý odpůrce granulí,tak vám stejně nic jinýho nezbyde. Hele já to dělám pro tři psy a je to tak na cca 15 minut,tak to už není tak hrozný
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:39
- Nahlásit
Karol
no a co ten váš jogurt - já na tvou radu dávala tvaroh a to bylo! prostě mu to nějak ochucovat 15kg granulí je docela drahá sranda aby se na ně holomek ofrňoval!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 13:40
- Nahlásit
jana33
otázka je jestli je zapřísáhlý odpůrce granulí bernáš mi takhle přestal žrát i kuře s rýží takže jsou spíš zmlsaný a otázka je co se jim kdy přežere...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 15:09
- Nahlásit
Jumi
Děkuji za radu, ještě jsem volala Máje a ona prý používá řepík lékařský a betadine, tak to zkusím a uvidíme jestli to zmizne...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 15:13
- Nahlásit
Karol
Co se týká Hills, tak on to zase takový zázrak není, obsahují myslím soju... zkus projít diskuse na foru, hodně se tam o granulích diskutuje...taky zkoumám na jaké dospělácké přejít a asi to vyhraje jehněčí Canidae....jehněčí prý chutnají pesanům víc..je pravda, že Charlie je od mrněte na jehněčí Proformance a ještě se nad ní neofrnil...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 15:16
- Nahlásit
HanuleGR
řepík je desinfekční, takže tím a nebo heřmánkem určitě nic nezkazíš - on by šel konec konců naházet do té francovky
|