| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:13
- Nahlásit
Jandula
jééé supééér!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
Jumi
Jenže to zas není na mimi - to je sporťák na větší a na menší, ne?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:15
- Nahlásit
Jumi
vypadá to super, ale pokud mají už dva kočárky, tak to je docela drahá sranda... protože podle mýho ta přídavná sedačka nejde přimontovat jen tak ke každému kočárku...
holt prkýnko je prkýnko...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:16
- Nahlásit
Karol
je tam napsaný, že je to možný použít pro děti od narození, tak snad jo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:18
- Nahlásit
Jandula
já bych asi také volila to prkýnko.Anežce se může zalíbit chození za 14 dní po tom,co si koupí nějakou drahou vymoženost a co pak s tím.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:18
- Nahlásit
no já myslela, že by se to prozkoumalo a koupila jen ta sedačka a přidělala na jejich kočár - pokud to půjde...
Hele já už taky musím pracovat jinak tu budu do večera...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 11:21
- Nahlásit
Jumi
makej,já jdu vyklízet skříně - to je dovolená
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 12:55
- Nahlásit
Ahoj holkýýý, tak nám zrovna dorazil vstupák na 8.9. na Brno, tak držte palce!!!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:23
- Nahlásit
Karol
Ahojky,psala jsi té Evě?A chceš peníze hned nebo až pak?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:24
- Nahlásit
ko4ka
do Brna jsme chtěli,ale nějak jsme prošvihli termíny....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:25
- Nahlásit
hab a Archie
sehnala jsi rachejtličky?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:43
- Nahlásit
Zuzana T
nesehnala
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:45
- Nahlásit
Zuzana T
dneska jsem byla u vietnamců,a nic..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 13:47
- Nahlásit
hab a Archie
měla jsi se fakt mrknout do té firmy.Tak zkuste alespoň prásknout papírovým pytlíkem.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:03
- Nahlásit
hab a Archie
Jojo, Eva s tím počítá. Peníze mi dáš pak, teď už bysme se asi ani nestihly sejít.
Já jen doufám, že přiveze ty správný - dlouhý a s uzlem. Hlavně ne krátký a s parohem
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:08
- Nahlásit
Zuzana T
no hele to mě ni nenapadlo
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 14:12
- Nahlásit
Karol
kdy ho budeš mít v tu neděli??Nějak bych se zastavila,nebo můžem s klukama na venčeníčko..
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 15:07
- Nahlásit
hab a Archie
Uvidim se s Evou v sobotu, takže bysme mohly na neděli domluvit nějakej srazík. Musim se ještě domluvit s Ondrou, co budem v neděli dělat. Máme hrozně moc naplánovaný práce v bytě, ale s pejsem se ven musí, takže bych vyběhla asi sama. Ještě se domluvíme.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 18:54
- Nahlásit
Karol
ok nějak si napíšem,vrátili jsme se ze cvičení,sáčky jsem měla ale ne papírové takže šlo prd slyšet
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 19:00
- Nahlásit
hab a Archie
,ježiši u vás nejsou k dostání ani papírové sáčky?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 00:01
- Nahlásit
Zuzana T
to jsou ale vzala jsem první co jsem měla po ruce Campínovi střelba nic neděla,hůř je na tom Arčucha
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 00:03
- Nahlásit
jo jinak máme na stránkách nové fotky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 08:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
hab a Archie
Tak gratuluji k " rozplavbě" Campína,on bude šikulka po mamince neboj se.U Darcy se může střílet z kanónu.A z Archiem jsi tu střelbu zkoušela včera poprvé nebo ji už dříve slyšel?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 13:46
- Nahlásit
Jumi
Doufám, že dáš vědět, jaký bylo cvičení!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2007 20:34
- Nahlásit
Zuzana T
s Arčuchou jsem to už zkoušela několikrát,první tři rány mu nevadí ale když toho bouchá víc je mimo...Campouch je na tohle flegmouš
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2007 17:53 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Strááášlivě moc gratulujeme Bondíčkovi a Ondrovi k dnešnímu nádhernému úspěchu a sámo i Karolínce, bez které by to ti její kluci nikdy tak vysoko nedotáhli
Máme z toho ohromnou radost a moc Vám to přejem - už bylo na čase abyste zase rozšířili sbírku medailí a pohárů, ze kterých má člověk děsnou radost, ale doma pak velmi rychle zjistí, že tak úplně neví, kam ten cenný ale přeci jenom krám umístit!
Moc mě ale mrzela Dorinka, trumpeta jedna, kdyby neštěkala zrovna u maďarky, ale jen u Siebra hlavně když mi Evča včera říkala, že dnes nechce vypadnou, že jak vypadli na těch PZ tak že je to pak děsně na psychiku a sebedůvěru...
Bernášek nám udělal taky moc velkou radost a páníček prohlásil, že to na housku se salámem sice není ale že až se náš šampionek vzbudí tak samotnou houstičku si rozhodně zaslouží...poté přemožen pýchou na svého psa upadl do hlubokého komatu a já jsem tu teď jak na návštěvě u šípkové růženky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 20:08
- Nahlásit
Karol
Jumi
Gratulujeme Bondovi a Bernáškovi ke skvělým výsledkům na WT v Čelákovicích.Jsou to skvělí klucííí
Karol budou nějaké fotky,prosím?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 08:38
- Nahlásit
Taky moc gratuluju všem úspěšným Evča mi přišla nějaká skleslá,oni vypadli z PZ? Tak to jsem nevěděla. Za to Jindra byla z Herberta docela vysmátá
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:28
- Nahlásit
Já taky gratuluju Bondíkovi a Bernáškovi, akorát pořádně nevím k čemu tak se holky pochlubte!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2007 09:52
- Nahlásit
Ketrin
Mrkni na výsledky WT na stránky RS.
Bondík byl 2. a Bernáš 5. ve tř. E.Navíc Bondík dostal pohár - osobní výběr rozhodčího.
Tak mám doma Bonnu - Bernáškovu sestřičku - jede se mnou do Albeře dělat OVVR.Ta je tak hodná a poslušná,že nevím,jak může bát Cathyninou dcerou.
|