| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:15
- Nahlásit
ko4ka
tak to budeme držet co máme ať to tam ostatním pěkně natřete! My jedeme do Budějek také už v pátek odpo a ubytovaní jsme přímo v Budějkách, kousek od výstaviště, ale my se nejedeme vystavovat ale na finále WT..doufám ale, že nám vyzbyde chvilka se na výstaviště juknout
Zuzana T
a kde že to teda bydlíte?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 22:09
- Nahlásit
Jumi
Někde asi 20 km před Budějkami v chatičkách,víc nevím.
Přijeďte se juknout v sobotu,bude tam i Beverly.
Ko4ka
Soukromá diskuse to není,jen je nějak málo diskutujících...
Já vystavuji Cathy a předvádím další dva psy po oba dva dny.A co ty PZ - ja sji se rozhodla?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 22:35
- Nahlásit
Jumi
tak to se za náma stavte taky kouknout!
Zuzana T
tak to se potkáme na výstavě asi každopádně, můžeš se za námi stavit. Na podzimky jsem se rozhodla samozřejmě nejít, statečnost mi moc nevydržela i když Chelsinka je šikovná, nemám dojem, že je docvičená rovnou na zkoušky... Takže příští rok.
Jinak, holky na sobotní budějky máme katalogové číslo 99 a na neděli 91 a jsme v mezitřídě - to jen tak pro naší identifikaci
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 06:26
- Nahlásit
ko4ka
Ahoj, v ČB budu taky na obou výstavách.. myslíš že bys mi tam mohla vrátit ty půjčené zpravodaje, pokud je už nepotřebuješ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 06:56
- Nahlásit
ko4ka
No já budu mít v mezitř. Bernáškovu sestřičku- ale nebudu ji vystavovat,tak tě snad poznám podle čubiny.Na nějaké stavování počítám nebudu mít čas,spíš se přihlaš ty,já budu v jednou kole.
Ketrin
Ty jsi se do toho vystavování nějak dala...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 07:49
- Nahlásit
Ahoj holky, když mě vždycky ten návrat domů nějak rozhodí...
Ale třeba včera jsem taky kromě koukání do blba a prochajdy s Bondíkěm strávila půl dne po doktorech - a s maximální úspěšností. Zvládla jsem zubaře (bez umrtvení a v pohodě heč ), normální doktorku (jen kvůli razítku, že mi fakt nic není ), poradnu, kde mě naprosto dostala doktorka, když asi 2 vteřiny poslouchala srdíčko a pak s naprostou jistotou prohlásila, že je to kluk (smajlík patří její neochvějné jistotě, kterou mi nedokázala nebo nechtěla vysvětlit, kluk je samozřejmě super ...jen to prý neni podle frekvence bušení, podle toho se to prý pozná až později, tak je to asi nějaká čarodějnice. Ale hlavně že buší, že ) Kdybych to bývala nechtěla vědět, tak mám v tu chvíli dost smůlu, to jí teda opravdu nezajímalo
No a nakonec jsme zvládli i s budoucím taťkou ultrazvuk, kde nám malej klouček Klouček předvedl vážně všechno, takže kdyby mi náhodou v porodnici předávali holku, tak opravdu není naše
Ještě jsem se doktora ptala, jestli to považuje za naprosto jistý a ono se ho to skoro dotklo Prý je pravda, že se omyly stávají, ale ne jemu. Vejtaha
Ale nevim, jak to , že pořád o nějakých omylech slyšim! Naposledy, že se narodila holčička mamče, který třikrát na UZV řekli, že je to kluk! A pak jim něco věřit
Rozhodli jsme se, že pohlaví všem klidně řeknem, ale jméno ani za nic....no, o tom už jsem se zmiňovala . Takže tak. A já se konečně můžu začít soustředit na malinký modrý hadříčky a na co nejnenápadnjěší ždímání našeho účtu
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 07:57
- Nahlásit
Zuzana T
ko4ka
Ketrin
Tak vám holky držim na výstavu palce. Ať se splní vaše tajná očekávání a přání
Ketrin
Takže jsi zjistila, že s tím psem je všechno OK? Promiň, jestli jsem u vás na LR vlastně vyzradila něco, cos nechtěla o tom, kam míří tvůj výběr
ko4ka
Škoda, že jsi vzdala ty podzimky. Ono jde hodně i o to, zkusit si, jak vypadají zkoušky...a pak taky když ti zakraví takhle mladej pes, tak to zvládneš ty i okolí v pohodě. Když to bude skoro ve třech letech, tak je to asi horší
A o vlohách jsi neuvažovala? Ty jsou takový dobrý na začátek...myslim
Jumi
To je super, že pojedete do těch Budějek spolu. Taky si myslim, že se státnice nesmí tolik dramatizovat! Jen teda Ondru to nějak zaskočilo a teď říká, že sám asi nepojede, že je to zbytečně drahý, aby jel na jeden den sám se psem tim našim velkym autem...no a má pravdu. Ještě jsme začli vymýšlet, že bysme to spojili s houbovym dnem na Albeři....tak uvidíme. Tím bych zas já nemohla na tu svatbu....je to nějaký složitý. Chtělo by to častější WT blíž k Praze
Když si představim, že to tam pak Bondík někde jen tak z legrace zazdí a oni vypadnou - no, ještě že tam nebudu a před cizíma se Ondra bude trochu víc krotit
A zas co by za projetý peníze a startovní poplatek bylo modroučkých dupaček
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:26
- Nahlásit
Karol
ale Karolíno nebuď takový materialista - moudroučkých dupaček bude stejmě plná skříň,ať Bondík zakraví nebo vyhraje!!!!
A Bondík je vlastně vaše 1. děcko,tak ho nesmíte zanedbávat!!!
A gratuluji ke zjištění,že je to klouček Klouček
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 08:50
- Nahlásit
všechny zdravíme
Karol
blahopřeji k malému Kloučkovi
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:02
- Nahlásit
Karol Jo, všechno jsem si nechala odborně vysvětlit.
a nic jsi nevyzradila, to je ok ještě že za tím Švédem nemusím do Švédska, ale jen těch cca 800 km
jo a k těm úvahám o zk.- a co mám říkat já? když o něco jde, tak si pes taky jen tak "z legrace" kraví. Ale takovej platošák, kde jde o prd-jó, to vyšvihne
a ještě jsem Ti na táboře nestihla říct, že ti to maminkovství moc sluší
a potřebovala bych radu, jak se dělá co nejnenápadnjěší ždímání našeho účtu
Zuzana T
no co co, zahraniční rozhodčí si přece nenechám ujít a nemusíme se snad ztrapňovat pořád jen na zkouškách
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:17
- Nahlásit
Ketrin
Jak tě znám,tak bys klidně do toho Švédska jela
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:19
- Nahlásit
jana33
no to teda zas asi fakt nee ledaže by se to spojilo s dovčou, páč můj choť miluje severské kraje
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:25
- Nahlásit
Ketrin
No ty už bys to nějak vymyslela
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:27
- Nahlásit
Zuzana T
tak na těch Budějkách na tom asi budem stejně
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:45
- Nahlásit
Jo, už mám na stránkách fotky z Albeře, ale je to tentokrát trochu slabší...nějak se mi to focení asi úplně nevydařilo, no
Ketrin
A kam že to teda za Švédem pojedete?
No, s tím Platošákem je to podobný. Jenomže Bondík i když se předvede a třeba přetrhne, tak ty vaše labrouše (a flaty) asi nepředhoní, takže pravidla jsou v tomhle ohledu naprosto diskriminující Takže ani tam nás žádný velký úspěch nečeká
Ale my jsme taky ještě nedělali tolik zkoušek, aby se daly dělat závěry. Vlastně nás Bondík ještě pořádně nevypek, jen jednou na WT se choval, že vůbec netuší, co se po něm chce. Jinak vlastně zatím dobrý, tak si nemůžu stěžovat.
A to maminkovství teda nevim, na fotkách mi spíš přijde, že mám parádní pivní pupek. Už aby to získalo ten správný nezaměnitelný tvar
Ale děkuju
Zuzana T
A Bondík je vlastně vaše 1. děcko,tak ho nesmíte zanedbávat!!!
To my určitě nebudem, mým velkým vzorem je Soňa, takže mimčo bude doufám hodně samostatné a Bondík strádat nebude Ale moje vysvětlování o mimi v bříšku si teda zatim moc k srdci nebere. Skoro bych řekla, že je mu to úplně putna!
Za gratulace všem děkujem!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 09:47
- Nahlásit
Karol
už jsme dlouho nebyli na prochajdě měla by jsi zítra čas?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
hab a Archie
Jak to,ty také budeš předvádět více psů?Už se na Campína těším,naposledy jsem ho viděla v dubnu a to je dlouhý čas.Jsem zvědavá,jestli je po mamce bláznivce Darcynce!!
Karol
V rychlosti se na Platošáku fakt nemůžou GR s ostatními srovnávat - ale zase ta elegance,s jakou se nesou - např. baronesa Cathy .My měli 17b a 2b byly dolů za naší rychlost ,7 psů mělo stejné body a ona byla poslední z nich.Ale pracujeme pomalinku,ale jistě!!!Já mám také aktualizováno!
Ketrin
800 Km,tak to je stejně za hranicemi Jsem napnutá,hlavně ať to vyjde a Brestička zabřezne a má 2 černé holky!!!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:39
- Nahlásit
hab a Archie
Jo, zítra by se mi to asi hodilo. V jakou denní dobu jsi myslela?
Zuzana T
S tou rychlostí je to fakt děs. Ale zas asi není jiná možnost, jak to pořadí dělat - pokud ho nechtějí dělat pro každý plemeno zvlášť....jenomže to by pak bylo pohárů najednou hrozně moc
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 10:54
- Nahlásit
Zuzana T
Karol
vtip je v tom, že já Borga k rychlosti vůbec nevedu-naopak bych často ráda, kdyby trochu zbrzdil moc se mi líbilo, jak to dělá Radka s Audrin a snažila jsem se to okoukat-ona ji před vysláním vůbec nehecuje, ale naopak zklidňuje
za hranicemi
njn, udělám si výlet je to už skoro Maďarsko, ale pořád ještě Slovensko
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:10
- Nahlásit
Karol
to je jedno,mám volno,tak záleží jak se to hodí tobě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:11
- Nahlásit
Náhodou na našem turnuse obsadili první a druhé místo GR. Zase bych řekla,že když jde o flegmatiky,tak jak je LR flegmatik,tak je just flegmouš
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:14
- Nahlásit
Zuzana T
já vystavovat víc psů...to ani náhodou stačí mi blázen Campíno,myslela jsem tím to že se taky rozšoupnem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:20
- Nahlásit
Zuzana T
Teda prosila bych jednu černou a jednu bílou!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:22
- Nahlásit
jana33
Zuzana T
nechte toho
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:23
- Nahlásit
jana33
Zuzana T
A kdo chce černou a kdo bílou? jano ty asi tu bílou...ale dvě černý? Zuzko, ty chceš změnit plemeno???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:26
- Nahlásit
Karol
jasně že bílou,nevím nevím,jestli tu druhou černošku nechce pro sebe
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:33
- Nahlásit
a neříkejte pořád bílou, když LR jsou žlutíííí
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:43
- Nahlásit
Ketrin
ahoj, jasně, už je pro tebe mám nachystaný v krabici a ještě jsem nebyla schopná s tím dojít na poštu, promiň, omlouvám se, za zpoždění
Zuzana T
jé takže budem konkurence? Tak dík, už znám dvě
Karol
gratuluju k prckovi!!! O vlohách jsem uvažovala, ale letos je nějak nestihnu, proto jsem chtěla risknout ty podzimky... Snad příští rok budou příhodný termíny i místa
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:05
- Nahlásit
Hezký den!
Karol
právě jsem šla psát děsně omluvný a vyzvědačský mail..ale ještě jsem se před tím stavila tady
Tak prvně gratuluji Kloučkům ke kloučkovi a držím palce ať vám v den D nestrčí do náruče holku, předurčenou k samým modrým dupajdám
A teď teda ta omluva - no já z toho mám trochu docela dost už od včera výčitky, že jsem Ondru takhle nahlodala a teď jsem se z toho tak vykroutila...ale když pominu to že jsem se rozhodovala mezi úúúžasným Ondráškem a ještě úúúžasnějším skoromanžou, tak on se Ondra pořád tvářil tak strašně nerozhodně že jsem měla skoro pocit, že nakonec třeba ani nepojede a já bych to sama na osmou do Budějek uřídit nezvládla Tak prosím vyřiď Ondrovi moji upřímnou omluvu, že mě to moc mrzí a ať se na mě prosím nezlobí, ale že se mu to pokusím vynahradit někdy jindy, třeba nějakým koláčem
ko4ka
nebuď srab a hurááááá na PZ, kdo nic neskusí v ničem neuspěje pilně trénujete a alespoň uvidíš, jak to na zkouškách chodí! Nechtěj vědět, co jsme na vlohách předváděli my a taky jsme to nakonec nějak zvládli (teda díky super rozhodčím, ale zvládli).
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:17
- Nahlásit
Karol
tak ty fotky pesanů v autech jsou naprosto božskýýýýýý!
|