| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:19
- Nahlásit
Zuzana T
u nás se od včerejška topí
Se nevytahuj. My budem zas otužilý
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:20
- Nahlásit
No tak u nás ráno to vypadalo tak,že LR nadšeně vyběhli,lítali,řádili,prostě konečně správné póčo,zato Ferda na mě vrhal nenávistný pohledy,začal couvat už u domovních dveřích a celé ranní kolečko táhl směr domov a vypadal,že se se mnou minimálně rok nebude bavit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:27
- Nahlásit
Karol
No vy vzhledem k mladému věku můžete,já už potřebuji vyhřívaný pelíšek!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:36
- Nahlásit
Já hlavně myslím na všechny ty nebohé moraváky povodně a ještě takhle před zimou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:40
- Nahlásit
Jumi
No snad to nebude tak hrozný,když si vzpomenu na léto 2002 a pět metrů vody v baráku a léto 97 a tři metry v babičině baráku,brrr
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 13:49
- Nahlásit
Hurááá - na NVP v brně vyhrála Doriis Aurea Rosa s Evičkou P. CAC,NV a BOB.Na skupinu 8 ještě čekají.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:32
- Nahlásit
Zuzana T
také jsme dostali zprávu - máme ohromnou radost a moc moc to holkám přejeme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
Jumi
Evička měla velikánskou radost.Viděla jsem Dorču v pátek a byla jako ze škatulky.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2007 21:40
- Nahlásit
Zuzana T
Evička měla velikánskou radost.
no kdo by neměl
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 19:56
- Nahlásit
Přeji dobrý večer,
je tu někdo?
Já dnes měla v celku poklidný den spojený s rodinnou oslavou.Jen večer jsem stříhala dva psí pacholky,kteří nechtěli chvilku posedět.Po vyčerpávajícím boji mém a pánečků,jsem je jakž-takž zkultůrnila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 21:51
- Nahlásit
Hmm,tak nic - dobrou s kobrou
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2007 22:28
- Nahlásit
Ahoj holky, tak Chelsinka včera skončila s VD... a paní rozhodčí mě sprdla, že je tlustá ( jako, asi má pravdu ), že má měkčí hřbet a strmější úhlení pánevních končetin - což jsem teda nepochopila, ale když to je její názor. Celá mezitřída prakticky odešla s VD ať s pořadím nebo bez něho a dala jen 1 výbornou, celý to posuzování se mi nezdálo ( a teda nejen mně ). Musím říct, že jsem z toho byla docela zdrchlá a kdybych neměla zaplacený ty Budějky a domluvený s Chunnýskovýma, tak tam asi nejedem. Už mám obavu co nám zase ti rozhodčí řeknou Ale na druhou stranu, Chelsinka se krásně předváděla, v kruhu se chovala moc hezky a poznali jsme se tam s fajn lidma. Bála jsem se, že Chelsinka bude dělat nějaký scény, ale byla tak moc šikovná. Jsem na ní děsně pyšná a tím spíš mě mrzí ten konečný výsledek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 07:35
- Nahlásit
Eva s Dorčou jsou hvězdy
Nevíte, kdo posuzoval?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 08:42
- Nahlásit
Ketrin
Posuzovala Smržová.
Dorča zazářila!!
ko4ka
Nic si s VD nedělej od nás na západ to zase není tak špatná známka .Příště bude určitě lépe,jedno VD tě nesmí odradit.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:44
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak mi dnes volala Evička P. a vyzvídala jak na sobotu trénujeme - no takže máme u naší milované výcvikářky pěknej průšvih a dostali jsme důrazné pokárání
ale víte co! Evča bydlí v tom samém hotelu co my
ko4ka
Nenech se odradit! Nám také řekli, že je pes na umření - tak blbě vypadá a víš co - kašlem na to a dokonce jsme si dovolili tohodle neduživce předvést na klubovce No co dostali jsme sice VD ale docela pěkný posudek a hlavně viděli spousta známých a kamarádu, užili si den v krásném prostředí a ani trochu nelitujem!
My máme radost i když vyhraje někdo jinej - moc všem našim milým fandíme a držíme palce a pak nás to těší jak bychom ten pohár měli sami
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 16:16
- Nahlásit
Jumi
dostali jsme důrazné pokárání
a to jako,že netrénujete?
Evča bydlí v tom samém hotelu co my no to je super,už se těším,že nás s Bernáškem navštívíte a povíte dojmy z WT.
Já budu mít perný pátek neb mě ukecali dva lidičkové se Sveňaty,jestli bych je v kempu neupravila ,no a co myslíš,jsem tvrďák...
Jak se jinak vede,co študent?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:00
- Nahlásit
Zuzana T
Jak se jinak vede,co študent?
ten má zítra obhajobu a příští úterý státnice, tak tady pilně studuje a nervuje
a to jako,že netrénujete?
no jo - nemáme to podceňovat, takže jsme dneska vyrazili a pilně trénovali, ale potkali jsme Petru, Bodieho a Amálku, takže už jsme se nedostali na vodu, tak ta nás čeká zítra...
ale on si to Bernášek stejně nakonec udělá po svém trénink netrénink... takže já se tam těším především na houby!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:03
- Nahlásit
Zuzana T
no a co myslíš,jsem tvrďák...
neříkej dvakrát, nebo se necháme před takovým výkonem také upravit Bernášek zarůstá děsně rychle, ale jenom tam, kde je to na nic
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:24
- Nahlásit
Jumi
jé houby,to bych také šla,ale nebude kdy. No jo nemůžu mít všechno.
Bernášovo stříhání se odkládá,až mu něco naroste!Navíc si musím nechat nabrousit všechny nůžky,takže po výstavě je odesílám směr M.Boleslav.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:35
- Nahlásit
Zuzana T
Bernášovo stříhání se odkládá,až mu něco naroste!
jsem jen žertovala
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:50
- Nahlásit
Jumi
já taky ,jen kdyby jste náhodou vyhrály Finále,tak ho v noci osobně vykoupu ,ostříhám a načešu...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:16
- Nahlásit
Zuzana T
tak to vááážně nehrozí - Petr po Platošáku velice podrobně analizoval chování našeho psa a dospěl k závěru, že po vyhození aportu je Bernášek v modu Sveneček ovšem těsně po nalezení aportu přepíná do modu Cathynka a to je pro něj a tudíž i pro nás fatální
ale abych tě potěšila tak jsme měli diskuzi na téma fenky a Petr se tak podivoval, že kolikrát vyhrávaj docela ošklivoučký fenečky, tak jsem mu řekla, že holt ty fenky jsou takový jiný a ať mi řekne nějakou pěknou a on se ti normálně smrtelně urazil a s naprostým dotčením prohlásil - no Cathynka přeci!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:37
- Nahlásit
Jumi
jé to je hodný kluk ,no pro mého muže je to taky fovoritka č.1.
Momentálně leží Petrovi pod nohama a on ji už 1/2 hod .drbe na bříšku!
No konečně vo víkendu uvidíme,jak na naši krásku budou hledět rozhodčí!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
Zuzana T
a máte chlapa - jak tak koukám tak ty si umí pěkně omotat kolem prstu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:52
- Nahlásit
Jumi
no pokud má rád plnoštíhlé blondýnky,tak Cathy je ta pravá.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 09:57
- Nahlásit
Ahoj holkýýýý!
Tak kde se touláte!?
my teda poctivě každý den trénujem a Bernášovi to jde docela dobře takže si myslím, že si všechno to kravení schovává na sobotu
Karol
tak jak jde nenápadné brakování účtu kolik už máte modrých pidivěciček?
já se teď snažím přemluvit Petra k vyštukování obýváku a on se brání zuby nehty a když jsem se nenápadně zeptala, co by tomu říkal, kdyby se vrátil z Ameriky do nového obýváčku, tak se tvářil docela ..."nesouhlasně" což ještě zlepšil táta poznámkou, že jak to tak pozoruje tak aby mu ještě pasoval klíč do zámku až se vrátí - to je podpora vlastní rodiny co!!!! Tak chlapská soudržnost je snad silnější než krevní pouto
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:09
- Nahlásit
Jumi
Nazdárek!
Já se asi zbláznim z toho počasíííííííí! Fakt děs. Mám pořád tak super náladu, že už sama se sebou nemůžu vydržet.
Modrý věcičky zatím žádný , ale čekám na spoustu balíčků....jen ta pošta nějak vázne. A účet mi ani nepřipomínej...
Naštěstí mám ještě nezaplacený všechny prázdninový překlady a pár srpnových odučených hodin...tak se to tam zas trochu oživí. Ale je to hrozný, jak je to všechno drahý...a taky s jakou chutí za to člověk ty peníze vyhazuje.
Na WT nejedem...teda Ondra nejede - nejdřív propás uzávěrku (samozřejmě), pak to v něm hlodalo, že to ještě zkusí opožděně přihlásit a pak si dobře spočítal, že opravdu nestíhá ještě víc než si myslel a bude nejspíš celej víkend v práci Což mě tady na tu náladu ohromně pomáhá - úplně mi přijde, že čím horší mám náladu a čím víc ho potřebuju, protože přece jen samotný je mi tu nejhůř, tak tím později on přijede domu z práce
No, navíc jsme trochu zvážili a spočítali, jak to u nás vypadá do konce roku s penězma....a zjistili jsme, že to je tak akorát na to, abysme pořídili výbavičku, postavili skříně do ložnice a do předsíně, zrekonstruovali dětský pokoj....a zůstane nám dluh 35000, kterej jsme si bláhově plánovali levou zadní splatit - ono by to teda vlastně bez mrňouse vyšlo perfektně (Pitomý tympány, se tak ještě tak někdy nechám přesvědčit, že nutně potřebujem zas něco podobnýho jako největší hudební nástroj snad po varhanách...)
A tak se Bondík bude muset spokojit se dvojíma PZ, na první u OMS Benešov 29.9. a druhý v těch Jirnách.
To ale abyste si nemyslely, že si moc stěžuju - tak to vůbec. Vzhledem k tomu, že nám to vážně krásně vyjde a takový minimální dlužík je dnes v mladých českých rodinách opravdu silně podprůměrný až zanedbatelný, tak si až na tu blbou náladu vlastně pořád jen pískám
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:13
- Nahlásit
Jumi
Jo, takže veškerý naděje jsou teď na Bernáškovi - bez poháru se nevracejte ....a to by vás snad mělo posunout do desátého místa, ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:41
- Nahlásit
Karol
Ahoj - už moje maminka říkávala ,že napíše knihu " Život na dluh"
Jé vy jdete do Jiren na PZ?Já taky se Svenem,budu potřebovat podporu a radit,už jsem ze zkouškování vyšla,tak spoléhám na radu mladších a protřelejších!
Jumi
Bernášek bude hodný kluk a zakraví až v pondělí!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:45
- Nahlásit
Karol
bez poháru se nevracejte ....
hmm tak to se budeme muset vřele rozloučit protože s takovou podmínkou v těch Budějkách asi budeme muset zůstat!
A na deprese se vykašli, já teda jednou za čas takový období taky mívám, zvlášť když sedim doma sama a venku je tak jak je! Ale jak začne školní rok tak to hned budeš mít lepší a budeš chodit mezi lidi, nabditej rozvrh - prostě ti na něco takového nezbude čas! Tak zatni zuby a vydrž - bude líp!
a tympány jsou přce naprostá nezbytná součást domácnosti - my zase úplně nutně a bezpodmínečně potřebujeme brokovnici takže ke dvou pistolím a jedné pušce přibude další....
taky se zjistilo, že moje auto by potřebovalo vážně velkou finanční injekci a to už se prý nevyplatí, takže půjde nejspíš z domu, no jsem asi blbá ale obrečela jsem to takový hodný spolehlivý moje milovaný první autíčko
Tak nevěš hlavu a jestli by ti to pomohlo, tak můžeme někdy spáchat to společné venčení
|