| Autor |
Zpráva |
JaninkaW
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:39
- Nahlásit
Tak a aby si majitelé zlaťáčků nepřipadali odstrčení, vyrobila jsem nové forum Počítám totiž, že nás bude dost propadlých chlupatým zlatým a krémovým aportujícím koulím
Tak jen piště přidávejte fotky atd.
Tady odkaz na velmi velmi provizorní stánky mé plyšandy http://brandy-aillin.wz.cz/
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:51
- Nahlásit
JaninkaW
Hezký! Ale klubovka RK-CZ v Brně je 16.9.!
|
JaninkaW
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 14:56
- Nahlásit
Díky asi jsem se včera přepsala, dělala jsem to jen tak na rychlo - asi za 10 minut aby se na to mohli kouknout známí .. Přihlášky a propozice mám na jiném kompu, prosím Tě, kde to je k vidění? ať vím, jestli to mám fakt blbě
No a ty nemáš GR? příjde mi že tady na foru se o GR hodně mluví, ale nikdo není nějak aktivní .. měla jsem (a mám) pošetilou snahu dát na Ostravsku dohromady výcvik retrieverů, ale nějak si začínám myslet, že o to nikdo nemá zájem, protože tím, že by to retrieveři nebyli, to nebude, jelikož každý den jich vidím tak min. 5 ..
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 15:53
- Nahlásit
JaninkaW
ahoj, forum o GR už jsem tady zakládala, ale nějak se nikdo nehlásil, tak jsem ráda, že se konečně někdo našel. Můžeš kouknout na naše stránky http://www.goldchelsea.estranky.cz/
|
JaninkaW
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2006 18:16
- Nahlásit
ahojky,
moc hezké stránky! Moc hezké mimi! Je přesně o 20 dní a 1 měsíc starší než aillín ;)
Čtu tam, že se chcete věnovat cannisterapii, jak jste na tom teď s výcvikem ? Ta naše potvůrka chodí normálně slušně na volno, jenže teď jsem se přestěhovala do baráku kousek od centra Ostravy, kde lidé (jen v tom domě) vyhazujou jídlo z okna - to je fakt HUMUS! chleby, kuřata, kosti, rohlíky ale i jídlo v sáčích .. tak si představ, jak vyrvat z tlamy něco tak "úúúžasně" zapáchajícího malému štěníkovi z huby, kord když je na volno a ještě už si zvykla, že když řeknu "fuj" hned jí tu "dobrotu" běžím sebrat, když to nepustí, takže utíká směrem pryč Jakože na vodítku chodila před tím slušně, teď ví, proč ho má a chodí na něm druhý den a je to horor ! děs běs .. ale tak snad jí to dojde ... vypadá fakt komicky, když si lehne a nechce jít dál ale na mě to moc neplatí ..
Myslím, že štěndo by si nikdy neměl kupovat člověk, který před tím, neměl zkušenosti s držením (nepíšu chovem) pejska - normálně by asi neodolal tomu kukuči a neuvědomil si, co věšechno se dá v tom věku pokazit, ale hlavně taky naučit ..
Rodičové mají pitbulíka, už mu je sedm ... je moc hodný akorát tahá jako blázen ..
Jestli znáš někoho jiného tady z fora, co má taky GR, dej mu vědět, ať nás tady je víc .. ;)
Měj se a pozdravum Chelsea!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 11:09 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
JaninkaW
ahoj, tak vzhledem k tomu, že malá má teprv ty 4 měsíce
( včera přesně ), tak výcvik je spíš zatím ve fázi výchovy, socializace a už pomalu začínám s malou zkoušet poslušnost. Začala povel vnímat jako povel, tak jsem se do toho vrhla. Celkem jí to jde ( ovšem, nesmí jí zaujmout něco mooooooooc zajímavýho jako je pejsek, popřípadě sympaticky vyhlížející člověk nebo poletující motýlek :lol , ale vypadá, že se s ní bude dát nějaký způsobem pracovat. Na vodítku se naučitla zhruba do 2 dnů, ale byl to taky boj To mi povídej, už mě rozčiluje, jak furt něco venku žvejká, nepomáhaj ani výhružky, že bude chodit s náhubkem...
Tak ono tomu jejich kukuči je těžký odolat, každý si asi myslí, že chodit s pejskem ven a starat se o něj je to, že mu dá napapat, paní doktorka mu párkrát píchne pár včeliček a ty vycházky jsou tak romantický......Což je pravda, ovšem nesmí být venku -20 nebo +30 a více stupňů, to to nadšení každýho přejde velice rychle Ale co by člověk, pro ty chlupatý kuličky neudělal...
Co vím, tak tady na diskusi maj zlatíčka Jandula a Jumi, ale bude jich třeba víc, jen o nich nevím
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 13:05
- Nahlásit
JaninkaW
Je to na www. retriever-klub.cz Ten termín, co píšeš, je v Brně národka
a já mám LR, tady máme (nejen)labradoří fórum a jinak jen tak pro úplnost moje stránky www.calenzana.wz.cz
jinak do Ostravy to mám opravdu, ale opravdu hodně daleko...
|
JaninkaW
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 14:24
- Nahlásit
Jo díky, hned jak bude čas, opravím to .. jinak máš pěkné stránky a hafušky! ať se Vám daří! Však možná se potkáme na nějaké výstavě nebo příští rok na zkouškách .. ;)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 18:41
- Nahlásit
Ahoooj holkýýý!
Tak jsem zpět z chaloupky a koukám zlaťácké fórum! Tak to se hned hlásím do party!
www.zlatejtorda.wz.cz
JaninkaW
jenom tady na naše štěněcí forum chodí paní - modrý pes a ještě jedna paní chtěla kontakt na majitele zlaťáčků - obě z Ostravy, takže na výcvik bys určitě někoho našla
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 18:44
- Nahlásit
ko4ka
Super stránky! A jakpak se má naše nevěsta? Jo a dík za čestné první místo ve vašich odkazech
Budu muset něco takového zavést i na našich stránkách!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 18:57
- Nahlásit
Jumi
Vítej doma! Už jsem se tu nudila Jak bylo na chalupě? Určitě super!
Dík za pochvalu, stránky jsou zatím teda ve výstavbě a nemůžu tam narvat návštěvní knihu, tak aby fungovala jak má, ale to dořeším Nevěsta se má celkem fajn, mám od ní pozdravovat jejího budoucího manžílka Berníka . Už začíná jakž takž poslouchat...Teda, když se jí chce
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2006 19:32
- Nahlásit
ko4ka
my jdeme ve středu poprvé cvičit s retriever sportem, tak jsem zvědavá! Chaloupka byla super ale chvílema trošku o nervy např. když se Bernáš prorval mezi plaňkama plotu a hlavou dolu vysel z půl metru vysoké podezdívky jen za pokrčené zadní a zpátky se nám ho podařilo prorvat jen ztuha...
|
JaninkaW
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 08:33
- Nahlásit
Jumi
Díky za kontakt! modrypes už se nám přihlásila dávno, jen sháníme více lidu, nevíš nick té druhé paní z Ostravy?
Jinak máte taky moc fakt stránky! ;)
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 09:09
- Nahlásit
JaninkaW
to nevím, nemůžu to nějak najít
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 11:59
- Nahlásit
Ahojky lidi,to jsem ráda,konečně něco o zlaťácích.Já mám doma 7 měsíční slečnu.Je sice bez PP,ale i tak je zlatá
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 12:01
- Nahlásit
abby
Ahojky,
náš starší první zlaťáček je také bez PP a je to ten nejzlatší pejsek!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:04
- Nahlásit
Jumi
Neboj,já si z toho nic nedělám.Můj první pes byl labrouš s PP.Tuhle zlaťandu jsme dostali od známých a jsme s ní max. spokojeni.Ještě uvidíme,jak na tom bude se zdravým.I když známe oba její rodiče a měli tak max. chřipku.
Upřímně se přiznám,že kdybych si měla psa kupovat,tak jedině s PP nebo z útulku.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 18:13
- Nahlásit
Jumi
No, hlavně, že jste ho prorvali ven, to je trdlo Asi se do Retriever-sportu budu hlásit taky, akorát do Třebíče
abby
Vítej mezi námi To máš jedno jestli s PP nebo bez, stejně je to zlato! Máš nějakou stránečku nebo fotogalerii? Aby jsme ti mimi omrkli?
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 18:41
- Nahlásit
taky mam jedno trdlo GR doma neznamou minulosti a kardiaka, ale je skvela, sice sem tam ma "svoje dny"
dneska se jak blazen honila za mickem z takovyho divnyho molitanu, mala zemekoule, asi se ji libej barvicky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 18:44
- Nahlásit
michalm
nebyl jsi s ní náhodou na srazu na Piláku? Taky jsem tam měla být, ale jaksi to nedopadlo...
Co víš, každýmu se líbí něco jinýho
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:02
- Nahlásit
ko4ka
byl ale ty jsi tam chybela
no jo, jenze ja se bojim ze to trubka sezere, ale zas se utesuju tim, ze to zni nekudy vyleze ven
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:03
- Nahlásit
michalm
sem se tam chystala, ale moje finanční situace mi to jaksi překazila... Ale na další se chystám a to na 100%
|
michalm
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:31
- Nahlásit
ko4ka
njn, penizky jsou potvory, to znam. uvidime jestli se podari neco zorganizovat na podzim nebo az za rok
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:46
- Nahlásit
ko4ka
mno sraz je domluvenej na podzim...takže se letos určitě ještě uvidíme....domlouvali jsme že po prázdninách bude kemp volnější,takže se to určitě včas dá vědět
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:50 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Stránky nemáme.Já jsem na to levá a přítel nemá čas.
Fotečky mám zatím jen ze srazu.Musím tam nějaké další dodat.
Tady je jedna (půjčila jsem si ji od wami.
http://album.volny.cz/wami/view.php?album_id=65656 &view_page=43&browse_page=4#img
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:52
- Nahlásit
sarax
tak to jsem ráda, doufám, že už o tenhle nepřijdu
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 19:54
- Nahlásit
abby
Krásný zlatíčko
|
abby
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2006 21:33
- Nahlásit
ko4ka
Zkusím sem dát fotku,kde nevypadá jak zmoklá slepice
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:14
- Nahlásit
ahoj tak se hlásím mezi váš mám doma pesana GR - je to sice potvůrka rozmazlená, ale mi ho milujem, pekně si nás omotal kolem tlapek...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2006 10:27
- Nahlásit
kočlík
Jo to oni dovedou.A ty jejich očíčka ....
|