Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 .
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:00
- Nahlásit

Zuzana T
jojo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:02
- Nahlásit

hab a Archie
tak se přijdeš do Prahy kouknout na čumendu,když nemusíš do práce?Já budu mít půjčenou naší Bonnynku a vystavuji ji,tak jsem zvědavá,jak si povedeme.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:14
- Nahlásit

Zuzana T
kdy je přesně ta Praha???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:00
- Nahlásit

hab a Archie
22.3. v Letňanech

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:15
- Nahlásit

Zuzana T
tak pokud nebudeme mít ještě otevřeno tak se určitě příjdu mrknout

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 13:49
- Nahlásit

hab a Archie
A co pěkného tam v tom Pal. děláš ,popř. prodáváš?Já tam ještě nebyla,vždycky v těhle komplexech zabloudím,nic nekoupím a akorát mě bolí nohy.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:09
- Nahlásit

Zuzana T
dělám zástupce managera v Levi'su,takže kdyby jsi někdy něco potřebovala zastav se...dám ti slevičku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:12
- Nahlásit

hab a Archie
hááá džínečky - no to je lákavá nabídka!Tak to někdy proberem,díky za nabídku.

Mika
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 10:52
- Nahlásit

ahojky
hlasim sa ako novacik do fora, verim ze ma prijmete Mam stvormesacneho zlatacika Athosa, hlupo bez PP, ale bohuzial som mala psa skor ako som nasla toto forum Tak sa uz len snazim zo vsetkych sil, aby z neho vyrastol zdravy pes.
Je to moje prve stena a tak mam neskutocne mnozstvo otazok, verim, ze vy skusenejsi mi pomozete, bud takto virtualne, alebo i nazivo: som z Brna, byvam v Bytrci takze ak sa najde pre Athosa kamarat, i starsi na spolocne vencenie, bola by som velmi rada.
Co vsetko si uz so ctvormesacnym stenatom mozem dovolit? Rada by som ho vzala na cvicak, pretoze som amater a nechcela by som ho pokazit nespravnym pristupom. Mozu uz na cvicak takto mlade psy? Alebo musim cakat do pol roka?
Za akukolvek dorbu radu vam budem velmi vdacna
prajem prijemny slnecny dnik

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:24
- Nahlásit

Mika
Zdravím,tady toto fórum docela odumřelo.Ale jestli si chceš o zlaťácích povídat a poradit,tak se přesuň na www.zlatyretrivr.cz,tak se o ničem jiném nemluví.
V okolí Brna jsou myslím cvičáky pro retrievery,cvičí se tam i na workikng testy. Se čtyřměsíčním psem by jsi měla začít zatím jen poslušnost.Tak mnoho zdaru.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2008 11:43
- Nahlásit

Zuzana T
na working bezpapíráčka nepustí

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 17:30
- Nahlásit

Tak tady vzniklo jedno veliké přátelství..lidské ale hlavně psí...

Dorča, Bernášek a Bondík nerozlučný trojlístek..a teď jsou najednou lístky jen dva

Nikdy na tebe Bondíčku nezapomeneme, budeš v našich srdcích a Bernáškova jizvička na čumáku nám tě bude vždycky připomínat...

Sbohem

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 18:38
- Nahlásit

Jumi
Kristepane,co se Bondovi stalo? jinak teď chodíme do společného témata Retrievři

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Led 2011 19:22
- Nahlásit

Jumi
Ahoj ztracená dcero.Je mi líto,že zrovna za takových okolností tě tu vítám.
Bondíka je nám všem líto,bylo to nečekané.Ztratila jsem na Vás email,tak mi ,prosím písni a přidej nějaké novinky,doufám veselejší z rodiny i o Bernáškovi.Děkuji.

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Led 2011 13:01
- Nahlásit

Holky, děkuju za projevenou účast. Je to opravdu strašný. že těch let bylo jen 5. Slzy pomalu docházejí, tak začínám přemýšlet, jestli ještě někdy budeme mít odvahu na nové štěně. Tak je to aspoň o něco veselejší.

Užívejte výstavy. Teda, pokud to ty vaše pejsky baví. Já to mám jako jednu z menších výčitek svědomí, že jsme Bondíka brali na výstavy, i když to tak nesnášel. A my taky.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání