Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 09:40
- Nahlásit

Ahoj holky, tak se taky hlásím ze záhrobí
Tak já to se svojí diagnózou vidím jasně - já jsem se prostě přeinternetovala. KONEČNĚ

To neznamená, že vás chci opustit....ale mám fakt radost, že mě pustila takováta nejpitomější závislost.
Jinak ale u nás všechno v pohodě, pořád spousta práce a hromadí se nám doma plenečky a různý další mimiční záležitosti - je to docela legrační. A jak nemáme hotový ten pokoj, tak to není kam dát, prostě už nemám v jaký skříni udělat místo, a tak to tu spokojeně leží na gauči a my to pořád okukujem - teda já to okukuju a Ondrovi už to spíš leze na nervy. Se ani nedivim, zrovna reprezentativní to není.
A Bondík to učuchává velmi zvědavě a taky opatrně, jako by tušil, že to patří konkurenci

Jumi
Koukala jsem na celkový výsledky WT a moc gratuluju!!! Vy jste se teda vyšvihli!!!! Paráda

A co zas chudinka Dorinka - taky vám Eva psala? Má prý znova ten zánět mléčný žlázy a včera psala Eva, že je na kapačkách! Tak je mi jí moc líto, pořád jí stíhají nějaký choroby....teď jí to možná zas překazí ty Jirny...aspoň, že mezi tím stihla vyhrát ty výstavy

Tak pápá

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:11
- Nahlásit

Ahoj holky,
s tou Dorinkou je to vážně trápení hlavně, že ji tak dlouho nejdou srazit horečky, to mi příjde docela zlý, i mě napadlo, že by měli zkusit zábal - nadrtit led a obalit jí tím předloktí...a prostě natvrdo vodu stříkačkou do krku, když se chuděrka ani nehne..no snad jí ty dnešní kapačky pomohly víc než ty včerejší.

Karol
já jsem se prostě přeinternetovala
koukám, že nás postihujou některý věci docela synchronně, my už doma PC téměř nezapínáme, ale mám těď docela dost dat, který do něj musím nastrkat, tak se to mu asi nevyhnu...no jako slaměná opuštěná vdova si třeba ten čas konečně najdu!

Zuzi
tak to je super to mám radost, že už budem komplet

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:13
- Nahlásit

Karol
Tak je mi jí moc líto, pořád jí stíhají nějaký choroby...
no nejhorší na tom asi je že to není pořád nějaké choroby, ale už potřetí to samé a jak mi to Evča líčila, tak to zavání docela dlouhodobým průšvihem - možná ani nebudou nikdy moc mít mimi...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 16:25
- Nahlásit

Teda to má Evča trápení a kdy to Dorče zase začalo? V neděli jsme byli na cvičáku a to evča ještě nic neříkala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 19:20
- Nahlásit

Dobrý večer,
věřím,že je Dorča v těch nejlepších vet.rukách a že se z toho brzy dostane a hlavně,že se najde příčina a bude se dát odstranit.Držíme doma všechny palce,aby už bylo dobře.
Jumi
No až bude po rtg,atk si teprve oddechnu!
Co venčení - jak jsi na tom?

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 11:14
- Nahlásit

Zuzana T
Co venčení - jak jsi na tom?
Ahoj Zuzi,
tento týden mám docela narvaný, Petr v sobotu odlétá, tak mu musím vyprat a zabalit...na víkend se chystám k našim, ale můžem se domluvit na některý den příští týden. Moc rádi vás uvidíme

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 18:46
- Nahlásit

Krásný večer!

Tak si říkám, že bychom to tu neměli nechat tak úplně zmizet v propadlišti dějin! A jelikož je teď ve Washingtonu nějak po obědě, takže nám s Bernáškem chodí maily od páníčka - mám teda zapnuté PC, rozhodla jsem se sem na vás juknout

Tak co holky děláte? jak se vede?

Karol
chodíte vůbec někdy na cvičák? my teda nebyli ani nepamatujeme a to mame tu kartičku jestě skoro plnou volných hodin

Dneska u nás v práci byla bývalá školitelka nyní už "jen" šéfová i s maličkou Kitty (zítra jsou jí 2 měsíce) a řeknu vám, ta miminka s těma ženskýma dělají věci - až jsem zírala, jaká je z ní mamka jen a jen pro dítě...a hned se mě vyptávala jestli po svatbě plánujeme taky a když jsem řekla, že jo, tak ji to šíleně nadchlo! Docela mě to překvapilo, dřív by mi určitě říkala, že mám čas a ať si dodělám nejdřív PGS.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 19:16
- Nahlásit

Jumi
Čauec! No já jsem se v minulých dnech pokoušela to tu oživit - víceméně marně.Karol se nám zmiminkovala a tudíž nám bude více a více nevěrná a ostatní goldenáři někam zmizeli,kdyby sem občas nepřišli zástupci labíků,tak nevím.
A jak se má Petr " za velkou louží" ?
Dneska mě trošku nakrkli v práci a já si udělala radost a koupila myslivecký klobouček,kdyby má drahá polovička věděla kolik stál,tak ho raní.
Míšo předběžně a zatím nezávazně - venčení ve čtvrtek ano -ne?

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 20:20
- Nahlásit

Zuzana T
Pokud budu doma do šesti tak jo! Já mám od půl sedmé jógu...

Petr se má docela dobře...tady ho krmím celozrnným pečivem a biomlíkem a tam se cpe hranolkama, hamburgrama a snídá kolu s cookies

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 20:32
- Nahlásit

Jumi
že by podlehl mámení amerického životního stylu?Neboj on se rád vrátí k celozr.rohlíčkům a hlavně k tobě domůůůů!
No tak já ještě zítra dám vědět,ale myslím že kolem 16,00 hod bych mohla být u vás před barákem - ostatně jako vždycky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:01
- Nahlásit

Ahoj vespolek...
Zuzana T myslivecký klobouček Ty se máš! Já sice tento doplněk už pár let vlastním, ale nějak jsem nevybrala dobře - děsně mi nesluší- beru si ho vždycky jen na barvu!
Jumi
na jak dlouho jsi slaměná vdova?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2007 22:33
- Nahlásit

Ketrin
No vybrala jsem si nakonec pánský,protože ty dámské byly jen tři vzory a ve všech jsem měla daleko větší ránu než v tomhle .Ještě se mi líbil jeden pánský,ale ten stál skoro tisícovku a to už jsem nebyla ochotná dát.No já jsem začala kloboukem a teprve pak přijde na řadu pořízení nadějné dorostenky,kterou snad vycvičím ,aby mohla na nějaké ZK.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:58
- Nahlásit

Ahojky všechny zdravíme,v poslední době nějak nic nestíháme

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:09
- Nahlásit

Ketrin
od soboty a vrací se v neděli...takže týden, sice je to jen nachvíli ale jsem bez něj jak bez ruky - zavařovačku jsem otvírala půl hodiny

Jinak mě přepadá zoufalství..Bernášek konečně žere a žere dobře(ťuk ťuk ťuk) ale má z toho děsný kvantum energie..jestli jsem si doposud myslela, že je hyperaktiv, tak jsem netušila, čeho je ještě schopen - včera už jsem z něj byla na mrtvici!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:34
- Nahlásit

Jumi
Hezké by člověk čekal jak se ti stýská po milém a ono - zavařovačka
A co Bernášek dělal? to mu asi dáváš nějakou High Energy, ne?

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:44
- Nahlásit

Ketrin
A co Bernášek dělal? to mu asi dáváš nějakou High Energy, ne?
no jo něco takového...
příjdu dom - má záchvat válí se v pelechu a řádí tak, že se pelech náhle ocitne na druhém konci bytu...jdeme na 2h ven..kde plave lítá a celou dobu mu něco házím a k tomu se honí s psím kamarádem....příjdem dom a pes letí k pelechu, ale ne aby si oddáchl ale aby se v něm válel a rochnil a opět ho přesunul...pak večeřím, takže se chudáček musí zabavit sám házením a mlácením hračkama...potom si píšu s Petrem na PC tak po 10 min kdy na mě neustále pokládá veškeré svoje hračky mu teda dojde, že nic a na 15min si schrupne a pak až dokud nejdu spát cca o půlnoci neustále prudí s míčkem a hračkama, které mu neustále musím házet a pokud to nedělám, tak mi je nosí a cpe do ksichtu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:52
- Nahlásit

Jumi
Tak zase nic - zítra nemám auto,tak nemůžeme přijet k vám venčit.Mrzí mě to.
Dneska jsem se byla podívat na Bellu - v sobotu se už definitivně stěhuje k Filípkovi.Je to prima čubina.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:00
- Nahlásit

Jumi
Míšo vše nej k svátku

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 16:07
- Nahlásit

hab a Archie
děkuji za přání!

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2007 19:24
- Nahlásit

Ahoj holky!
Tak se zas hlásím, ať nejsem definitivně na černé listině

S tím maminkováním to náhodou neni zas tak žhavý - spíš prostě nestíhám vůbec nic. Když chci ještě stihnout pár věcí ve škole a zároveň musim počítat s tím, že se třeba před Vánocema už do školy zas tak moc nebudu chtít valit, tak si to musim pilně odchodit teď a pokud možno vůbe nechybět - a to je jaksi o dost náročnějí systém, než jsem v posledních letech zažila. Do toho mám i dost práce, učim sice jen 4 dvouhoďky týdně, ale překládám zas knížku a do toho hromada úkolů ze školy...do toho samozřejmě ty běžné radosti kolem domácnosti, Ondra má teď snad nejšílenější pracovní období, co kdy měl, takže po něm nemůžu chtít v podstatě nic a navíc ani neni, kdy něco chtít, protože se vydíme docela málo....a tak vlastně i Bondík je komplet na mně a tak je toho ve výsledku tolik, že jsem ani nemrkla a začínám 3. trimestr. Teď jsem ráda, že to vyšlo, jak to vyšlo, a že ty nejdůležitejší tři čtyři měsíce na začátku jsem byla vážně v klidu a v pohodě. A taky jsem ráda, že jsem včas podlehla nákupní euforii a mám už vlastně výbavičku nakoupenou a nemusim se tim zabývat až teď...to byla asi nějaký prozřetelnost, že jsem toho většinu pořídila, než mi začla škola a práce...

No, do toho jsem asi chyla chřipku, takže mi teče z nosu a neni mi nijak skvěle. Jen doufám, že se to moc nerozjede, když to nemám moc čím léčit...dokonce ani vitamín C se nedoporučuje...natož samozřejěm Aspirin.

Jumi
Tak zítra máš Petra doma, co? Jak ti to uteklo? Nestihla jsi čistě náhodou mnohem víc práce a taky spoustu věcí, který jinak prostě nejdou?
Mně se taky vždycky hrozně stejská, nemůžu spát a je mi smutno, když Ondra odjede jen třeba na jednu dvě noci. Ale zas vždycky opravdu stihnu hrozně moc práce, protože to jsou jediný dny a noci, kdy vedu svůj přirozený soví život...takže třeba do tří v noci u počítače udělám mnohem víc než za dvakrát tolik času ve dne....

Holky, věděly jste o tom, že Eva chystá kamenný obchod? Ondra kolem toho jejich obchůdku v Počernicích jezdí každý den do práce a jednoho dne s tím nečekaně přišel - neměli jsme o tom ani tucha! Tak jsem zvědavá, jak jim to tam půjde...jako by doteď měli málo práce

Tak zatim hezký večer, třeba se tu ještě ukážete

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 13:50
- Nahlásit

Karol
jééé ahoooojj! a já tě tu takhle minula

No Petr se šťastně vrátil do mé náruče a ačkoli to na psí téma rozhodně nepatří, tak teda musím říct, že to co s tím mým chlapem udělalo týdenní odloučení, mě vyrazilo dech...a to mě chce nový šéf poslat do Liverpoolu ale nejmíň na měsíc, takže do tý doby musím být těhule, ať nikam nemusim

Bernáškovi přivezl plyšovou opici, takže ten byl v sedmém nebi a každý den nás s ní vítá!

Doma jsem teda udělala obří úklid ale toť vše, protože v obavě aby se mi nestýskalo, jsem si zařídila tak bohatý program, že jsem krom jednoho večera nebyla v klidu doma...

S tím časovým presem ti naprosto rozumím, protože mě ta práce také tak vytěžuje, že jsem úplně mimo..

O obchůdku jsem věděla - Evička mi o tom říkala na táboře, že ho zařizují, protože byla zvyklá pracovat mezi lidmi a teď jí to šíleně chybí. Práce že má mooře, ale ten denní kontakt s lidma ji protě schází. Škoda, že je tak z ruky - ráda bych byla stálý zákazník - tak jí alespoň držím palce ať se jí daří!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
nazdárek děvčata
Míšo,kdy zítra dorazíš?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 14:30
- Nahlásit

Doporučuji si pročíst nové i starší příspěvky p.Kováře v novinkách webu RS.

leana gypsys soul
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 16:29
- Nahlásit

Ahojte lidičky! Ráda bych se svojí fenkou Larou(CCR) jela na Albeř,bohužel však nemůžu najít netovou stránku,kde bych se mohla přihlásit=)... Pomůžete mi někdo? Díky moc,Tereza

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2008 17:18
- Nahlásit

www.vycvikretrieveru.com
a tam už to najdeš

Pardálka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 11:12
- Nahlásit

fšiciiii
přišel mi několikrát přeposlanej mail s tímhle textem, snad tady na téhkle diskusi se najde někdo...:

# # Ahoj,
# # hledají se vážní zájemci o štěňata Golden Retriver.
# # Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspány. V případě zájmu budou
# štěňata
# #
# # předána zdarma. Pokud máte zájem, volejte 515294956.
# # V případě, že se nedovoláte, volejte 736 752 507.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2008 16:28
- Nahlásit

jůůů, sem už nikdo nechodí?!

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 08:15
- Nahlásit

ko4ka
Ahojky sestřičková, nějak je to tady chcípnuté....jak se máte?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 09:24
- Nahlásit

HanuleGR
Dobrý ranko No, my se máme docela dobře a chystáme se na tu kastraci, Chelsinka má termín 28.2. a co Charlie, už řádí a co nožičky?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 11:09
- Nahlásit

ko4ka
Tak držím palce, ať to dobře dopadne.... jj, Charlie řádí jak černá ruka Nožky zatím OK, ťuk, ťuk. Jak jste na tom s výcvikem budete se chystat na nějaké zkoušky? Já doufám, že letos konečně nějaké složíme.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání