Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 12:52
- Nahlásit

Karol
no žere pořád stejně, teda blbě ale ta PROformance mu na jeho poměry jede tzn. žere ji i suchou a někdy dokonce celou dávku ale to jen sem tam, aby nás moc nerozmazlil, někdy je schopen tím opovrhnout i když mu tam zamíchám tvaroh...zato housku nebo těstoviny to teda neodmítně nikdy tím by se mohl užrat!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 13:00
- Nahlásit

Karol
Naše Jessy je žravá až moc a Hills nevzala vůbec do tlamy,jednou dokonce 2 dny hladovělaa když se Hills zamíchal s jinými granulemi,tak to jednotila úplně stejně,jako Bondík..Tak jsme pytel prodali a další granule už baští bez problémů.

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 13:14
- Nahlásit

Zuzana T
No, on kdyby žral ten Robur pořád tak jako teď, tak budem docela spokojený. Ale po zkušenosti s Hillsem máme strach koupit velký pytel, takže já to chodim kupovat po dvou kilech...naštěstí to máme kousek a končíme tim venčení...Ale jsou ty granule nějaký drahý, snad i o něco draží než Purina, takže moc nadšený stejně nejsme
Nejvíc mě překvapilo, že on by opravdu snad chcípnul hlady než aby se toho Hillsu dotknul. A při tom ho tři dny baštil jak zjednanej...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 13:53
- Nahlásit

Karol
Jessy se chovala úlpně stejně.Dokonce sežrala pytel puriny jehně a pak to zkusili jen trošku přimíchat a pečlivě vybrala Hills a vyflusala ho z misky.
Co je ROBUR,to neznám?

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:10
- Nahlásit

Zuzana T
To jsou právě nový švédský granule - narazila jsem na to náhodou tady na sídlišti ve zveráči a zatím to nikde moc nemají. To víš, že jsem to musela hned koupit - je to přece ze Švédska a taky to budu hned vyprávět našemu švédskýmu lektorovi, určitě mi pak snáz promine poslední měsíc semestru
Mělo by to být hodně kvalitní, možná to začne časem prodávat i Eva, vím že už si tam psala o podmínky.
Můžeš na to mrknout tady:
http://www.bozita.cz/

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:17
- Nahlásit

nevíte někdo ,kde by se daly teď sehnat malé petardy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:40
- Nahlásit

hab a Archie
a už ti bylo 18 let?Ty chceš plašit Campína?

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:53
- Nahlásit

hab a Archie
Přesně vím, kam míříš Mája je používá místo střelby, viď? Tak se jí zeptej. Já vim jen, že se jich válí asi polovina balíčku u nás na chalupě a já teď konečně vim, na co je užijem
Nebo je chceš pokládat na koleje?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:10
- Nahlásit

Zuzana T
to už naštěstí dávno)))))

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:12
- Nahlásit

Karol
jojo místo střelby,ale nevím kde je do zítřka sehnat

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:24
- Nahlásit

hab a Archie
Tak zkus třeba zavolat do nějakýho papírnictví nebo hračkářství....něco takovýho...jinak mě nic nenapadá...
A co je zítra tak významnýho?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:35
- Nahlásit

Karol
nic jen jdeme cvičit,a chci si vyzkoušet celé OVVRka se vším...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:38
- Nahlásit

hab a Archie
zkus www.marthypyro.cz
mají i maloobchodní síť po praze - hledej zábavná pyrotechnika - maloobchod

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:41
- Nahlásit

Zuzana T
koukala jsem na jejich stránky...pokusím se tam někoho vyslat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:43
- Nahlásit

hab a Archie
a Máji jsi se ptala,kde má své zdroje?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 15:59
- Nahlásit

Zuzana T
ne neptala jsem se...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 16:01
- Nahlásit

zajdu se zítra podívat do Holešovické tržnice,není možné že bych je tam nesehnala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 16:04
- Nahlásit

hab a Archie
a ty jdeš na kolodějský cvičák nebo jinam?Holky mají poplašňák.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 17:46
- Nahlásit

jsem domluvená s Karin co má Badulána a jdeme k rybníku Slatina ve Štěrboholích

papoušková
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2007 21:17
- Nahlásit

Ahojky. Jak tady vidím, tak Hillsky nekupovat. Ta moje by si zasloužila konečně granulky, které by v pohodě žrala.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:10
- Nahlásit

Ahoj holky, zajímavé čtení na webu RK CZ o těch zkouškách v Nezdřevě.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:15
- Nahlásit

Jo a ještě něco. Vy co jezdíte na WT - Jumi Karol-? nemáte náhodou telefon na pana Siebera? nebo soukromý mail. Potřebuju vyvěsit na web RK CZ propozice na OVVR co pořádám, a z toho webmasterského emailu se mi to pořád vrací nedoručitelné.

Karol
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:48
- Nahlásit

Ketrin
Čauky, mail, co je tady, jsi zkoušela?

http://retrieversport.cz/kontakt/

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:53
- Nahlásit

Karol
ne ten jsem neznala! Zkusím, dík!

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 09:58
- Nahlásit

Krásný den!

Tak jsem si právě vypsala dovolenku, akorát to má jeden háček 1. nemá mi ji kdo podepsat a za 2. nemám ji komu dát!
Paní sekretářka má dovču - moje bývalá školitelka nyní už "jen" šéfová má zítra termín porodu a Nataša co ji zastupuje se právě sluní na Korfu....o ostatních ani nemluvě - jsem tu úúúúúolně samáááá

Ketrin
Tak já se ti v sobotu na WT zeptám a dám vědět...moc bych za to nedala, že se tam nějaký zástupce z klanu Sieberů určitě objeví a když ne tak Katka Faltusová to bude určitě taky vědět

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:00
- Nahlásit

Karol
ty joooo nekecej - oni maj dvoje stránky!!! Tak tyhle vidím prvně v životě

Karol
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:00
- Nahlásit

Jumi
Pan Sieber je tam jako rozhodčí společně s tou Maďarkou - teda aspoň jsem to tak pochopila z propozic.

A tu dovču si teda budeš muset podepsat samáááá

Karol
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:02
- Nahlásit

Jumi
A jaký jsou ty druhý? Já jsem dřív taky chodila na jiný, ale teď jsem našla tyhle přes google, protože jsem tu starou adresu zapomněla. A taky mi to přišlo nějaký divný a jiný Třeba to je začátek dalšího rozkolu a vznikne další organizace

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:03
- Nahlásit

Karol
Pan Sieber je tam jako rozhodčí
no koukám - to na těch mejch stránkách nějak nebylo, jsem si říkala, jak to chce ta maďarka zvládnout sama...

Tak to mám strašnou radost! Siebera jsme měli minule a byla jsem z něj naprosto unešená, je to suprovej hodnej a spravedlivej rozhodčí....

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2007 10:05
- Nahlásit

Karol
oni jsou v podsatě skoro stejný jen na těch mých jsou navíc obrázky -héééč! Ale vy tam máte zase nějak víc textu
a adresa se vážně děsně liší www.retriever-sport.cz

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání