Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:04
- Nahlásit

abby
ahoj! Tak to znám taky moc dobře. Jsou to pěkný potvory Tak v sobotu na viděnou... Už máme i razítko od paní doktorky, že jsme zdravý

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:46
- Nahlásit

Krásný den všem!
Musím se pochlubit, protože jsem na bernáška moc moc hrdá! Dnes jsme byli za Anežkou a protože už jsme velký pes a ježich nám nadělil nový vlastní košík (největší plasťák co dělaj ) jeli jsme v košíku! bernášek po něm hrábl packou - já řekla ne a pak už si ho nepokoušel vůbec sundat ani cestou tam ani zpět krásně to v něm vydržel celou dobu! a Anežka už leze a ten náš puberťák divokej si naprosto způsobně sednul, nechal se mlátit do hlavičky, ani se nehnul jen nadšeně vrtěl ocáskem! Takhle klidnýho bernáška jsem v životě neviděla! Jen Lery už ke konci návštěvy vrhal pohledy ať vysmahnem, protože Bernáš si na něj vždycky položil čumák a kňučel dokud s ním Lerouš nešel řádit!

Co se puberty týče - tak my jsme puberťáci jak vyšitý už někdy od konce listopadu a jen tak nepřestaneme!Ale zase i přes pubertu holomka musím pochválit, že co se poslušnosti týče, tak až na sem tam nějaký úlet, za který bych vraždila je moc hodný!

A jentak pro upřesnění u nás bernáškovi fyzickou likvidací nevyhrožujeme - u nás mu slibujeme, že ho odlifrujeme pěkně k Zuzce! když si vymyslela takovoudle kombinaci genů, tak ať si ji taky užije néé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:37
- Nahlásit

Jumi
Jen nezlob paničko,nevíš,co mu Cathy ve středu pošeptala za nový trik,aby na vás vyzkoušel!
Tak pro jaké žrádélko jsi se nakonec rozhodla?

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:49
- Nahlásit

Zuzana T
Dostane to jehně! Mně přijde, že mu puppy sedí víc než large breed puppy - radila nám na něj přejít libuška a je fakt, že po té lososce, která je jen puppy začal konečně dorůstat normálních rozměrů..dokud byl prtě tak to bylo naopak na škodu, protože pak vytahoval, ale teď chci jestli se nic nezmění zůstat alespoň do těch 15měsíců na štěněcí a asi na obyč štěněcí a navíc - toužím po barelu!

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:52
- Nahlásit

Zuzana T
Jo a tohle tě určitě potěší - Petr tvrdí, že je bernáš hodně podobnej Cathy! Má prý stejné postavení chlupů na obličeji či co tak aby ti nebylo líto, že není po mamce - tak prý je!!!navíc, když jsou s jessy k nerozeznání, tak to musí být jedině něco mamkovitýho v nich, co je dělá tak podobné

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:08
- Nahlásit

Jumi
Podoba po matce asi také nějaká je,ale víc má ze Svena.

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:28
- Nahlásit

Tak Bernášek právě úplně vyluxoval misku a ještě ji vyleštil - a co že to dostal za zázračnou ingredienci - obyč vroucí vodu! asi mě z něj už klepne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:31
- Nahlásit

Jumi

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 17:52
- Nahlásit

K tomu je vyspinkanej, napapanej a připravenej někoho opruzovat, takže mám na zádech pořád nalepenou dokonale proslintanou hračku a to je ještě ta lepší varianta protože jinak tu na ni píská a nebo kňučí sám

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:07
- Nahlásit

Jumi
psí sliny jsou prý léčivé..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 19:16
- Nahlásit

Hej hola,kde jste kdo?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 20:37
- Nahlásit

Zuzana T
koukám, dneska tu bylo nějak mrtvo Já dneska moc nestíhám. Zrovna jsem sbalila potřebné věci s sebou na zítřejší cestu za poznáním ( ta výstava ). Jen to vstávání v 5 ráno, ach jo Tak já pádím zase pryč, pak dám vědět jak se nám cestovalo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 20:49
- Nahlásit

Všichni balí do Brna,co? Tak si to tam užijte. Já jdu zítra na takovou smutnější akci, krátký pochod se psy na místo, kde byli před 3 lety bezdůvodně zastřeleni dva LR.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 21:24
- Nahlásit

Ketrin
No já do Brna nejedu,ale jdu venčit s Jumi naše obludky.Chudáci LR,já dnes na něčích stránkách četla,že jejich psí kámoška - ohařka byla v 6ti měs otrávena.To jsou smutné zvěsti.

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 21:37
- Nahlásit

Ahoj holky!
Takové smutné téma
dneska jsme fotili toho bernáše a vztekali jsme se u toho všichni tří! Úplně mě to otrávilo a přešli mě veškeré choutky zůčastnit se jakékoli výstavy! bernáš absolutně nejde nějak rozumně postavit a já jsem na to úplně levá! Petrovi se zase děsně stahuje, protože ten mu u toho div nenadává!

Alespoň jsme si spravili chuť cvičením! To nám jde poslední dobou vážně na jedničku!

Zuzana T
Petr teď hodí ty fotky do PC a já ti je pošlu, ale možná bude nejlepší, když si ho zítra postavíš sama!To co máme je tragédie!
A POENZI3 už tu na tebe čeká!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 22:31
- Nahlásit

Jumi
Ok,díky zítra si to vezmu.
Nevěště hlavu,focení psa je děsná fuška a chce to spoustu trpělivosti.Já to zítra zkusím a když to nepůjde,tak se svět nezboří.
Něco veselého.Bart čekal na pána na policení stanici,se všemi se skamarádil a sežral někomu celou bagetu,pacholek.

Jumi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 22:37 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T

Tak to je chlapec šikovná! Hlavně, že se takhle rychle našel! Věřím, že páníček měl určitě děsnou radost a chuť ho přetrhnout zároveň!

Ty fotky jsem ti poslala, ale nic moc!

chce to spoustu trpělivosti
Tu neměli ani páníci ani pes!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 20:42
- Nahlásit

Ahoj holky!
Tak jsme před hodinkou dorazili z Brna...
HanuleGR
Tak se ti omlouvám, po stánku jsem koukala, ale nepodařilo se mi ho objevit
to all :
takže cestovat s Chelsinkou už umíme. První vlak od nás do Tišnova byl ovšem plný nervů ze strany Chelsinky. Za prvé musela mít koš ( který jsem jí sundala, jakmile zmizel z dohledu pan průvodčí ), ale moc jí to neuklidnilo. Ve vlaku se jí vůbec nelíbilo, byla děsně nervózní a odmítala si lehnout. Pořád jen seděla, lepila se na mě, funěla a vyjeveně koukala kolem sebe. Další vláček z Tišnova do Brna už byl lepší, jen jí tam bylo horko, bo tam přehnaně topili. Pak přišla na řadu šalina č. 1. To se jí absolutně nelíbilo ( asi se to pod ní hejbalo víc jak vlak ) a byla zase děsně nervní. Na výstavišti se jí taktéž vůbec nelíbilo. Takové množství lidí a psů viděla poprvé, byla vyděšená, bála se procházet v přeplněných uličkách - dokonce jak couvala před irským vlkodavem se mi vyvlíkla i z obojku Ale jak jsme furt lítali ven a zpátky, tak se začala jakž takž uklidňovat a přestala tak nervit, pouze se jí tam nelíbilo. Po delším snažení se nám povedlo objevit Chipsiho. Ukázala jsem jeho paničce Chelsinku, pohladila ho, ale paní nějak nevěděla o čem se s náma má bavit. Tak jsme se domluvili, že bychom je spolu až budou mít čas mohli vyfotit, což se bohužel nestalo, protože když jsme se vrátili z venku, tak už tam nebyli Dokonce tam prý i byla Chelsinky maminka, ale k nim jsme se necpali, byla tam část rodiny bez naší chovatelky a tahle část mě nezná, tak to nemělo cenu. Kolem dopoledne se Chelska otrkala a začala projevovat opět přátelský zájem o lidi a psy - jelikoš jich tam i kupa ubyla a byla v klidu. Pak jsme se vypravili šalinou do zoo. Chelska byla ze zvířátek u vytržení, teda z některých. Tygra se bála a nejvíce se jí líbily ovečky No, a pak poslední šalina ze zoo na nádr byla úplně v klidu a vlaky už taky. Dokonce jsme si zkusily i eskalátory a přežili jsme v pohodě. No, jsem na ní hrdá, že to tak zvládla. Ale ještě, že jsme tam jeli jen na výlet a ne vystavovat, protože to by nedopadlo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 20:48
- Nahlásit

ko4ka
No já to říkala,že začínat s vystavováním v únorovém Brně se risk. Jak dopadl Chipsy?

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2007 20:51
- Nahlásit

ko4ka
Tak to jste holky šikovný!
Budete si s Chelsinkou muset takhle do společnosti vyrazit častěji, aby se pořádně otrkala a už ji nic nerozhodilo
Chuděra malá - na poprvé si jí toho teda naplánovala kopu, ale je to hrdinka, že to tak bravurně zvládla!Teď už je z ní asi mrtvolka co!?

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:24 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Krásný večer všem!
Dneska jsme si udělali výlet do Šárky - bylo krásně a protože jsme šli záměrně v době oběda, tak skoro žádní lidé...Na vyhlídce ze skály jsme Bernáškovi zakázali se přibližovat k okraji (známe ho přeci, čeho je schopen), tak si myslel, že nás přelstí a normálně se k hraně skály snažil doplížit

Teď už jsem ovšem zase u PC a smolim tu blbou diplomku, tada spíš zatím jen čtu a hledám články a to mě čeká ještě moje neoblíbené žehlení!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:44
- Nahlásit

Jumi
Ahoj,já zase byla s Evčou P. v Hostíku a také to bylo prima.

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:59
- Nahlásit

Zuzana T
Jo už jsem slyšela, že pro mrazák si byla dnes Máme teda s Evčou a Dorčou domluvené rande v úterý - asi do milíčáku!

Akorát mě teda moc nepotěšila!
1. Jehně je prý mnohem lepší než losos - Dorinka se v něm alespoň nípá
2. Evča tvrdí, že ten šampón je bez kondicionéru úplně na nic a vyhozené peníze - no vysvětlovala mi to hodně dlouho tak to asi asi budu muset koupit i ten blbej kondicionér - ale to budu muset vážně odložit na nějaký jiný měsíc protože teď se nám to nějak nakupilo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

Jumi
Jo už mi volala a také jsem dostala" kázání".
KJá ho kdyžtak koupím a odleju ti.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:07
- Nahlásit

Jumi
Dorča je hrozně roztomilá,takové veselé kůzle.

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:15
- Nahlásit

Zuzana T
Dorča je moje favoritka od chvíle, kdy jsem jí poprvé viděla! Ona má tak úžasný výraz - některý její fotky doslova miluju!

Jo už mi volala a také jsem dostala" kázání".
jejda jejda
tak to jsem tě do toho pěkně namočila! Příště se budu tvářit, že jsem se spletla sama Myslela jsem že Evču ukecám, že kondicionér vážně nepotřebujeme - ale byla neoblomná!

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:17
- Nahlásit

Tady je prostě vážně božská - ta držtička!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:26
- Nahlásit

Jumi
No ona to používá hodně dlouho a není důvod jí nevěřit.Tak si holt sobě koupím březový šampón ve skle a pejsáčkoví kondicionér za těžký prachy,no.
Jo držtičku má kouzelnou.

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:31
- Nahlásit

Zuzana T
Já ji také bohužel věřím

Ale nejvíc mě Evča vyděsila tím jak nadšeně líčila, jak je jehně opravdu mnohem mnohem lepší než losos, protože Dorča se v něm alespoň nípá!
Já jsem dneska Bernášovi naložila zalité granule horkou vodou s rýží a když se ofrňoval, tak jsem mu řekla ať se tváří jak chce ale to je jediné co dneska dostane a jestli se mu to nelíbí, tak ať si klidně trpí hlady - tak se ti ne mě tak žalostně zaksichtil a pak to sežral

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:35
- Nahlásit

Jumi
Jehněčí všeobecně psům chutná.Já už vyzkoušela jehně light,jehně puppy a byla jsem s tím spokojená - jen ta cena!

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání