| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 19:05
- Nahlásit
HanuleGR
neboj, nejseš jedinej měkouš co se postele a gauče týká
My na klouby dáváme Alavis, ty něco Charlíkovi dáváš?
Tak mě napadá, že jestli se sejdeme v tak hojném počtu na speciálce na Hluboké a pokud také plánujete prodloužený pobyt na jihu, mohli bychom zamluvit nějakou chajdu pro společný pobyt
to není špatnej nápad, my bychom jeli s našima a ještě s druhým psem, takže kdyby to nebyl problém....
Je sice ještě čas, ale plánovat se musí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 20:20
- Nahlásit
Zuzana T
Dneska byla na ZR nějaká nová holčina a koukéééj http://www.bastien.estranky.cz/ nejsme jediná kuna
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 20:47
- Nahlásit
Jumi
No podobnost čistě náhodná,já jsem dneska také na podobnou kunu narazila na polských stránkách.Byl to exportovaný pejsek z přední holandské stanice.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 21:54
- Nahlásit
Zuzana T
proč náhodná - tak úplně nepříbuzný to nenjni tak třeba nejsme hubeňouři jen po taťuldovi, jak se do teď myslelo ten jejich první vrh byl to samé v bledě modrém a byl také po Alexovi...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 22:00
- Nahlásit
Jumi
A podívej se teď na Amora Bismillahi,jaký je to kus psa!
Za vše nemusí jen jeden rodič! ,
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 22:30
- Nahlásit
Zuzana T
Za vše nemusí jen jeden rodič!
no oni ty geny docela slušně skáčou..to je vidět třeba na té displazce,někde jsem četla, že si jsou potomci nejvíce podobní se sourozenci rodičů - to se máme s Petrem na co těšit - můj i jeho brácha - no
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 22:45
- Nahlásit
Jumi
Máš v poště Amorovu fotku,Alex a Aisi byl velmi dobrý pár,celé ačko Bismillihi je povedené,jsou pěkní a mají vynikající výsledky RTG,proto pí.chovatelka opakovala krytí a z toho je Bastien a spol.,uvidíme,jak poroste.Teď má Aisi štěnda s Brucem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 22:51
- Nahlásit
Jumi
Tak dobrou s kobrou
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 08:10
- Nahlásit
Tak děvčata na mě od půl 10 prosím myslete. Budu dělat ECDL testy na počítač a pokud to dám, tak dostanu certifikát a "řidičák" na PC, který bude platit v celé EU
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 08:49 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit
ko4ka
ZuzanaT
Karol
No od začátku ho taky krmím Alavisem, teď máme ten Alavis Celadrin, bohužel pajdá pořád, tak nevím jestli nezabírá ten Alavis (i když těžko říct jaké by to bylo bez něj ), ale zase má v sobě MSM proti bolesti, což snad ani jiný přípravek nemá. Přemýšlela jsem o Chassotonu, ale tam je zase vápník, což by asi nebylo dobrý....ještě by prý mohl být dobrý Fortiflex tak ten asi ozkoušíme jako další variantu....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 08:49
- Nahlásit
ko4ka
Tak tfuj,tfuj,tfuj.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 08:50
- Nahlásit
HanuleGR
Nějak se neorientuji,kulhá ti na přední nebo zadní?Už jsi o tom tady psala,jsem sklerotik.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 08:52
- Nahlásit
Zuzana T
Jo jo psala jsem o tom tady román ) Kulhá na přední, je to pořád stejné, někdy víc někdy míň, někdy se to vystřídá na levou...po roce se chystám na rtg jak kyčlí tak loktů tak uvidíme...snad to bude jen tím růstem...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:00
- Nahlásit
HanuleGR
Snad ano,moc ti to přeji,vím o čem mluvím.
A kdy budete roční?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:02
- Nahlásit
HanuleGR
já dávám Alavis MSM + Glukosamin teď 2 měsíce a jak to doberem dostane Alavis kloubní výživu
Zuzana T
kuju
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:09
- Nahlásit
Zuzana T
V kolika měsících ty jdeš s pesama na rtg kyčlí? Myslíš, že je ten vývin v roce ukončen nebo spíš až tak v roce a půl? No snad to dopadne dobře a když ne tak uděláme všechno pro to, aby měl i tak plnohodnotný život.... Roční budeme 8.3., což máme za pár )
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:11
- Nahlásit
ko4ka
No tak my ten Alavis takhle střídáme od jeho 3 měsíců, až minulý týden jsem koupila ten Celadrin. Ale nic moc tedy Alavis nezabral, ale zase je možné, že když mu dáme něco jiného tak se to zhorší, no těžko říct...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:14
- Nahlásit
HanuleGR
to bude v pohodě, uvidíš.... Já ty její nožičky taky pořád řeším, ale zase nemá důvod, aby to nebylo v pořádku. Ale asi na to RTG kyčlí a loktů asi půjdem hned po tom roce, abych měla klid
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:17
- Nahlásit
HanuleGR
Já byla s Cathy ve 13 měsících s Jessy také.Jedna super ,druhá ne.
V Tvém případě bych raději volila jít hned.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 09:41
- Nahlásit
Zuzana T
No ale když bych šla hned, tak by to ještě nemohlo být jako oficiální posouzení nebo jo? Myslím , že až po roce věku...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:15
- Nahlásit
HanuleGR
Já se špatně vyjádřila - myslela jsem hned po dovršení roku.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 10:18
- Nahlásit
Zuzana T
Jo jo, půjdu co nejdřív, v březnu nám přijde pozvání na očkování, tak nechám naočkovat a domluvíme se na rtg. Zase nechci, aby mu píchal očkování a ještě narkozu. Taky to vidím tak na ten 13.měsíc...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:08
- Nahlásit
HanuleGR
Celadrin zase jako jediný zabírá našemu Thorinovi a ten je především na bolest...
ko4ka
ale zase nemá důvod, aby to nebylo v pořádku
tak tohle vážně nechápu, jak myslíš
Zuzana T
díky za mail..ale ten pejsánej je buď nefotogenický nebo prostě není můj typ - moc se mě nezaujal...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:20
- Nahlásit
Jumi
Máme ten Celadrin asi týden, tak uvidíme, třeba ještě zabere...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:22
- Nahlásit
Jumi
Ten pes je pěkný opravdu a asi bude po otci Alexovi nefotogenický.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:25
- Nahlásit
HanuleGR
Každému psovi vyhovuje a zabírá něco jiného - my hledali a zkoušeli dlouho. Pokud má pejsa problémy, jako ten váš (a náš) tak ve chvíli, kdy najdeš něco co mu pomáhá, tak už bych neměnila...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:25
- Nahlásit
Zuzana T
Jumi
nefotogenický. no-a pak jeď někam krýt tisíc kilometrů, kdyžs psa viděla jen na fotce na netu. Přijedeš, oni pustí psa a ty říkáš - hmmm, krásnej - ale kde je ten náš?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:33
- Nahlásit
Ketrin
Vždyť také " poučena zdřívějších nezdarů" jen co vidím na vlastní bulvy !
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:43
- Nahlásit
Holky ,tak si představte,že ten Jugoslávec přijel zpátky a pro toho rotvíka si dojel do útulku a oni mu ho dali.Teď je u boudy uvázanej - chudák.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2007 11:47
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
No holky jedny chovatelský - nemáte to lehký! To my co máme doma jen ty svoje mazlíky a ještě k tomu kluky takový problémy aštěstí řešit nemusíme
navíc na výstavě jsem zatím byla pokaždé tak vyplesklá, že jsem byla ráda, že vnímám vlastního psa Tak já se nemůžu spolehnout ani na vlastní bulvy
Už jednou se mi stalo, že jsme s Petrem na nějaké psí akci přitáhli opravdu naštvaně Thorina a já trochu z děsem, co mu páník na to řekne..Petr se mu chystal vyčinit, když si naposlední chvilku všimnul, že má růžovej čumák - no a z Thorina se vyklubala Aroskovic čuba
|