Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
ko4ka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:31
- Nahlásit

HanuleGR
no, to Chelsinka byla naprosto v pohodě ( blinkala jen proto, že byla napapaná, jelikoš jsem jí stihla vyzvednout až odpoledne, takže měla hlad ), zvykla si u nás rychle a ani netesknila. Mě spíš bylo líto dědečka, on jí tam měl nejdýl a jako mazlíka ( taky podle toho vypadala ), takže měl slzičky v očích když jsme mu jí odvezli

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:32
- Nahlásit

Karol
No já byla vážně pevně rozhodnutá, že do postele 100% nepůjde, ale když on se vždycky tak hezky přitulí Ale jen o víkend ráno, v noci spí na gauči nebo kdekoliv jinde. Chystáme se na tu speciálku na Hlubokou, už pomalu okukuji nějaké ubytování, že bychom zůstali déle. Už je i přihláška a propozice. Ještě bych chtěla na to Konopiště, ale polovička se mi na to už asi vyprdne Jak ty to vidíš s výstavama?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:37
- Nahlásit

HanuleGR
tak kdybys tam objevila nějaký slušný ubytko, tak dej vědět, taky bychom tam rádi zůstali déle

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:38
- Nahlásit

ko4ka
Charlie také nijak nebrečel, jen byl takový nesvůj, stranil se nás, bál se televize...teď už kouká na fotbal ( no je to chlap ) Jak jsem mu ale dala pacholíka tak byl kámoš největší Když jsme ho odváželi, děda zrovna někde něco opravoval, tak se s ním ani nerozloučil, ale pí. Maříková říkala, že je lepší když to nevidí. Taky bych asi bulela, kdybych ty nezbedy piplala a oni mi je pak odvezli No ale bylo to úžásný, když jsme tam přijeli a začala nás ta medvíďata okusovat a rozvazovat tkaničky

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:40
- Nahlásit

HanuleGR
No, nám se nechce nikam, ale nakonec se samozřejmě necháme strhnout. Takže budem asi leckde. rozhodně na Hluboký a na Konopišti (i když tam je to ohrožený nějakou jinou manžílkovou akcí, takže budu asi muset jet sama) pak budem dlouze zvažovat Brno....klubovku. Prý je hezká výstava v Litoměřicích, a taky prý není špatná Boleslav. A nejhorší dilema mám s Letňanama, protože to máme půl hodiny pěšky z domova a říkám si, že za to vlastně nic nedám. Tak to se ještě uvidí. Určitě nepojedem všude, ale žekla bych, že dáme dvě na jaře a dvě na podzim...snad. Možná někde tři, uvidíme. Já si trošku říkám, že dokud nemáme děti, tak ať si takový blbůstky užijem. Pak na to nebude nálada, čas ani peníze, tak bude Bondík trčet doma a my taky.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:40
- Nahlásit

ko4ka
No mám možná někde odkazy na pár ubytek, tak to porochám a pošlu) První uzávěrka je nějak koncem března, tak je ještě čas.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:41
- Nahlásit

HanuleGR
já tam Chelsince v měsíci vezla granulky, na který jsem chtěla, aby mi je na ně převedli a vrhla se na mě celá ta miminčí smečka, to bylo něco Na fotbal? Chelska kouká na reklamy

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 12:06
- Nahlásit

ko4ka
Karol
Tak mě napadá, že jestli se sejdeme v tak hojném počtu na speciálce na Hluboké a pokud také plánujete prodloužený pobyt na jihu, mohli bychom zamluvit nějakou chajdu pro společný pobyt......

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 12:08
- Nahlásit

Karol

No tak já bych toho ve finále také raději vymetla víc, aby si Charlie také něco užil a otrkal, ale jaksi má drahá polovička takový nadšenec není, no a taky z hlediska financí to není legranda Také je v plánu rtg kyčlí a loktů, výcvikový tábor...tak jsem na nás zvědavá jak to všechno zmákneme

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 12:14
- Nahlásit

HanuleGR
drahá polovička takový nadšenec není
to znám,chce to tvrdou hlavu,řidičák a samozřejmě finance.Ale rtg kyčlí a OVVR má určitě před výstavami přednost.Vystavovat můžeš celý Charlieho život.

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 13:28
- Nahlásit

Karol
Bernáš a Thorin také nesmí ložnici přes práh a gauč máme pro sebe a ne pro psy! A Thorinovi je už 7let...

že ochutnal a v noci to vyzvracel.
tak to asi nebude pubertou! Nežral ti náhodou venku sníh?
Aby náhodou neměl zánět žaludku - nežere a pak blije....já bych k tomu vetovi raději došla...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 13:41
- Nahlásit

Jumi
Čauec,co to zarudlé Bernášovo ouško?
Já mám teď trápení s Jessy,mladí asi neoplachovali Jesce nohy od soli a ona má mokvající fleky v meziprstí všech čtyřech končetin.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 13:41
- Nahlásit

Jumi
Právě mu chladim rejži s kuřecím, tváří se, že se na to třese, tak uvidíme.
Myslim, že mu spíš nesedlo to jídlo včera....Ondra mu totiž uvařil takovou blbost, že to sem ani nemůžu napsat , takže to zvracení bylo 100% po tom. Já mu jinak i kontroluju hovínka a jsou pořád tuhý a normální. Uvidíme, co dneska, když to bude blbý, tak tam večer nebo zítra rozhodně zajdu.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 13:43
- Nahlásit

Jumi
Bernáš a Thorin také nesmí ložnici přes práh a gauč máme pro sebe a ne pro psy!
S tím právě naprosto souhlasím, a myslim, že se na tom nebude měnit ani Ň

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 13:53
- Nahlásit

Zuzana T
Uco už zbledlo, ale má v něm zase zánět - teda zase..před tím měl v pravém a teď má v levém, takže nás návštěva Kubáta asi nemine...

Mokvavá místa sypu septonexem v prášku - desinfikuje a hlavně to mokvavé vysouší!

Karol
Tak když si si jistá, že to měl po blbém jídle, tak to jo...My se zase budeme muset veřejně omluvit pí čečrdlové - včera bernášek dostal do granulí kousek kynutého knedlíku a po těch se jen zaprášilo! tak ho asi odhadla a bude knedlíkovej

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:02
- Nahlásit

Tak Bondík se do toho zatím pustil, jako by tři dny nejed
Jestli to má v úmyslu dlouhodbě, tak já nee....pár dní si možná bude užívat rejžičku, ale řekla bych, že návrat ke granulkám ho nemine!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:11
- Nahlásit

Jumi
Ty ušiska jsou zapeklitá věc,některým psům se ten maz tvoří opravdu hodně,Cathy na to moc netrpí,ikdyž zánět už jsme také léčili.
Knedlíky jo,,to jsou ty ovocný co jsi vařila včera?To bych si také dala.
Holky,tak to štěně rotvíka už má fotku na str. v útulku a je teď v karanténě.Poprosila jsem o pomoc lidi na rotvajleřím fóru a už mám i nějaké info.Zatím ho drží v té karanténě,ale zájem je o něj velký.Mám radost.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:12
- Nahlásit

Zuzana T
Tak tvrdou hlavu bych měla, řidičák taky (ale jezdím opravdu jen svátečně ve výjimečných situacích-což je tedy největší problém ) no a ty finance teda ještě no a navíc se hodí další 2 ruce na nošení potřebných věcí

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:14
- Nahlásit

Karol
Jumi
Tak koukám, že jsme jediní měkoni co se týká postele a gauče

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:18
- Nahlásit

HanuleGR
Jeden pes se ještě snese, ale co budeš dělat,až jich bude smečka?
Já jsem šťastná,že alespoň v ložnici je minimum chlupů.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:31
- Nahlásit

Zuzana T
No máš pravdu, že kdyby jich bylo víc, tak asi ležíme na zemi No a chlupy jsou všude, stačí se pomuchlovat a pak se svalit na gauč, vyšlo by to nastejno. No je to holt náš první hafan a totální mazánek

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:37
- Nahlásit

Zuzana T
HanuleGR
Já si právě kolikrát ležím v posteli - nikdo na mě nestrká uslintané hračky, nekňučí - klid a pohoda a já si říkám, zaplať pánbůh, že alespoň ve své postely mám klid

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:41
- Nahlásit

Zuzana T
Knedlíky jo,,to jsou ty ovocný co jsi vařila včera?
ne to jsem se bála, ale měli jsme doma ještě, co jsme měli tuhle s omáčkou a tak jsem mu ho kousek šoupla - ale vždycky mám výčitky, když mu takhle něco dávám! A Thorin dostává takhle celej život...
Ale ta rychlost vysál to ani jsem nemrkla!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 15:01
- Nahlásit

Jumi
Když mu přidáš do granulí knedlíky,rýži,těstoviny,rohlík,tak to vůbec ničemu nevadí.Klidně mu tam trochu dej,ať žere a ty máš klid.On asi nebude nikdy tlustej pes.

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 15:09
- Nahlásit

JumiZuzana T
Vypadá to, že Bondík jen pubertálně prudí, protože rejžičku s masíčkem vylízal až do dna a ještě vyleštil misku.
Ale k tomu, co Zuzko píšeš o něčem přidanym do granulí, tak to u nás přestalo fungovat. Včera jsem nasypala Bondíkovi kousky milovanýho sýra na granule a ten zmetek se toho ani nedotk! Vždycky dřív by aspoň vypreparoval sýr a granulky nechal....takhle to taky dělává s tabletkou na klouby - všechno vyjí a tableta zůstane na dně
Mohl by pomáhat Popelce s tříděním

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 15:15
- Nahlásit

Karol
to je šikula.
Ale já tohle spíš myslela na Bernáškovu permanentní nežravost.Když dlabe dobře granule s knedlíkem nebo těstovinou,tak proč mu to nedat.Až doroste a bude si Míša moct dovolit ho nechat 2-3 dny vyhládnout,tak se z vylepšováním zkončí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 15:37
- Nahlásit

Zuzana T
No já mu rýži a těstoviny dávám. v makru mu naši nakupují pedigree masové kapsičky a dávám mu tuňáka ve vlastní šťávě...ale knedlík jsem si říkala, jestli to psi vůbec smí - ale zase suchý knedlík by snad vadit neměl...
včera měl vůbec dobrý den - dostal polívkovou lžíci medu a ačkoli má z Ikea podložku protiklouzání slízal misku až pískomilům do klece a knedle s granulema pak znova

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 16:03
- Nahlásit

Karol
Co dáváš na klouby?

Karol
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 16:10
- Nahlásit

HanuleGR
My máme Alavis.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 16:47
- Nahlásit

HanuleGR
nám se osvědčil Artican,dávala jsem to štěňátkům od 4 týdnů a většina z nich to dostává stále.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání