| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 18:46
- Nahlásit
Ketrin
co dělal, brouček?
nějak se lišil názor náš a Bernášův kam a jak rychle půjde! Tolerujeme mu kde co - ale přivolání pro něj musí být svaté a také v 99% případů je - takže se to nebude měnit!
Počkej až si to přečte paní chovatelka, ona ti ho odebere
to si při jeho současné kondici 2x rozmyslí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 18:51
- Nahlásit
Jumi
takže se to nebude měnit! spolu s tebou doufám, že opravdu nebude přivolánímusí být svaté vřele souhlasím, já pro jistotu tu svatost v Borgovi pořád ještě podporuju piškotama v kapse - sice pokaždé nedostane, ale ví že tam jsou a sám asi usoudil, že se vyplatí přijít - co kdyby.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 18:55
- Nahlásit
Ketrin
já piškoty věčně zapomínám, ale dneska jsem je vzala a pěkně jsme upevňovali...
přivolání je jediný povel, který pes prostě MUSÍ umět - vše ostatní už je jen takové vyšší dívčí, ale přivolání je jediný povel kdy jde o život...
Thorin ho moc nemá, takže u Bernáše si na tom zakládáme, protože moc dobře víme, jaké jsou to jinak nervy...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 18:56
- Nahlásit
Jumi
Ketrin
Tak to je asi nakažlivé,já dneska spucovala obě naše dámy.Cathy nevím proč začala Jessy hlídat a před krámkem vystrašila štěkáním pána a Jessy,která dohárává , mi nejprve utekla přez silnici a pak honila kačeny v Botiči a já se mohla uřvat a nic.Obě jsou v kladbě a nemluvím na ně,Jessy se co chvíli vnucuje s plyšákem.
Míšo mám aktualizováno.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 18:59
- Nahlásit
Ketrin
ale abych ho chuděru nepomlouvala, on jinak má přivolání super, akorát se mi poslední dobou nepodařilo ho dostatečně rychle odvolat od psa a včera dokonce za jedním přes zákaz utekl, což normálně nikdy nedělá - tak to jsme mu vysvětlili, že to nebude dělat i nadále...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:01
- Nahlásit
Zuzana T
asi nějaké erupce na rodinném slunci
Jdu se juknout!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:06
- Nahlásit
No Conie je prostě božská!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:11
- Nahlásit
Jumi
Jo také jsem se do ní zamilovala- tenhle vrh s Chantal se vůbec povedl.
Ale nejvíc jsem se muchlovala s malým Montym.Dokonce jsem si ho vyjímečně vzala na chvilku do postele a usnuli jsme sobotu spolu jako dva pařezy.On měl tlapičky na mé tváři- hotový plyšový andílek.Dlouho to nevydržel,bylo mu horko.Je tak sladký,že jsem porušila své zásady.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:18
- Nahlásit
Zuzana T
Štěňátka jsou sladká!
Počkaj až z něj bude puboš! i když puberťáka nejlépe oceníš jedině když ho máš doma
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:29
- Nahlásit
Jumi
jo jo všechno má svůj čas
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:36
- Nahlásit
Dneska dělám k večeři ovocné kynuté knedlíky! a hááádejte na koho vzpomínám!
Jo a dala jsem bernášovi Proformance, co jsem tu měla vzorky a krásně ji vyluxoval...ale teď jsem mu uvařila kuřecí vývar s rýží, těstovinama a zeleninkou a stejně to moc nepomáhá, takže by změna granulí asi vážně nebyla k ničemu, když už kašle i na vařený...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:40
- Nahlásit
Holky dneska k nám do školy zabloudilo štěně rotwailera ,asi 3,5 měsíční pejsek.Nějaký poblbaný Jugoslávec ho dal do boudy před svoji polovinu baráku a odjel a nechal ho na krku sousedům.Těm utíkal a řekli nám,ať ho dáme do útulku.Přijela si pro něj MP a dala ho do Troje.Ten měšťák říkal,že tak pěkné štěně tam dlouho nebude,tak snad bude mit pravdu.Psík byl moc pěkný s kupírovaným ocáskem bez tetování.Jestli znáte někoho,kdo by zvládl toto plemeno,tak ho najde v praž.útulku v Troji.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 19:47
- Nahlásit
Rotvajlera jsem chtěla před 11 lety, když jsme se rozhodovali co pořídit. Můj muž správně usoudil, že vhodnější bude LR. Tehdy ještě LR byl docela vzácné a neznámé plemeno
Rotvajleřátku přeju hodné páníky a myslím, že MP má pravdu-štěně se tam dlouho neohřeje - navíc teď je i příhodná doba - předjaří, lidi si začnou pořizovat štěňata. Tak jen aby si pro něj přišel ten pravý.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 20:28
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to bude mrňouskovi držet palce! Chuděrka - takový mimčo a už ho strkají od jednoho k druhému...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 20:45 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Aaaaach jooo!
Já už nevím, co si s tím Bernášovým věčným kňučením počít!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 22:29
- Nahlásit
Jumi
vyděržaj pioněěěr!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:21
- Nahlásit
Tak holky,
to štěňátko rotvíka je už inzerováno na stránkých klubu a rotvajler v nouzy.Snad se podaří sehnat prima nové pánečky.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:25
- Nahlásit
mám dotaz, kdy bude Chelsinka poprvé hárat? V březnu bude mít rok a pořád nic....
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:28
- Nahlásit
Tak především všechny zdravím a posílám pohlazení všem pesánkům!
Jumi
Charlie baští Proformance large breed puppy od miminka a nestěžuje si, miska je vyluxovaná do pár vteřin, už jsem chtěla několikrát ochutnat, ale ještě jsem se neodvážila
ko4ka
Nic si z toho nedělej, Charlie taky ještě neznačkuje. Však ono to jednou přijde
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:30
- Nahlásit
HanuleGR
ahoj!!! Tebe jsem už dlouho "neviděla"
Já nedělám, ale je to trošku divný.... Nedávno se mě ptala vetka a říkala, že jestli do jara nezačne, tak jí bude muset pomoct
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:39
- Nahlásit
ko4ka
Klid. Jedna Brestina dcera hárala poprvé až ve 14 měsících. Zeptej se chovatelky, kdy začala hárat máma, bába...vetka a říkala, že jestli do jara nezačne, tak jí bude muset pomoct v roce věku???
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 08:50
- Nahlásit
ko4ka
Vydrž prťka vydrž! Třeba je to jak u ženských, taky to má každá jinak... No ale letí to co? Za chvíli už budou mít rok...nedávno to bylo takové medvídě....ach jo to to uteklo....když mi to chovatelka říkala, že medvídě to dlouho nebude, tak jsem tomu moc nevěřila...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:04
- Nahlásit
ko4ka
Cathy hárala poprvé ve 11ti měsících,Jessy v roce.Je to individuální,a URČITĚ ji nenechávej píchat nějaké povzbuzovadla!!!!
Ketrin
Máš nějakou zkušenost z mokvavými místy v meziprstí u psů?
Včera mi mladí zase svěřili Jessy a asi jí nevyplachovali packy po venčenáí a zůstávala jí tam sůl.Ona si to rozlízala na všech čtyřech do asi 1cm2 mokvavých flíčků.Ven jsem jí mazala balzámem a na noc jsem to vydesinfikovala Betadinou.
Asi mladý přetrhnu!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:06
- Nahlásit
Ketrin
ne hned v roce věku, ale prostě během jara.... ale pak hned dodala, že bude hárat určitě sama. No,ale tý chovatelky se poptám
HanuleGR
letí to, když si vzpomenu jak jsme jí vezli domů ( jak nám poblinkala celý auto ), jak mi usnula prvně v posteli, protože nechtěla spát ve svým pelíšku, který měla vedle, aby nebyla v kuchyni sama a pak už u mě v pokoji spát nechtěla, protože byla statečná a velká holka, když zjistila, že umí plavat,..... pak s tím začala třískat puberta a bylo po miminku Ach jo Teď už je z ní velkej medvěd
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:08
- Nahlásit
Zuzana T
URČITĚ ji nenechávej píchat nějaké povzbuzovadla!!!!
neboj, to se mi taky nelíbilo. Nějaký svinstvo bych do ní píchat nenechala.... Spíš pozjišťuju jak to bylo u její mamky a bude
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:17
- Nahlásit
Zuzana T
Máš nějakou zkušenost z mokvavými místy v meziprstí u psů? Bohužel zrovna teď u Sali. Ale to není ze soli (tady žádná neni) ale ještě k té její nemoci. Na hlavě už je to dobré, ale koncem min.týdne se to objevilo ještě na př.packách. Navíc i s límcem si to dokáže trochu lízat. Achjo, ale už to aspoň ustupuje. Betadinou nic nezkazíš, ale lízat by si to neměla.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:17 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit
ko4ka
když jsem ho vezli domů tak mi ho bylo hrozně líto, že ho rveme od rodiny, byl chudinka takový smutný, nechápal co se děje...Při každým jeho pohybu jsme byli vzhůru, pár dní blinkal, tak jsme byli v šoku co se děje....nesměl na gauč a už vůbec ne do postele...teď mi ráno přinese bačkoru jako výkupné za poválení se v posteli a na gauč se už nikdo jiný nevejde když se natáhne je to prostě naše srdíčko chlupatý
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:19
- Nahlásit
Dobrý ranko,
tak Bondík taky pořád ne ane hárat , zato přestal v podstatě úplně žrát
Nežere ani svou oblíbenou rýži!!!Vůbec nevim, co s tím. Neměli jsme teď doma kuřecí, tak jsem mu do rýže dala mrkev, kterou taky vždycky miloval, toho se ani nedotk a včera do toho dostal nějakou rybu, toho sněd tak jako že ochutnal a v noci to vyzvracel. Tak ještě uvidíme to kuře, snad se nerozhod umřít hlady, puberťák jeden. Ale nezdá se mi, že by mu něco bylo, jinak je úplně normální a pro sýr nebo piškotek samozřejmě vždycky hbitě přiskotačí. Tohle nežraní má dneska třetí den, takže vlastně už přes dva dny v podstatě nic nesněd a jestli nezabere ani kuře, asi teda půjdem k vetovi....třeba nám doporučí cpát ho šiškama jako husu.
Mimochodem, nevíte, od koho se to mohl naučit?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:23
- Nahlásit
HanuleGR
Si vás teda osedlal!Na gauč a do postele.....tak proto se nás pořád lidi ptaji, jestli ještě pořád nesmí Bondík do ložnice a na gauč - a nás ta otázka štve, protože nám to přijde samozřejmý. A ono je to kvůli takovým měkoňům
Kam vy se vlastně s Charliem chystáte na výstavy?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2007 09:29
- Nahlásit
Karol
tak Bondík taky pořád ne ane hárat
teda, ale věk by měl, s tím by jste už taky měli něco dělat
Ti dám měkoň - počkej, u někoho to trvá dýl, ale taky to tak dopadne
Ne, já až si koupím nový matrace do postele, tak budou mít medvědi taky útrum, zatím jim to toleruju
|