Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:48
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je strašný na druhou stranu útulku asi nic jiného nezbývalo

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:04
- Nahlásit

Tak granule s tuňáčkem prej dobrý!
"ani mi je nemůsíš zalejvat paničko - já je pro jednou obětuju a sežeru je jen tak na sucho, když už tam je ta šťáva z tuňáka"

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:36
- Nahlásit

Jumi
Aroskovic čuba ,kdo byl více překvapenej?
Bernášek má vkus- tuňáček je moc dobrej.

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:44
- Nahlásit

Zuzana T
Já ti ani nevím, ale nejvíc se bavilo okolí! a my si dost oddychli, že jsme na to přišli včas - nevim nevim, jak by reagovala Arosková, kdybychom si dovolili vyčinit jejímu chlupáčovi to je tak když seš 100% přesvědčená, že tvůj pes dřív nebo později něco vyvede a pak "ho" při tom přistihneš (brouzdání v louži s močůvkou)

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:49
- Nahlásit

Včera jsem si před spaním četla workingovou bibli, tak mě to nějak navnadilo, takže odpo s Bernášem vyrážime trénovat...v sobotu jedeme do těch Libčic, to bude zase ostuda, tak doufám, že alespoň dneska se pochlapí a udělá mi radost...
je teď dost v kondici - všichni jeho plyšáci jsou momentálně na lůžkovém a čeká je závažná operace - a tématické hračky přišli obě o obličej!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 12:52
- Nahlásit

Jumi
Jak to teď vypadá v Miličíku,také je všude jen bahno? U nás na polích je ho hodně a čubiny musím obě do půlky osprchovat,takže jsem pak tak zplavená,že jsem zralá na sprchu sama.
Ještě nevím přesně,ale chtěla bych se v pátek za vámi vypravit na venčení.Ve čtvrtek ti dám vědět.Asi klasika Já- Cathy -Jessy.

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:00
- Nahlásit

Zuzana T
Tak mokro a voda je asi všude, ale předpokládám, že v lese to prostě z principu vypadá líp než na poli...včera jsem bernáše jen hodně vzala ručníkem, ani jsem ho do vany nervala - ale já nikdy nevím, jestli už bych ho měla osprchovat a nebo to ještě ujde...ale Péťá mi psala, že byli s tou flatkou a byli z nich hotové koule bláta...

ale chtěla bych se v pátek za vámi vypravit na venčení.
to budeme moc rádi a už se těšíme!

Petr má nové místo nastupuje od března nebo dubna - už žádná práce doma a mateřská s bernáškem bernášek tu začne být přes den sám - chuděrka malinká - jsem jak matka co musí začít dávat dítě do školky - asi to o bulim

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:11
- Nahlásit

bernášek tu začne být přes den sám
Však on si zvykne.Cathy v týdnu celé dopoledne spí a když jsme náhodou doma,tak nám dává najevo,že ji rušíme svojí přítomností.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:25
- Nahlásit

Jumi
no maximálně budete muset zrekonstruovat byt Pro mě bylo také utrpení ho jako mimíska nechat samotného třeba jen na půl hodiny. Ale on si zvykne. My teda máme ještě tu výhodu, že v poledne přijde babička, vezme ho ven a dá mu napapkat. Ale i tak si zvládne ,,přečíst " noviny, zkrátit koberec nebo lino

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 13:37
- Nahlásit

Zuzana T
HanuleGR
On je zvyklý být doma sám, od mala jsme ho na to učili..když někam jedeme, jdeme na nákup nebo návštěvu, tak je doma třeba i 5 hodin sám, ale to mi nějak nepříjde....obvykle mu totiž před tím poskytnu dlouhou procházku, doma nachystám plnou misku a letáky na "čtení" ale když byl párkrát tahkle doma sám jakože jsme ráno odešli a odpo se vrátili, tak jsem z toho vždycky byla děsně nervózní a pak z práce utekla dřív a letěla dom, co nejrychleji, jak to šlo...
já když jsem doma tak on moc nespí - pořád mě otravuje z hračkama a snaží se na sebe upoutat pozornost seč mu síly stačí, ale Petr tvrdí, že když jsem v práci, tak o něm ani neví je někde zalezlej a chrní...ale stejně miminečko moje tu bude dočista opuštěný....

Ale i tak si zvládne ,,přečíst " noviny, zkrátit koberec nebo lino
Bernášek tuhle úplně rozžvejkal lopatku na boty! je to taky nápad - pejskaří a máme umělou a né kovovou! A o jeho zálibě v úpravě pelechu se snad ani nemá cenu zmiňovat - ale ten už mu když je sám bereme...

Karol
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 16:02
- Nahlásit

Jumi
Ahojky! Už máte nějaký bližší informace ohledně Libčic? Já zatim čekám, mělo by něco přijít mailem, tak jestli Katka neprokoukla, že ještě nejsme členové a nevykašlala se na nás Ale my už máme týden zaplacený příspěvek, jen tu přihlášku jsem poslala až dnes celá já

Dnes jsem vzala Bondíka na Václavák - a potom se ségrama na oběd do pizzerie. Obojí zvládnul perfektně - na Václaváku byl tak vykulenej, že šel u nohy bez povelu a všichni zírali a koukali a ukazovali si a záviděli....no prostě jsem si dneska FAKT užila - závist ze všech stran a my jsme hrdě kráčeli a pozorovali svůj odraz ve výlohách
Jako kůru na zvýšení sebevědomí rozhodně doporučuju.
Jen teda na ten postoj nedošlo....na to asi nemám. Ale zkusili jsme procházet pasážema a v Lucerně si chvilku vzorně postál - sice ne výstavně, ale stál bez hnutí a dobře, takže to už je pak jen o tom pošoupnutí nohou. Tak mě to potěšilo.
A největší radost ze všech dneska z Bonda měla servírka v tý restauraci - kdykoliv šla kolem, tak se s nim musela poňuňat...až jsem si říkala, jestli by se to ostatním hostům líbilo, že si 100% neumeje ruce a nese jim jídlo

Zuzana T
Jumi
Zvažuju, že bych se v pátek přidala, ale to by muselo do tý doby vyschnout to bahno, protože úspěšně zabahnit se můžem i na Proseku a v Milíčáku z toho nebude moje radost o nic větší

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:08
- Nahlásit

Karol
Přece se nenecháš odradit bahnem! Pojď taky a nepovídej! S Hab a Archiem to byste se bahnili ale na nás nebohé věrné kamarády se vybodnete

Na info čekám taky! Katka se na vás určitě nevykašlala!!! je ale nahlášeno nějak moc lidí takže ty skupinky na WTE budou asi dvě, ale už jsem zařídila, abychom byli spolu

Dneska jsme si vyrazili do Milíčáku cvičit všichni tři...páník sice zprvu kveruloval, ale nakonec šel! Prošli jsme se a pak zastavili na naší oblíbené louce...páník nám házel a já dělala handlera, bernáš teda zprvu kravil, ale pak se srovnal a pracoval krásně - no vlastně jen moc pěkně...krásná práce totiž měla teprve přijít! Petr se rozhodl, že mi s bernášem ukáže jak se to dělá (myslím že čekal, že jim to nepůjde, ale já po minule tušila, že jim to půjde a super)!!!!
Holky těm to šlo tak nááádherně! fakt super - úplná pastva pro oči, až mi to bylo trochu líto, kolik se s bernášem nazlobím a Petr si ho pak na chvilku vezme a tohle! Myslím, že jejich velkolepé výsledky jsou založeny na dvou faktech - z Petra si bernáš nedovolí dělat srandu a když se o to jen náááznakem pokusí, tak ho Petr dořve!
No jestli budou naše úspěchy i v létě takové nejisté a Bernáš bude dál kravit, tak jsme se dohodli, že na OVVR se s ním připraví a povede ho Petr - ale viděl by to prý nerad
Ale já budu mít taky dost nelehký úkol protože v tom případě budu muset vycvičit já Petra protože jeho způsob handlingu je oravdu dost divoký a i na těch 30m si páníček všimnul jak nad tím kroutím očima

A to jsme dnes dělali samé těžké věci jako zastavení po poslání pro aport, philadelphia, tři aporty a postupně musel nosit které jsme mu řekli - ale je to náš šikula a pašák a nejroztomilejší bylo jak si ho pak páníček dojatě a velmi hrdě vedl domů - že má hujera na poslušnost

ale aby toho štěstí nebylo moc, tak nám bernáš při sprintu ze srázu uklouznul a teď kulhá na přední

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:10
- Nahlásit

Karol
A vy jste také kabrňáci! Návšteva pizzerie a hlavně Václaváku - tak to před vámi smekáme!!!!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:13 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jumi
co na tom nechápeš? Já to myslela tak, že sice ty její nožičky sleduju, ale mělo by to být dobrý vzhledem k tomu, že rodiče taky byli, dávám kloubní výživu, ale co hlavně, tak jí nepřetěžuju a rizikovým situacím se vyhýbáme, takže by problémy s displazkou mít snad neměla. Tak jsem tu větu myslela

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:59
- Nahlásit

ko4ka
Míša tě chtěla jen upozornit,že vše je možné.Věřím,že všechno bude,jak má být,ale i zdraví rodiče mají potomky s problémy,já to mám za s sebou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:03
- Nahlásit

Jumi
Ta zase jeden sebevražedný skok?Bernáši,Bernáši!
Jinak,že s páníkem cvičí lépe,jak s tebou mě nepřekvapuje.Má Cathynčiny geny a ty mu velí ukázat ti,že vše umí,ale jen když chce.
Karol
Jé to by bylo prima vyrazit všichni do Miličáku.Nebuď labuť,trocha té špíny.Bude s námi Jessy,takže se ve finále stejně vykoupou.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Zuzana T
no jasně, já to tak beru,jen jsem jí chtěla "objasnit" jak jsem to myslela
Mimochodem ty ECDL testy jsem asi udělala ( dělali jsme pouze 4 ze 7, ty ostatní budou v březnu ), bylo to děsně lehký...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:40
- Nahlásit

ko4ka
Tak to gratuluji.

Jumi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 20:58
- Nahlásit

ko4ka
ty jsi napsala toto:ale zase nemá důvod, aby to nebylo v pořádku - což je pro mě hodně překvapující prohlášení! Jak píše Zuzka ale i zdraví rodiče mají potomky s problémy,já to mám za s sebou. a já dodávám ono totiž většinou o rodiče zas až tak nejde!
ale mělo by to být dobrý vzhledem k tomu, že rodiče taky byli, dávám kloubní výživu, ale co hlavně, tak jí nepřetěžuju a rizikovým situacím se vyhýbáme, takže by problémy s displazkou mít snad neměla.
tohle všechno je sice hezké, ale to nejsou záruky, že bude ok a ty bys měla počítat i s touhle variantou...
prostě musím na rovinu přiznat, že prohlášení nemá důvod, aby nebylo mě tady ráno opravdu šokoval a proto jsem napsala, že nechápu jak to myslíš....

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:28
- Nahlásit

Jumi
máš mail

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 08:57
- Nahlásit

Jumi
Mně tohle samé řekli majitelé fenky z prvního vrhu - v souvislosti s DKK - "rodiče jsou ok, tak ona určitě bude taky ok.." a to jsou prosím oba MUDr.
(Nakonec na rtg ani nešli, protože nemá problémy, uchovňovat nechtějí (škoda, je to nejhezčí fena z vrhu a šikovná) a jsou strašně proti zbytečným narkózám...).

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 09:21
- Nahlásit

Jumi
S Hab a Archiem to byste se bahnili
Ty jsi nějaká informovaná! Jojo, jdem se za chvíli společně bahnit - no, u nás na zahradě už to vypadá celkem suše, nebo aspoň ne úplně blátivě...hlavně doufám, že si budou polobráškové rozumět, v poslední době mi přejde líto, že má Bondík tak málo opravdových kamarádů....není moc pejsů, se kterejma by se tak parádně vyřádil a vyběhal jako s Bernáškem.

Zítra fakt ještě uvidím. Dejte mi vědět na kdy to plánujete....ale pochopte, že se mi zas tak moc nechce strávit tu děsnou dobu tou dlouho cestou...my to mám e fakt skoro na hodinu a pak zase se zprasenym psem skoro hodinu zpátky....a to se ještě někomu otře o nohu a budu platit čistírnu

A s tím jak Bernáš poslouchá líp Petra než tebe, to my máme v podstatě stejný. Sise mě docela poslechne a i se mnou celekm úspěšně cvičí, ale prostě v tom neni to cvičení a takováta ohromná úslužnost a snaha udělat páníkovi radost, jako když cvičí s Ondrou - to mě sice mrzí, ale asi to chápu. Prostě někdo musí bejt ten nejvrchnější šéf a nemůže to bejt ten s vyššim hlasem, kdo se s nim navíc pořád ňuňá a šišlá na něj

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:36
- Nahlásit

Karol
A s tím jak Bernáš poslouchá líp Petra než tebe, to my máme v podstatě stejný.
Já jsem si toho právě ten minulý čtvrtek všimla - Bondík teda byl úúžasný jako vždy (narozdíl od Bernáše s Dorčou), ale sem tam se objevil náznak vlastní iniciativy, což jsem u něj s Ondrou nikdy neviděla - nevím jak to popsat, ale celkový dojem byl trošku jiný....no úúúúplně stejně jako u nás!
Jsou to prostě nevděčníci, já ho denně 2h venčim, já ho krmim, starám se aby měl žrádlo, aby šel k vetovi, drbu, zašívám hračky a cvičim a on když má volbu tak teda páááníček!
na běžkách taky běžel s ním, na mě akorát vždy počkal když jsem zmizla za zatáčkou ale jak jsem se vynořila, tak honem honem za páníčkem...a tuhle jsem se jim schovala, když se honili po lese a ten parchantík mě ani nehledal...
No má u mě černý puntík ale jak píšeš není mým osudem být ten božský užasný a obdivovaný nejvrchnější šéf !
Nejdojemnější ovšem bylo jak z toho byl nejvrchnější šéf dojat a jak si ho pak hrdě vodil a když pak ukradnul houbu z koupelny, tak mu vynadal jen tak aby se neřeklo s tím, že když je to takovej hujer na poslušnost, tak mu to(blahosklonně) odpustí!

ale pochopte,
ale my chápem jenže na tohle se prostě nedalo nereagovat rejpnutím oni se kluci kdyžtak užijou v sobotu! bernášek bondíkovi zase bude podlamovat pracovní morálku To bude zase ostuda

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 10:37
- Nahlásit

ko4ka
díky za mail chápu a rozumím

ko4ka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:02
- Nahlásit

Holky, já umřu nudou,jsem na rekvalifikačce a máme anglinu. Ještě, že tak za 20 minut prchám Máme domácí úkol (ať žije základní škola ), neumíte tu někdo anglicky? Stačilo by mi pár větiček, že zastupuji firmu X a od firmy Del jsme koupili 10 PC, z čehož 4 jsou rozbitý a já jim mám napsat obchodní dopis Vůbec mi to nemyslí

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:29
- Nahlásit

Karol
Tak co prochajda s lenkou a Arčuchou? má Bondík konečně blízko nějakého kloudného kámoše?

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 12:58
- Nahlásit

Jumi
Jojo, bylo to fajn, kluci se vylítali....i když s Bernáškobondíma honičkama se to nedá srovnat, Archie je kliďas.
Ale co je horší, Bondík asi jde do tý opravdový puberty a to přivolání, co mi vždycky přišlo, že docela jde, tak teda FAKT NEMÁME - jakmile o něco jde.Takže jak jde pes a Bond se k němu jednou rozeběhne, už ho nezastavim
Včera mi takhle zdrhnul přes kopeček, ani jsem nevěděla za jakym psem, a pak se ozvalo kňučení, tak jsem se honem rozeběhla a když jsem byla na místě, tak si pán přivazoval starýho velikýho ovčáka a Bondík celej od bláta mi běžel naproti - takže ho nejspíš ovčák chtěl srovnat a Bodník poslušně ulehl na zádíčka a ještě se převaloval ze strany na stranu a co víc, zrovna jsme byli na cestě na ten Václavák....a na sraz se ségrama...takže to poslední, co jsem chtěla, byl zprasenej hnusnej mokrej pes. Naštěstí to zněj trochu opadalo, část jsem vyčistila rukavicema - ale byla jsem na něj pěkně naštvaná a i on pochopil, že to nebylo ideální, takže pak šlapal jak hodinky.

Ale nevim, co s tim mám dělat! Njehorší je, že jakmile se za nim rozběhnu, že si pro něj dojdu a trochu mu to nandám, tak si mě všimne a od toho psa uteče jakoby směrem ke mě, jenomže to už se mě zase bojí, takže se kě mně nechce přiblížit...když ho přivolám znova, tak přijde - a to už mu zas nemůžu vynadat....
Tak to asi vidim na tu stopovačku....
A to s ní pak musí chodit pořád???? Jako tak dlouho, dokud ona situace nenastane....a tak dlouho, dokud nenastane třeba dvacetkrát?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 13:11 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
uf- už jsem si myslela,že Bondíček bude vyjímka a pubertální tupohluchost se mu vyhnula.Tak ne,je to normální pejsánek.

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 13:15
- Nahlásit

Zuzana T
Ti teda pěkně děkuju

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2007 13:28
- Nahlásit

Karol
není zač.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání