| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:08
- Nahlásit
Zuzana T
No tak tos mě uklidnila! Ten šampon beru na 100% říkala jsem si že je hřích smejvat tím šamponem od tebe (ještě ho trochu mám) z bernáše ehm...tak jsem koupila tenhle a teď mi příjde, že to cenově výjde skoro na stejno!
Akorát jsem teda měla vážně výčitky, že ho během 3 týdnů šamponuju už po druhé, že mu ničím srst...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:14
- Nahlásit
Jumi
Co naděláš,buď mu nebudeš ničit srst a příjdeš o čich a nebo mu tu srst trošku zničíš a budeš moci volně dýchat.
No tak jo,až budeš objednávat pappání pro Bernáše s Barelem,tak objednej i šampón a já dovalím penízky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:20
- Nahlásit
Jumi
Koukám,že má Evča v krámku i kilové činky - 113,- Kč je dobrá cena.
Musím,říct,že je slušně zásobená.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:20
- Nahlásit
Zuzana T
Tak dohodnuto!
Já teda s tím barelem váhám - jestli mu nemám koupit místo puriny PROformancku...furt nevim..ta jeho nežravost mě štve!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:28
- Nahlásit
Jumi
No tak to vyzkoušej,ale to bych si vzala malé balení.Podle toho jak mu to pojede bych koupila větší.Dobré je i ANF.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:42
- Nahlásit
Zuzana T
to bych si vzala malé balení.
to je právě ta tragédie! Proformancku mají jen na mujpes a nikde jinde jsem ji nesehnala a tam se zase za dovoz malého balení platí, což se mi moc nechce a nevyplatí a Jitka od nich bere žrádlo, ale to jsem si vzpoměla pozdě...zas je proformance dobrá protože má taky nějakou tu zvláštní péči o srst,tak teď nevím jestli ho nenacpat ještě jedním lososem a pak si nechat k jitce dovézt to menší balení, navíc lososku taky prvních 14dní žral s nadšením - takže na malém balení nakonec houby poznám a jak sleduju Evču, která do Dorči cpe už asi 4.věc a stále se stejným úspěchem!
Jitka mi říkala, že lery měl v pubertě taky nežravé období a vyžral se z něj... jestli mu z těch granulí náhodou nezačnu dělat šišky a nebudu to do něj cpát jak do husy a bude pokoj!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Mám dojem,že s Pro formance krmí Mája.
a co tady : www.proformance.cz
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:00 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
Hanka od Charlieho taky myslím říkala, že ji mají a jsou spokojení...veterinářka říkala, že to jsou typické příklady rozmlsanosti a že máme třeba zkusit zpátky kuře a na srst mu mám dávat olivový olej...no ještě mám čas chvilku přemýšlet! Jenže ten barel zase hodně přidal na misku vah lososce
Tam už jsem koukala! na mujpes je to v pohodě 15kg mi přivezou až dom, jen tří kilovku si člověk musí platit rozvoz, protože je moc levná...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:05
- Nahlásit
Zuzana T
Vlastně jediná otázka je - jestli mu může ta proformancka nesednout - tím myslím, že bude mít nějaké zažívací potíže - to je jediný důvod, proč koupit malé balení, protože jestli ji nakonec nebude žrát - tak mi může být jedno jestli ho přemlouvám do Proplanky nebo proformancky....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:15
- Nahlásit
Jumi
No ještě můžeš mít s barelem Purina jehně.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:20 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
no jo to jsem nějak přehlídla! tak že bychom zkusili jehně! to bernáš ještě neměl!
Tak to asi zkusim jehně - a pak kdyžtak tu proformancku...
Tak rodinná rada právě bernášovi definitivně odhlasovala jehně! Páníček totiž taky touží po barelu! Takže mu ho nějak nejpozději během příštího týdne objednám...a k tomu ten šampón - no ale do té doby se stejně ještě určitě uvidíme, protože ti nějak musím předat to POENZI3
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:36
- Nahlásit
Jumi
Cathy jehně moc chutnalo,ale té chutná i suchý chleba.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:41
- Nahlásit
Zuzana T
ale té chutná i suchý chleba
tak ten nám chutná taky! My vlastně žereme cokoli - krom vlastních granulí, ty jediný mu nejedou! Zato Thorinovi luxuje jak divej! Ale on toho najednou sežere děsně málo - těch 250g je pro něj na jednu porci až moc což moje máma komentuje tím, co se divím - jakej páník takový pes a že já jedla přesnídávku na 3x
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:48
- Nahlásit
Jumi
jakej páník takový pes
noooo něco na tom bude.
Tak páčko a dobrou.
O víkendu mám na hlídání obě dámy,tak můžeme spáchat venčení.Mladí jedou testovat carving lyže.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2007 22:52
- Nahlásit
Zuzana T
O víkendu mám na hlídání obě dámy,tak můžeme spáchat venčení.
To by bylo určitě fajn!
A dobrou!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 08:33
- Nahlásit
Jumi
Proformanckou puppy large breed krmíme od začátku, misku vyluxuje za pár vteřin, jako jediná štěněcí pro velká plemena je jehněčí, jinak jsou ostatní kuřecí...Charlie vypadá po ní v pohodě, ale teď začal mít dost hovňousů....jelikož namáčíme, ubrali jsme vodu na minimum (i když oni hodně špatně bobtnají ) a nechala jsem hovňouse 2x vyšetřit na parazity, což bylo bez nálezu. No a jelikož budeme tak za měsíc za dva přecházet na adultku, tak zkoumám na co přejít, jestli třeba po něčem nebude vypadat ještě líp než teď....mám dilema mezi ANF a Canidae (což se mi moc zamlouvá, ale stojí 18kg 1730,- a jehněčí 18kg 1890,-) vzhledem k tomu, že v USA za ně chtějí 30 bucků tady na tom slušně vydělají No ale určitě chci granule z USA, kvůli AAFCO. No stejně to musím odzkoušet na hafovi...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 08:55
- Nahlásit
HanuleGR
Purina,Eukanuba,ANF a kdoví,co ještě je původně z USA,ale záleží na tom kde to vyrábějí.Např. Eukanubu v Holandsku a tuším v Polsku.
A vysvětli neznalci ,co je to AAFCO - dík.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:25
- Nahlásit
Jumi
oki,díky.
Zuzana T
prosim tě, mám takový asi blbý dotaz, ale mohla bys mi říct, protože už máš dospěláky, kdy to zlatý chlupatý opustí puberta? Protože jestli to nebude brzo, tak bude o jedno zlatý, chlupatý a v pubertě MÍŇ!!!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:30
- Nahlásit
HanuleGR
Jak se máte? Mám novinku, v sobotu se v Brně na výstavě uvidíme s naším slavným bráškou Chipíkem!!!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:37
- Nahlásit
Jumi
O víkendu ještě nevíme, nějak se nám to tentokrát úplně nehodí. Ještě to musíme promyslet. Vím jenom, že Eva v sobotu necvičí, neb je v Brně.
A k výrazu fakánci - aby nedošlo k jakémikoli nedorozumění - u mě je to naprosto běžné pojmenování rpo sebehodnější dítě....protože stejně nakonec všechny umí pěkně lézt na nervy, mně teda aspoň rozhodně
Fakánci jsou to, co se jednou narodí nám s Ondrou a taky moji synovci jsou fakánci a děti všech našich známých jsou fakánci...takže i všechny domovy a ústavy jsou plné fakánků....prostě to není skoro nijak citově zabarvené
ko4ka
Tak to můžeš v sobotu od Chipíka zjistit, jestli existuje nějaká výstava, na kterou nepojede, to by totiž bylo trochu větší překvapení
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:44
- Nahlásit
Zuzana T
AAFCO je asociace amerických pracovníků kontroly krmiv, mají přísnější normy než v Evropě.
www.aafco.org.
Nejsem si jistá jestli zrovna Eukanuba a Purina je testována AAFCO. ANF by mělo být.
Některá krmiva jsou ale dovážena přímo z USA např. ANF, výhradní dovozce a distributor Anima CZ.
Snad nemelu nesmysly...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 09:49
- Nahlásit
ko4ka
Tak ho tam pozdravujte, my jsme ho viděli v Praze ale handlerka nebyla moc přátelská, Chipíka jsme si ani nepohladili Spíš bych se divila, kdyby tam nebyl, je to krasavec! A vy vystavujete nebo jedete jen na čumendu? Prosím Tě, měla by tam být firma Pet-servis, p. Macich na prezentaci krmiva Canidae, kdybys měla prosím čas, zeptej se mi jen za kolik tam mají granule Canidae, jestli by se mi vyplatilo dohnat je někde na výstavě a koupit granule tam. Díky
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 10:02
- Nahlásit
Karol
Tak to můžeš v sobotu od Chipíka zjistit, jestli existuje nějaká výstava, na kterou nepojede, to by totiž bylo trochu větší překvapení
ok, pozjišťuju
HanuleGR
Jedeme na čumendu Tak doufám, že nás handlerka neodžene. Psala jsem to paničce a určitě máme dojet, tak snad bude mít na paní handlerku nějaký vliv Na to krmivo se ti pokusím poptat, už jsem si to dala jako upomínku do mobilu
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 10:14
- Nahlásit
ko4ka
Díky moc
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 10:25
- Nahlásit
HanuleGR
Nemáš zač..... Jo a ještě jsem psala paničce Cherrynky, ale už asi min. týden jak jsou na tom s kloubíkama a kolik jim Cherry váží. Tak kloubíky jsou bez problémů a váží 29 kg
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 10:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
ko4ka
S pubertou zlaťáků to máš bohužel stejné jako u lidí.Co kus ,to originál!Moje áčka asi v pubertě nastydly,protože jejim 2,5 a projevy pubertálního chování mají občas dodnes.Béčko se myslím chová jako podle odbor.knížky. 10 měsíců a plně rozvinutá puberta,většina majitelů jim vyhrožuje fyzickou likvidací.
No a podle popisu Karol,Bonda jsem dlouho neviděla,začíná puberta pořádně řádit až skoro v roce.
Ta si vyber- vydrrrž!
HanuleGR
Díky za info,člověk se pořád učí.
Karol
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:12
- Nahlásit
Zuzana T
tos mě teda zrovna neuklidnila
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:19
- Nahlásit
ko4ka
A co Chelsinka vlastně provádí? Takový klidný mírný canisterapeutický pejsek ?
Kdy budeš mít hotové stránky? Jsem moc zvědavá
Mně tuhle ségra vynadala, že nemám na stránkách žádný nový texty - a já skoro lituju, že Bondík nemá bouřlivou pubertu, protože momentálně není moc o čem psát teda vlastně
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 11:43
- Nahlásit
Karol
ona neprovede nic tak vzrušujícího, jako spíš to, že se rozhodla ničit mě systematicky. Pěkně postupně, každý den něco Hlavně mě štve s ignorací mé osoby, když má venku našeho druhýho psa ( nebo jinýho ), pořád se drží jeho. Což na jednu stranu chápu, ale děsně mě s tím štve! Jde mi pěkně u nohy, ale jakmile k něčemu běží Jack, ona mi zdrhne a maže taky. Nějaký přivolání nezná. Až se trošku vyběhá a vyblbne, tak si uvědomí, že jsem jí asi jako volala a zajde za mnou na pokec Lovit jí nemá cenu, ještě si ze mě dělá srandu a uhýbá nebo přiběhne a uteče a děsně se baví..... Tak nevím, třeba je málo vyběhaná a chybí jí to, třeba jen provokuje nebo prostě mě bere až po psovi a nebo je to všechno dohromady.... Nebo ty její zdrhačky za psama pokud je vidí dřív než já ( kolikrát se už stalo, že ten pes pak po ní ošklivě vyjel, ale nepoučila se ). Pak si vysvětluj hysterickým majitelům, že ten medvěd je jen nevinné štěňátko, které jim vážně nechce toho yorka zadubat do země i když to tak vypadá.... Teďka trénujeme chůzi u nohy bez vodítka s použitím rušivých elementů - psů a dětí aniž by mi za nima zdrhla.... Což se nám většinou daří ( pokud za dotyčným psem nevyběhne náš druhý pes ovšem ), ale jak je na volno, tak si myslí, že může a neposlechne. Stopovačku se mi jí dávat rozhodně nechce. Jedině vyzkoušet znovu metodu s pamlskama, abych byla zajímavější, fakt nevím. Někdy je na zastřelení
Stránky budou brzo, ještě musím dodělat odkazy, Chelsin deníček, návštěvní knihu a fotogalerii - to bude trvat nejdýl. Pospíším si
|
abby
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 12:43
- Nahlásit
ko4ka
Nazdar Kočičáku Nic si z toho nedělej.Já přišla o hlas a můj pes toho pěkně využívá.Takže to probíhá tak,že ona venčí mě a ne já ji.
|