Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:10
- Nahlásit

Zatím jsem dala pár fotek na naše stránky
http://www.goldenretriever-bond.estranky.cz/fotoal bum/bondikovi-pribuzni-a-kamaradi/bondik-a-jeho-ka maradi/261

Další ještě pošlu mailem, ale nebude to hned.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:57
- Nahlásit

Uff tak jsem domáááá!
Byla jsem navštívit Thorinka a vyzvednout si běžky - už se těším jak se zítra projedem, jen jsem zvědavá, co na to bude Bernášek říkat

Karol
O tom kníkání mi ani nemluv, ale jediné co na ně vážně platí je zaměstnat ho povelama, hračkou piškotem....
Tak právě přišel mail od petry - asi se bude cvičit jen v těch Libčicích dohromady s druhou pražskou sekcí a doufá, že nás to neodradí - mě to docela upřímně odrazuje...

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:59
- Nahlásit

Karol
Fotky jsou supééér!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 21:15
- Nahlásit

Karol
Jumi
Hezké fotky,to jste se vydováděli

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 21:28
- Nahlásit

Zuzana T
Co my - hlavně psi!
nás ten sníh spíš štval... Evča vzala i bažanta a Bernáš se tvářil, jakoby něco takového v životě neviděl! Jo a jeho zahrabávání dummíka do sněhu...šel pustil ho a pak začal hrabat, šla jsem k němu v domění, že si ho zahrabal a nemůže ho najít a on ho měl hozený vedle a hledání jen předstíral

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 22:41
- Nahlásit

Jumi
To je miláček,
Zítra vyrážím k Hubíkům a pak na Slováč na výstavu.Budu mít psí víkend.Pokusím se vyfotit známé psíky a pak ti něco pošlu.
Dobrou noc.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 23:04
- Nahlásit

Zuzana T
Hlavně mi prosím prosím vyfoť Chillipepra!!!!
Jeho fotka se nedá najít a na výstavě budou!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 09:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Možná ho budu vystavovat,Čilinek byl moc pěkné štěňátko,tak jsem na něj také zvědavá.
Mrkni na jejich stránky - " naše psy " ,tam má Čilinek novou fotku v postoji.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:14
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím ale nějak mě jedna fotka neuspokojuje! Ale oni určitě pojedou na ten Sveňátkovský sraz, tak si ho tam budu moc prohlédnout na živo...stejně je to takové divné, že např Tray má svoji fotogalerii a Čilín nic

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:00
- Nahlásit

Karol
Tak mi to do Libčic máme 50km a myslím, že těch psů tam bude docela dost..když jsme byli cvičit s tou Míšou, tak na to byla taky jen 1,5h a bernáš si za tu dobu přinesl dummy 3x navíc to stojí 70Kč (to by sice nebylo moc, kdyby to nebylo 50km)...takže se mi vážně nechce jet 100km aby si Bernášek 3x zanosil..
Na toho 3.2. jsme se přihlásili ale obávám se že to bude na dlouho naše poslední cvičení s RS!
Takže už nám zbývají jen ty Koloděje...ale zase si můžeme takhle chodit cvičit sami, myslím, že když poprosíme Evču a Jindru, že si takhle budeme moc chodit zacvičit jako dřív i bez hlavičky nějaké organizace...

Zuzana T
Jo chtěla jsem ti říct, že i Evča se mě ptala na ty zuby a koukala mu na ně a přišli jí úplně v pohodě - dokonce méně těsné než má Dorča!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:14
- Nahlásit

Jumi
No to jsem ráda,mě také připadali minulou neděli v pohodě.
S tím nápadem udělat detašované soukr.cvičiště to je dobrý nápad.Myslím ,že se v Mil.. holkám určitě líbí terén.Já bych se občas přidala s mojí tvrdohlavkou taky,jo?
A Míšo,nebude lepší se hlásit na cvíčo RS spíš ke Katce Zelené do Dejvic?

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:22
- Nahlásit

Jumi
A jak to, že se to najednou platí? Já myslela, že v RS je to právě tak výhodný, že zaplatíš členský poplatek a pak cvičíš zadarmo. Ten poplatek za trénink na WT jsem myslela, že je jako mimořádně...a ono ne?

Zuzana T
Já to pochopila tak, že v Praze už žádná jiná odnož RS není než ta v Libčicích. A ta Katka, která tam cvičí je právě tahle, jen vdaná a s jiným jménem....

Myslím, že soukromé cvičení je bezva, občas se učitě domluvíme. Navíc vim, že Eva je ráda, protože si jinak s Dorčou pořádně nezacvičí...jenomže zas Dorča se tak předvádí, že jim to cvičení asi jde líp osamotě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:34
- Nahlásit

Karol
Teď jsem s Evčou právě mluvila.Prý chtěla Dorču přetrhnou,stejně jako Míša Bernáše - no puboši a sníh - to nejde s cvičením dohromady,jediná výjimka je Bonďásek.Fotky máš moc hezké.Bonďasovi mohutní hlava,že!Pořád byli s Dorčou stejní a už je patrný rozdíl pes- fena.
K.Zelená aha já vím,teď Faltusová.Já myslela,že cvičí ve Stromovce?

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:06
- Nahlásit

Zuzana T
Karol
No já to věděla už před vánoci - prostě na poslední členské schůzi se do toho RS opřel - má teď větší požadavky na lidi co vedou výcvik, výcvik se platí symbolickou sumou a je třeba mít souhlas ofiko míst že můžeme cvičit v této honitbě atd. takže obě pražské sekce se slučují a přesouvají do Libčic, takže žádná stromovka, Šárka a nebo Milíčák už nejsou...

jenomže zas Dorča se tak předvádí, že jim to cvičení asi jde líp osamotě
no to nám také, jenže právě o to víc musíme chodit cvičit mezi ostatní psi a lidi, aby si na to zvykl a začal pracovat normálně. Ono je totiž moc pěkný, když ti to jde v soukromí, jenže když ti to jde jenom v soukromí, tak je to absolutně na nic!

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:06
- Nahlásit

Zuzana T
Jsem ráda, že se fotky líbí. Jen toužím po lepším foťáku....zvlášť od té doby, co mi jednou fotil Bonda jeden kamarád s digitální zrcadlovkou a ten rozdíl je tak obrovskej!!!! Prostě jsou to nejhezčí fotky, co mám a můžu se třeba přetrhnout a takový neudělám....protože ty pitomý foťáky zaostřujou všude všechno a to se prostě s krásnou fotkou neslučuje. Ach jo.

Jójó, jen ho chvalte, když to neslyší

A mohutní tak nějak celej....skoro bych řekla, že tloustne a nevíc je děsně zarostlej, takže asi brzo zajedem k Evě na střihání. Je to děs, ale člověk si na toho psa zvykne v upravený podobě, a pak vidí každej chlup navíc
A Bernášek už taky dávno není taková krysička - při srovnání s naším trochu tlouštíkem už vypadá naprosto normálně.

Karol
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:12
- Nahlásit

Jumi
jenže když ti to jde jenom v soukromí, tak je to absolutně na nic!
No, to je pravda.
Já teď na podobný téma uvažuju, jak cvičit odolnost na výstavě - aby prostě v pohodě zvládnul ten šrumec....a pak taky to sako a kravatu, ale na to potřebuju nějaký ochotný chlapy a Ondra vždycky jen řekne, že mu to musim připomenout, aby to s nim zkoušel. Kupodivu mu to zásadně připomínám, když se mu to vůbec nehodí.
Nicméně jsem začla uvažovat, jak moc bych se styděla stavět Bondíka do postoje třeba na Václaváku....a asi bych se styděla dost. Ale zas by to možná pomohlo. No, uvidíme
Naštěstí se mi zdá, že se s Bondem staly za zimu docela příjemný změny, a je ještě víc v pohodě než dřív. Tak třeba mu do května vystoupá sebevědomí tak vysoko, že ustojí i to kvádro pana rozhodčího a vystojí si nějaký pěkný posudek. Koneckonců, doufám, že mi konečně někdo do posudku napíše něco zajímavýho a ne ty cancy, co tam pak mají všichni stejný....vlastně jsem z posudků naprosto zklamaná, ne že by nebyly kladný, ale jsou naprosto nicneříkající.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:27
- Nahlásit

Karol
Tak si to zkoušejte třeba na cvičáku...

Nicméně jsem začla uvažovat, jak moc bych se styděla stavět Bondíka do postoje třeba na Václaváku....a asi bych se styděla dost.
Tak to já taky, ale nemusíte se hned vrhat na Václavák navím na kterou výstavu se chystáte jako první, ale třeba by ste do té doby mohli jít na nějaké jen tak a nevystavovat a tam ho postavit proběhnout a jít dom..třeba do letňan - ale zase to poleze trochu do peněz - nebo už na to odpo kašlou a nevybírají - v brně už kolem poledne nikdo neseděl...

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:29
- Nahlásit

Jo a asi budeme muset s Bernáškem k veterináři
včera jsem zjistila, že má jedeno ouško - boltez ze vnitř úplně rudý - myslela jsem, že jak se váleli ve sněhu tak si tam nabral a má ho podrážděné, ale vůbec to nezmizlo, tak se bojím, jestli to není nějaký lišej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:33
- Nahlásit

Karol
Tak s tím foťákem jsem na tom stejně.Dostala jsem takového malého prďolu,který fotí moc krásné statické fotky,venku při pěkném počasí.Na nic je na psy v pohybu a ještě k tomu v hale.
Mám třeba psa v záběru a než cvaknu je ho tam půlka.
Eva H. má zrcadlovku vysoké kvality a to je ouplně o něčem jiném/ ale také i v cenovém rozdílu /
Jumi
Bernášek už také mohutní,sice pomaleji ale přece.Bude asi vyšší,než Bondík a co se týče srsti,té máte zatím o hodně víc a jiné kvality.Bernášovi se mění,je krémovější a ta kvalita se mi zamlouvá,už není taková tvrdá ježatá,na zádech už mu příléhá k tělu,ale je bohužel pořád dost krátká.Musíme si počkat až mu doroste.
Na kvalitní a popisující posudek si budete muset- obávám se počkat až na speciálku nebo Klubovku.Pěkně popisuje psa i p.Studeník,co je sobotu v Trenčíně.
Jumi
To víš,ekonomické vlivy působí i na RS.Myslím,že to ale s Libčicemi zahrabali,protože nebude moc lidí ochotno jezdit z Prahy až tam.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:45
- Nahlásit

Zuzana T
No nás to teď i s cestou výjde na 240kč za 1,5h což je na nás jaksi poněkud dost navíc, když můžeme jet do Koloděj!
Na toho 3.2. jsme se přihlásili, abychom viděli co a jak a máme babičku ve Slaném, tak k ní zajedeme aby to nebyla tak úplně na nic cesta...

jinak ta srst mi nějak zas tak úžasně lepší nepříjde...ale jak jsem ho tenhle týden vymydlila tím štěněcím šampónkem, tak byl zase jak plyšáček!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:53
- Nahlásit

Jumi
Právě proto,že je zatím krátká,to dělá hrozně moc.Všimni si na výstavách ,jak působí na rozhodčí dlouhá a bohatá srst.Hodně rozh.promine psovi chybky,když je pěkně obrostlý.
A plyšáček je i bez šamponu,alespoň pro mě.
Karol
Míša má pravdu,vem ho na výstavu bez vystavování,proplétej se s ním mezi psama a lidma,stav ho tam do postoje,někdo ho nezávazně prohnatá.To pomůže,získa víc klidu a dojem,že o nic nejde.To samé bych s ním dělala na cvičáku.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:00
- Nahlásit

Zuzana T
A plyšáček je i bez šamponu,alespoň pro mě.

ale ještě zdaleka není taková mazlivka jako Thorin! ale poctivě na tom pracuju

A když mu ostříhám tlapky - tak nebudu mít průšvih, že ne? dělají se mu děsné bakule mezi prstíkama!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:30
- Nahlásit

Jumi
Jo ostříhej mu drápky a chupy v meziprstí.
Tak holky vypínám PC a vyrážím pro Cathy a Petra,odvezu je na Velké Dářko.Budou tam u kamaráda a budou se věnovat běžkaření.Já jedu dál do Vev.Bítýšky a brzy ráno do Trenčína.Tak mi držte palce,ať se v tom sněhu nestratím.
Pa

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 17:53
- Nahlásit

Všem na vědomost se dává, že přes veškeré komplikace doprovázející její březost se dnes po půlnoci narodila flatičce Aničce kopa štěňátek 4 kluci valibuci a 6 černých princezen!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 18:12
- Nahlásit

Jumi
No to je bomba ,tak lepší nedělní zprávička ani nemohla být!

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 18:33
- Nahlásit

Zuzana T
Jéé tak ty už si z dalekých cest doma!

Právě s bernášm trénujeme doma s činkou a jde mu to skvěle - doma mu to jde vždycky skvěle, ale jak má nějaké obecenstvo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:21
- Nahlásit

Jumi
Lehko na cvičišti- těžkona bojišti! Jo to znám moc dobře.
Máš ode mne 5 emailů

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2007 19:23
- Nahlásit

Zuzana T
Tak se jdu juknout!

5 emailů
koukám, že nejsi troškař

Jumi
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 18:29
- Nahlásit

Krásný večer všem!

Zuzana T
Díky za ten odkaz - tyhle stránky jsem už našla, když jsem hledala její...
Je opravdu hezoučká - hrozně se mi líbí, ale hlavně mi příjde, že se ke Svenovi strašně hodí - jsou moc roztomilí páreček

Prochajda byla děs všude hektolitry vody až mi protekla bota!Zkoušeli jsme pár aportků ale nic moc - bernášek teď prochází opravdu složitým životním údobím! včera dokonce dostal na prochajdě 2x nabančíno, protože to co předváděl už bylo za hranicí tolerovatelnosti...já ho omlouvám, že je divokej protože je málo vylítanej a Petr se vzteká, že když s ním lítám všeho všudy 3h povenku, tak nemá právo být nevylítanej! Ale je! Potřebovala bych psí pubertální mateřskou!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 18:34
- Nahlásit

Jumi
Ahoj, dostal na prochajdě 2x nabančíno, protože to co předváděl už bylo za hranicí tolerovatelnosti.. - co dělal, brouček? Počkej až si to přečte paní chovatelka, ona ti ho odebere

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání