Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:06
- Nahlásit

ko4ka
nám vet řekl, že normálně jak je napsáno pro člověka, že to nemůže škodit, přebytek se vyloučí, ale Chelsinka je přecijen menší než Thorin, takže já bych dávala poloviční dávku dospělého člověka...myslím, že je to pak 1,5 tablety už si to nepamatuji přesně! Ale u Proenzi3, kde jsou všechny ty tři látky dodžuj, že po 3 měsících užívání uděláš pauzu 3 měsíce (to můžeš dávat zase něco jiného) chondroitin by se ttiž neměl trvale užívat a měla by se dělat pauza...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:17
- Nahlásit

ko4ka
Jestli umíš finsky,tak si pokecáte. Majitelem Alexe je fin Maki Risto a mluví příšernou češtinou,jeho žena je češka.Alex je polobratr naší Cathy,tudíž polostrýc Bernáška.Loni jsem ho viděla,je pořád velký fešák.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:20 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Zuzana T
no tak finsky zrovna neumím, možná trochu anglicky nebo rusky ... Mně by stačil mail nebo web

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:22
- Nahlásit

Jumi
aport z vody...pouštíme a oklepávíme se. Vyleze sice ven (pro Zuzku - tam co včera až na trávu) ale hned pustí a klepe se - tak mi poraďte, jak na to! Já vím že to nerada slyšíš, ale poradila bych Ti s tim počkat. I když není kdovíjaká zima, tak přece jen voda je studená a o to víc se snaží jí hned po vylezení zbavit oklepáním.
Ono se mu to prostě jednou -brzy- všechno v hlavě pospojuje a půjde to. Na OVVR po něm v nejhorším můžeš skočit a bafnout to, jak říká Zuzka. Ale jinak bych mu teď s tím dala pokoj a makala bych na perfektním aportu na suchu. On si to pak všechno spojí, uvidíš.

Audrině od Radky Bursíkové se dneska narodilo 8 kluků a 2 holčičky to je krása jako náš první vrh, jen naopak - my měli 8 holek a 2 kluky. Jumi nebyla ses podívat na malá Bailiátka? Fotky na webu mají nádherný.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:24
- Nahlásit

ko4ka
Néééé,to byla sranda,příšerně mluví,ale žije tu dlouho a rozumí dobře.
Oni myslim email mají,ale stránky určitě ne.Mají dvě děcka,starší holčině bude asi 15 let,nevím to přesně,ta si s Alexem rozumí.Zkus napsat a uvidíš.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
Čauky ,taky jsem koukala na plyšáčky od Bailie,nádhera.Psaly jsme si k vánocům a říkala,že kdyby měla všechny štěda zlatá,už jsou rozebraná.Černá nejdou tak na odbyt.

No těch 8 kluků od Audriny bude fuška udat i po tak skvělých rodičích.Loni se rodilo stále více kluků,jak holek a letos jak pozoruju je to stejné.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:31
- Nahlásit

Ketrin
Bernáš je uprostřed pubertálního období,takže trochu kraví se vším.Ale je to v něm,nemám strach,že by nebyl dobrý aportér.
Zatím vymýšlí nějaká ta vylepšení.Akce je akce.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:34
- Nahlásit

Zuzana T
Černá nejdou tak na odbyt. Jak kdy. Většinou lidi chtějí to, co nemáš. První vrh jsem měla černo-žlutý, ale psy jen 2 žluté. A lidi chtěli černé psy. No ale samozřejmě největší "hit" jsou asi dlouhodobě žluté feny.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:36
- Nahlásit

trochu kraví se vším.Ale je to v něm,nemám strach,že by nebyl dobrý aportér.
Zatím vymýšlí nějaká ta vylepšení.Akce je akce

no jasně, já bych byla uplně v klidu. Vždyť je hrozně mladej!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:39
- Nahlásit

Ketrin
U vás žluté feny u nás feny hlavně,kluci moc neletí.V poslední době pozoruji zvýšený zájem o zlatou barvu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:53
- Nahlásit

Zuzana T
Jak tys to měla v tomhle vrhu namíchané - myslím poměr pohlaví?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:18
- Nahlásit

Ketrin
4 holky a 2 kluci ,to je ideální počet i poměr.Proti těm prvním 9ti to byla pohoda.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:30
- Nahlásit

No té zlaté se nedivím! My chtěli také zlatého zlaťáka, ale barva byla nějak to poslední, co jsme řešili - my si počkáme, jak se Bernášek vybarví ale jinak kluci jsou super!

Ketrin
Já vím že to nerada slyšíš, ale poradila bych Ti s tim počkat.
hele nějak mi to nějak nevadí, že to slyším, protože máš pravdu, že chci nejprve pořádně dotáhnout tu souš, takže voda mě zase až tak netrápí, jen jsem chtěla vědět, kdybychom se zase nechali zlákat super počasím, jak případně na to!
Ale vzhledem k tomu, co předváděl dneska i se suchozemskym aportem opravdu nějak nebyl v kondici! a navíc ho opravdu podezřívám, že už ho dummík tak nebere. Když vezmu činku nebo nohu, tak jsou jeho výkony mnohem lepší a zápal mnohem větší...takže opravdu velice nerada to vyslovuji na hlas, ale myslím, že vy obě si oddychnete, že už mi to došlo...ten pes nebude zapálenej pro working tak jak jsem si myslela, asi nakonec dá přednost něčemu chlupatějšímu!
Dneska mi přišlo, že opravdu hledal něco lepšího - nadšeně vyběhl, doběhl k dummy a čichnul k němu pak začal slídit a až když pochopil, že opravdu ale opravdu nic lepšího nenajde, tak se vrátil a milostivě tedy přinesl toho dummíka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:43
- Nahlásit

Jumi
kluci jsou super! Moje řeč
ho dummík tak nebere A divíš se, když okusil něco jiného?
Já Borgovi už nějaké dva tři měsíce vůbec dummy nedávám. Je to lehké, kravil s tím. Nosí hlavně činku a na dohledávku používám nohu. Asi se k těm dumíkům vrátíme, až budeme cvičit čtverce, ale to je zatím hudba budoucnosti a do té doby musí aportovat perfektně, bez povelů, prostě automaticky stejně jako třeba dýchá.
A co ty Bailiátka - bylas tam? Na fotkách mi děsně připomínají náš první vrh.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:50
- Nahlásit

Ketrin
A co ty Bailiátka - bylas tam?
nebyla dokonce ani u Libušky jsme nebyli a to jsme se na tom před tím než se chlupáči narodili domlouvali. Je mi nějak blbé se k holkám takhle zvát, když určitě nevědí, kam s dřív skočit...

A divíš se, když okusil něco jiného?
no jo já nevím míčky ho berou taky pořád a to má spousta jinejch hraček, tak proč ne dummík...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:57
- Nahlásit

míčky ho berou taky pořád
Jasně, ale míčky jsou přece na hraní a ne na aport jo a zkoušelas mu dumíka napachovat?
K návštěvám štěňat - při prvním vrhu jsem si spočítala, že nás v té době od jejich 3 do 8 týdnů navštívilo už nevím přesně, ale bylo to přes 200 lidí. Teď při druhým jich bylo míň, ale zase zhruba půlka budoucích páníků jezdila to své štěně navštěvovat každý týden. Je to makačka, ale radostná

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:06
- Nahlásit

Ketrin
jo a zkoušelas mu dumíka napachovat?
ne, to se mi moc nechce...nechci ho rozmazlit, že by je nakonec přestal nosit..spíš mu teď budu holt tahat činku a on mu pak bude vzácnější...
jenže je opravdu ve věku kdy si musí do všeho vnášet nějaké vlastní prvky, takže se minule zase snažil tou činkou pohazovat...tak nevim jestli se 14.4. na něco vzmůžem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:07
- Nahlásit

A co bude 14.4 ??

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:11
- Nahlásit

Ketrin
ále budou WT tady v Praze... Petra se právě tvářila, že musíme 100% jít to zkusit, že do té doby už to budeme mít nacvičený...já jsem si zase říkala, že bychom to mohli zkusit, protože tam nějak o nic nejde a alespoň uvidíme jak to na takových zkouškách chodí než půjdem na ty OVVR. Teda tím chci říct, že když nás vyhoděj z WT tak mě to nějak smrtelně trápit nebude, ale kdybychom neudělali OVVR...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:14
- Nahlásit

Jumi
Jasně že to zkuste, akorát že na OVVR to určo bude o dost jiný než na WT, takže to je jaksi ouplně nesrovnatelná zkušenost... teda kromě toho, že na obojí akci budou psi, se kterými bude Bernáš chtít blbnout, že. Já plánuju OVVR 8.5. v Petrovicích.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:19
- Nahlásit

Ketrin
právě, že na WTE musí umět absolutně to samé co na OVVR a navíc to pořádá katka Faltusová (bývalá Zelená) která právě strašně moc brojí proti tomu aby workingoví psi byli nesamostatní! teda dělá se svýma psama working i lovecké zkoušky a dost se právě rozčilovala, že někteří "špičkoví" workingoví psi jsou pak v praxi nepoužitelní a že to by se mělo na WT taky nějak zkoušet a penalizovat...

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:20
- Nahlásit

Ketrin
Já plánuju OVVR 8.5. v Petrovicích.
já právě uvidím jak dopadnem toho 14.4. a když to dopadne smutně, tak necháme OVVR až na Albeř a když to bude vypadat k něčemu, tak se ještě zamyslim, co s náma...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:33
- Nahlásit

moc brojí proti tomu aby workingoví psi byli nesamostatní
rozčilovala, že někteří "špičkoví" workingoví psi jsou pak v praxi nepoužitelní
To je sympatické, ovšem tím si vyslouží hněv workingových guru... Už se ke mně i něco takového doneslo..... Holky Zelené si pamatuji z tábora na Novém Řadově, už je to pár let - byly fajn a měly šikovné psy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:38
- Nahlásit

Ketrin
Viděla jsem práci špičkových W psů na honu.Přinášejí předpisově a bleskurychle,poslouchají na mrknutí oka- to všechna čest.Neviděla jsem je dohledávat a tlačit jen jednou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:42
- Nahlásit

Zuzana T
Vůbec netvrdím že jsou W ve všem špatné. Naopak je i doporučuju některým majitelům mých štěňat co jsou ve městech, u kterých vím že jim je myslivost apod.vzdálenější než Mars. ALE... proberem to třeba na táboře.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:55
- Nahlásit

Ketrin
Ona je zase Kačka hodně taková aktivní a ambiciozní, už má myslím i nějakou FCI v RS, tak myslím, že se jí třeba povede nějaké to zlepšení v tomto směru prosadit...navíc myslím že po těch posledních WT se vrátilo vyděšených a znechucených lidí v tomto směru víc...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 22:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
No ,já tu poslední větu nemyslela zrovna jako chválu
Prostě nedohledávali.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 22:10
- Nahlásit

Zuzana T
já tu poslední větu nemyslela zrovna jako chválu
jo tak to jsem nepochopila já myslela, žes je viděla ne jednou ale víckrát = dělají dobře a není to náhoda uf to je zmatek

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 22:11
- Nahlásit

Ketrin
No je to debata na procházku po Albeřském lese.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 22:16
- Nahlásit

Ufff! jak můžou dva lidi nadělat takovýho nádobí!

Tak jsem se Petra zeptala, jestli si myslí, že naše miminko bude mít hlavu jako meloun a on se urazil! Chápete to!

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání