Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:16
- Nahlásit

Ketrin
Takový postroj s odraz.proužky,něco jako mají pejsci na canisterapii.Blikající obojek se mi nelíbí.Je mi nepříjemné to neustálé blikání a v noci máš pocit,že se k tobě blíží nějaká příšera.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:17
- Nahlásit

Holky ,kdo jede a kdy letos do Albeře?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:26
- Nahlásit

Zuzana T
to neustálé blikání
ten náš není origoš obojek, ale něco pro cyklisty - našila jsem na to sucháč a ejhle obojek je na světě. Dala mi to Eda za jelení nohu. A dá se nastavit, že bliká rychlejc nebo pomalejc nebo jen svítí. Tady v té černočerné tmě ve hvozdech je to fakt dobrý. pocit,že se k tobě blíží nějaká příšera, to jó.
kdo jede a kdy letos do Albeře?
ještě jsem to nehlásila, ale asi pojedem jako obvykle na ten srpnovej.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 13:32
- Nahlásit

Ketrin
Já také pojedu na srpnovej,v červnu nemůžu z práce.

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 16:32
- Nahlásit

Zuzana T
Ketrin
tak to je my pojedeme asi jedině na ten červnovej, protože to bude buď už po státnicích a nebo ještě daleko před státnicema a finišem diplomek...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 18:39
- Nahlásit

Jumi
Jé to je škoda,ale já si to tak trochu myslila.No v červnu tam bude také moc fain,akorát asi nebudou ještě houby.Ale zase já nebudu tak vynervovaná,až bude Bernášek dělat veverky. Dozvím se až výsledek.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:23
- Nahlásit

Marie Šustová
super!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:24
- Nahlásit

veverky. Co si asi pomyslí náhodný kolemjdoucí - nezasvěcenec? Jumi no to je teda fakt škoda. Mě se zas nehodí červen, mj.protože se mnou jezdí neteř a ta má jaxi tou dobou školu. Ovšem zase, vy furt něco cvičíte a budete nějaký móóóc dobrý a ještě by Borgo z Bernáše měl mindrák. Tak.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:25
- Nahlásit

Ahoj holky, tak my jsme nahlášený na červencový termín do Zahradiště na OVVR, jsem na nás vééélmi zvědavá, a nebo právě snad ani radši nejsem....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Ketrin
ty neznáš tak oblíbený název pro OVVR? OVVR je jako RVHP nebo OPBH

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:39
- Nahlásit

Zuzana T
ale znám, jen jsem to asi ještě neviděla napsaný Můj manžel říká přímo "óóóó - veverky"

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 09:18
- Nahlásit

Ahoj holky, tak se se zpožděním taky hlásím a přeju všem všechno dobré v novém roce! Vánoce u nás proběhly tak skvěle a odpočinkově, a tak to na mě včera, hned první den školy, zas pěkně všechno dolehlo.Ach jo.

Ale bavíte se o milých věcech, to mi zvedlo náladu, protože my nejspíš pojedem na OBĚ Albeře
Vloni jsme to zhodnotili jako bezkonkurenčně nejlepší část prázdnin, tak si dáme tentokrát dvojitou dávku

Bondík je nějakej hrozně velkej, vůbec už to neni miminko ani štěňátko...a má víc energie....a je náročnější ho utahat....a nevim proč teda tak blbě žere. Ráno se v tom rejpe tak, že bych mu to nejradši dala rozkazem a večer pořád fungujem na jogurt - ale jen malinko, na "ovonění" a to to pak vždycky slupne.
Jo a potěšilo mě, že nějaký rachejtle, ty jsou mu fakt naprosto ukradený.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:40
- Nahlásit

Karol
Nazdárek ,kdepak jsi se toulala takovou dobu?
Chtěla jsem se zeptat.Vy s Ondrou zpíváte o Vánocích Rybovy koledy?Nezpívali jste náhodou o Půlnoční mši v kostele na Čechově náměstí ve Vršovicích?

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 11:38
- Nahlásit

Karol
Bondík je nějakej hrozně velkej
Tak to buď ráda - my čím víc pozorujeme Bernáše, tím nám příjde nedomrlejší a teď jak jsme měli kluky celý týden pohromadě, tak jsme nějak dospěli k závěru, že je v něk kus všeho možného, jen né psa jsem teda fakt zvědavá, jestli doroste, nebo bude pořád takové žoužle...pořák koukám na Svena a říkám si, že doroste, ale pak se kouknu na tu naši obludku a moc se tomu nedá věřit

Ráno se v tom rejpe tak, že bych mu to nejradši dala rozkazem
Petr občas zkouší vymývání mozku a musím mu přiznat značné úspěchy!

Zuzana T
ono je to skoro 100% že se minimálně jeden z nás nedokope a bude to dělat až v září a to nespíš spíš oba...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 11:46
- Nahlásit

Jumi
Vždyť je mu teprve 9 měsíců,je to miminko!Bond je jinej typ,dospívá daleko rychleji.Nevím,jak teď Bondík vypadá,ale docela mě na besídce na cvičáku překvapil bratr Rony,přišel mi dost těžký,takže jsem ho považovala za staršího,než je.
A to s nedokopáním myslíš vás študáky nebo veverky s Bernášem?

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 12:11
- Nahlásit

Zuzana T
Tak ve Vršovicích jsme nebyli, my máme takovou partu lidí, se kterou každý rok jezdíme hrát a zpívat Rybovku do severních Čech, do takových zapadákovů, kde je pak v kostele někdy třeba jen 10 lidí....někdy taky 150...ale to je fuk, ta akce je prostě úžasná a místňáci se radujou.
Jumi
Tak vymývání mozku by mě zajímalo....zvlášť jestli funguje. Jak to probíhá?
My jak jsme teď byli o Vánocích na "turné" , tak jsme měli Bonda sebou a vždycky přes koncert jsme ho museli zavřít do auta a mezi koncertama důkladně vyběhat....myslim, že nijak extrémně netrpěl (teda doufám :confused, ale přece jen z toho byl trochu rozhozenej, takže nechtěl jíst ani večer, takže jsem ho nakrmila granulema z ruky - což nechápu, proč funguje, protože to snad chutná pořád stejně, ne?

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 12:26
- Nahlásit

Zuzana T
A to s nedokopáním myslíš vás študáky nebo veverky s Bernášem?
Néé nás študáky jiní se dokopávaj mnohem jednodušeji!

Vždyť je mu teprve 9 měsíců,je to miminko!
no pěkný miminko! nevycválaný výrostek je to! a jako kuna prostě vypadá...
a jak často se má prosím stříhat? na krku mu docela vyrostli chlupy a dělá mu to děsný lalok

Karol
Tak vymývání mozku by mě zajímalo....zvlášť jestli funguje. Jak to probíhá?
pes přijde k misce, granule znechuceně očuchá a jde pryč, tak si ho petr zavolá a zahrne ho kupou povelů, které moc rád plní např sedni, pac, ťap, plížení, lehni atd. je asi jedno jaké a přitom děsně jásá a chválí a pes je nadšenej a když už se zdá, že už se oba uveselej k smrti tak petr ukáže na misku a řekne prostě bu´d jen dobrou chuť nebo bašti a bernáš se k mému opravdovému překvapení na tu misku vždycky vrhne a začne se futrovat nesní to třeba všechno ale před tím by nesnědl nic...

jsem ho nakrmila granulema z ruky - což nechápu, proč funguje
taky nevím, ale funguje to na všechny...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 12:36
- Nahlásit

Jumi
Karol
jsem ho nakrmila granulema z ruky - což nechápu, proč funguje
Bodejť by nefungovalo,když pejsánek donutil pánečka,aby ho obsluhoval.Mě je také příjemnější,když dostanu papání až ke stolu,než když si ho musím sama uvařit,nandat a donést ke stolu.
Jumi
Kdy jsme naposledy stříhali,v listopadu- to jsme jen tak nějaký chlup upravili na výstavě,ne?Asi budete muset vykonat návštěvu v rodném hnízdě.Vezmu ho na stůl a pořádně upravím,třeba pak nebude taková kuna.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 13:58
- Nahlásit

Zuzana T
Kdy jsme naposledy stříhali,v listopadu- to jsme jen tak nějaký chlup upravili na výstavě,ne?
stříhala si ho nějak 16. listopadu...

Vezmu ho na stůl a pořádně upravím
to bude mít ale chlapec ohromnou radost! jak teď tak děsně líná, tak ho pravidelně vyčesávám a to jsou teda boje! a přitom thorin, když vidí kartáč, tak se může zbláznit - už aby se mu pánící věnovali a ta super věc ho drbala v kožichu

třeba pak nebude taková kuna
na odkunění by spíš potřeboval chlupy nabrat ale abych jenom nepomlouvala, tak ocásek a hlavně hlavu má nádherné - takže už jen tělo a bude doko

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:05
- Nahlásit

Jumi Zuzana T
ahoj, nechci vám zasahovat do odborné goldendebaty, jen se musim smát tomu odkunění veverky

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:11
- Nahlásit

Jumi
Nepůjdete o víkendu cvičit do Kolodějí?
Já mám pocit, že moje chlapce to teď oba tak hrozně baví, že jeden druhýmu to nebude chtít odepřít a druhej za to bude prvnímu náramně vděčněj...což zase podpoří toho prvního.....no prostě, pánové se do toho u nás pustili s vervou a já začínám pozorovat, že to Bondovi se mnou vůbec nejde tak pěkně jako s Ondrou, a když je vidim cvičit aporty, tak jen slintám ....a teda se raduju, ale taky trochu závidim, protože se mnou Bondík nemaká s takovou chutí. Zmeteček jeden.

Ale zase za mnou dolejzá, když se Ondra rozčílí a něčím mrskne nebo třeba praští do stolu...to se pak Bondík hrozně bojí a nechce se na něj ani podívat.
A taky jsme definitivně potvrdili, že se Bond bojí chlapů v obleku - Ondra si na Štědrý den vzal košili a kravatu a Bondík se nahrbil, odmítal k němu přijít a když ho lákal na piškot, tak se k němu pomalu ploužil a přitom učurával
Takže poraďte, co s tim, jak navyknout a nepokazit to....

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:12
- Nahlásit

Ketrin
Hele, co Borgo? Už s ním cvičíš? Pořád jsi říkala, jak s ním zatim nic moc neděláš....tak jak jste na tom teď? Kdy se chystáte na veverky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:24
- Nahlásit

Karol
Teď už Míša říká Bernášovi kuna,to si polepšil,dříve to byla krysička!
A kdypak se s Bonďasem chystáte dělat " veverky" vy?Na červnový Albeři?
Já budu v srpnu jen tak z lehka mučit Cathy,aby nezakrněla a pomáhat Svenově paničce s mladými psisky.Jumi
Jumi
No vidíš už se vybarvuje z obou konců,prostředek přijde až nakonec.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:24
- Nahlásit

Karol
No moc necvičíme. Dělám mu to vzácný. Jsme na tom tak, že pro činku vybíhá až na povel a předá mi ji vsedě, zvládá krátké odložení (můžu se už i chvíli schovat), dost dobré přivolání. Baví ho dohledávat jelení nohu, tu mu schovávám do vysokých krytin a už i dost daleko a líbí se mi, že i když to nemůže hned najít tak to nevzdává a pěkně hledá. Chození na vodítku a volně u nohy jak kdy - rád mě předbíhá anebo za chůze sbírá klacky apod. Ale to se všecko dopiluje. Když jsme sami tak je vcelku šikovný, když jsme mezi více psy tak se musí nejdřív s nimi hóóódně vyblbnout a vylítat. Se zvěří asi začnem až na jaře. Na veverky jsem chtěla začátkem května do Petrovic, jenže teď to vypadá že možná tou dobou budu na druhém konci světa (bez psa), tak budu muset hledat jiný termín. Chci to mít (veverky) co nejdřív z krku, abych se mohla zaměřit na to další.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:58
- Nahlásit

Karol
Nepůjdete o víkendu cvičit do Kolodějí?
uvažuji o tom ale ještě jsem se nerozhodla..ale chtěla bych, celé vánoce jsme zahálely a na aport ani nešáhli - jsme ostudy! dneska to hodlám napravit, tak jsem zvědavá!

Ketrin
Jéé, tak to koukám že jsou na tom kluci dost podobně...hledání bernáše děsně baví a je opravdu děsně vytrvalý, klidně hledá i několik minut a prostě neskončí dokud nenajde!
Chození u nohy je ovšem fakt slabota a říkám si, že to bude sranda, až budeme na zkouškách vypadávat kvůli takovéto "zásadní" věci jestli to ovšem nebude kvůli klidům což mě teda šíleně děsí a moc nevím jak na to : confused: (bernáš je kvíčala!!!!)

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 15:52
- Nahlásit

Zuzana T
My bysme chtěli na veverky dřív než na Albeři, abysme pak měli dovolenou v klidu....a trénovali jen na Platošák, ne ?
Ketrin
Tak to je Borgo šikulka, jestli teda trochu nekecáš a necvičíš s ním ve skutečnosti ostošest ....vzhledem k tomu, kolik námahy nás stálo dostat se s Bondem do podobnýho stavu...i když ,abych nepomlouvala, Bondík fakt nosí dummíky celkem příkladně, dokonce i ty směry se začínají dařit a předsedání už mu taky nějak docvaklo...

Helčo, jak to plánuješ s vodou, počítám, že v dubnu nebo začátkem května bude ještě hodně studená....budeš s Borgem stejně cvičit aport z vody? Nebejt toho, můžem na veverky klidně zítra....a myslim, že bysme v pohodě prošli...a Bernášek taky, ale ta voda, to se prostě v zimě moc zkoušet nedá...a tak jsme uvažovali až o nějakym termínu OVVR v červnu před Albeří...

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 15:59
- Nahlásit

Jumi
My byli právě na Silvestra cvičit s Evčou a s Jindrou...takže v sestavě Herbert, Dorča, Bondík a bylo to moc fajn....já byla hlavní nahazovač a moc mě chválili, že pěkně rrrrrčim. A ostatním to taky docela šlo , myslim pejsům
To cvičení bych viděla asi spíš na sobotu....ale kdyby se vám hodila jen neděle, tak se určitě přizpůsobíme, aby se kluci vyblbli a abysme si je zas vzájemně okoukli. Ještě jsme se nepřihlásili, čekám na Ondru, abysme se domluvili.

Zuzana T
Ještě k Ronymu....taky jsem ho hrozně dlouho neviděla, ale byl vždycky...teda už třeba na Albeři....silnější a těžší než Bondík. Bond je myslim pořád celkově takovej vyrovnanej a rovnoměrnej....a štíhlou linii si teď hlídá sám

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 17:12
- Nahlásit

Karol
Jo " malí,ale šikovní" chtějí letos pokořit Platošák!!!
Holky byl z vás někdo 30.12 na té prochajdě s retrívry a jaké to bylo?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:28
- Nahlásit

Karol
jestli teda trochu nekecáš a necvičíš s ním ve skutečnosti ostošest Nekecám, bohužel. Já to ňák nestíhám. Člověk se musí věnovat i těm čubám, to není jako když máš jen jednoho. A na cvičení to chce vzít ho zvlášť a né když jdu se všema ven. A teď to počasí a furt ta tma. Vlastně kdyby mi sem nejezdilo 1x týdně pár psů cvičit, tak bych se možná s ním nedohrabala vůbec k ničemu. Navíc ho pořád srovnávám s Rambem, což není dobré, a přitom Borgo už umí, co Rambo v jeho věku neuměl ani náhodou. Je to těžkýýý A k tý vodě - nic neplánuju. Uvidíme jak bude. Na podzim z vody nosil akorát to na břehu pouštěl, teď už má povel drrrží vcelku zvládnutý, tak myslím že to pude rychle všecko oživit a skloubit dohromady. Oni ty štěňata někdy přes první zimu trochu "zapomenou" plavat a třeba pak ze začátku trochu hrabou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 19:37
- Nahlásit

Ketrin
Jak se má Rambo,vídáš ho někdy?

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání