| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:19
- Nahlásit
Tak krásnou dobrou noc! Já si jdu zaplavat a do pelechu!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 22:27
- Nahlásit
Také jdu do hajan,dobrou....
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:13 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Zuzana T
já čekám jestli mi veveřáci na ně ten mail pošlou, včera jsem si o něj psala, tak uvidím. Ty ho náhodou nikde nemáš?
Ketrin
ahoj, tak včera ty zpravodaje ještě nedorazily.... V RK koukám žádná změna, ach jo já se snad budu muset navrátit k KCHLS
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 08:45
- Nahlásit
ko4ka
Já jsem našla na M.Rista jen tel.č.: 420 566 627 705
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:15
- Nahlásit
Zuzana T
to jsem našla taky, ale volat mu zase nebudu. Ale dík
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:37
- Nahlásit
ko4ka
Mluvila jsem s pí.Hubíkovou a mám jen adresu bydliště,email nemá- Na prutech 2,Žďár nad Sázavou.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 09:59
- Nahlásit
Zuzana T
děkuji
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:05
- Nahlásit
Ketrin
tak už zpravodaje dorazily!!! Díky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:25
- Nahlásit
Tak že by konečně přišla zima!
Přišla jsem do práce úplně vymrzlá - dneska si teda bernášek nezaplave!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Myslíš,že už nebudeme volat- jaro je tady,ale zima konečně dorazila do Čech?
Smolím info o setkání Sveňat,večer to pošlu.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:30
- Nahlásit
Jumi
taky jsem zpozorovala když na nás pan přednášející otevřel okno, brrr
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:35
- Nahlásit
Zuzana T
ko4ka
včera jsem na prochajdě sundala čepici, šálu a rozepla si bundu a dneska jsem si rvala vlasy, že nemám rukavice...navíc Petr mi pořád tvrdí, že sníh ještě tuhle zimu bude, tak bych mu měla jako meteorologovi asi věřit!
Smolím info o setkání Sveňat,večer to pošlu.
tak to budu netrpělivě očekávat!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 10:43
- Nahlásit
Jumi
já slyšela, že to sice se sněhem letos nějak valný nebude, ale v únoru by jsme si měli prý toho sněhu trošku "užít".... Já nevím jak vám tady, ale mně teda víc vyhovovalo to "něcojakojaro" než to hnusný, bílý, studený a klouzavý!!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 17:32 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Tak je půlka ledna a už škrtáme ve výstavním kalendáři
Padlo Konopiště - a to jsem se na něj tak těšila! Jenže tou dobou se budu cpát ve Žďáru nad Sázavou zvěřinovým gulášem s panem hrabětem...no ale to má taky něco do sebe že!?
No a další nic moc zpráva je, že jsme dnes byli venčit s Boďasem a Bernášek utržil pár válečných šrámů!Přes celou pravou tvář má dva krvavé šrámy - klidně by mohl hrát Jofreye de Peyrac! Ach jo! Snad se kluci srovnaj - tentokrát se ale už bernáš i bránil, tak to bylo chvíleme nic moc
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 17:52
- Nahlásit
Tak po bližším ohledání jsem dospěla k závěru, že to nebude od zubů, ale buď dostal facku a nebo se podrápal o křoví, jak ho tam Boďas natlačil...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:20
- Nahlásit
Jumi
jestli můžu být zvědavá, copak tě přitáhne do našich končin a to do Žďáru nad Sázavou? Ona se tu 29.9. koná nějaká zajímavá kynologická akce nebo je to čistě soukromá záležitost? Já mám teda v plánu to Konopiště, jenže já a plány...
Mimochodem se musím pochlubit, ale Chelsinka se dneska podezřele dobře vyspala ( což už naznačovalo to, že když jsem se chystala ráno jet do zmíněného Žďáru na rekvalifikaci, tak mě útlocitně prosila, bych nikam nejela a radši se s ní mazlínkovala doma - což se jako tak často neděje, jelikoš slečna se mazlíčkuje jen když chce jako ona a většinou, když si snažím po ránu namalovat obličej na xicht, hodit na sebe oblečení a zkusit stihnout bus ), jelikoš aportovala dummíčka, z venku si ho odnesla až domu a nosila další odhozené předměty jako vodítko s obojkem, smradlavou gumovou činku, kterou jí tatínek potáhl džínovinou a tak dále.... Možná to bylo tím ranním mrazem, nevím. Každopádně se mi to líbilo. Z této melancholie mě vyvedl až mámin magor Jack, který se rozhodl, že nám na večeři uloví tak provokativně volně po louce se pohybující slepice z nedaleké zahrady.... Nějaký fuj, ke mně, pískání na píšťalku v něm nevzbudilo ani nejmenší zájem a pokračoval v lovu. Nakonec se mu všechny rozutekly a s nešťastným výrazem "nechytil a stejně jsem mrtvej" zareagoval na povel zůstaň a nechal si vynadat, dát na zadnici, udělat buzerační sedni-lehni-vstaň asi v 5ti obměnách a opět vynadat, že teda žádnou nedones, jelikoš se teda málo snažil. Naštěstí na tyto jeho výstřelky už nereaguji, jelikoš mě nechávají poměrně chladnou až na občasné pokleslé sebevědomí, že mě měl na háku, což mi na štěstí dlouho nevydrží, protože je to moje pusinka a on to ví , poté jsme se vydali k domovu...
Ketrin
Fakt díky za ty zpravodaje, hlavně od posledního 4-2004 a pak všechny 2005 a 2006 se mi hodily. Byly tam fajn článečky o canisterapii a hlavně ohledně výcviku. Sem zjistila co a jak dělám blbě a snad proč nám to nešlo, tak jak by mělo. Takže až si vše řádně opíšu, tak vrátím
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:21
- Nahlásit
Jumi
ale ale hračky- plačky,pánové se začínají na sebe vytahovat,co?
cpát zvěřinovým gulášem s panem hrabětem
??? ty se znáš s hr.Kinským?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:32 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
ko4ka
Aha já myslela, že už ste mé vytahování zaznamenaly loni!
Pan hrabě je totiž - milé dámy - biolog! A to ne ledajaký nýbrž reprodukční! Takže každý rok na svém zámku pořádá tradiční setkáni reprodukčních biologů, kde si přednášíme, co je nového, kdo co objevil a tak..no a protože takové přednášení jednoho vyčerpá, tak nás hrabě bohatě hostí a napájí vínkem ze svých sklepů...
no a loni se mi u oběda chlubil, že toho srnce, kterým se láduju před pár dny sám střelil a nakonec byl nadšenej, že jsem snědla všechny knedlíky, že to se jen tak nevidí - takovej jedlík
Zuzana T
pánové se začínají na sebe vytahovat,co?
ne to ne - tohle dělal Bodie vždycky a dělá to i té mladé flatce - on prostě rovná omladinu, ale někdy teda dost divně v jednu chvíli byl Bernáš na poli Boďas ho neviděl a najednou ho strašně hledal a jak se bernáš objevil, tak po něm vyjel (ale tohle dělal i Báře)...Bernáš se vždycky svalí na záda a řve, ale tentokrát poprvé, když nepomůže řvaní, tak se po chvilce naštve a začne se prostě bránit...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:37
- Nahlásit
Jumi
aha, tak to jo. Kdepak, toto jsem od tebe nezaznamenala....
Koukám, že náš pan hrabě Kinský se vyzná. Děda u něj před nějakou dobou dělal, když tam měl pan Kinský výstavu klavírů, tak mu tam děda hlídal a taky spolu papali a bumbali Ale, že se dá udělat oko u pana hraběte papáním knedlíkům jsem si nikdy nemyslela
A jak dlouho budeš s panem hrabětem takhle debatit a papat na úrovni? Že bych zajela s blondýnou za Bernáškem na návštěvu na pokec?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:42
- Nahlásit
ko4ka
Že bych zajela s blondýnou za Bernáškem na návštěvu na pokec?
no Bernáš bude pěkně v Praze - psi tam sice někteří berou, ale nějak si nedovedu představit, že by náš chlapec vydržel celý den v klidu ležet a poslouchat přednášky! Jinak tam budme nějak od čtvrtka do neděle 24.-27.5.
ale to Konopiště mě mrzí...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:45 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Jumi
ale to Konopiště mě mrzí...
jo tak. Moment, tak v květnu to není Konopiště, ale Hluboká - speciálka ne? To je celkem škoda, že o to přijdete, tam to může být pěkný. Pokud to vyjde, máme doma rohodnuto, že si tam uděláme prodloužený víkend spojený s tou výstavou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:55
- Nahlásit
ko4ka
neplaš- speciálka je 12.5.2007 na Hluboké!!!
Jumi
Koukám,že hraběcí děda je pořád čipera.Je poměrně velkorysej k návštěvníkům jeho panství.Patří mu V.Dářko i přilehlé lesy a chráněná území - dá se tam volně pohybovat,jen musíš respektovat přírodu.
Tak jsem sesmolila pozvánku na sraz,ale nejde odeslat.Nefunguje mi pošta.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:58
- Nahlásit
Jumi
No kdyby jsme byly v té době na loděnici na Dářku,tak bych ti ho tam přes přednášky mohla hlídat.Uplaval by se k smrti.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 18:59
- Nahlásit
Zuzana T
Koukám,že hraběcí děda je pořád čipera.
no bohužel to není co bývalo...loni bojoval s rakovinou tlustého střeva a prý už to nevypadalo dobře (a na přednáškách spí )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 19:01
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem sesmolila pozvánku na sraz,ale nejde odeslat.Nefunguje mi pošta.
no to snad ne! čekám tu na to celý den a teď nic jo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 19:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
vydrž...
asi nás bude hodně,jen od jedné feny jede 7 psů a 17 lidí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 19:08
- Nahlásit
Zuzana T
asi nás bude hodně,jen od jedné feny jede 7 psů a 17 lidí
kristepane..asi se začnu bát!Ale hlavně, že tam budou samá Sveňátka, konečně nějaká akce, kde snad nebudeme exibovat a budeme dočista splývat s davem!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 19:12
- Nahlásit
Jumi
No já se moc těším,hlavně ať vyjde počasí.Já jsem v tom kempu byla už 2x a pokaždé to bylo super. Jsou tam 3 rybníky z toho jeden v lese obrostlý trávou,mechem a břízami- romantická idilka.Je to fakt pěknej kraj.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 19:15
- Nahlásit
Zuzana T
tak se hlavně netěš! jak se někdo moc těší... takže já se netěšim na Konopiště jsem se taky těšila...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2007 19:25
- Nahlásit
Jumi
tak se tedy netěším
pošta stále stávkuje,hlásí to pořád chybu v přenosu furt to píše,že aplikace outlock se nemůže připojit k serveru pro odchozí e-maily.
|