| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:13
- Nahlásit
HanuleGR
no já bych to taky viděla, jak říkáš! Až to bude aktuální, tak se objeví přihláška a propozice a bude jasno!
Navíc nám co se nehodí ani jeden z možných termínů to může být už absolutní šumák
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:09
- Nahlásit
tak jsem to snad už nějak sesumírovala a pochopila. Doufám, že už to mám dobře
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:22
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak vám musím říct, jak je ten svět malý! Dneska se mi moje vééélice dobrá kamarádka chlubila, že si jdou zaplatit zálohu na maličkou černoší labrunku...a že je to stanice někde na žižkově, štěňátkům 5 týdnů - no hned mě napadla Péťa, tak jsem vyzvídala a šťourala a představte si - oni opravdu budou mít malou Bailinečku!!!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:23
- Nahlásit
jééé to se někdo má, černá labinka, ta by se mi taky líbila
Musím se pochlubit, v pátek jedem s Chelsinkou za dětmi do dětského domova na návštěvu skrz canisterapii. Tak doufám, že je tam všechny nezvalchuje..... A nebo naopak
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:38
- Nahlásit
ko4ka
No tak to jste holky šikovné! Budeme na vás moc myslet jak válčíte - děti budou určitě nadšené a Chelsinka jistě také!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:50
- Nahlásit
Jumi
Ale,další ďábel do party z Miličáku.To jsou někdy náhody.
Tak hlásím,že Bonna a Beverly s pánečky na srazík jedou!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:04
- Nahlásit
Zuzana T
Ale,další ďábel do party z Miličáku.To jsou někdy náhody.
náhody to jsou, ale s tím milíčákem to teda nevidím! Za prvé bydlí u Příbrami a za druhé jsem Freda v životě neviděla jejich milované LR Sally říct jediný povel, akorát ji mucká šišlá na ni a oslovuje čumáčku....a Zita to už je absolutní antipejskař....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:07
- Nahlásit
Zuzana T
Tak ještě brácha a Kačka s Jessy a jsme komplet
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:11
- Nahlásit
Jumi
a Bella,ale tam to není moc pravděpodobné kvůli vytíženosti výcvikářky.Možná přijede jen na den i s budoucí rodinou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:14
- Nahlásit
Jumi
Tak jestli to zítra schváli Petrův kolega,tak zveřejním instrukce,které dostal písemně,kterak pečovat o tchýnina zlaťáka po dobu jejího pobytu v lázních.O povelech je tam také řeč.My jsme s Petrem slzeli smíchy.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:16
- Nahlásit
Zuzana T
no tak to se těšim holka se bude mít jako prasátko v žitě, ale bude to gaučáček (Sally má vlastní křeslo).
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
ale bude to gaučáček
Nikdy nevíš,třeba se v nich něco pohne
... tak jen pro představu úryvek: nemá rád křikové příkazy,slyší lépe na kamarádské šolíchání...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:34
- Nahlásit
Zuzana T
nemá rád křikové příkazy,slyší lépe na kamarádské šolíchání...
tak to je vážně dobrý! Budu muset něco takového sepsat Petrovi!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 21:59
- Nahlásit
Zuzana T
křikové příkazy,slyší lépe na kamarádské šolíchání
super, dej to sem, srandy není nikdy dost
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 08:53
- Nahlásit
Nevíte náhodou někdo o nějakém výcvikovem táboře v okolí Kladna nebo Prahy? Jsem se těšila, že pojedeme v květnu s naší CHS ale je to víkend před tou speciálkou a jet tam na 2x je blbost a navíc mi drahá polovička oznámila, že by tam se mnou nejel, co by tam prý dělal No a sama takovou dálku autem bych se teda neodvážila jako hodně sváteční řidička. Tak začínám shánět něco poblíž....nebo kdybych se třeba mohla k někomu přifařit...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 09:47
- Nahlásit
Tak jsem lovila na netu a na KCHLS jsem objevila výcvikáč v Dolánkách nad Ohří, pořádá ho p. Hornický Jaroslav z CHS LR Z Dolánských látek, neříká Vám to něco? Stránky má poněkud neaktualizované...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:42
- Nahlásit
HanuleGR
v tvém okolí ti asi neporadím, mně se povedl sehnat od CHS Od Syenitových skal ( paní Sieberová z Retriever sportu ), ten budu mít 17 km od domova, tak tam budeme na tréninky a zkoušky jezdit. Už jsme tam dokonce objednaný
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:07
- Nahlásit
ko4ka
Jéé a o těch jsem ti chtěla napsat, že to máte kousek!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:09
- Nahlásit
Ketrin
Já ten návod na venčení GR chci zveřejnit,ale musím mít souhlas toho kluka,kterýmu to tchýně dala,snad ho dneska dostanu.Ale je to bóooží.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:14
- Nahlásit
Jumi
vidíš, jsem rychlejší Jsme tam nahlášený na ten červencovej turnus... Jsem na nás každopádně zvědavá.
Začínám být z toho zítřka trošku nervózní, ale snad to s dětma zvládnem
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:17
- Nahlásit
Zuzana T
Mně se to líbí hlavně proto, že jsem ta poslední co se může tomudle chechtat - naše Sali totiž funguje taky převážně na kamarádské šolíchání , je to šílená flegma která nikdy nechtěla cvičit a vůbec je taková originální... samozřejmě taky efekt prvního pokaženého psa, atd.... takže na ni se musí taky květnatě, mnohomluvně, s lichotkami a vplétat do toho neustále oslovení typu kočičko, miláčku, pusinko... a pak je s ní příjemný život a když mi ji někdy hlídá máma, tak taky píšu návody k použití!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:34
- Nahlásit
Ketrin
No já se tomu smála, ale ne škodolibě jen tomu,co s námi ti retrívři dělají a co jsme pro jejich blaho ochotni vymyslet a udělat.Veselé to je,ale paní chápu,zvlášť když svěřuje pejska do rukou nezkušenců. Jen ta květnatá mluva je originální.Schválení zatím nemám,ten kluk čeká na návrat tchýně a její souhlas.Možná to nepůjde dát sem,možná jen na osob.email.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 14:23
- Nahlásit
Holky, ty Radčiný prťata jsou tak k sežrání! Teda, oni jsou všechny psí mimča nádherný....ale člověka vždycky nejvíc berou ty aktuální, co by teoreticky mohl mít doma... a ještě má tak pěkný fotky....
http://www.rustylove.cz/audrin/denikvrha.htm
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 19:27
- Nahlásit
Karol
díky za odkaz, ale pochybuju, že se tu najde někdo, kdo ty fotky každý den od porodu pečlivě nehltá! stejně jako malá Be my..Brdské zlato a kopu Bailiňátek!
No máme toho na okukování poslední dobou opravdu hodně!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 19:55
- Nahlásit
Jumi
Ato ještě pořádně nezačala sezóna štěňení.
Tak jsem zjistila,že Kačce od jessy zase nejdou stránky a má nedostupný mobil,tak ani nevím,jestli dostala info o srazu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 20:33
- Nahlásit
Jumi
Tak už se ozvala i Katka,pojede sama s Jesinkou - takže od nás 5 kousků + máma.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 22:42
- Nahlásit
Zuzana T
no vidíš! mě psala, že se dnes večer musí domluvit s rodiči...chuděrka si pořád stěžuje jak ji Jessinka zlobí - asi to bude bernáš v bleděmodrém
Dneska do mě při honičce s Bernášem narazila jedna Aroskovic čuba hlavou a mám na noze moc pěknou podlitinku!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 09:10
- Nahlásit
Jumi
Tak to já mám podlitiny dvě - od miláčků Bernáška a Jessy,jak mě v neděli mlátili klackama přes lýtka.
Kde jste byly s Aroskovou venčit,já se včera bála i doma.Z balkónu nám zmizela rohožka s retrívřím motivem- ta mě moc mrzí,byl to dárek,zmizelo chvojí z truhlíků,rozsypaly se kolíčky.
Kdo bydlíve vyšších patrech ,jako vy musel mít krušnou noc.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:12
- Nahlásit
Tak co u vás vichřice? Nám se nic neztratilo a to bydlíme v 5. patře a ještě navíc našim psům byl nějaký "větřík" úplně šumák Doufám, že dneska bude klid, jedu přes 40 kiláků tam a zpátky do toho děcáku, tak aby nás to neodfouklo ze silnice, bourali jsme s tatínkem nedávno a fakt si to nepotřebuju opakovat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 11:50
- Nahlásit
Zuzana T
Šli jsme na ty kopečky, kolem kterých chodíme da milíčáku...tam jsem si říkala, že by nemuseli ani padat stromy a ani lítat popelnice! Bylo to tam celkem dobrý jen jsem si nějak uvědomila, že ačkoli si celou dobu myslím, že tam rostou jenom kleče, tak tam jsou i regulérní stromy
My jsme doma ale vítr moc nevnímali, mám teda taky bordel na balkóně ale nic strašnýho...akoráttady na hájích jak to fučelo na to metro a rampu, tak se celou dobu ozýval takový hnusný nepříjemný kovový pískot...velké štěstí bylo, že foukalo od jihu protože ze severu by nám to foukalo do oken a jak v nich máme tu mikroventilaci, tak pak vydávaj zvuk jako když někdo řeže pilou - tak toho jsme naštěstí zůstali ušetřeni!
Zato na Mukařovsku a širokém okolí od půl deváté večer nejde proud což je dost blbé protože pak nefunguje nic včetně vody a topení...
|