| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:18
- Nahlásit
Tak u nás na "proseckých horách" to byl fakt hukot! U nás na zahradě se kupodivu nic moc nestalo, jen to rozfoukalo nějaký plechy, kterýma máme přikrytý dřevo. Ale jinak normálně v ulicích padlý stromy, samozřejmě popadaný odpadkový koše, viděla jsem i ulomenou dopravní značku - ne vyvrácenou, ale fakt zlomenou tu trubku...a na všech stavbách, a že jich kolem bohužel je hodně, převrácený ty plechový ploty. A obsousedům to odfouklo část nový plechový střechy, takže celou noc ten plech sebou mlátil sem a tam...naštěstí máme ložnici na druhou stranu a nebylo to tam tolik slyšet. A teď mi říkal Ondra, že prý to má začít odpoledne znova a přetrvat až do neděle...takže já asi letim s Bondem ven, ať si to užijem ještě bez větru
Jumi
CO cvičák, nejdete? My jsme přihlášený na sobotu v 11h.
Jo a ještě jsem - možná zas jako poslední - začla číst textíky u Radky B. na stránkách a strašně mě to pobavilo. Ona má skvělej smysl pro humor a na těch stránkách to krásně podává. Tak když nebudete vědět co, tak doporučuju. ALe možná už jste všichni všechno četli
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 12:43
- Nahlásit
Karol
Radčin písemný i mluvený projev je nezaměnitelný,vždyť je to Craze
Hm ,zase má foukat? Já chci jet ještě naposledy na hon.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:01
- Nahlásit
tak chudák Milíčák teda dostal pěkně na frak! Cesty nejsou pod nánosem chvojí a větví ani vidět...spousta padlých stromů
Zato bernášek měl dnes výborný den - úplně nádherně aportoval činku, po tom co poslední dobou předváděl to byla vážně pastva pro oči! Šel s náma i páníček, takže nám házel a pak i psovodoval a musím se přiznat, že mi div nespadla čelist, jak to klukům spolu bezva šlo!
Radčiny texty jsou opravdu super!
Karol
Na cvičák jdeme, ale dostali jsme sms že se máme dostavit v neděli na 9h - Petr trpí! Ale zase mu zabalim deku a polštářek, tak to snad přetrpí v pohodě!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:11
- Nahlásit
Jumi
To asi měl Bernáš černé svědomí za včerejší prohřešky doma,tak chtěl pánečkovi ukázat,že ještě nepatří do útulku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:23
- Nahlásit
Zuzana T
No já jsem si v knihovně půjčila takovou humoristickou knížku -Jak žít s neurotickým psem - a je to fakt sranda! Petr si to právě studoval a píšou tam, že se má psovi vše pěkně spisovným jazykem vysvětlit...Petr byl včera z bernáše tak vyšinutej, že nechal i klíče venku z bytu a jak mu vynadal, tak mu to pak zas bylo děsně líto, že mu nadává, tak mu to prý vše pěkně rozumě vysvětlil a řek mu, že pro tentokrát se nemusí bát, že si ho ještě teda necháme tak to vysvětlování asi vážně funguje a bernášek si to vzal k srdci!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:25
- Nahlásit
Jumi
no to je to " kamarádské šolíchání "
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:32
- Nahlásit
Zuzana T
Petrovi se strašně na vánočním cvičení líbilo, jak volá páníček na Arkina...tak na Bernáše v dobrém rozmaru volá stejným hlasem a frázováním atd.(ale potišejc ) a Bernášek na to strašně dobře poslouchá - podle mě právě protože ví, že to znamená, že je páník v dobrém rozmaru a je to sranda.... prostě jak říkáš potřebuje " kamarádské šolíchání "
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:37
- Nahlásit
Ale občas teda zase na opak pomůže pořádný sprdnutí!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 14:42
- Nahlásit
Jumi
prozatím páčko,jdu dom.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 15:19
- Nahlásit
Jumi
Tak my jsme vyprocházený...v našich okolních pololesích taky děsný polomy....a nejhorší je, že nikdo neví, jestli a kdy to vůbec někdo uklidí...
Byli jsme zas na našem v poslední době oblíbeném psím hřišti ve Vysočanech a už jsem si po víc než hodinový procházce a poměrně nevinném kočkování s přítomnými pejsky libovala, jak se Bondík neválí a nebudu ho muset mejt.....a pak přišla samozřejmě nějaká nová zlaťácká slečna a bylo po radosti byla o něco menší a mladší, takže se víc válela a taky se válela na horších....tedy mokřejších místech, to mi budiž útěchou. Ale jinak se zpucovali vzájemně naprosto dokonale. Bondík si tam pak ještě dovoloval na takovýho nádhernýho malinkýho buldočka...a když na něj ošklivě vyštěk....hned několikrát (ovšem pravda je, že buldoček mu sebral míček, ale stejně...co má co štěkat a ošklivě, ne hravě, na psíka, kterej má tak 8 kg?) tak ještě dostal pěknej sepsunk, a to zas mělo skvělej vliv na jeho poslušnost....naprosto nečekaně
Navíc stihnul cestou domu oschnout, takže jsem ho jen vzala kartáčem a je jako novej. K tomu jsem s ním zas několikrát během týdne cvičila, tak se zas páník může zítra na cvičáku předvést
Jak to, že jdete v neděli? My jsme teda psali, že chceme v sobotu, takže to bude možná tím....A nebo si holky řekly, že ty naše příšerky už pohromadě NEE Dobrej systém, ne?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 16:46
- Nahlásit
Karol
Já když je mi to jedno, tak napíšu, že bychom o víkendu rádi přišli a čekám co mi Jindra pošle a podle toho si pak upravím víkendové plány...podle mě, to ale nebude tím, aby kluci nebyli pohromadě, ale prostě si myslím, že nejsme stejná výkonnostní skupina...upřímě, jak jsme byli minule, tak já jsem toho názoru, že Bernášek a Bruno se prostě nemohou rovnat....a že Bondík je prostě mnohem dál než my...
O Milíčák se nám starají dobře dopoledne už začali odklízet polomy přes cestu a otečkovali stromy k poražení a věřím, že za chvilku se tam nějaké následky větru ani nenajdou...
Já spíš budu potřebovat sehnat tu činku alespoň pěti kilovou, protože ta naše příšera je schopná si pohazovat i s touhle je teda provda že když na něj zařvu drž tak přestane, ale stejně...to jeho vnášení vlastních nápadů do všeho co dělá
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 20:18
- Nahlásit
Tak vás děvčata zdravíme s Chelsinkou naprosto mrtvý. Chelska je naprosto uňuchňaná od dětiček Kupodivu byla hodná, akorát bylo moc dětí na tak málo pejsků ( 2 ), takže nám samou láskou naše štěňátka naprosto zdecimovali Na příště už jim musíme vymyslet nějakou smysluplnou činnost, zatím mají za domácí úkol pěkně sehnat misku na vodu pro pejsky a namalovat obrázky pejsků, co u nich dneska byli. Ale piškoty měli děti vzorně nachystané Musíme si děcka příště nějak rozložit asi do dvou skupin, protože v takovém počtu by něco dělat nešlo. Budem tam jezdit zatím nepravidělně, jelikoš ten děcký domov má hodně akcí a naše štěnda by například návštěvy jednou týdně nerozchodili.... Každopádně se ale na další již snad canisterapeutickou návštěvu těšíme. Teď jdu někam umřít, mám dost. Chelsinka je už K.O., zvládla se akorát najíst a padnou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 20:33
- Nahlásit
ko4ka
jste holky šikulky - jen tak dál!
Chelsinka je už K.O., zvládla se akorát najíst a padnou
něco takovýho bych potřebovala pro bernáše, ale je fakt, že posledně se takhle zničil na cvičáku...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 20:59
- Nahlásit
Jumi
a s Jessy I.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 21:29
- Nahlásit
Zuzana T
jo to ho taky poměrně slušně unavilo, ale cvičák byl teda horší! to víš předvádět všechny svoje kousky takhle pěkně před davem diváků- to není jen tak
A kdy se chystáte na ten hon?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 21:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
zítra,mám trochu obavy z toho fučáku.1. jak to tam vypadá po včerejšku a za 2. jestli nás to zítra nerozmetá.
Jessy I. začala hárat.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 21:46
- Nahlásit
Zuzana T
tak na vás budeme myslet, ať nám někam neodletíte! Vypadat to tam může asi docela hrůzostrašně - vzhledem k tomu, jak to vypadá v Milíčáku! Ale ty pořád Cathynku nutíš něco přeskakovat, tak si to v nejhorším alespoň pořádně potrénuje (a ty s ní )
Ještěže kluci neháraj!
A ptala jsem se Aroska co na bernáše říká, tak prej že VD určitě, když bude opravdu hodně rozumnej rozhodčí, tak nám dá v ale na nic jiného se nevzmůžem, tak mě to docela otrávilo
no uvidíme co hluboká a zuby, ale asi zůstane jen u hluboké a kunratic..nějak se mi nechce platit 700 stovek za to abych poslouchala, že mám nedomrlýho psa...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 22:04
- Nahlásit
Jumi
Do Hluboké daleko,ať si v klídku roste,já se o něj nebojím.Ty dvě výstavy venku jsou myslím rozhodně vhodnější,než hala.Jestli nechceš utrácet za Letňany ,tak se na to klíďo vykašli.Šetři na Albeř,tam bude větší sranda.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 22:12
- Nahlásit
Zuzana T
no tak letňany, ty jsme ani neplánovali. Nějak se nám tam posledně vážně nelíbilo...Petr byl docela znechucenej...děsnej nával, mumraj a hlavně nechápu, jak můžou bejt někteří pejskaři takový prasata, že i když dostanou sáček, tak nejsou schopni ho použít!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 22:31
- Nahlásit
Jumi
Jestli vám postačí Hl.a Kunr.,tak bych s výstavama počkala zase až od září - např. tu Ml.Boleslav,je to venku - haly nám nesvědčí
Pro Bernáše je teď určitě užitečnější výcvik a ten vás oba baví.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2007 22:41
- Nahlásit
Jumi
tak dobrou.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 17:46
- Nahlásit
Krásný večer!
tak jsem včera uzavřela pojištění odpovědnosti za škodu, říkala jsem si, že se s Bernáškem chystáme docela cestovat a vzhledem k jeho destrukčímu období budu opravdu klidnější, když budu vědět, že nemusim zas až tak trnout, kde co rozkouše...
Zuzana T
Co hon? A jak to na Konopišti po té vichřici vypadalo?
Karol
Jaký byl cvičák? Bondík určitě zase zářil!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 19:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Hon byl docela fain,stromů je zlámaných a vyvrácených dost,ale ne tak jako třeba na Šumavě.Cesty byly uklizené,lesáci zapracovali.Tenhle hon byl pro zaměst.ředitelství LČR,bylo asi 18 střelců,ale nastříleli toho málo- necelých 250 ks.Tím pádem toho na nás k donášení zase tak moc nezbylo,psů bylo dostatek.Poslední 2 leče jsem šla raději s honcema do tlaku a poznala i místa v oboře,který jsem dosud neviděla.Mě se hon líbil.Cathy mi překvapivě vzorně donesla krásný exemplář královského bažanta,ale dlouho jsme se z něj neradovali.Papaláš,který ho střelil si pro něj hned poslal
A co vy,co jste dělali?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 19:55
- Nahlásit
Zuzana T
My nic zvláštního, o víkendu pravidelně peru, uklízím a vůbec dávám domácnost po celém týdnu zase do pořádku a protože tu zítra máme celé odpoledne na hlídání Anežku a dopoledne jsme na cvičáku, tak jsem to musela udělat vše dnes...no a pak jsme byli odpo venku a jinak jsem si půjčila v knihovně nějaké knížky, tak se napájím karamelovým čajem, cpu čokoládou a čtu si...
měla bych dělat něco do práce a psát diplomku ale asi se budu jenom flákat s knížkou
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 19:57
- Nahlásit
Zuzana T
Pořád musím myslet na tu heduli - má těhotnou Flatičku a má strašlivé zdravotní problémy stafilococus aureus - fenečka strašně trpí, ale nemohou ji nijak pomoc...na štěníska se to snad nepřenese...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 20:31
- Nahlásit
Jumi
Jejda,to nevím,kdy se to projevilo.Před pár dny jsem byla na jejích stránkách a to bylo vše OK.Já ji znám jen z pokecu a párkrát jsme si mailovali,ohledně zrušeností s odchovem štěňat v bytě.
Co to vůbec je za nemoc akdy má čubina porodit?Tak to jí tedy lituju.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 20:33
- Nahlásit
Jumi
Ahoj! Cvičák byl fajn, Bondovi to opravdu zase docela šlo...no, pěkně jsem ho páníkovi zas předcvičila
Dneska cvičila i Eva s Dorčou, tak jsem měla funkci vrchní asistentky výcviku a musela toho hrozně moc narrrrrrčet a odházet hrozných dummíků a taky párkrát bažantí slepičku, takovou luxusní.
Domlouvaly jsme s Evou předběžně, že bysme šly ve čtvrtek cvičit asi do Milíčáku, nejlíp i s tebou, abysme byli trochu skupinka. Prý to mám s tebou zkusit domluvit, jestli můžeš. Eva totiž zítra necvičí, takže se neuvidíte.
Hodí se ti to?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 20:59
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko, říkala mi to Petra a projevilo se to už dřív...rozhodně ne před pár dny, ale takové věci asi člověk nemá sílu na stránky psát...běhají od veta k vetovi, ale nikdo jim nedokáže moc pomoci, má po celém těle strasné boláky a opravdu velice trpí - má velké bolesti...kdy má rodit nevím. Staf. aureus je velký průšvih i u lidí a ještě když je březí a oslabená a přitom nemohou podávat žádné tišící léky - musíto být strašné...
Karol
Jasně hodí - v kolik?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 21:06
- Nahlásit
Jumi
Kolem druhý? Ještě to domluvíme.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 21:17
- Nahlásit
Karol
Tak já budu počítat s tou druhou...škoda, že jsme nebyli ve skupince s vámi, celkem mě to mrzí, ale co naděláš! (ale nejvíc to asi mrzí Petra přeci jen 11 je pro něj rozhodně lepší než 9 )
|