Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 21:34 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Ketrin
tak to vám holky budeme moc držet palce! Třeba to nebude tak zlé!

Zuzana T
no holky ji poslali nějaké věci a uvidíme, co ona na to...jsou na tom teď strašně i s penězma - mají děti, manžel nemá práci a do toho tohle...asi se ji alespoň složíme na mlíko a tak...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 21:36
- Nahlásit

Zuzana T
Jenny měla nějaké větší zdrav.problémy? Nic nevím. Musíš si uvědomit, že tady sedím ve hvozdech a občas vyjedu na výstavu/zkoušky/tábor a nevím všechny "drby" jako vy, co jste spolu každý týden na cvičáku
Jinak díky za útěchu, třeba to nebude tak zlé, to jen já se vždycky děsím každé hypotetické možnosti, co doktorka jen naznačí mezi 10 dalšími... nejsem na to zvyklá, když ona je celej život zdravá jako ryba, jen ta bezpříznaková DKK a před 3 lety pyometra, jinak nic

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 21:40
- Nahlásit

Ketrin
to mi povídej! U thorina jsem byla furt v pohodě - nic mu nebylo a najednou, že mu budou znehybňovat kloub! A bernáše teď sleduju, až z toho chudák musí být neurotickej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 21:44
- Nahlásit

Jumi
Já také ráda pomůžu,až budete něco organizovat.Mám lahvičku a spec.dudlíky,můžu půjčit vetbedky,bednu jsem ale už půjčila.
Myslím,že každý rád něčím vypomůže.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 21:46
- Nahlásit

Jumi
Jsem trochu z ruky, abych půjčovala věci na štěňuchy, ale když napíšeš č.účtu, pošlu aspoň nějakou korunu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 22:02
- Nahlásit

Zuzana T
Ketrin
Díky moc! Asi ve středu dojde ten balíček, tak Irča chce počkat, co na to bude říkat a nabídnout jí právě nějakou sbírku a pomoc...zatím to oficiálně ví asi jenom tři lidé...taky se teprve uvidí, kolik mrňátek budea jak na tom budou a jak na tom bude Anička..ani nevědí, jestli zvládne porod normálně, nebo bude muset rodit císařem...

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 22:04
- Nahlásit

Jinak z ruky jsme všichni, jsou od Karlových Varů...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Led 2007 22:15
- Nahlásit

Jumi
Vždyť říkám,dejte vědět.Nejlepší by bylo najít kojnou fenku,která by vypomohla,jedno jaké rasy.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 09:35
- Nahlásit

Jumi
Nevím pořádně o koho jde....ale je to hrozný, mají webový stránky? Že bych se aspoň orientačně mrkla? A taky odkud jsou od těch Varů, kdyby šlo o převážení nějakých věcí, občas tam přece jedem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 10:13
- Nahlásit

Jumi
Aha, já myslela že jsou z Prahy. Na ty stránky jsem koukala ale moc se v nich neorientuji... tak počkáme, co bude, jak píšeš.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 14:19
- Nahlásit

Krásný den všem!
Tak jsem cestou z práce přemýšlela o tom aportu z vody a OVVR a jelikož vůbec netuším, jak to probíhá, tak se chci zeptat - na OVVR teda můžu stát jak blízko vody chci a tudíž po něm popř hupstnout?

Karol
ad. Anička - teď nemá cenu cokoli plánovat a řešit, holky co jsou s paničkou Aničky v aktivním kontaktu nabídnou pomoc a podle toho jak se panička rozhodne, tak Vám dám vědět...jak jsem psala panička sama se svěřila jen několika málo lidem a je to pro ni velmi citlivá věc...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 14:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
ad A.....- já to tak taky pochopila a čekám.
aportu z vody a OVVR
ty stojíš na břehu a pes to musí vynést z vody ven.Jak to vynese na souš,tak po něm můžeš skočit.Snaž se to ale cvičit tak,aby vylezl z vody i s aportem alespoň 1-2 m,protože může být špatnej výlez, a ty nebudeš moct stát hnedka u vody a co pak.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 14:53
- Nahlásit

Zuzana T
Aha z toho mi teda vyplývá, že ty OVVR jsou přeci jen v něčem snažší než ty WTE, tam ti nakreslí čáru a za tu se nesmíš hnout...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 15:22
- Nahlásit

Jumi
Zuzana T
Jestli si to dobře pamatuju z Albeře - tak zrovna tam se dělají OVVR na dost pitomym břehu a když to pes bude chtít flusnout, tak to prostě udělá...A řekla bych, že ani jinde se nebudou dělat na plážích s krásným vlezem do vody...

Hele na těch WT v Čelákovicích v dubnu je i voda? No, to je asi hodně blbá otázka, co? A zrovna se tak ochladilo, že musíme se cvičením fakt počkat...

Ad A. ...Jen jsem se ptala, protože tu někdo psal, že se díval k nim na stránky...Jinak chápu, že je to v podstatě rodinná tragedie a neumim si podobnou situaci představit

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 17:40
- Nahlásit

Karol
Hele na těch WT v Čelákovicích v dubnu je i voda?
to každopádně je!

Ovšem jestli to chápu, tak na OVVR když skočim šipku ze strmého břehu dojedu k Bernášovi po břiše a on zrovna v tu chvíli pustí aport do mých rukou tak je to více méně ok...jenže na WTE je jediná podmínka dobrá pro nás a to, že aport nesmí být dál jak 60m, takže když tě postaví 20m od břehu a aport hodí 30m do vody tak je vše podle pravidel - ty nesmíš udělat ani krok blíž a zcela upřímě pokud s tím máš problém, tak si můžeš leda tak trhnout nohou...a já si nějak opravdu nedokážu představit, že ke mně bernáš letí byť 10m bez oklepání!!!

mít Bernáška je radost - mít bernáška je radost - mít bernáška je radost
Ještě chvilku a autosugesce začne fungovat!
Dneska se vyválel v hnoji, než jsem doběhla koupit šampon, tak to na předsíni smrdělo jak v kravíně! Teď už je chlapec vymydlenej (a uraženej) obojek a rukavice vyprané a vana vydesinfikovaná! Akorát se neustále oklepává Petrovi do notebooku a on to nějak těžce nese...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 17:43
- Nahlásit

Karol
máš mail

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 17:57
- Nahlásit

Jumi
Tak to mají s Cathy telepatické schopnosti.V kolik hodin to bylo,kdy se vyválel.Cathy se válela v koňským hnoji asi tak v 15,15 hod.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 18:26
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to sem letělo dýl! bernáš se válel tak v půl pátý!

Jinak vám pí chovatelko oznamuji, že to vaše štěně, začíná být nehorázně rozmazlené a jeho požadavky přesahuji únosnou mez! Že se mu granule musí zalít jinak se jich celý den netkne - budiž, ale že se mu musí v polovině promíchat, protože ty dole jsou už moc rozmočené a spláclé - to už je teda trošku moc!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 18:49
- Nahlásit

Jumi
Dík za mail!

S tou vodou......vůbec netušim, co bude Bondík dělat, až po zimě poprvý vyleze z vody....ale být na jeho místě, určitě se oklepu
Nepřijde vám ten požadavek trochu nelidskej, nehumánní a taky nepsí? Nebo nadpsí? A Jumi ten rozhodčí na OVVR taky není žádnej vůl (teda snad ), takže jestli pojedeš k Bernáškovi na břiše skoro do vody, asi si toho všimne a na plný počet bodů to nebude. Myslim si ale, že z OVVR pes nevyletí ani když to na břehu hned plivne a konec, jen má míň bodů. A jak moc přísný je to u WT? Tam úplně vypadne??? Vždyť je to jen o něco míň dokonale provedený, ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 18:55
- Nahlásit

Jumi
nehorázně rozmazlené štěně
A kdopak ho asi tak rozmazlil?
Holky,myslím že Bernáš i Bonďas to z vody vynesou oba.No a když to pustí,tak bude míň bodů- no a co.Doufám,že se spokojíte i s horším umistěním ,než vítěz zkoušek!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:09
- Nahlásit

Zuzana Tže se spokojíte i s horším umistěním ,než vítěz zkoušek!
Se teda nespokojíme! Proto pojedem každá jinam
Že jo Jumi ?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:10
- Nahlásit

Karol
Jumi

Popravdě řečeno příkrej břeh je lepší než pozvolnej. Když musí skoro až ke břehu plavat, pak vyleze a hned je na břehu a tam to předá, tak vlastně je pořád nějaká akce a větší naděje, že to neflusne.
zatímco když posledních pár metrů ve vodě už jde nohama po dně a neplave, tak to spíš flusne.
To jen abyste se nebály té vody v Albeři.
I z vyšších zkoušek mám tu zkušenost, že psovi vůbec nevadí, když se musí s kačenou drápat do prudkého břehu. Spíš právě "zapomene" na kraviny, jako např.otřepávání.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:13
- Nahlásit

Jumi
štěně, začíná být nehorázně rozmazlené

My jsme koupili Bondovi ten míček na dobroty (holky jich několik prodávaly v sobotu na cvičáku, tak jsem Ondrovi vysvětlila, že neexistuje, aby ho měla Dorča, Herbert i Čikitka a Bondík nic.....
No, a díky tomu teď Bondík vždycky zblajzne všechno jídlo. Chvíli trvalo, než přišel na ten fígl - že musí kutálet a ono to při troše štěstí vypadne. Ale od tý doby, co to pochopil, teď pořád kutálí a stopuje míček - a vyžírá ze stopy granulky, kterých by si v misce ani nevšim. Což mi připomíná, že jdu přemístit snídani do míčku - takhle blbě teď mrška žere - snídaně je skoro celá ještě v misce a to jsme byli 2 hodiny na procházce. Tu jen důkladně zapil

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:14
- Nahlásit

Ketrin
Jumi
To je fakt, i Eva mi říkala, že vodu půjdem rozhodně napoprvý trénovat někam, kde je ošklivej přístup do vody.....přesně z toho důvodu, co píšeš Ketrin

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:15
- Nahlásit

Ketrin
Jo,souhlas,také mám tu zkušenost.A abychom holky trochu potrápily,tak se může letos voda dělat v Klášteře a tam se ke břehu chodí a vymýšlejí kraviny.
Karol
Jumi

Nebojte,to by vám J + E neudělali.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:16
- Nahlásit

Zuzana T
Karol

Já se spokojim, ale vedle Bondíka se teda vážně nepostavíme!

A kdopak ho asi tak rozmazlil?
já teda néé to se rozmazlil sám - to mi pořád někdo předhazuje jaký je to vyžle a ten trouba pak klidně nežere, já z toho šílim a Petr zastává názor když nežere, tak ať si umře hlady (teda to ne ale klidně by ho nechal nežrat několik dní,že až bude mít hlad, tak si ty granule ještě rád dá)

Na těch WTE asi taky nevypadne když ti to nepřinese až do ruky - budu se na to muset zeptat, jaký je za to postih...ale pokud budu u vody 2m tak je rozhodně min 10x větší šance, že to nějak skoulíme, než když si budu něco pískat 20m daleko...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:21
- Nahlásit

Zuzana T
se může letos voda dělat v Klášteře a tam se ke břehu chodí a vymýšlejí kraviny.
no to je pravda. Si vzpomínám, jak tam "někdo" při OVVR předloni asi 10 minut tajtrdlíkoval, než se čuba uráčila s tim aportem přijít...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:22
- Nahlásit

Zuzana T
Oni byli někdy OVVRka na Albeři u Kláštera? Nebo kde jinde tam je takovej mírnej vstup do vody?

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:23
- Nahlásit

Ketrin
Zuzana T
Karol
Popravdě řečeno příkrej břeh je lepší než pozvolnej.
tak tohle už se ke mně taky doneslo - a právě ta voda několik metrů po kolena je prý opravdu největší děs!

My jsme koupili Bondovi ten míček na dobroty
ten dostal Thorin za operaci - aby měl tu rekonvalescenci veselejší. bernáš když to dostává jako odměnu nebo v míčku, tak žere jak divej, jenže já chci, aby žral z misky - v tomhle mu ustupovat nemíním - připomíná mi to sestřenici, kdy si její děti hrajou a ona jim nenápadně strká do pusy oběd!!! ne ne ne přísnost musí bejt!
Ale od té doby co bernášovi granule zalívám vodou jako štěndu - tak žere více méně normálně - jen sem tam se to musí v půlce promíchat!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 19:24
- Nahlásit

Karol
Tam hnedka u silnice, jak je tam ta bouda a to krmítko na ryby.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání