| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:25
- Nahlásit
Lucinda
no já bych do toho taky nešla
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:52
- Nahlásit
Ahojky, všechny zdravím!
Jumi
Prosím Tě, co je to za výstavu v těch Kunraticích? Máš nějaký odkaz? A kdy to je prosííím?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:15
- Nahlásit
HanuleGR
zkus : www.zlatyretrivr.cz
výstavy - obl.výstavy Čmkj /Kunratice v červnu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:58
- Nahlásit
Krásný den všem!
tak jsem opět v práci a teda nic moc! Raději bych se ještě válela doma!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:59
- Nahlásit
HanuleGR
Je to 16.6. a najdeš to jak psala Zuzka na stránkách ČMJK
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:04
- Nahlásit
Jumi
povalování škodí zdraví ,hajdy do práce!
Tak ta Kačinová oblastka asi fakt nebude.Mája psala na ZR,že prý chtěli původně zrušit obě- i tu Kunratickou.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:07
- Nahlásit
Zuzana T
No to jsem ti přeci říkala i já, že Kunratice letos nejspíš nebudou. Začalo jim to nějak šíleně prodělávat, kamarád je v pořadatelském týmu, tak mám žhavé info....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
aha,už si vzpomínám,že jste o tom s Petrem mluvili.Snad se letos bude odvýcvikáče pořádát aˇ¨Akce Kačina.Loni nebyla kvůli sněhu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:15
- Nahlásit
Zuzana T
Loni nebyla kvůli sněhu.
no tak to letos zatím nevypadá, že by hrozilo!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:31
- Nahlásit
Jumi
Právě že sníh bude až v dubnu a v květnu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:09
- Nahlásit
Jumi
Ketrin
Ale děvčata- myslete pozitivně!
Já si včera koupila alpin boty Asolo s goretexem -a asi budou jen na koukání,protože do toho bahna se mi brát nechtějí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:29
- Nahlásit
Zuzana T
Já se právě chystám zakoupit nové zateplené holinky. Zapracoval zub času
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 17:09
- Nahlásit
Ketrin
díky, těším se
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 17:10
- Nahlásit
HanuleGR
ahoj brášková!!! Tak jak se máme v novém roce??? Jak roste Charlie a jak jde cvičeníčko?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 17:40
- Nahlásit
Krásný podvečer!
Tak dneska bylo opravdu nááádherně! To jsme si museli s bernáškem pořádně užít, takže jsme byli venku více jak 2h a bylo to naprosto skvělé...a unešena tímto skvělým dubnovým počasím jsem neodolala a dovolila bernáškovi pořádně si zaplavat v milíčovském rybníku. házela jsem mu tam zatím jen klacky (mám trauma z Thorina, ten tam věci zásadně nechává a mně se nechtělo 10. ledna plavat pro dummy samotné - asi ještě nejsem ten správný pejskař magor - ale pracuji na tom usilovně ) takže bernášek rozhodně plavat nezapoměl a Karol teď už to mám jisté - oba moji psi se oklepávají POKAŽDÉ když vylezou z vody!
Dospěla jsem k závěru, že ten aport z vody bude teda pěkný oříšek, asi budu muset po bernáškovi skákat, ale zase klacek vynese až tak 2m od břehu a pak ho teprve pustí aby se oklepal, tak když budu velet DRŽ a rychle po něm skočím, tak by to mělo jít ne?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 18:37
- Nahlásit
Tak holky, vypadá to, že Čelzátková má asi průjem Včera byla v pohodě, akorát nešla při navečerní procházce na záchod, což u ní zase není tak divný, pak ani večer nešla. Říkala jsem si, že budou oba chlupouni pak tátu ráno budit brzo a nic. Tak jsem byla v klidu. Až do dopoledne, to jsme s Chelskou blbli, aportovala zaječí kůžičku, co má jako nový aportík až najednou sedla, funěla jak sentinel a odmítala cokoliv dělat. Bylo mi to divný, že jí to přestalo bavit tak brzo, dokonce jsem se na ní i navštvala když se nechtěla nechat ukecat. Chudinka. Pak jsme šli ven, asi po čtvrt hodině a když šla na záchod, všimla jsem si, že to "nevypadá tak jak by mělo" a uvědomila jsem si, že jak lítala, tak se jí mohlo udělat špatně, jak si probejbla střeva, tak proto už pak aportovat nechtěla. Čekala jsem jak to bude vypadat a chovala se úplně normálně, hrála si, skákala, protě jako by nic. No a teď navečer už měla prostě průjem. Ještě čekám co večer. Zatím jí dám černý uhlí a pokud se to v průběhu zítřka nezlepší, budu jí muset vzít k vetce
Možná prostydla v neděli na cvičáku, když jsme zmokli jak jsme utíkali k autu a jelikoš byla celá od bláta, skončila ve vaně, tak si říkám jestli neprostydla nebo má nějakou chřipku... Jsou to starosti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 18:49
- Nahlásit
Jumi
Tak to se pozná stejná krev.Co myslíž,že se dneska dělo u nás.Petr vzal obě holky ven a obě svorně místo po můstku přešly Botič vodou.No a pak se válely v bahně,takže Petr rezignoval a když bylo to DUBNOVÉ počasí,tak je nechal ráchat se.Ovšem domů mi přivedl prasopsy.které jsem musela ve vaně zbavit špíny.Tak nevím,než ten duben,raděj bych brala zmrzlý sníh.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 19:30
- Nahlásit
ko4ka
uhlí ji nedávej!
dneska hladovku a zítra kup kousek kuřecího a mrkev a rozvař ji rýži s malinkejma kousíčkama kuřecího a strouhanou mrkví na kaši a to ji dávej několikrát denně po malých porcích tak 3dny a když se to bude nelepšit nebo dokonce zhoršovat, tak až pak upaluj k vetce, ale naprostá většina těchto psích věcí se vyřeší rejží - jo a Zuzka mi doporučila takovej prášek, jmenuje se to Smecta (mají to normálně v lékárně a moc to nestojí) a je to sušený jíl a to se rozmíchá ve vodě a naleje na tu rejži a musím říct, že je to opravdu super!
Že to má z prostydnutí je blbost! Buď někde něco nepozorovaně zblajzla, nebo si prostě očuchala místo, kde se před tím venčil pejsek s obdobným problémem, takovéhle věci jsou hned
Zuzana T
No bernášek se právě nejprve vyválel, tak jsem si řekla, že se alespoň umeje a domů přišel jak od holiče, protože jak lítal, tak si udělal foukanou a byl krásně čisťounkej, tady v Milíčáku je to docela udusané, tak když se vyhneš některým místům, tak to docela jde! Akorát už má teda ocásek zase jak štětku na záchod! já mám pokaždé před výstavou takový trauma (jak pořád chceš ať ho před tím koupu a hlavně ten ocas ) on jak se mu namočí, tak zmizne prapor a chlupy mu stojí do všech stran a to dokonce i kolmo vzhůru - před Třeboní jsem se z toho dokonce rozbrečela, že takhle nikam nemůže, ale naštěstí se to nakonec vždycky nějak sčeše dolů!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 19:42
- Nahlásit
Jumi
To se Cathy stane pokaždé- místo praporu štětka ,ale většinou už druhý den je to dobré.Bernáš bude ten typ - koupat před výstavou 2-3 dny dopředu,časem se uvidí.
Cathy je teď jako "medvěd žlutý",chlupy otočené a vypadá jak válec - zítra bude zase normální,Jessy má srst naprosto v pohodě hned,jak uschne ,co naděláš!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 19:54
- Nahlásit
Zuzana T
Hlavně když se namočí tak je pořád stejný jako, když je suchý! Thorin když se namočí tak je ho minimálně půlka ne - li míň...to taky podle mě hodně přispívá té jeho kunovitosti, kdyby měl víc srsti hned by byl větší.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 20:15
- Nahlásit
Jumi
jo to je pravda,ale Thorinovi je 5 let a má úplně jinou srst,všek se taky dočkáš chlupatce.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 20:29
- Nahlásit
Zuzana T
No Thorinovi je skoro 7let a chlupatej byl vždycky jinak já na nějakém chlupatci nelpím, tím méně v bytě, jenom si tak říkám, že to asi hraje dost roli. navíc mi přijde, že se ty Bernášovi štětiny uklízej mnohem lépe než Thorinova jemná plyš....
A to ono letos nebude ani Konopiště, jestli to dobře chápu a klubovku RK jsem také nějak nenašla...já nevim ale nějak vypadávaj všechny místa na který jsem původně chtěla...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 20:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Ale jo,klubovka RK bude zase koncem května na Konopišti.Oni to na stránkách ještě nemají,ale v plámu klubovek ČMKU už to je 26.5.2007
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 21:20
- Nahlásit
Zuzana T
Jo tak dík!
moje školitelka mi dnes oznámila, že je v 2. měsíci těhotenství a v srpnu rodí, takže k obhajobám musím na jaře. A ještě jsem zjistila, že najaře znamená v červnu a néé v květnu, jak jsem se celou dobu nějak mylně domnívala, takže ještě že jsme se nakonec rozhodli pro tu srpnovou Albeř a néé pro tu červnovou
a musim se přiznat, že na mě dolehl nějaký nezvyklý stres teda holky já se těch blbejch obhajob a státnic fakt bojim - takhle jsem se bála ve svém životě akorát maturity a ta teda tak úplně dle mých představ nedopadla...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 21:24
- Nahlásit
Jumi
Zkoušek se asi bojí každý,ty jsi ale určo šikulka a zvládneš to.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 21:39
- Nahlásit
Zuzana T
jenže já se normálně takhle nebojim
včera jsem tu Petra udolávala na mimčo a on má chlap jeden mizerná narozdíl ode mě rozum! Vyjmenovala jsem všechny moje kamarádky a známé co mají miminka a on si zrovna musel vzpomenout, že jsou všechny alespoň o dva roky starší Tak jsem mu alespoň právě předložila seznam všech psích akcí, které hodlám letos navštívit a neutekl! (a to tam určitě ještě spousta věcí přibude )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 21:40
- Nahlásit
Zuzana T a ostatní
Tak to letos bude docela dost klubovek/speciálek - Hluboká, 2x ČB, Konopiště, Brno... je to vůbec možný? Ale je to fajn!
Nevím čím to je, ale v posledních dnech mi volalo dost lidí a chtěli ode mě štěňata, že prý je viděli na internetu. Zkontrolovala jsem stránky - jak chovatelské, tak Borgovy - nic co by připomínalo nabídku štěňat se tam nevloudilo. Nechápu
Jumi
To víš že to zmákneš!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 21:49
- Nahlásit
Jé a kdy je to Brno? to jsem taky nenašla! jsem asi hledací antitalent!
Ale právě jsem zjistila, že ty ČB docela nepříjemně třčej v době kdy to vypadá na ty státnice!
Zuzka tuhle fňukala po mláděti na vystavování, tak ji v nejhorším hodíme na krk bernáše nee
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 22:06
- Nahlásit
Jumi
Jasně,všechnu mládež ke mě!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 22:28
- Nahlásit
Zuzana T
jen neříkej! V neděli si byla vážným kandidátem na záchranu nebožátka před trpícími páníky! U našich jsou psi přes den venku, tak jsme se báli, aby třeba nelilo a on se nenastydl, protože by nevěděl, že si má zalézt do boudy...ale vzhledem k tomu, že má poněkud destruktivní období, tak páníček rozhodl, že raději riskneme našeho zmoklého psa než váš rozkousanej byt
|