Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 19:42
- Nahlásit

Zuzana T
To mu chutná po těch injekcích?
Já bych řekla, že jo... dostal nějakou injekci na snížení acidity žaludku a teď bere ještě h - blokátory v tabletkách...a podle mě měl podrážděný žaludek a tohle mu vážně zabralo...granule nechtěl ani z toho míčku, jak to platí na Bondíka a teď je tu normálně suchý luxuje po bytě...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:49
- Nahlásit

Jumi
To je ta jeho záliba lemtat vodu z louží.Co jsou to H - blokátory?
Psala mu Lenka od Bonči,že začala také ničit a okusovat byt.Prý přemýšlí,že jí ušije plátěný náhubek,potvoře.

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 20:57
- Nahlásit

Zuzana T
to právě blokuje buňky žaludku, které tvoří žaludeční kyselinu...

Psala mu Lenka od Bonči,že začala také ničit a okusovat byt
no jsou to zlatíčka! bernášek ale naštěstí obvykle cupuje noviny, co mu tu připravujeme ke čtení

pí doktorka také říkala, že by bylo nejlépe držet ho tak 14dní v klidu - ale pak taky říkala, že to je u takovýchto mlaďochů s takovýmto temperamentem těžké...a tvářila se, že to ani nečeká, že to splníme, ale páníček je na nás přísnej

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 21:01
- Nahlásit

Jumi
Přísnej - jak to vypadá??
Poslala jsme ti email s tím popisem venčení Matýska.

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 21:05
- Nahlásit

Zuzana T
Směli jsme jít jen krátký okruh a když moc lítal, tak musel chodit okolo nás...že je marod naštěstí si všiml, že aport je nejlepší způsob jak bernáše utahat - tak jsme byli alespoň dlouho na louce a cvičili...hlavně teda to k noze které máme za DÚ

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 21:07
- Nahlásit

Jumi
Hmm povel k noze Cathy taky zrovna nemiluje

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 21:23
- Nahlásit

Zuzana T
Bernášek si neumí sednout rovně - ale už to začíná chápat - no a u dvojitého markingu to je nutný, jinak běží pro blbej aport...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 21:47
- Nahlásit

Jumi
aha

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 22:01 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
dneska jsme to právě poctivě trénovali a zvládá v pohodě aporty v úhlu 90° ale musí rovně sedět - jinak pořád kouká na ten co spadl druhý a běží pro ten...hlavně konečně začíná podávat trochu stabilnější výkony, tak snad mu to vydrží a bude na něj trošku víc spoleh!
Dneska se honil s nějakou goldenkou, zavolala jsem ho ale protože nezareagoval tak rychle jak jsem si představovala, tak jem zavolala - koukej co mám - bernáš se otočil jak když střelí a v tu ránu byl u nás - panička goldenky málem padla smíchy!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 22:16
- Nahlásit

Jumi
To je tím hladem asi.
Zítra nám přivezou novou lednici,neb ta stará už dodělává.
Jak jsi zítra na tom s časem? Já bych mohla stříhat tak kolem páté.Kdyby byl Petr dřív doma a vyvenčil holky tak od čtyř.
Zítra si ještě zavoláme jo?

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 22:19
- Nahlásit

Zuzana T
Jasně! Klidně v těch pět ať se nehoníš - nám je to asi jedo...

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 22:21
- Nahlásit

Zuzana T
To je tím hladem asi
páníček mi ani nedovolil mu dát piškotu - ale teď je na fotbale a piškoty jsou dietní!

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 22:25
- Nahlásit

Dobrou noc a pá zítra!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2007 22:30
- Nahlásit

Jumi
Dobrou a jeden piškotek za mě.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 08:29
- Nahlásit

Karol
Ahoj! Promiň, že ti odpovídám až teď, ale 2 dny jsem se nedostala na net - se dím u PC a stvářím nové Chelsiny stránky ( růčo v html a nějak jsem se do toho zažrala
K tvýmu dotazu ohledně canis. No, já je s Chelsou v tom půl roce původně dělat nechtěla, ale na tom školení mě ukecali a šli jsme. Hodně důležitá po tom roce a půl je poslušnost - to vy ale máte v poho a to ostatní nějak nenacvičíš. Je to špíš o socializaci a to vy máte taky v pohodě. Zkouší se tam reakce na pachy, hluk, křik dětí, podávání pamlsků, hlazení, mazlení, občasné zatahání za ocas nebo za ucho. Tohle nějak nenacvičíte, spíš jde o to jak by na takový věci Bondík reagoval. Musí být přátelský, nesmí být bojácný a agresivní. Každopádně je nutný být pod nějakou organizací a udělat si přímo pod ní zkoušky. Každá organizace má ty zkoušky o něco jinačí, ale extrémní rozdíl v tom není. Tvoje organizaci by ti teoreticky mohla pomoct i najít klienty a nebo je holt iniciativa na tobě a musíš hledat a ptát se, jestli by o to neměli zájem. Já do toho děcáku, kam jsme pak jeli psala mail a nějakou dobu si o tom psala s učitelkou. Pak jsme tam teprve vyrazili. Záleží na co se chceš s Bondem zaměřit, jestli na děti ať už postižené ( tělesně, mentálně ) nebo zdravé, ale s poruchama učení nebo hyperaktivky a nebo na důchodce. Záleží na Bondíkovi co mu líp sedne

ko4ka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 08:34
- Nahlásit

Jumi
Gratulujeme k RTG, hlavně, že je to v pořádku!!!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 08:56
- Nahlásit

to ALL :
Již brzy - až to doplácám a narvu na internet bude mít chlupatka zbrusu nové stránečky!!! Adresa bude http://www.goldchelsea.euweb.cz

Nějak mi asi hráblo a už 3. den plácám stránky v html protože mě to asi strašně baví nebo nevím, ale každopádně budou

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 09:49
- Nahlásit

ko4ka
Dík za odpověď, tak si vlastně musim hlavně vybrat tu organizacei...a to zas nebudu vědět jakou, v Praze asi bude víc možností, ale ve výsledku to bude pravděpodobně jedno.
Bondíka se rozhodně zeptám, co by se mu líbilo víc, jestli starošouci nebo fakánci. A pak to rozhodnu za něj ve prospěch nebohých babiček a dědečků....protože....prostě proto.

Hele a jak ses naučila to html? Já jsem to jednou hledala na internetu, dokonce jsem hodně "kurzů" online našla, ale tak mě to hned otrávilo, jak je to složitý, že jsem se na to vykašlala...
Kromě toho jsem si uvědomila, že stejně nejsem schopná ten design sama vymyslet tak, aby to k něčemu vypadalo

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 14:02
- Nahlásit

Krásný den všem!
Tak ta radost ze žravosti našeho Bernáška byla poněkud předčasná...převod z rejže na granule vypadá tak, že má Bernáš poněkud jiný názor na mnou zvolený poměr rýže:granule a tak v rámci zachování vlastního zdraví, žere převážně jen rýži a granule plive okolo
Zato aporty mu jdou pořád báječně - tak furt čekám, kdy se to vrátí do starých kolejí...a začneme zase pořádně kravit

S tou canis se mi moc líbí to na čem byla Ketrin, jen je to nějaké časově dost náročné...ale já bych si třeba takhle nepoučená chodit např. k autistovi asi netroufla...jinak bernášek také preferuje návštěvy domova důchodců

ko4ka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 17:58 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Karol
tak co vím, v Praze je Helppes, v Plzni máš Pomocné tlapky -u těch vím na 100%, že u nich lidi dělaj zkoušky. U Helppes nevím jistě. Pak svaz Cantes http://www.cantes.info/ , jak v něm jsme my ( tady najdeš i zkušebáky ) má v Praze svoji skupinu http://www.cantes.info/praha/
Já za Chelsinku rozhodla, že ač miluje naprosto každýho, tak lepší pro ní budou děti. Ač má klidnou povahu, když se snaží vnutit, tak si neuvědomuje svojí velikost a důchodci mají problémy její projevy lásky ustát - doslova.... U dětí budou spokojený všechny strany. Chelsinka zvalchuje pár dětiček a bude spokojená a unavená - to hlavně, dětičky budou zvalchovaný a unavený a budou spokojený a tudíž i paní vychovatelky, protože budou mít od dětiček svatej klid
Zatímco důchodci její láskyplné valchování asi patřičně nedocení
To html není zase tak složitý, stačí si od někud stáhnout seznam a popis těch tagů - příkazů a zkoušet a zkoušet. Právě to zkoušení je na tom to nejblbější - děsně dlouho to trvá Zase na druhou stranu si to uděláš úplně jak ty chceš, můžeš si upravit speciálně fotky a pozadí na stránky jak ty chceš, což třeba na estrankách nejde. Tam to máš ale za chviličku udělaný. Záleží jestli ti jde o projev svýho uměleckýho cítění nebo praktičnost. Mně prostě na estrankách vadí, že to maj všichni stejný a nemůžu si to udělat úplně podle svých představ. Zase se tam dobře dávaj fotky než na stránky dělaný v html....
Pokud se ti nechce učit html, tak třeba v programu Front Page to píšeš jak do wordu, html kód si to vygeneruje samo a hned ve 3. okně vidíš výsledek. Já zase nepochopila právě tenhle program, tak se crcám s html
Pokud budeš chtít a počkáš až dodělám chlupatce, mohla bych udělat Bondíkovi taky, s tím, že si to pak třeba poupravíš podle svýho. Mě to baví

A propó, Jumi
jak nejlíp udělat fotogalerii? Ty to máš taky tak nějak dělaný v html ne?
Na čem byla Ketrin ohledně canis? Jsem mimo obraz...
Vidíš, Bernáše hledí na své zdraví a ty si ještě stěžuješ

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:04
- Nahlásit

ko4ka
Tak já mám právě stránky dělaný ve Front Page, protože to je pro mě něco jako word (tedy "user friendly" )- sámo, že je tam okno s html ale s tím já vůbec nepracuju - pracuju jenom v tom, kde to vidím jak to normálně bude vidět na stránkách...estranky se mi líbí ale vadí mi na nich totéž co tobě - no ale zase pak nevypadaj tak amatérsky jako ty moje!
O fotogalerii mi ani nemluv tu teď řeším docela intenzivně a jestli ti můžu radit, tak si na stahuj.cz nebo něčem podobném stáhni nějaký freeware jednoduchý prográmek na dělání fotogalerií, obvykle obsahují jak už hotové šablony - tak se dá si šablonu udělat sama pokud znáš html - to mi příjde takové nerozumnější...

Na čem byla Ketrin ohledně canis? Jsem mimo obraz...
psala mi o tom na LR a byl to nějaký rekvalifikační kurz - jak to popisovala, tak se mi to vážně líbilo...

Karol
chystáte se o víkendu na cvičák?

Zuzana T
Díky moc za super úpravu Bernáška - vypadá skvěle a možná ho u té příležitosti uznáme psem místo kuny! A také moc děkujeme za milé pohoštění! Budeme muset Bernáškovi pořídit větší hračky - oproti Cathynce má samé pidižvíky!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

ko4ka
Helppes taky dělá ct zkoušky, pokud vím Myslím že je tam i dělali Bondíkovi rodiče
Já dělala kurz u Svopapu - píšu to na LR.
Karol
Jumi
Já bych taky ráda chodila někam ke starouškům, pro psy by to bylo míň náročné. A když ještě žila tchyně, po mrtvici byla dost špatná a vážila jen asi 45 kg, tak bylo úžasné sledovat jak mladá divoška Bresta byla na ní opatrná, jak ji opatrně obcházela aby ji nechtíc neporazila nebo nepraštila svým věčně vrtícím ocasem... vždycky si k ní šla pro piškot, až když babička bezpečně seděla na židli. Brestě nikdo nic neříkal a sama vycítila, co má dělat.
Ale s ÚSP - s dětmi - jsem tak nějak začala, už to pár let jede a nedá z toho vyskočit, bylo by to škoda-jsou nějaké výsledky, je to všecko dlouhodobé... takže u toho vytrvám, teda dokud budu mít vhodné psy. Musela bych pro stařečky někde jinde přidat druhý půlden týdně, a to nezvládám....

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:29
- Nahlásit

Ketrin
Myslím, že psí pomocníci jsou třeba všude! jestli starošouci nebo fakánci. zní trochu zavádějícně, ale myslím, že Karol to nemyslela jak to vyznělo - Bernáškova sestřička je cvičena a bude pomáhat postiženému chlapečkovi a já myslím, že má to nejsmysluplnější poslání ze všech Zuzčiných štěňátek...
Třeba jak si psala o té autistické holčičce...a náš kamarád Badík také dochází pomáhat autistickému chlapečkovi Marečkovi - to musí být něco užasného, pozorovat jak se díky pejskovi takové dítě alespoň částečně přibližuje našemu světu! o autismu jsem hodně četla a psala i nějakou práci ne gymplu a nedokážu si představit žít s tím, že pokud bych někam zmizela, tak si toho moje dítě ani nevšimne....a právě proto si myslím, že na to provozovat canis u takto nemocného už vyžaduje nějakou teoretickou průpravu - nějaké vzdělání a bez něj bych si na to netroufla! Ale pomoci babičkám a dětečkům, rozhovorem pohlazením pejska podáním pamlsku - to mi příjde jako něco úžasného a přitom něco, na co si zároveň troufám...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:54
- Nahlásit

Jumi
Rozhodně není zač.Bernášek ,pes kunovitý je originální,psů psovitých je na světě hodně!

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 19:59
- Nahlásit

Zuzana T
Který ten šampón si myslela?
Když ti příjde litr moc, tak si ho třeba můžeme koupit na půl, koukla jsem tam na ně a ta cena mi přišla dobrá - ten co jsem koupila na bernáše stál 105Kč za 200ml, takže mi to u Evči nepřišlo nijak drahý...a jestli je dobrej...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:03
- Nahlásit

Holky koukala jsem na ten internet.obchod u Evy a spol. a teda mají dobrý ceny! Třeba Caniviton 1 kg tady kupuju skoro o 2OO,- dráž...

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:06
- Nahlásit

Ketrin
no tak to se ti vyplatí si ho koupit u nich a nechat poslat ne? Mě zase láká ten barel k puppy lososce - já ji jinak kupuju za 1400 - ale ten barel!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:53
- Nahlásit

Jumi
No šampon 1000ml Hery Intense Apricot 540,- Kč a kondicioner 1000 ml 655,- Kč.Jestli to se mnou vezmeš napůl tak to beru - a když ne,tak to stejně musím koupit.

Jumi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 20:59
- Nahlásit

Zuzana T
šampon určitě - o mutnosti kondicioneru mě asi budeš muset ještě chvilku přesvědčovat!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2007 21:04
- Nahlásit

Jumi
Cathy potřebuje hlavně ten kondicionér,Bernáš vypadá,že zas tolik né.Muselo by se to vyzkoušet.Ten kondicionér si když tak koupím ten menší.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání