Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:00
- Nahlásit

Aha už to vidím- šampón pro dlouhosrstá plemena.
Jdu zaplatit výstavu v Praze a stáhnout si text k ZV.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:32
- Nahlásit

Zuzana T
Tak už jsem tady taky! Byli jsme na véče u "tchýně"!
Tak jsem zvědavá, co bude bernáš na jehně říkat - ještě má kus toho lososa a dneska tak vylizoval prázdnou misku, že jsem mu nasypala už v šest a on i kus sežral ale jen kus, takže mu tam na to to jehně nechci sypat - takže uvidíme, co řekne na snídu! Ale barel je super! už je i zabydlenej!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:34
- Nahlásit

Jumi
Já myslím,že mu zachutná.V pátek vezmu na aport králičinu a nohu,aby byla iluze zvěře.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:40
- Nahlásit

Zuzana T
Hlavně si bude teď muset zvyknout, že je aport i mnohem těžší a že se chová divně - přelévá se atd. a pak taky budeme muset zapracovat na té předávce z vody - no vlastně když o tom tak uvažuji tak na všem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:45
- Nahlásit

Jumi
Kdyby to šlo samo a hladce,tak by vás to brzy nebavilo.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 21:54
- Nahlásit

Zuzana T
no to každopádně

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 09:32
- Nahlásit

Dobré ráno!
Tak my taky máme jehně, barel, za sebou přednášku o kondicionéru (zakoupíme v nejbližší době :rolleyes a nového psa - nemůžem ho poznat, zdá se nám, že Eva stříhá všechny "na Dorču"

Jsem zvědavá, jak to bude s jehnětem pokračovat - Bondík sežral včera s chutí celou večeři, dneska zatim asi 2/3 snídaně....tak snad to nebude zas čím dál horší a pozejtří už si nedá nic...

Jumi
To je moc dobře, žes poslala tu přihlášku!!!! Uvidíš, že litovat toho nebudeš. Sama přece víš, co všechno se tak geniální pes, jako je GR (a zvlášť Bernášek ) naučí za TŘI měsíce!!!
Kromě toho už tam máme zajištěný příjemný sociální prostředí, ne? A my slibujem, že s náma bude minimálně taková legrace, jako jindy
A cvičit budem určo společně, jen Eva řikala, že by se do toho opravdu natvrdo pouštěla až tak měsíc předem.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:01
- Nahlásit

Karol
Jsem zvědavá, jak to bude s jehnětem pokračovat
no u nás teda zatím nic moc! Ráno k němu čuchnul vzal ho do huby a plivnul zpátky a teď je tám s tím jehnětem sám - museli jsme s petrem oba do práce, tak uvidíme...jenže on byl ráno děsně vláčnej páníček ho včera poprvé vzal běhat (jenom kousek a pomalu) a já s ním pak šla ještě ven, kde se choval, jakoby se žádné běhání nekonalo, ale přes noc se to v něm asi trochu rozleželo, takže ráno ani nemlátil hračkama o zem což teda značí něco dost podivného!

ale u nás se i na lososa ukázala 100% metoda přelití horkou vodou - pes je holt rozmazlenej jak ten jeho páník a vyžaduje teplou stravu takže kdyžtak to budu aplikovat i na jehně!

Kromě toho už tam máme zajištěný příjemný sociální prostředí, ne?
to mě taky přesvědčilo nejvíc se přihlásit

My jsme ovšem zjistili, že narozdíl od vás nemůžeme chodit cvičit takhle tři..teda můžem ale bernášovi to nějak nesvědčí - vždycky ho to mate a pak víc kraví...tak to je takový no hloupí!

A ostříhaný bernáš je vždycky šok! Nejhorší to bývá s ocasem, vypadá pak jak useklý, ale tentokráte musím Zuzku pochválit a usekle ani nevypadal...

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:16
- Nahlásit

Jumi
Jak nemůžete chodit cvičit tři? Jakože musíte sami? - to ale na zkouškách taky nebudete

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:38
- Nahlásit

Karol
to ale na zkouškách taky nebudete
áále tím mám na mysli, že nemůžem chodit Petr a Já protože ti dva páníčci bernáše matou - hlavně když tam ten druhý co házel stojí poblíž - takže musí hodit a pak se vrátit k tomu co stojí se psem u nohy, což už si skoro můžeš pak házet sama...

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 10:53
- Nahlásit

Jumi
Jo tááááááááááák
Tak to Bonda taky trochu mate, ale nějak už si to asi srovnal, protože to občas zkusíme i naopak, aby to trochu uměl i se mnou a docela to zvládá přinést tomu, kdo házel. Někdy se mu to teda musí připomenout...ale to bude těma pár tejdnama, o který je Bernáš mladší. Uvidíš.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:06
- Nahlásit

bernášek ráno na prochajdě docela slintlal - tak jsem se dost znepokojila a teď mi volal Petr že přišel dom, bernášek má průjem (pokakal se doma) a že jsou po předsíni nějaké fleky pěny - podle mého se pozvracel....tak jestli maj k vetovi letět hned

Ach jo - už tady zase řádí ta děsná psí střevní chřipka - thorin ji loni při tomhle počasí v Praze chytnul taky a měl ji tak děsnou, že mu nepracoval žaludek a teď bernášek

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 11:37
- Nahlásit

tak nové zprávy z domova - venku bernáš řádil a byl veselý a při uklízení se zjistilo, že akorát zvracel a to pokakání byla granulová trávenina, vyzvracel ovšem i kousek plyšáka, tak nevím jestli se nemám bát ještě víc, nebo uklidnit, že ho dráždila plyš v žaludku a proto blil...

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:27
- Nahlásit

Jumi
ale u nás se i na lososa ukázala 100% metoda přelití horkou vodou
nebo prodávají různé oleje, které se nakapou na granule a ochutí to (prý to žerou i nežravci, což nemůžu posoudit, protože Sára kolem půl sedmé ráno na mě začne dorážet, jako holka, vypadni konečně do práce a dej mi něco k jídlo, protože já jsem tak hladová, víš ty vůbec, jaký je takový psí hlad???)

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 12:49
- Nahlásit

Jumi
Snad bude v pohodě - plyš v žaludku, to bych asi taky zvracela
Ty chlapi - oni ani nepoznaji kakání od zvracení, co?

A z čeho se teď chytaji ty chřipky - třeba z louží nebo tak?

Když přeleješ Bernáškovi granule horkou vodou, tak pak počkáš, až to trochu vychladne? ...a voda mi nepřijde jako zas až takový rozmazlování. Tu jsem ochotná vařit taky, ale Bondovi to namočený nejede o nic líp....třetina snídaně stále v misce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 13:54
- Nahlásit

voda mi nepřijde jako zas až takový rozmazlování.
Na praxi s dvouma páníčkama si dejte pozor při stopě vůdce.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:13
- Nahlásit

Ketrin
Na stopu jdu s Míšou já.
Doufám,že pořád platí,že když je v koroně další páneček,smí se jít schovat s vůdcem.Jinak bude muset Petr i Ondra trpět a čekat, jak to dopadne někde v ústraní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 14:36
- Nahlásit

když je v koroně další páneček,smí se jít schovat s vůdcem
Já myslím, že to platí. Ale jak to holky plánujou, se na těch ZV bude muset jít schovat pomalu celá korona - aby třeba Bondík nešel místo k páníkům k "mámě" Evě

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:14
- Nahlásit

Zuzana TKetrin

Ondra trpět a čekat nebude neb je hlavním zkouškovým psovodem - ale to mě nenapadlo a je to tak vlastně nejlepší, že by se měli jít schovat všichni dobře známí lidé i psi
Takže pro Bondíka se půjdeme schovat my dva, Míša s Bernáškem i Eva s Dorčou A už vidim Bonda, jak se ze zoufalství rozběhne k našemu autu a tam bude vzorně čekat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:16
- Nahlásit

Ketrin
No já bych snad nemusela,Bernáš mě tolik, jako pánečky neprožívá- nejsem s ním zase tak často.
Myslíš,že se rozhodčí zeptá jako v tom filmu: " kam až sahají Hujerovi?" a celá aurearosácká smečka zapadne do lesa?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:19
- Nahlásit

Karol
No Dorču,Evu,Bernáše a Míšu ti rozhodčí jako rodinu zcela určitě neuzná!To jsou účastníci zkoušek.

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:19
- Nahlásit

Zuzana T
" kam až sahají Hujerovi?"

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:47
- Nahlásit

Ahojky!
Tak aktuální info z domova!
bernášek asi chřipku nemá - dospěli jsme k závěru, že se asi nakonec včera přeci jen při tom běhání hodně uhnal - na páníčkovu sváču se sápal jak divej, takže mu zase tak blbě nebude - akorát když jsem mu pro jistotu narvala stříkačkou smectu do krku, tak se naštval a mrtvě ležel v koupelně jako děěěěsně nemocný pejsek, ale to jen do chvíle, kdy jsem vytáhla koště a jen sem začala zametat, tak se do něj zakousnul!
Naše teorie přetažení je podporována i tím, že se každých 5minut zuřivě protahuje - tak dnes budeme doma a jsem si 100% jistá, že zítra už bude jak ryba!

Karol
A z čeho se teď chytaji ty chřipky - třeba z louží nebo tak?
to ne, je to normální infekční onemocnění, takže jak nás loni poučil vet stačí když se nějaký nemocný pejsek někde vyvenčí (klidně to můžou páníci i uklidit) a jiný to očichá a je to! takže v praxi to znamená, že se v ulici vyvenčí jeden nemocný pejsa a za chvilku je z toho epidemie (ale taky záleží na imunitě očuchávače - prostě jako u lidí a chřipky) takže já asi nasadím Echynaceu!

Když přeleješ Bernáškovi granule horkou vodou, tak pak počkáš, až to trochu vychladne?
to určitě psi nesmí moc studené ani horké kvůli zánětu žaludku!

Zuzana T
No já bych snad nemusela,Bernáš mě tolik, jako pánečky neprožívá- nejsem s ním zase tak často.
a to si myslíš proč! sice tě nebere jako páníčka, ale Bernášek má na lidi dobrou paměť a známé prožívá hodně!A tebe vidí poměrně často.Vždyť i na cvičení s RS dummíka nejprve nesl ukázat Petře! A na cvičáku ho zase pořád cpal Evče nebo Karolíně!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 15:57
- Nahlásit

Ahoj, tak jsem vážně pouvažovala a asi zůstanem i u těch ovvr. V září bychom mohli jet na vlohy někam k Vyškovu a pokud nám to půjde, tak zkusíme i ty podzimky. Je fakt, že začínat těžkýma zkouškama asi není nejlepší nápad
Sem se právě koukala na plánovač tras a zjistila jsem, že Hlubokou máme 3 a čtvrt hodiny cesty To tam každopádně musíme jet o den dřív a strávit tam ten prodloužený víkend, protože jinak by to nemělo cenu.
Jinak, stránky už jsou, teď je ještě nacpu někdy na net

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:07
- Nahlásit

Jumi
Já vím,že mě má rád,ale když se bude chvilku dívat,jak pelášíš do lesa a pak bude mít oči zakryté,tak se na mě vybodne a pomaže tě hledat- to jsem si jistá.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:22
- Nahlásit

Jumi
Karol

Ahojky mám na vás dotaz, myslíte, že se namáčením horkou vodou vytrácejí z granulí vitamíny? Je fakt,že tak nejlépe nabobtnají...pokud tam naliju jen teplou, nic moc to nebobtná a za chvíli je to jako led

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 16:45
- Nahlásit

HanuleGR
Tak to netušim, ale Jumi bude vědět

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 17:57
- Nahlásit

HanuleGR
myslíte, že se namáčením horkou vodou vytrácejí z granulí vitamíny?
to si nemyslím, ty ty granule nevaříš, jenom přeliješ - spaříš, klidně můžeš pro lepší pocit chvilku počkat a nepřelít je přímo vařící ale třeba jen 80° horkou vodou. Ale oni ty vitamíny zas až takové cíti nejsou, kdybys je vysloveně vařila tzn. třeba 5min var, tak by tyhle obavy byli jistě na místě, ale jinak...

Zuzana T
No tak doufejme! Když jsem se mu posledně schovala, tak se na mě vybodnul, ale to byl s páníkem, tak k čemu panička, že jo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:10
- Nahlásit

Jumi
No počkej a uvidíš,jak bude pelášit.
tak tohle je strašné: www.griffindor.estranky.cz - aktuality

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:31
- Nahlásit

Zuzana T
já tam žádné aktuality nevidím! jen samé články o H. Potterovi

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání