Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:58
- Nahlásit

Ketrin
nééé- Jumi měla už tu čest,když byla zrovna ve formě.

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:02
- Nahlásit

Zuzana T
když byla zrovna ve formě
já nebo paní Knedlíková
a Bernáškovi knedlíky nááááramě jedou!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:04
- Nahlásit

Zuzana T Jumi
To budem muset ještě probrat

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:05
- Nahlásit

Mám zásadní dotaz?
Jak hrajeme s bernášem tu hru - kdo z koho - tak kdo podle vás vyhrál? Já protože bernáš sežral plnou misku granulí a nebo bernáš, protože na to vidělal kuřecí vývar s mrkví a kuřecím masem, drcené piškoty a strouhaný sýr?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:07
- Nahlásit

Jumi
To je jako v tom vtipu, že zkratka byla sice delší, ale zato horší cesta.

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:09
- Nahlásit

Ketrin
mně to od té doby leží v hlavě...slyšela jsem nějaké hrůzostrašné číslo údajně vyjadřující počet členů Knedlíkovic psí smečky a nějak si nedokážu představit, že pro takovou hordu dělám kynuté knedlíky nebo smažim palačinky s marmeládou - to by asi byla moje smrt

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:32
- Nahlásit

Jumi
tu čest si měla ty,formu pí.knedlíková.

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 21:11
- Nahlásit

Tak jsem se dozvěděla, že náš včerejší výcvik se vyplatil a přinesl své ovoce!!!!
Bernášek v Milíčáku vyskakoval na klády a přebíhal je - páníček ho ale prý vůbec nepochváli myslel si, že se nám bernášek zbláznil a vzmohl se prý jen na nevěřícné čučení...

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:27
- Nahlásit

Tak jsem právě zjistila, že mám na vše o měsíc méně času, než jsem předpokládala Diplomka musí být odevzdána 4.5. a výsledky státnic musí z katedry odeslat nejpozději 8.6. takže budou nějak před tím

Ach juuu já se asi vážně začínám moc moc bát

Ale zase na mě toho 5.5 nebude nic tlačit a nebudu mít výčitky, že něco zanedbávám!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
No tyhle překvápka jsou nepříjemné,ale jak říkáš,pak si vydechneš a užiješ si květnové akce.
Co je nového?JUá si dneska koupila Dr.Popovovo Psyllium bez příchutě a zítra to zkusím zkonzumovat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:16
- Nahlásit

Zuzana T
A proč bez příchutě - já právě uvažovala o příchuti...no žádná ňamka to není, ale co by člověk neudělal pro zdraví!

Nového nějak nic - akorát jehně má asi opravdu větší úspěch než losos, protože losos tam zůstane až do druhého dne do večera a jehně přes noc zmizí...tak jsem mu ráno nasypala suché a uvidíme co najdu nebo nenajdu až příjdu dom!

A co vy?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:27
- Nahlásit

Jumi
Mrkni tady na diskuzi je je přihláška a propozice na Kunratickou oblastku,akorát tam nejsou jména rozhodčích.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:30
- Nahlásit

Jumi
Nového v celku nic,Cathynka je na rozdíl od Bernáše stále nedožraná,furt kouká jako týden hladový pes.
Májině Ambře se narodilo 6 kluků a 2 holky.

To Psyllium měli s příchutí ananas.melounu a maliny- to jsem neměla odvahu.Můžu si to nasypat do jogurtu? Nějak si nedovedu představit ,že to budu pít.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

Zuzana T
je přihláška a propozice na Kunratickou oblastku
už jsem to našla včera a uložila - ten viktor co je nějaký ten ředitel výstavy je Petrův kamarád - tak doufám, že nám schová nějaký ten pohárek

Můžu si to nasypat do jogurtu?
no vzhledem k tomu, že se to má jíst na lačno a nejméně 0,5h před jídlem, tak nevim - nejlépe je to dát do malého množství třeba džusu a rychle vypít a pak hooodně zapít...

Májině Ambře se narodilo 6 kluků a 2 holky.
jo četla jsem a holky už maj rozebrané - to bylo rychlé!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 12:56
- Nahlásit

[b]Jumi[/b
tak jo,koupím džus
Hlavně vypátrej rozhodčího,protože jestli tam bude nějaká naše " favoritka",tak jsou to vyhozené prachy.Já doufám,že tam bude Korda.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:08
- Nahlásit

Zuzana T
ale nejsou - prostě to bude krásný den v krásném prostředí se spoustou přátel a nenecháme si to přeci zkazit nějakou pí Knedlíkovou...

daliva
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:45
- Nahlásit

Můžete mi, prosím, poradit jako znalci GR? Loni jsem našla jednu chovatelskou stanici GR, která fungovala při veterinární ordinaci někde na severu Čech - Jablonec, Liberec, tuším. Teď už se mi nedaří jich dopátrat. Nevíte o nich něco? Měli krásné plavé retrievry...Díky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:53
- Nahlásit

daliva
www.vetcare.cz
Je to v Jirkově u železného brodu - kousek od Jablonce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:54
- Nahlásit

daliva
CHS Vetcare Bohemia -majitelka MVDr.Martina Jirásková

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:55
- Nahlásit

Jumi
jsi rychlejšíííí

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 13:56
- Nahlásit

Zuzana T

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:30
- Nahlásit

Jumi
Zuzana T
Majitel jedné naší čuby z A vrhu je MUDr. Zlatohlávek. Tak mi teď přišlo docela ftipný, kdyby mu ji na výstavě posuzovala pí rozh. Goldfussová ... to nic, nevšímejte si mě, já dneska dodělávám takovou ošklivou protivnou fuj fuj práci a už mi z toho hrabe a taky mám hlad

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:34
- Nahlásit

jak to vypadá teď děvčata? Ještě jsem tam něco přidala...
Fotečky budou časem až dodělám fotogalerie

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:37
- Nahlásit

Ketrin
no a představ si, že mě přítel včera pokáral - páč tu šířím fámy nebyly to knedlíky ale buchty!

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:39
- Nahlásit

ko4ka
U mě super, ale u mě to bylo ok i včera!
a ta fotka s dummíkem je supéééér Chelsinka je šikovná holka a ty si jí tak pomlouvala, že není aportér!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:44
- Nahlásit

Jumi
OK. Sem jí náhodou nepomlouvala - to je pravda, akorát v poslední době se občas dobře vyspí a je ochotna mi pro ten dummík i dojít a dokonce donést. Tak si tyto vzácné momenty raději dokumentuji
A dokonce se za mnou chodí velmi často mazlíčkovat do postele, což taky dřív nedělala..... se teď cejtim jako milovaná panička heč

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:49
- Nahlásit

Jumi
nebyly to knedlíky ale buchty!
Tak to jsem z toho jelen asi myslíme každá jinou dámu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:37
- Nahlásit

Ketrin
Obě jsou stejně úúúžasné,jedna tomu přeci jen rozumí,druhá má originální styl posuzování a obě dokážou otrávit dojem z výstavy.Ale jen jedna je Mrs.Knedlíková/buchtová/.hádej

abby
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 17:20
- Nahlásit

ko4ka

Ahojky,bylas na té výstavě?

Mě leze pes do postele každej den a chce drbat nebo se mazlit.Někdy bych brala opak

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 18:12
- Nahlásit

Zuzana T
Asi víííím - i jsem měla tu čest v kruhu - ale že by její věhlas sahal až ke GR?? Které neposuzuje???

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání