| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:55
- Nahlásit
Zuzana T
u Jablonce v Teplicích to je docela daleko od sebe...
My jsme administrativně Liberecký kraj, ale dřív jsme byli Východočeský. Jsme na rozhraní. Do Jablonce to máme tak 45 min. až hoďku autem. Do Teplic nevím tím směrem nejezdíme, hlavně se to odsuď musí objíždět po blbých cestách. Ale loni sem na ty veverky přijeli i lidi z Plzně nebo z Brna, přijeli v pátek a spali tu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:56
- Nahlásit
že tě napadá to samé,co mě inu chovatelská deformace
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:57
- Nahlásit
Ketrin
Tepličáci nebudou mít problém někam dojet a Jablonečáci to k vám mají docela kousek.Hmm,tak já jim to nadnesu i o tom výcviku před veverkami.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 12:58
- Nahlásit
Ketrin
já tyhle" chov.deformace" zrovna moc nemiluji,možná z bledé závisti,že nemám doma nic takového.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:03
- Nahlásit
Zuzana T
Jako co že doma nemáš? "U"niversálního sebevraha?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:06
- Nahlásit
Ketrin
to nemám,toho jsem úspěšně prodala Jumi! Ale nemám nic nej.. a nic prvního a a tak.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:10
- Nahlásit
Na ZR portálu jsou horoskopy pro naše mazlíčky.Moje holky se tedy podle znamení moc nevyvedly.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:17
- Nahlásit
nic nej.. a nic prvního a a tak.
to já tedy mám - např.Borgo byl jako štěně určitě první a nej.... šarpej, ze kterého se posléze přece jen stal LR
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:20
- Nahlásit
Ketrin
Šarpej, to je super fotkaaaaa.
Mám kamarádky s chov.st.šarpejů a když se jim loni narodila štěňata,tak jedna měla 2 zlaté jako retrívr a do 14 dní života vypalala skoro stejně.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:21
- Nahlásit
To fotila Linda (Eda) z LR fóra - kdo umí...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:31
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
fííííha to se bude vyjímat v inzerátech-nabídkách na krytí
teda holky copak jste chlapy, že myslíte jen na to jedno!!!! a myslím, že už jsem se dááávno vyjadřovala, že žádné krytí neplánujeme a že se bude muset stát něco hooodně zásadního, abychom z bernáše udělali chovného psa....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:31
- Nahlásit
Ketrin
teď ale nic ze šarpeje nemá,Borgáček má tak krásná veliká očka!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:34
- Nahlásit
Jumi
jóoo co ty víš,a pak by se titul US šiknul.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:34
- Nahlásit
Zuzana T
Ale Ketrin má myslím i pravidelný výcvik -nééé?
tak ten bys ji měla nadnést ještě raději než OVVR jestli teda berou i GR
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:37
- Nahlásit
Zuzana T
jóoo co ty víš
nevím a proto se řídím pravidlem nikdy neříkej nikdy ale můj názor je takový, že bych na tu zodpovědnost neměla nervy...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:38
- Nahlásit
Jumi
no na pravidelný výcvik nepojedou asi hoďinu tam a hodinu zpět.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:46
- Nahlásit
Zuzana T
tím chceš naznačit, že takoví magoři jsme jenom my!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:02
- Nahlásit
Jumi
jojo,ale skvělí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:20
- Nahlásit
Zuzana T
Měla bych na tebe prosím prosbu. Až pojedeš nakupovat do toho ráje levných plyšáků, nemohla by si mi tam prosím vzít tak 3 - 4 různých velikostí? Bernášovi tématické hračky už jsou nejen bezoké ale i bezhlavé a moje zašití vydrží vždycky tak dva dny....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:26
- Nahlásit
Jumi
už mám pro něj dva připravené
co dneska děláš,jsi doma?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:39
- Nahlásit
No jsem - pracuji na svém veledíle!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:40
- Nahlásit
Jumi
no že jdu venčit,tak jestli nepůjdem do Miličáku,už mi dlouho nikdo nedal pokutu.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:44
- Nahlásit
Zuzana T
no tak klidně a rádi - já byla na dvě hodinky dopo a je tam tak krááásně že se chystám znova!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:45
- Nahlásit
Jumi
ok,jedu domu,bafnu psa a pošlu SMS,že vyrážím.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:46
- Nahlásit
Zuzana T
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 17:32
- Nahlásit
ko4ka
Je nádherná
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 20:00
- Nahlásit
Jumi
prej žába s rozpláclou hubou... Ale jasný, na nedostatcích se ještě zapracuje
abby
díky
mimochodem to moje zlatíčko si dneska urvalo dráp, když blbla se psama. Vůbec jí to v hraní nevyrušilo, až pak já, když jsem si všimla, že kulhá a krvácí a následně nalezla důvod. Zato u paní veterinářky bylo "veselo". To bylo pláče Krev mi nevadí, ale ten nářek, bylo mi jí šíleně líto.... Evidentně musí zapadnout úplně ve všem, Jack i náš starouš si taky urvali dráp s následným ošetřením u veta, kde se pak děsně plakalo, tak mladá nemohla přece zůstat pozadu.... Ještě zbejvá, aby si zapíchla klacek do krku, jako Jackounek a bude to na 100%
Teď doma chodí se zavázanou nožičkou a tváří se děsně nemocně
Teda, ale drápek - taková blbost a jak umí pořádně potrápit
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 21:06
- Nahlásit
ko4ka
Jejda - tak to je mi princezny moc líto! Posíláme ji pusinku mezi ušiska a pofoukání na nožičku! Snad bude brzo fit!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2007 23:08
- Nahlásit
Karol
Tak jsem koukala na ty vlaky do Libčic a zjistila jsem, že je to docela dobrý! Z Hájů do Libčic to jede 58 min. což je krása! a myslim, že to stojí stejně nebo o něco míň než autem! jediný co bych se trochu bála - abych v Libčicích nějak nekufrovala, ale zase vlak tam je v 12:08 a cvičení bylo od 13h tak to bych měla mít čas se v případě ztráty i najít
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2007 09:17
- Nahlásit
Jumi
Ahoj, mám za sebou příšerný týden ....teda, teď budou takový všechny, takže bych si měla honem zvyknout.
ALE před sebou máme týden snad o dost lepší, zítra jedem na hory.
Tím pádem nejspíš nestihnem příští sobotu Libčice (stihnem jedině v případě, že bude na horách TAK hnusně, že odjedem dřív, takže snad radši, ať to nestihnem), teď jsme se zapomněli přihlásit do Koloděj....no, obávám se, že výchova mládeže je ohrožena
Ale tím vlakem to myslim bude i docela příjemný - to bysme se pak do budoucna mohli domlouvit na nějakým srazu ve vlaku - přepodkládám, že to musí být tentýž
A nějaký výletík určitě naplánujem a uspořádáme - se zohledněním sebevraždených štěňátek......zrovna dneska jsem říkala tomu našemu malými štěňátečku, že mu pozítří bude rok :confused
- slavit budem na horách, tak snad se mu tam bude líbit.
S jídlem nám to teď docela zas jde - střídáme kuřátko s jehňátkem, občas dostane příměs jogurtu a nakonec to do sebe vždycky nějak natlačí. Jen mi přijde, že má po tom jehněni nějak ještě víc hovínek než po kuřeti
|