Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:43
- Nahlásit

Ketrin
Máš o Deckerovi dobré reference?Já se právě rozhoduji u těch svých béček,kteří ještě nejsou u žádného klubu,kam jít na posouzení.Vybírám hodnotitele pro jednu béčkovou holku,která chovná nebude určitě,protože je vychovávána pro postiž.chlapečka,ale rodina souhlasí s RTG.Decker je prý i levnější,co se týče vyhotovení samotných RTG.To víš mají dost výdajů,já jim sice na dva klouby přispěju ,ale stejně.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:48
- Nahlásit

Karol
Vše nejlepší k Bondíkovým prvním narozkám

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:52
- Nahlásit

Zuzana T
Byla jsem u něj předloni. Je fakt důvěryhodný. Všecko to udělá a vyhodnotí přímo před tebou, všecko ti vysvětlí a ukáže. Navíc je úplně mimo retr.zájmové skupiny - chová tuším dobrmany nebo co a angažuje se v těchdle klubech - což se např.o MVDr.Š. říct nedá Levný se mi zrovna nezdál, ale to je vedlejší. Jestli mají na výběr -nejsou v žádném klubu - tak bych neváhala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:55
- Nahlásit

Ketrin
Hm,kde prosím tě sídlí.Vzhledem k tomu,že nemají v dosahu ani vet s pořádným rentgenem,tak je chci nasměrovat rovnou k hodnotiteli.Čubina bydlí t.č. v Tuchoměřicích,což je za letištěm Ruzyně.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:56
- Nahlásit

Ketrin
Díky, nožička už je mnohem lepší...

All
koukám, tady se zvrhla debata na opravdu zajímavé téma. Co když mi budeme dělat OVVR, které pořádá Iva Sieberová
http://www.netas.cz/odsyenitovychskal/ Uzná mi to KCHLS i eventuleně RK, když to nepořádá ani jeden z těchto klubů? Já už jsem z těch záležitostí fakt jelen

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 12:59
- Nahlásit

ko4ka
OVVR se vzájemně uznává,dysplázka u hodnotitelů RK ne v KCHLS,opačně to tedy nevím.

abby
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:01
- Nahlásit

Tak naši se rozhodli,že skončila zima a začali hnojit zahradu.Abby tam asi olízla hnojivo,takže sobotní noc byla krušná.Celou ji problila.V neděli bula úplně K.O. a jen spala.Naštěstí to vypadá,že to už bude dobrý.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:04
- Nahlásit

ko4ka
to jsou OVVR pod hlavičkou RK..podle mě ani nejde pořádat OVVR mimo jakýkoli klub - nebo se pletu?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:07
- Nahlásit

Jumi
nééé musí to být jedni nebo druzí

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:12
- Nahlásit

Jumi
a když je to pod hlavičkou RK a já jsem u KCHLS a budu chtít uchovňovat pod KCHLS, tak to snad uznaj? A bude se to zkoušet podle ZŘ RK teda?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:15 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

abby
teda, aby se z toho nějak neotrávila.... Už je lepší? Byli jste s ní u veta?

abby
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:24
- Nahlásit

ko4ka

Já nevím,jestli to bylo z toho.Dneska už byla celkem normální,tak k vetovi nepůjdeme.Jen včera nechtěla vylézt z postele (i na venčení jsem jí musela nutit) a nic nepila a nejedla.

Jumi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 13:40
- Nahlásit

ko4ka
uznaj..zkoušet se to bude podle RK akorát to budeš mít dražší...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:06
- Nahlásit

Jumi
dobře

Jsem se dívala na ty zkušebáky OVVR od RK a KCHLS a u RK je ten zajíček u KCHLS napachovaný dummy a mají přeházený disciplíny. Ještě je v tom nějaký rozdíl?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:10
- Nahlásit

Zuzana T
Je to až za Plzní-Staňkov. Právě že je nejlepší když si i sám udělá snímek.
tel. 379 492 722 nebo 728 665 140
www.decker.cz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 14:16
- Nahlásit

Ketrin
No ,to je moc daleko,potřebuji něco blíž,ale dík.

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:27
- Nahlásit

Krásný večer!
Teda holky - nějak námto tu skomírá!
A bodejď by ne Bondíkovci se rekreujou a já dřu do úmoru! Dneska jsem dokonce z práce odcházela jako úúúplně poslední, už nikde nikdo! Ale byla jsem na kurzu malby na hedvábí a jsem krásně odpočatá a umělecky vyřáděná!

Psí zprávy bohužel nemám páč si Bernáše sotva užiju

ale zítra a v pátek už snad příjdu dom jako člověk a vyrazíme si na kloudnou prochajdu a v sobotu jedeme do Libčic...

ale už jsem tři dny nesáhla na svoje veledílo a čas letí neúprosně vpřed, jenže přitáhnu dom vždycky polomrtvá a na nějaké takto mozkově náročné činnosti už nemám

Tak se mějte a někdy se tu třeba zase stavte!

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 22:29
- Nahlásit

jo a Famous Golďáci mají cvičící víkend na ty ZV - už se na nás připravujou budou mít bážu i králíka....oni nám to ty mrňata v Malešově ukážou, jak to dělají správně namakaní psi - my ještě poznáme!

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 07:41
- Nahlásit

Jumi
Tak jsem koupila Sárině ten Celadrin, zatím jí dávám jen půl tablety a uvidíme, přidat můžu vždycky...
Jedinej problém je, že mi to plive, dneska už jak viděla, že beru tu krabičku, tak rovnou zdrhla, ale v sýru to potvora sežere...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Neboj se těch mlaďochů z FG,Bernášek provede nějakou svojí podvratnou akci a konkurenci odvaří.
No a králíka- čerstvou kůži máš,obal jí něco těžšího- napadl mě termofor s vodou- ta se přelévá. Hele a někdo od vašich by neprodal králíka v celku, já ti ho klidně " ustájím" v mrazáku?Na bážu se domluv s Evčou P.,ta bude muset také cvičit.Určitě si uděláte nějakou soukr. hodinu.

A že to tady skomírá pozoruji celý týden,už jsem hostovala u LR.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:05
- Nahlásit

Zuzana T
To žes u nás hostovala přece není ale néé?

to bude všude radosti - Bernášek provede nějakou svojí podvratnou akci a konkurenci odvaří. a časem bude chodit na zkoušky sám - všichni ostatní radši odstoupí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:31
- Nahlásit

Ketrin
no já tím nemyslela,že se mi k vám do LR nechce,ale že jsou ´´učastníci diskuze na GR.
Labíčky mám moc ráda.
bude chodit na zkoušky sám - všichni ostatní radši odstoupí
no to víš,každý prostředek se hodí..

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:53
- Nahlásit

Zuzana T
by neprodal králíka v celku, já ti ho klidně " ustájím" v mrazáku?
no nepřekonatelný problém by to asi nebyl, ale budu na ně muset pomalu, teď mi scháněli kůži tak hned nemůžu chtít celýho králíka - znáš to přísloví "nabídneš mu kůži a on ti sebere celýho králíka"

napadl mě termofor s vodou-
mě napadl pytlík s pískem...ale musím ho nejprve spíchnout a to nevim kdy

všichni ostatní radši odstoupí
no to snad né - bernášek si neumí hrát sám!!! Víte jak by byl smutný! To máte vidět jak na procházce i doma do nás stále šťouchá čenichem nebo hračkou...

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 12:58
- Nahlásit

Jandula
ale v sýru to potvora sežere...
Thorinovi stačí do sýra JEN ĎOUBNOUT je to zvláštní samotné to plivne ale jak je na tom byť jen milimetr čtvereční sýra tak to sežere!
Bernášek je ovšem mistr třídič - tomu se to holt musí hodit až do krku a čekat až polkne...

Jandula
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:42
- Nahlásit

Jumi
tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 13:46
- Nahlásit

Jumi
No jestli máš plátno,tak mi zadej rozměry a já ti to spíchnu/ po dlouhých zimních večerech,když se nudím./

Na prodej králíka jsem myslela rouhodit sítě po okolí u lidí,kteří je chovají.A asi bude rozumnější pomlčet - NA CO TO chceš.

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:08
- Nahlásit

Zuzana T
díky moc za nabídku, ale já to snad nějak zvládnu - je to jen otázka toho k tomu na chvilku sednout - rozměry budu muset nějak vykoumat až nebude Petr doma! vytáhnu si kůži a uvidím...

rozhodit sítě po okolí u lidí,kteří je chovají
no jenže to jsou všichni okolo strejdy a strejda...ty kůže také nejsou přímo od strejdy ale od někoho od něj ze vsi - on teď žádné neměl...

A asi bude rozumnější pomlčet - NA CO TO chceš.
že to je podezřelé poznaj hned, když ho pražanda nebude chtít stáhnutého

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:14
- Nahlásit

Jumi
Hm to asi jo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:03
- Nahlásit

Jumi Zuzana T

A asi bude rozumnější pomlčet - NA CO TO chceš.
No to je přesné!! "...a na co že ho to chcete???" - nechápavé a podezíravé pohledy - po sdělení, že to může klidně být stará vysloužilá ramlice, čím větší a těžší tím lepší... člověk je skoro za úchyla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:09
- Nahlásit

Ketrin
hele a nechtěla by jsi ty ušáčky chovat - pro nás městské nešťastníky?Jste v domečku a pěkná králíkárna by se tam někam určitě vešla!

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání