| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:41
- Nahlásit
Jumi
Jasně,že tě provokuje, v tom v něm vidím jeho zlatou maminku.
Tu větu o štěňatech do roka si ber jen jako útěchu při nezdarech.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:52
- Nahlásit
Zuzana T
Já tě zdravím a cítím s tebou, neb jsem na tom uplně stejně, hlavně pokud jde o tohle -
V posteli to ještě jde,ale když vylezu,tak jsem po pár krocích úplně hotová. ale nejpozději v úterý vylezt budu muset, páč ˇnejsem zaměstnanec, nýbrž vykořisťovatel...
a pokud jde o psy, tak jsem dostala dršťkovou od muže, který je vzal místo mě ven, jaktože ho neposlouchají když mě jo - čím to asi bude?
Jumi
vyzývavej obličejík
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:58
- Nahlásit
Ještě mě k tomu nechat spokojeně růst a blbnout do roku a pak teprve zintenzivnit výcvik napadla jedna věc....
Při jedné naší prochajdě Karol řekla větu, která mi docela utkvěla v paměti...pak Bondíčkovy bažantí zájmy budou muset ustoupit miminkovej mlíčnejm zájmům.... a o tom to možná u nás a nejspíš i u bondíků je...teď máme čas, chuť a vlastně i nějaké volné finance na to lítat po cvičácích, výstavách později zkouškách..teď mám čas se Bernáškovi plně věnovat a není to na ničí úkor...(navíc si nemyslím, že ho nějak přepínám - cvičíme jen tak 2x týdně a jen tak aby nás to oba bavilo...)
jenže co bude za rok..možná už budeme čekat mimčo a možná to nebude tak úplně bez problémů a tohle vše už nepůjde, navíc s mimčem se 3h v autě nepotáhnu jen aby si bernáš přinesl 5 aportů...a peníze..asi budu muset dobře počítat jestli víc potřebujeme na zkoušky nebo nový dupajdy atd. nechci aby byl bernášek s příchodem miminka odsunut a stal se z něj gaučák, ale rozhodně to jiné bude ať chci nebo ne...
řekla bych, že tohle je pro vás Ketrin a Zuzko jiné vy máte s tím psem jinou budoucnost...chápete co se tím snažím říct, že!?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 21:58
- Nahlásit
Ketrin
Čau,také jseš marodná.Nejhorší na tom je,že marodíme s manželem SPOLU!! To mě myslím velmi rychle postaví na nohy.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:02
- Nahlásit
Jumi
Jasně, to je fakt, vy potřebujete aby už ti psi byli aspoň trochu hotoví, až budete mít ty mimča. Pak z nich budou chůvičky
Zuzana T
Nejhorší na tom je,že marodíme s manželem SPOLU cha, tím mě neohromíš, my spolu pracujeme
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:04
- Nahlásit
Ketrin
my spolu pracujeme
tak to máš můj obdiv - to já bych asi nezvládla!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:06
- Nahlásit
Jumi
No vidíš, já si psa pořídila,protože mi odrostlo moje miminko- dnes už 23ti leté a potřebovala jsem se o někoho starat.Že s ní blbnu s bažanty ana výstavách tak nějak přišlo časem,jako naše štěňátka.
Vaši budoucí potomci stejně nic na vztahu k Bernášovi nezmění a myslím,že ho ani v ničem neošidíte.On chce být především s vámi a to bude,ať vás bude o jednoho víc nebo ne.A že nebude tolik času a financí na cvičení a td mu bude fuk.
Já budu spokojená,když bude Bernie zdravý, šťasný a poslušný pes .
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:08
- Nahlásit
Ketrin
Tak to se skláním, to už bych byla vražednice.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:11
- Nahlásit
Zuzana T
no comment... myslím že už je tím pádem taky jasné,proč mi nestačí jeden LR, ale potřebuju aspoň ty tři
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:15
- Nahlásit
Zuzana T
to už bych byla vražednice.
člověk si kolikrát říká, že i ten víkend je nějak dlouhej co? já vám řeknu, že zkouškové taky nic moc... přes měsíc spolu doma a ještě oba s nervama na pochodu!
Ale bernášek nás zachránil - přinesli jsme si ho přesně v průběhu našeho prvního zkouškového ve společné domácnosti
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:18
- Nahlásit
Jumi
no počkej a co budeš říkat po 20 letech?
ale když to tak uvážím, tak u nás opravdu těch psů přibývalo, tak jak děti odcházely...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:20
- Nahlásit
Holky představte si, že tchýně nám nevěřila, že poznáme podle hlavičky jestli se jedná o pejska nebo fenku a když jsem ji řekla, že je to tak u všech zvířátek, že poznám i jestli je laboratorní myš holka nebo kluk podle ksichtíku tak to málem upadla
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:22
- Nahlásit
Ketrin
no počkej a co budeš říkat po 20 letech?
no to si občas říkám taky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:31
- Nahlásit
Tak se holky pěkně uzdravujte, já si jdu zpalavat do vany a na kutě...včera jsem šla spát ve dvě ráno - pracovala jsem na svém veledíle a ráno mě v osm vzbudil bernášek jak blil na předsíni, tak jsem nějaká mrtvá a zítra musím do práce...
Dodrou noc!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 22:36
- Nahlásit
Jumi
Dobrou a hezké sny.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:26
- Nahlásit
Hezký večer!
Tak jak se všichni máte a co u marodů? Už je líp?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 19:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Ahoj,už je mi lépe a Petrovi také,ten už má roupy.Na nemocenské budu do pátku,mám jen léky na kašel ,vitaminy apod,ATB nebyly potřeba.
Dneska mi psala Lenka od Bonči,že na sraz jedou a doufají ,že pojedou i na pětileté tažení,mají den po něm oslavy narozenin,tak nevědí,jestli to skoulí s rodiči.Bonna je na rozdíl od Bernáška prý děsně nedožraná,furt smutně kouká,co dostane do misky.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:51
- Nahlásit
Zuzana T
Bonna je na rozdíl od Bernáška prý děsně nedožraná,furt smutně kouká,co dostane do misky.
no on je Bernášek taky pěkný somrák a to dostavá jen velice výjmečně..snažím se být na sebe přísná a vždycky mu to odnést do misky...ale musím zaklepat, že jehně se nakonec přeci jen vyplatilo a bernáš ho docela žere....on má tkaové dny kdy sežere jen jednu denní dávku a kdy naopak žere jak nezavřený...já se snažím aby měl v misce pořád něco a mohl tak ty resty z minulých dnů dohánět..v noci ze soboty na neděli je doháněl docela vydatně pořád bylo slyšet jak se chodí ládovat až se z toho ráno poblinkal
Ale úplně nejmilovanější věc, krom sýra, který je prej taky mňamka je banán!!! Ten by byl schopen čehokoli jen aby kus dostal!Jak vidí banán, tak ho člověk nesetřese - včera ke mně z ničekož nic přiběhnul a pořád mě fackoval tlapkou, ale když jsem ho drbala tak se vztekal a máchal po mě pacinou dál - no pak mi to došlo, cpala jsem se banánem a on nic a jako největší důkaz je, že banán chodí somrovat i k páníčkovi úplně stejně vehementně, což by si u ničeho jiného nedovolil
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:53
- Nahlásit
Zuzana T
jinak mám radost, že se pěkně uzdravujete! To je asi docela legrační neplánovaná společná dovča!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 22:42
- Nahlásit
Jumi
To je asi docela legrační neplánovaná společná dovča
Tak dovču si představuji jinak
Přeji dobrou noc a zítra páčko.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 00:34
- Nahlásit
Tak děvčata! Všimla jste si, že zakladatelka našeho milovaného GR fora už se své fenečky šikovně zbavila a poslala ji zpátky do Vetcare
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 00:47
- Nahlásit
hmmm tak jsem si pročetla první stránku a na to jaké měla ohromné ambice a plány ji to teda moc dlouho nevydrželo
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:16
- Nahlásit
Jumi
tak to vysvětluje, proč nereaguje na emaily
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
Ahoooj holkýýý!
Dneska je tam tak náááádherně!Kvete podběl, pampelišky a dokonce už i špendlíky! A na zlatém dešti už vykoukli první lístky!!!
Já mám přednášku až odpoledne a do práce jsem nešla - do dvou do rána jsem psala veledílo teď jsem měla v plánu v tom pokračovat, ale nevim nevim! Na čůrandu jsme se zasekli hodinu a budu muset trochu zkultůrnit byt, páč to tu nevypadá ani trošku reprezentativně a nakonec určitě stejně neodolám a místo u PC strávím odpo lítáním po venku
Bondíkovi
v neděli se chystáme do Koloděj - nechcete si tam dát rande
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 10:33
- Nahlásit
ko4ka
Ahojky,jak se vede?
Já už pomalu začínám mít pocit,že ten můj pes je k ničemu.Puberta řádí o 106.Postupněalu si začínám zvykat na pocit trapnosti,když ji volám,ona nepřichází a všichni ostatní pejskaři na mě koukají,co to mám za nevychovanýho psa.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:07
- Nahlásit
abby
to znám! Thorinek je to samé v bledě modrém
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
Jumi
Ahoj,jak ti závidím lítání v jarní přírodě.Sedím doma,momentálně u PC a smolím Tikalovi DANĚ!Hrůůůůůza.
Kašel už je lehce na ústupu,jen občas se ozve a to mám nohy křížem.
O té Vetkéračce vím,Martina si pro ní dojela,snad jí najde lepší rodinu.To je tak,když si někdo neujasní dopředu,co vlastně chce.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:53
- Nahlásit
Ahoj holky,
zakladatelka našeho milovaného GR fora už se své fenečky šikovně zbavila a poslala ji zpátky do Vetcare
ááá, další nezvladatelný retrívr. Nebo že by vážné rodinné důvody? Tohle si vždycky beru osobně a vždycky mě to rozčílí, páč si vzpomenu na to, jak jsem kupovala zpět "nezvladatelného" Ramba. Ale ještě nikdy jsem v žádnym inzerátu nečetla "prodám mladého psa/fenu xxx atd., protože jsem líný blb a neuvědomil jsem si včas, že je to živý tvor a né plyšák na baterky, kterého jde podle potřeby vypnout nebo zapnout"
Martina si pro ní dojela,snad jí najde lepší rodinu
myslím že určitě jo, čubina je pěkná. Viděla jsem to celé na jejích stránkách, ale nevěděla jsem že je to zakladatelka tohoto fóra
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:02
- Nahlásit
Ketrin
Ona prý odjela pracovat do zahraničí.Nevím jak a proč,ale jsou -li pochybnosti je lepší vzít psa zpět hned,dokud je mladý- vždyť to máš za s sebou.
protože jsem líný blb a neuvědomil jsem si včas, že je to živý tvor a né plyšák na baterky, kterého jde podle potřeby vypnout
výstižné
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:21
- Nahlásit
jsou -li pochybnosti je lepší vzít psa zpět hned,dokud je mladý- samozřejmě, kritizuju pouze tu paničku a nikoho jiného. To nevěděla, že pojede ven, nebo si ji nemůže vzít s sebou? - když se chce, všechno jde. Je to výmluva, prostě ji čuba přestala bavit.
|