| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
ko4ka
všech čtyřech kloubů?To je dobrá cena.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:53
- Nahlásit
Zuzana T
tak to říkal, uvidíme, zdá se mi to trošku málo, když vezmu, kolik mi bylo řečeno, že si za RTG bere Snášil v Brně. Říkala jsem oboje, jak lokty tak klouby, tak buď je to fakt za všechny 4 nebo to pochopil jen s kloubama... Zítra uvidíme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:56
- Nahlásit
ko4ka
tak tfuj,tfuj
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 20:56 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Pro dnešek se loučím, jdu povzbudit moje vyhladovělé štěňátko a jak se budu moct odtrhnout od nárkózou znaveného psiska, dám vědět jak to s náma po tomto novém zážitku vypadá. Dobrou a díky za podporu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 21:33
- Nahlásit
Zuzana T
Jo ona to tam jen poslala? já právě myslela, že chce k hodnotiteli jet a nechat si to udělat na místě...a nevíš kdo jí teda RTG dělal?
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:55
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
Charlie moc děkuje za přáníčko k prvním narozkám, dostal medvídka plyšáčka a ještě nějaké hračky a páníčkové bouchli šampáňo
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 08:59
- Nahlásit
ko4ka
Tak držíme palce a tlapky, aby to dobře dopadlo! Určitě pak dej vědět, budu celá netrpělivá! My zase bojujeme se škrkavkama jako loni, když je potřeba očkovat....tak se nám to o měsíc protáhne. Hlavně abychom to stihli před tou výstavou na Hluboké. Na rtg půjdeme asi až po výstavě. To musím být v nějakém klubu, když budu chtít nechat vyhodnotit DKK a DLK?
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:01
- Nahlásit
Můžete někdo doporučit dobrého veta co umí kvalitně rentgenovat? Přemýšlím, že bych raději zašla k nějakému odborníkovi kvůli tomu vyhodnocení i když náš vet také rentgenuje.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 09:09
- Nahlásit
Jo a ještě se vás chci zeptat, zda tedy jedete na tu výstavu do Hluboké a jestli máte zamluvené nějaké ubytko nebo jedete jen na otočku? Můžete kdyžtak něco pěkného a levného doporučit? Jestli tam máte něco už otestované...Zřejmě bychom si protáhli víkend...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 10:41
- Nahlásit
HanuleGR
A z kterého koutu naší republiky jseš?K hodnotiteli to můžeš poslat buď od KCHLS nebo RK,pokud nechceš fenku uchovňovat ,jen si nechat vyhodnotit RTG,tak je to jedno ke komu.Pokud ji ale chceš uchovnit,tak si musíš vybrat pod kterým klubem a podle toho poslat RTG.,protože si navzájem hodnotitele neuznávají.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:34
- Nahlásit
Zuzana T
No mám snahu pesana uchovnit...takže tzn. nejdřív se zaregistrovat a potom nechat udělat rtg? Dejme tomu, že se zaregistruji v KCHLS a nechám vyhodnotit u Šebka. Ale co když budu dělat OVVR u RK (oni to mají myslím se zvěří a ne s dummy ) co potom? To je asi nejlepší, obojí udělat pod jednou organizací, že? Jinak bydlím kousek za Kladnem, jezdíme k vetovi Fiedlerovi do Slaného. Ale nejblíž je jinak asi Praha.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 12:56
- Nahlásit
HanuleGR
nenené, neboj, OVVR můžeš dělat kde chceš, to si kluby uznávají, a u RK se dělají taky s dummy, činkou... co kdo chce, akorát na nos je zvěř.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:08
- Nahlásit
Ketrin
Ahá, tak to joo No a který klub je lepší? Kde je lepší se zaregistrovat....? Nebo-li u kterého veta je lepší si nechat vyhodnotit DKK Šebka nebo Snášila?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:20
- Nahlásit
HanuleGR
Vzhledek t tomu,že máš psa a asi nehodláš zakládat chovat.stanici,tak je asi jedno u koho uchovníš.Člen můžeš být v obou klubech- uchovnit svého psa můžeš jen u jednoho.KCHLs má jen Šebka,RK má 4 hodnotitele + z FCI zemí,myslím.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:24
- Nahlásit
Ještě mám na vás všechny dotaz zda máte nějakou zkušenost se Strongholdem? Jelikož opět bojujeme se škrkavkama uvažuji o tomto přípravku, jen se mi moc nezamlouvá to kolování v krvi, sice by to mělo zabíjet i vajíčka, ale jak to asi působí na organizmus pesana? Myslíte, že to má nějaký negativní vliv?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:34
- Nahlásit
HanuleGR
ahojky, každopádně s Charliem mazejte na RTG co nejdřív, nechci plašit, ale nedopadli jsme valně
Pro všechny
snímky budu posílat samozřejmě na vyhodnocení k MVDr. Šebkovi, chci to vědět fakt na 100% jistě, jelikoš mi bylo řečeno, že levá zadní vypadá na 0 nebo 1, ale pravá buď na 3 nebo horší 3.... Sem viděla snímek a noha teda děs běs... nechápu to. Ještě jsme dělali RTG znova, jestli se mu to třeba nehlo nebo něco ( to víte chytám se všeho ), navečer tam ještě jedu znova, ten druhej snímek jsme neviděla a neměla jsem sebou PP.... Je možný, aby měla jeden kloub v pohodě úplně zdravej a druhej úplně v řiti? Vždycky, co jsem viděla, byly špatný oba nebo jeden o stupeň lepší či horší, ale ne takhle divně
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:38
- Nahlásit
ko4ka
držím palce, ať to vyjde líp... Znám psa, co měl 0/4 - takže to jde...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:43
- Nahlásit
Jandula
no jo, co nadělám. Zbejvá mi jen doufat a nebo spíš doufat, že s tím Chelsinka nebude mít problémy. Nic víc mě tak nějak nezajímá, holt nebudem mít štěňata, ale goldenů je....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:47
- Nahlásit
ko4ka
Přesně tak, nestahuj kalhoty, když brod je ještě daleko
A jde hlavně o to, aby neměla problémy, nadruhou stranu myslím, že furt je lepší, pokud má jednu nohu zdravou (či relativně zdravou) a druhou horší, alespoň pak může zatěžovat víc tu zdravou... Sára má špatný obě, zatím je bez problémů, ale bůh ví, jak to může časem vypadat...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:54
- Nahlásit
ko4ka
Dodatečně přeju vše nej.Snad vám to výjde dobře.budu na vás myslet.Já pořád čekám na hárání,protože pak chceme jít taky na RTG.Kdyby mi falešně nezahárala v lednu,tak jsme to mohli mít za sebou.
Jandula
Jak se vede?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:04
- Nahlásit
Jandula
dík za podporu ... Jen doufám, že bude v rámci možností bez problémů
abby
dík a ať vám to dobře dopadne! My na hárání stále čekáme
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:51 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
ko4ka
to je mi moc líto - doufám, že bude Chelsinka v pořádku a nebude mít potíže.
HanuleGR
já uvažuju že si nechám udělat RTG v Dobříši www.brdskezlato.com a vy to tam máte asi tak daleko jako my...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:52
- Nahlásit
jejda nějak to blben tak znova www.brdskezlato.com
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:28
- Nahlásit
Ahojky můžu se sem přidat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:39
- Nahlásit
ko4ka
Ahoj,no tak to je mi líto.Znám to, mám to za s sebou také,myslím zklamání.Ale jak tu jiní říkají,hlavní je,aby neměla s nožkami problémy.
A to,že má jeden kloubík super a druhý špatný,to se také stává,není to neobvyklé.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:40
- Nahlásit
hab a Archie
vítámě tě do místního pokecu
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:47
- Nahlásit
přišla jsem tady na tohle náhodou,ale aspon to tady žije,na retrívrovi moc lidí není
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:50
- Nahlásit
Zuzana T
a jak se vůbec máš?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:51
- Nahlásit
hab a Archie
No hab někdy je tu také mrtvo a to potom přelejzáme na místní labradoří fórum. a nebo oni k nám.
Jak se vede Kampíkovi?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:53
- Nahlásit
Zuzana T
to nevím ale určitě dobře,zítra jedeme k Martině ještě na čumendu a ten další víkend už ho budeme mít doma )
|