| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:56
- Nahlásit
koukněte na www.retriever-sport.cz do novinek 9.3. - to by mě vážně zajímalo, co se kde děje, že je to vyhecovalo k takovému to prohlášení oni se tam vážně dějou věci, že řadovému členovi akorát lezou oči z ďůlků..třeba ty podivné rušení a zavádění českobudějovického střediska, ke kterému se také nikdo nikde seriózně nevyjádřil..já snad začnu na ty členské schůze jezdit
Zuzana T
ale má i menší hrudní bonna na mě působí statněji
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:12
- Nahlásit
Karol
Ahojky,tak zítra o půl desáté budu čekat na tom místě co minule
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:19
- Nahlásit
Jumi
to je trošku hysterické prohlášení,nezdá se ti?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:31
- Nahlásit
Zuzana T
No už jsem to asi vyšťourala! a ani trošinku to nebylo těžké - vlastně hned na prvním fóru, kde jsem začla šťárat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:32
- Nahlásit
Asi jim hnuly žlučí prohlášení tohoto typu:
V Praze, Brně a už vůbec ne v Ostravě se o WT tak jak je!!! zatím nic nedozvíš. Nemají zahraniční kotakty a někteří z rádoby "výcvikářů" cvičí nesmysly a tím dle mého názoru kazí nejen svoje psi. Až budeš mít chvilku, podívej se na výsledky WT psů kteří cvičí v Č.B
Jsem ochoten pomoct všem kteří se zajímají o výcvik pejska.Mám za sebou hodně ZK a několik titulů i ve WT, ale neumím vlastně nic, každý pes je originál. Platí pouze konkrétní citlivý přístup.WT je vlastně jakási filozofie splynutí člověčího a psího světa. Když tě pejsek nebude mít rád, tak ti aport ze sto metrů nepřinese. Tam ho pod tlakem nikdo nedostane.Nedají se dávat rady přes comp, tose musí vidět.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:34
- Nahlásit
Ketrin
měla si mi říct, že stojíš o "workingovou bibli" mohla jsem ti ji věnovat např k vánocům
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 22:42
- Nahlásit
Hmm - možná úplně zmagořim a místo do Libčic pojedem někdy do Budějek - jen akorát nevím, jak dosáhnout toho, aby tak zmagořil i páník a pes
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 06:57
- Nahlásit
Jumi "workingovou bibli"
cha, už delší dobu to mám slíbené od Evy, akorát vždycky když s ní mluvím jí o to zapomenu říct jinak, na tom fóru jsem se neudržela a párkrát se snažila uvést na pravou míru některá radikální prohlášení té jisté osoby, jenže on zásadně neodpovídá na řečené argumenty, ale polemizuje s tím co nikdo netvrdil, a i jinak je jeho projev velmi zvláštní Měli jsme i "dobrou" debatu o odložení To fórum je vůbec srandovní.
A ještě vám musím říct-protože už to nevydržím- že jsme s Borgem v pondělí byli na rtg. Vypadá to dobře, ale samozřejmě nehodlám předčasně jásat, dokud to nemám černé na bílém oficiálně.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:08
- Nahlásit
Ketrin
že jsme s Borgem v pondělí byli na rtg.
tak to si to vydržela dlouho! Ale teď budeme muset dohánět držení palců za dva dny zpátky!
už delší dobu to mám slíbené od Evy, akorát vždycky když s ní mluvím jí o to zapomenu říct
já to mám v PC takže ti to můžu z fleku poslat, jestli chceš?
některá radikální prohlášení té jisté osoby
no já si myslím, že to co jsem tu okopírovala klidně může být jeho názor a třeba má i pravdu, že jsou v ČB nejlepší, ale že se to dá říct i jinak...navíc co mi příjde vážně drsný je, že se teď domlouvají, že pojede i do Brna cvičit Brňáky a tam přitom výcvikové středisko RS je - tak to je takový, no já nevim! Bude prý se svojí čubinou v Čelákovicích, kam jsme také přihlášení, tak to jsem na to docela zvědavá!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Čau holky -práskněte mi to fórum s radikálními názory,ať se také poučím!
Ketrin
Tak to je supéééér,držím palce,ať máte nuličky,takový pěkný psík si je zaslouží.
Jumi
Já se o RS zase tak moc nezajímám,ale vím / tamtamy/,že tam nejsou všichni zrovna za jedno.
U nás se žádné združení neobejde bez nějakých těch bojůvek- já pamatuji celkem bouřlivé boje RK,viď Ketrin?
V naší zemi má patent na rozum kde kdo.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
Zuzana T
www.labrador-web.net
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
Jumi
já to mám v PC takže ti to můžu z fleku poslat, jestli chceš?
Fakt? Tak to bys byla moc hodná! k vánocům už to nestihnem, ale koncem března mám narozky
A budeš za to chtít těch 1200,-?
K tomu ostatnímu, to by bylo na neveřejný rozhovor. Trochu ty ČB budu takhle aspoň zpovzdálí sledovat, páč se tam chystají z Brna s mým "dítětem" - Borgovou sestrou, která je hodně temperamentní a rychlá, tak asi objevili to co je bude bavit (klasiku nechtěli)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:52
- Nahlásit
Jumi
Jo už jsem to také našla.
Jak se dneska vede,byla včera koupačka?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
Jumi
to nechtěj,ale kdyby tak byla kachnička z mrazáku !!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 10:59
- Nahlásit
Zuzana T
kdyby tak byla kachnička z mrazáku
To je podraz - sami máme málo a budem je potřebovat!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:02
- Nahlásit
Ketrin
No kachny nejsou,co budeme házet do vody?Tak mě napadlo- vy,děvčata z venkova - nedala by se šlohnout někde kachna domácí nebo čínská?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:09
- Nahlásit
Zuzana T
Nebo husa či labuť. Jeden z prvních pracovních výkonů Ramba u nového pána byl, že jeho kamarádovi pochytal a v měkké mordě nepoškozené donesl uprchlé husy domácí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:12
- Nahlásit
Ketrin
Zuzana T
kdyby tak byla kachnička z mrazáku
tak to je dobrá nápověda! to by mě nenapadlo! Já spíš myslela na něco jako permanentka na libovolný počet výcvikových lekcí pod vedením HK zdarma
Jak se dneska vede,byla včera koupačka?
Koupání bylo, ale jen v Botiči i když tam se taky našla místa kde psi museli plavat a dneska půjdme zase do vraha!
jinak poctivě trénujeme ten postoj a musím říct, že to tomu holomkovi celkem jde - narozdíl ode mě
akorát vážně začínám propadat trudomislnosti - vážně mu vadí jak se aport divně chová. Toho dummy obalenýho v králíkovi drží a běhá s ním krásně - tu moji atrapu králíka drží s vytřeštěnýma očima plnýma zoufalství ani pomalu nedechá a při maličkém pokusu o pohyb pouští
Helčo jdu to poslat!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:13
- Nahlásit
Ketrin
No vidíš,tak je zaúkoluj,ať nějakou donese od sousedů - nenápadně!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:17
- Nahlásit
Jumi
tu moji atrapu králíka
nó možná se mu nelíbí tvůj styl šití,to víš je to estét.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:18
- Nahlásit
permanentka na libovolný počet výcvikových lekcí pod vedením HK zdarma
Tak tos mě pobavila, bych se spíš jak tuším učila já od tebe.
Moc a moc díky
půjdme zase do vraha! co to? doufám že nechceš bernáškovi až tak moc ubližovat, za to že kraví s pseudokrálíkem ?
Zuzana T
Sousedi mají jen slepice a dobytek. Myslíš, že by šlo dělat vlečku se slepicí?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:27
- Nahlásit
Ketrin
a proč né,mají podobnou barvu i velkost,ale bacha na rozzuřenou majitelku slepic!
Nějaká kachní farma se v okolí nevyskytuje?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:27
- Nahlásit
Ketrin
co to? doufám že nechceš bernáškovi až tak moc ubližovat, za to že kraví s pseudokrálíkem ?
néé to mi je ho spíš líto, protože o kravení se nedá vůbec mluvit spíš z mé strany o příšerném mučení - měly byste vidět ty nešťastný očička...
Vrah je místní rybník a je na něm poměrně klid, hlavně v něm neplavou tuny chleba, které bernášek loví na dně!
Zuzana T
nó možná se mu nelíbí tvůj styl šití,to víš je to estét
taky by mohl být trochu tolerantní! já mu toleruji kde co!
Naplnila jsem mu páníčkovu ponožku kukuřičnou drtí..když je dost plná, tak ji bere v pohodě jako dummy, když ne tak ji bere jen předníma zubama - vážně nevím co s tím
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:28
- Nahlásit
Zuzana T
no u našich je a Thorin se s kachničkama kamarádí a sem tam si je ponosí, ale paní mi vyhrožovala Thorinovým odstřelem, tak za to mizase bernáškův výcvik nestojí...ale na Botiči jich včera bylo!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:34
- Nahlásit
Jumi
Jo ty na Botiči znám,jsou potvory moc lítavý a chytit se nedají.
Loni to Jessy zkoušela- asi 500m běžela proti proudu potoka za letícimi kachničkami.Málem jsem dostala infarkt,protože podběhla tunelem u Selského dvora do Hostivaře.
Já si myslím,že ho zaráží přelévání váhy aportu,Cathy to také ze začátku rozhodilo a nosila zvěř za letku,zobák atd.Až po nějaké době jí došlo,že když si najde těžiště,tak se tolik nenadře a jde to rychleji.Měj s ním trpělivost,ono se to zlomí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:37
- Nahlásit
Zuzana T
Já si myslím,že ho zaráží přelévání váhy aportu
no já jsem si tím jistá!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:39
- Nahlásit
Zuzana T
jo a nevím, proč si mě nechala celou dobu myslet si, že Bernášek je nějaký sebevražedný magor, když se poslední dobou neustále dozvídám, že za to ta chuděrka moje malinká nemůže, páč to má v rodokmenu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:41
- Nahlásit
Jumi
co se týče bezhlavého vrhání se do vody tak ano.
Nevím,ty by jsi to měla vědět- geny po rodičích.... a hlavně ty negativní...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 11:45
- Nahlásit
Zuzana T
no jenže jsem nedostala kompletní info - typu Sven už na zkoušky nechodí protože se na nich pokaždé zmrzačil apod.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
No on se nemrzačil přímo na zkouškách,ale při výcviku- je také poctivý dohledávač aportů,jako Bernáš a v Bítýšce je hodně hustého rákosí,kde je bohužel naházený lecos a párkrát se ošklivě poranil a panička na to už neměla nervíka.
Myslím,že ještě na zkoušky půjde,už je to dlouho a vše je zapomenuto.
|