| Autor |
Zpráva |
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:55
- Nahlásit
Zuzana T
skočil mi tam blbej smajlík
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:58
- Nahlásit
hab a Archie
Tak si ještě užívej klidu,pak to vypukne!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:59
- Nahlásit
hab a Archie
tak to budete mít doma už brzo veselo! Jsem zvědavá co na něj bude říkat Arčucha..Thorin byl z bernáše unešenej, ale do druhýho dne, když pochopil, že to asi není jen návštěva ho to přešlo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:01
- Nahlásit
Jumi
Vy jste ještě nevyrazili na chajdu?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:03
- Nahlásit
Jumi
myslím že ho to nepřejde,ten je úplně hotovej z každé návštěvy
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:04
- Nahlásit
Zuzana T
Jumi
hrozně to uteklo,připadá mi to jak včera když jsem se dozvěděla že je Darcy březí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:07
- Nahlásit
hab a Archie
no to utíká utíká a nejvíc si chovatel přeje,aby to utíkalo mezi 6-8 týdnem.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:12
- Nahlásit
Zuzana T
Právě vyrážíme!
hab a Archie
myslím že ho to nepřejde,ten je úplně hotovej z každé návštěvy
no to Thorin taky..ale on už je starej dědek...tak to pro něj asi byl v 6ti letech trochu šok
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:14
- Nahlásit
Zuzana T
jo to věřím
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:16
- Nahlásit
Jumi
Arčucha je náš blbounek,bude rád že na lumpárny nebude sám
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:23
- Nahlásit
Jumi
tak si ti pěkně na chaloupce užíjte.
hab a Archie
To je fakt Arčucha je mlaďoch,ten si na malého zvykne líp ,než 6ti letý pes.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 17:35
- Nahlásit
Zuzana T
tak já se loučím jdeme ven,tak zatím pa
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 18:17
- Nahlásit
ko4ka
Tak to mě moc mrzí, ale jak říkáš, důležité je, aby neměla problémy...Držím palce ať to vyjde lépe než jak to zatím vypadá!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 19:38
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak když jsem se sem konečně dostala, doufám, že mě v tom nenecháte samotnou!!
Tenhle týden byl vážně děs běs , skoro si říkám, že než tohle, to na dovolenou radši už nikdy. A zakončim to taky skvěle - na víkend přijedou Ondrovi rodiče, a tak já budu teď celou noc uklízet.Navíc mi odjel Ondra a zítra je přiveze, tak jsem na to sama
Po tom týdnu to tu vypadá fakt zajímavě...ehm, například u pračky ještě stále leží lyžařský oblečení připravený na na vyprání...teda spíš se tam poměrně aktivně válí, než že by jen leželo
A chudák Bondík si ten týden taky moc neužil...chudáček pejsáček, na kterýho není čas - až se před nim za některý dny stydim. Musim se naučit nějaký nový osobní časový management, jinak si tu o mně budete za chvíli povídat jako o těch, co vrací psy (ty byl vtip )
hab a Archie
Ahoj! Vítám tě tu a se zpožděním moc děkuju za přání Bondíkovi!!My byli ten týden na horách v Rakousku, tak jsem na SMSky moc neodpovídala a pak se to nějak....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 20:05
- Nahlásit
Karol
Ajé,návštěva tchýně
Tak se na to uklízení vybodni a dej si raději nožky na stůl a panáčka.Je to jedno,stejně nebudeš mít tak dobře uklizeno jako...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 20:40
- Nahlásit
Zuzana T
Návštěva tchýně je u nás ale nanejvýš vítaná!!!!! Uklízim proto, že je tu svinčík jak v chlívku a stydim se za to už snad i sama před sebou
Navíc jsou u nás tchánovci tak málokdy, že se pro ně s chutí přetrhnu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
Karol
Tak to je terno,dobrá tchýně,já si také nemohu stěžovat,babička je fain.
Dneska jsem si uchodila nožičky.Nejdříve jsem vytáhla Míšu s Bernášem do Miličáku a když jsem dojela domů,volala Evča a vytáhla zase ona mě do Hostíku.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 21:02
- Nahlásit
Zuzana T
Se máš!!!!!!!Já obdivuju, že se tý Evě pořád chce jezdit ty děsný dálky....do hostivaře i do Milíčáku je to od nich půl světa a při tom maji sami okolí moc hezký a přírodní....
My máme zítra sraz štěňat, tak se taky uvidíme. Jen ještě musíme vymyslet, kam na tu dobu uskladníme ty rodiče
Naši už zvažujou, že je vezmou do kina na Vratné lahve....a my zas uvažujem, že je vezmem sebou...ale jako ne úplně nadšený pejskaři by z toho taky mohli být pěkně vykulený (maji doma sice obrovskýho NO, ale je to pes pouze zahradní a takovej samorost, rozhodně nikdo neřeší, jestli má průjem nebo nemá a jestli si náhodou nerozříz venku tlapičku...apod. )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 21:07
- Nahlásit
Karol
Evča myslím moc v okolí venčit nemůže.Také tam někam zajíždí s holkama do vzdílenější lokality.Jednou jsem tam s venčila.
No mám dojem,že" Vratné láhve" budou asi pro rodičovstvo větším přínosem.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 21:20
- Nahlásit
Zuzana T
Aha, já jsem se jí asi na tohle konkrétně nikdy neptala, ale nějak jsem předpokládala, že si místo k bydlení vybírali i podle toho, aby se tam dobře žilo s pejsama
Asi v tom hodně hraje roli, že jde ráda venčit s někym dalšim....to se to pak venčí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 21:42
- Nahlásit
Karol
Tak přeji dobrou noc a zítra si ten rodinný den pěkně užijte.Pa
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 21:46
- Nahlásit
Zuzana T
Dobrou!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 10:17
- Nahlásit
tak jsem o tom tak pouvažovala a nebudu to řešit než mi přijde oficiální posouzení od MVDr. Šebka. Večer jsem tam nejela - panu vetovi se to nehodilo, ale volala jsem tam a říkal, že ten druhej snímek vypadá o něco líp ( ale pak dodal, že tu 3 by tam stejně viděl ). Nemíním zpochybňovat něčí názor, ale dle názorů dalších lidí - chovatelů, se kterými jsem o tom mluvila, může být oficiální výsledek jinej. A i kdyby tam ta 3 stejně vyšla, nevadí. Chelsinka s tím problém nemá, chodí normálně, nekulhá ( v životě nekulhala ), neodlehčuje si, prostě nic..... Samozřejmě ve mě hlodá taková malá naděje, že by to mohla být dvojka, ale uvidíme.
A na výstavy a zkoušky stejně můžem, akorát ne na agillity, co jsme chtěli dělat, ale to o nic nejde. Najdem si místo toho spoustu jiných věcí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:17
- Nahlásit
ko4ka
Tak držíme palce,aby vyšel výsledek co nejlepší a hlavně aby Chelsie byla v pohodě.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:23
- Nahlásit
Zuzana T
přeji pěknou sobotu
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
ko4ka
taky držíme Chelsience palce at to dopadne co nejlíp
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:26
- Nahlásit
hab a Archie
Tak kdy vyrážíte za Campary boyem?Vyřiď,prosím ,Martině mé pozdravení.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:32
- Nahlásit
Zuzana T
vyrážíme během hodinky teda spíš za půl hodky,před chvilkou jsem naháněla Arčuchu po bytě,česala jsem ho,to mu nevadí ale když viděl že mám v ruce nějakej sprej vzal dráhu
pozdrav vyřídím
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 11:39
- Nahlásit
Zuzana T
jdu ze sebe udělat člověka,tak zatííím pa
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 13:39
- Nahlásit
Hezké odpoledne!
Jééé koukám, že naši milovanou Karol jsem úspěšně propásla
Doufám, že si teď užívají srazu a dobře se baví a že jim tam neleje!
My už jsme se z chalupy vrátili lilo tam jak z konve no prostě super úplně na nic výlet...tak jsme jeli zpátky, abych raději v tomto blbém počasí pracovala na svém veledíle ale zase jsme si užili pěkný večer u žolíků a docela příjemně jsem si odpočala...ranní venčení bylo taky fajn, jen kdyby se v druhé polovině procházky z Bernáše nevyklubal erotoman, který v jednom kuse nakrýval Channy a to mu bylo úplně jedno na kterém konci se zrovna nachází a to to bylo ještě před nedávnem moje malé mimi!!!
Myslela jsem, že si s Bekošem padnou do oka, ale Bernáš zůstává věrný svému nejlepšímu příteli Bondíčkovi a s Bekem se více méně ignorovali...
Hlavně doufám, že se ze včerejšího Thorinova výletu rodina poučila a konečně bude mít doma taky trochu vojnu a né tu anarchii, nebo spíš vládu psa, co tam panuje teď!
|