Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:49
- Nahlásit

Jandula
Tak to já bych asi neudělala,myslím,že je lepší psa probudit pod vet. dozorem.Dneska už jsou kvalitní narkózy a psi nemají vedlejší účinky,ale před 5 lety mi Cathy Snášil uspal,pak probral a ona se motala,naříkala,počůrávala se ještě 24 hod po narkóze.

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 07:56
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, ale Sára mi po probouzečce zvrací ještě tak dva dny... kdežto když jí nenechám probudit, ale budí se sama, tak je v pohodě...

Ale nejsem odborník

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 08:05
- Nahlásit

Jandula
No jo každý máme své zkušenosti.
Já jsem Cathy nechala dělat RTG loktů až ve 4,5 letech a to už dostala takovou narkózu - vypadalo to jako mléko - do kanylky a postupně se připichovala dávka,takže pes spal jen jakoby napůl a ihned po RTG do té kanyly dostala cosi,co jí okamžitě probralo bez následků.Je fakt,že ta narkóza byla poměrně drahá.

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 09:12
- Nahlásit

hab a Archie
Tak co zítra nějak dopoledne....hodilo by se mi to trochu dřív....třeba v půl 10?
Pak to budeš mít asi trochu složitější, než budeš moct s Campíkem normálně ven, viď?

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:25
- Nahlásit

Karol
Tak nám by o víkendu vyhovovala přeci jen ta sobota - neděli už máme nějakou nacpanou - nebude v tom problém? a co na to Ondra? Petr už je smířen se svým osudem...

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

Jumi
My jsme právě chtěli sobotu...takže v tom problém nebude. Ondra je mimo. V pátek mu oznámim, že jedem ráno na cvičák
Letim do školy. Ách jo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 10:43
- Nahlásit

Jumi
my jedeme v sobotu a neděli na chatu- hrabat listí a umýt auto a vůbecpracovat!

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:01
- Nahlásit

Zuzana T
no tak to když bude takhle krásně, tak to bude spíš radost pracovat venku na čerstvém vzduchu! My chtěli mýt auto v sobotu na chalupě a lilo - takže je pořád zaprasené až hamba!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:16
- Nahlásit

Jumi
snad bude pěkně,chceme si večer opéct buřtíky.
Hlavně aby nám takovéhle počásko vydrželo na konec března- na to retr.tažení a v dubnu doufám už bude na krátký rukáv.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 11:34
- Nahlásit

Zuzana T
no my plánovala grilovat a nakonec jsme jeli už v sobotu kolem poledního dom...

a v dubnu doufám už bude na krátký rukáv.
na tom netrvám, jen když nebude lejt!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 12:28
- Nahlásit

hab a Archie
ahojky, díky moc za podporu!!!

Vlastně Vám všem tady, jste moc fajn, jsem ráda, že si mám kam chodit postěžovat a poradit .-)

abby
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 12:49
- Nahlásit

ko4ka

Kdy budeš vědět výsledky?

abby
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:01
- Nahlásit

Zuzana T
Jumi

Já teda slyšela,že předRTG a RTG se můžou úplně lišit.Říkal mi to každej vet,kterýho jsem se na to ptala a i pár lidí,co jim to takhle vyšlo.Ale nechci strašit

Scalibor je super.Loni jsme ho měli poprvé a ani jedno klíště.Letos do něj jdeme znova.Ale prej citlivejm psům nedělá dobře.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:19
- Nahlásit

abby
Já mám na čubinu s citlivou kůží a po Frontline spotu i po Kiltixu obojkují slezla srst,po Advantixu se drbala jako šílená,že jsme jí museli ihned vykoupat,Preventic je OK ale není na blechy.
Tak jedine tenhle Scalibor se mi osvědčil,jo a také nesmrdí jako Kiltix nebo Bolfo.
Předrent. a RTG se lišit mohou když není kloub dovyvinutý,ale když tam dysplázka je,tak je tam asi i pozdějí.Co vím z dobrých zdrojů je,že lokty se věkem horší.U nás je myslím ještě tak dobře neumí vyhodnocovat,protože je divné ,že jsou buď nulky a nebo jde pes šupem na operaci- nic mezi tím.Ale tohle je jen můj názor!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:28
- Nahlásit

abby
to by mě taky právě zajímalo, jenže ještě jsem to neplatila, takže předpokládám jak mu tam dojdou peníze, tak by to mělo být. Vet co nás rentgenoval mi říkal měsíc až měsíc a půl, což se mi ale zdá docela dlouho

abby
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:46
- Nahlásit

Zuzana T

Naši mají taky citlivýho psa a nesnesl ani Scalibor.A říkalo mi pár lidí,že jim Scalibor vyžral srst (ale my sním máme vynikající zkušenost).

Taky si myslím,že to asi neumí moc dobře vyhodnocovat,protože už jsem párkrát zažila,že štěně mělo blbé DKK a po roce bylo vše v pohodě.Což moc nechápu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:47
- Nahlásit

ko4ka
Komu jsi to poslala? Dokud nedojdou prachy,tak ti to ani jeden neposoudí.Šebek to dělá obvykle do týdne- 14 dní.Snášil má delší dodací lhůty.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:51
- Nahlásit

Zuzana T
Posílalo se to Šebkovi, to mi je právě jasný, čekám až dojdou korunky, aby to vyhodnotil co nejdřív

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:52
- Nahlásit

abby
štěně mělo blbé DKK a po roce bylo vše v pohodě.Což moc nechápu.
no to je úplná blbost,protože když je postižení v kloubu ve štěněčím věku,tak se přeci nemůže v dospělosti ztratit.

abby
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:01
- Nahlásit

Zuzana T

Už jsem to slyšela min. od 3 lidí.Taky mi to příjde jako blbost,ale nevím,proč by si vymýšleli.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:07
- Nahlásit

abby
já ti věřím.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:02
- Nahlásit

abby
Já teda slyšela,že předRTG a RTG se můžou úplně lišit.Říkal mi to každej vet,kterýho jsem se na to ptala a i pár lidí,co jim to takhle vyšlo.Ale nechci strašit
my máme hotové jen lokty a to asi měsíc dělali se 5.2. a jde o to, že tam žádné patologické změny nemá, neříkám, že jemá nulové, to nechť vyhodnotí posuzovatel, ale říkám, že je má zdravé...a to že je tam nějaká diaplazie což je v loktu Fragmentace nějakého procesu, nebo že nesosifikuje nepřiroste co má a to by v 10ti měsících bylo na tom RTG vidět.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:08
- Nahlásit

Zuzana T
abby
no také asi záleží - kdo vám vyhodnocuje předrtg - to se obvykle dělá, že vám to řekne ten vet na místě u kterého to děláte ne?

abby
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:25
- Nahlásit

Jumi

Já se po tom tak dalece nepídila.Jen mě to překvapilo.

Nám se RTG bude dělat,až odháráme.Máme zamluveno 2 v 1.RTG a kastrace zároveň.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:42
- Nahlásit

Jumi
no my se asi bavíme každá o něčem jiném.Já říkám,že se u nás skoro nesetkáš s vyhodnocením 1-3 stupně DKK,buď jsou opravdu posouzeni jen zdraví jedinci a ti s nějakým problémem to posoudí jen u svého vet a popř. řeší zákrokem a zbytečně neutrácejí za posudek nebo se u nás ty stupně tolik neřeší třeba 0-1.
Třeba ve Švédsku je docela dost vidět DKK 1 i 2.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 19:59
- Nahlásit

Zuzana T
ty myslíš nejspíš DLK a tohle co tu píšeš jsem pochopila už z toho tvého prvního příspěvku...

jinak já reagovala na to abby "ale nechci strašit" z toho jsem nějak pochopila, že reaguje na naši diskuzi o tom, že jsme to chtěli odložit, když už máme předrtg které jsou v pohodě...a že ofiko RTG v pohodě být nemusí...chtěla jsem jen vysvětlit že ty lokty za dva měsíce ze zdravého kloubu úplně v pr... mít nebude - teda alespoň doufám pane bože...

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 20:11
- Nahlásit

Jinak jsme dnes byli na skoro 2,5h prochajdě kolem Botiče a po okolí a s tím Bernáškovým sexuálním apetitem to naštěstí nebude tak žhavé, protože Roxi dnes 9. den hárá a Bernášek to v pohodě zvládal...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:09
- Nahlásit

Jumi
To buď ráda,čím později,tím lépe.
Posílám ti fotku Brittany v postoji.Je tam sice natažená,ale vypadá dobře,jen potřebuje ostříhat a upravit chlupy.

Jumi
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:40
- Nahlásit

Zuzana T
Díky za fotku! Je taky takovej větší hubeňour

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2007 21:50
- Nahlásit

Jumi
U nás se žádné boubelky nedělají,ale myslím,že je nižší než Bonna.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání