| Autor |
Zpráva |
sandy_plankton
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:12
- Nahlásit
Zuzana T
bydlime primo na Koněvově 183 ;) tak to bude mozna Sunny, to je nase kamoska Nase slecna je svetla.. ne uplne kremik, ale asi svetle plava nebo tak neco
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
sandy_plankton
Aha,chodíte k Viktorovi Jánošíkovi do Hdložez nebo teď cvičí v Újezdě.
Viktor s čubou chodil se mnou do kurzu právě do toho cvičáku ,co jsem ti sem psala - jéé už to bude 5 let!!On pak také začal cvičit ostatní.Já na to nemám vlohy a tak si cvičím jen ty své a někdy pomáhám svým odchovům.
|
sandy_plankton
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:17
- Nahlásit
Zuzana T
tady je nase modelka Sandy brzy snad budou ty stranky... zatim aspon takhle:
http://img1.centrum.cz/reklama/sandy/obrazek034.jp g
|
sandy_plankton
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
jj byli jsme u Viktora.. cvici podle vseho jak na ujezde, tak v hrdlorezich.. my mame bliz do hrdlo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:27
- Nahlásit
sandy_plankton
Tam je prima terén na cvíčo.Bydlím v Záběhlicích,tak to pro mě býval také kousek.Já zůstávám věrná starému cvičáku,nejvíce mi vyhovuje jejich styl výcviku.Tedy já už moc nechodím,mladá čubina je v péči syna a nevěsty a je rozmazlená a starší si cvičím sama.Jen jezdím na tábory a různé psí akcičky.
|
sandy_plankton
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:39
- Nahlásit
Zuzana T
jj akcicky jsou fajnove, taky se tesim, ze se na nejakou pridame..
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:44
- Nahlásit
Jumi
Co ti nejde na naši ch stránkách, jako vůbec nejdou????
sandy_plankton
My jsme P9 Prosek - takže k vám přes nějaký to údolí
Tady se známe částečně jen odtud, částečně z tábora (najdeš taky na www.vycvikretrieveru.cz) a částečně ze cvičáku.
|
sandy_plankton
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:46
- Nahlásit
Karol
a kam se chodite na proseku vylitat? klidne nekam dojedeme..
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:26
- Nahlásit
Karol
už mi jdou ale nefungovali vůbec - takže už jsem se pokochala pěknýma prasopsama!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:02
- Nahlásit
Jumi
A chudinka Bondíček se ani nesměl zaprasit!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:27
- Nahlásit
Zuzana TA chudinka Bondíček se ani nesměl zaprasit
Když je to takovej moula poslušnej - na vodítku nebyl, kdyby byl normální, hupsnul tam taky
Vypadalo to ale, že se toho trochu štítí
Jumi
Gratulujem k vodním úspěchům!!!! My to vlastně od toho prvního pokusu nezkoušeli...takže kdo ví, jestli to ještě stále Bondík umí
Máme novou vycházkovou trasu kolem letiště v Letňanech - navíc o víkendu se zajímavým pokoukáním na to, za co všechno jsou lidi ochotný vyhazovat svoje peníze....modeláři, parašutisti, větroňáři, magoři vkárkách poháněných větrem, golfisti a jiná individua podobného druhu....a až do Letňan pojede metro, bude to od vás jen kousek - kolem to sice dá jen tak 4 km, ale když tam zrovna neni velký provoz, dobře se tam cvičí a pesani se skvěle vyběhaj.
A v tu sobotu - záleží vám na čase? Nebo napíšem Jindře, že chcem kdykoliv, jen chceme být spolu? Procházka potom by byla fajn, mrknem na mapu, co by se tam dalo zorganizovat - případně s koupáním...Doufám, že Ondra nebude mít nic proti - zařizuje teď novou dílnu, protože se trhnul od kolegy a jde do toho teď úplně sám...tak má trochu nervy a myšlenky jinde, než u Bondíka a jeho výcviku - takže tentokrát co Bondík předvede nebo nepředvede bude do veliký míry moje "zásluha" (jako by tomu jindy snad bylo jinak :lol
sandy_plankton
Kromě toho letiště (který je i od nás půl hoďky pěšky) chodíme v týdnu hlavně u nás okolo proseckých skal a do lesa okolo bobový dráhy na tzv. Máchalku.
Můžu se zeptat - proč ten plankton? Jestli to teda neni tajný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:34
- Nahlásit
Karol
teda já furt čekám,kdy poslušnej být přestane- to zlobení musí mít někde schované.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:42
- Nahlásit
Karol
A v tu sobotu - záleží vám na čase? Nebo napíšem Jindře, že chcem kdykoliv, jen chceme být spolu?
snad nezáleží - bude muset sice nějak jet do Slaného, ale to se dá nějak nakombinovat, abychom pohodlně zvládli oboje
[i]....a až do Letňan pojede metro, bude to od vás jen kousek
a kdyže ho maj zprovoznit to si asi ještě chvilku počkáme ne? ale z Kobilis tam jede autobus myslim - to se dá taky využít
Zuzana T
to zlobení musí mít někde schované
Bondík je Hujer a ti to schované nemají ty jsou prostě od nátury hujeři a batsa
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:43
- Nahlásit
Zuzana T
Ale on občas taky zazlobí! Mylim, že třeba okousaná postel a poničený křeslo, jehož čalounění stálo asi 8000, to už docela ujde, ne? A pak taky občas neposlechne - a navíc, on si to totiž schovává ke zkouškám, víš? To, co předvedl na WT na nečisto, bylo celkem tristní a odhadla bych to tak na 60% běžného výkonu
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:46
- Nahlásit
Jumi
Metro do letňan a na Prosek v roce 2008 - to je za chvíli, otázka je, jestli spíš lednu nebo spíš v prosinci, mám pocit, že to má být v létě. Takže si ještě trochu počkáme. Jasně, že tam jede autobus z Kobylis, ale to už neni to pohodlíčko Zkusit to samozřejmě i tak můžem.
Myslela jsem spíš, jestli se vám úplně neprotiví to vstávání v sobotu.....Ale on už to má Petr asi natrénovaný s tím dospáváním v autě, viď
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:51
- Nahlásit
Jumi
Už by jsi také měla zkusit své autíčko
Karol
Kdy se chystáte na retngeny?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:01
- Nahlásit
Zuzana T
Já nevim, asi příští týden. Jestli se teda dokážeme objednat. Naše poslední verze je, že pojedem na rentgen k Martině Jiráskový do Jablonce a pak to pošlem...asi Deckerovi. To se ještě třeba uvidí. Ale ještě jsme nevymysleli den, který by se nám hodil...a pak samozřejmě aby se to taky hodilo jí....máme teď takový náročnější období, oba. A pak taky máme trochu strach a tím se celý ten proces zpomaluje
Musim běžet do práce.
Tak zatim pa.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:03
- Nahlásit
Zuzana T
Už by jsi také měla zkusit své autíčko
hmm to by ho musel nejprve přestat okupovat bratr, ale má svoji motorku a vzhledem k počasí bych řekla, že už se za volant svýho auta, mimochodem řízením osudu se jmenuje Sven, brzo zase dostanu...
Myslela jsem spíš, jestli se vám úplně neprotiví to vstávání v sobotu.....Ale on už to má Petr asi natrénovaný s tím dospáváním v autě, viď
no to má, navíc od dubna chodí do práce, tak musí vstávání trénovat!
Ale v neděli si nevim z jakého důvodu vzal svoje nejslušnější kalhoty a šel se mnou dovnitř a to si piš, že na něj hned skočil špinavej pes...a jak byl ospalej tak byl protivnej a tu scénu co tam předvedl tak snad bude tento víkend příjemnější!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:12
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko a můžu ti ten rtg poslat na mail, že bys koukla a napsala svůj názor?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
ko4ka
Míšo, vím, že je to těžké, ale nech to plavat...nikdo ti takhle svůj názor neřekne, často ani vet u kterého si necháš snímky dělat, pokud není posuzovatel, natož holky, které ani nejsou veterinářky a těžko tomu budou rozumět...a že člověk v životě viděl několik RTG neznamená, že ti dokáže říct jestli je to 2 nebo 3
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:22
- Nahlásit
ko4ka
vždyť stejně ani nemáš ještě oficiální výsledek a až ho budeš mít, tak už se to stejně nedá změnit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:31
- Nahlásit
ko4ka
klidně to pošli,ale já ti moc neřeknu.Možná uvidím větší štěrbinu ale to je tak asi vše.Viděla jsem rtg jen tří psů- Cathy a její sestry u Snášila a Jessy u našeho vet.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:34
- Nahlásit
tak já to nechám bejt, uvidím co napíše Šebek
|
sandy_plankton
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:43
- Nahlásit
Karol
predem priznavam, ze je to trochu infantilni..
kdyz jsme vybirali nasi pejsine jmeno, tak nas v kalendari zaujalo Sandy, kdyz ma kočka piskovou barvu... pak jsme usilovne premysleli odkud je nam to jmeno povedome, az jsme si vzpomneli na "sandy planktona od vedle" z filmu Hleda se Nemo.. tak ji od ty doby obcas laskovne rikame Sandy plankton.. (jestli si nevybavujete tu postavicku, tak je to takovy všeználek - sice v celem filmu neni jedinkrat videt, ale Nemo rika, ze vsechno vi a vsechno zna - jako ta nase holka )
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:47 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Ketrin
to s tím klubem psů s DKK jsem nebyla já Bylo mi to taky divný, že hned hodil nějaký ortel, ale na druhou stranu posuzuje DKK německých ovčáků, tak jsem si říkala, že tomu asi rozumí. Na druhou stranu ovčoun je jinak rostlej než retrívr a maj tam určitě jiný "tabulky" a stupně, takže nevím. Nakonec mi řek, že jeho názor vůbec nemám zohlednit, protože vet, co posuzuje retrívry mi může napsat úplně něco jinýho než co mi řekl on. Lokty jsme nedělali
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:50
- Nahlásit
abby
Proč, Abby má nějaký problémy? Jestli jsi to psala, tak jsem to asi zapomněla, ale nějak si to nevybavuju
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:58
- Nahlásit
ko4ka
Nemá,ale u psa bez PP to nějak předpokládám.A pár lidí mi už řeklo,že divně chodí.Což je fakt.Má chůzi jako štěně a divně se kroutí Vet mi sice říkal,že tohle nic neznamená,ale já se radši připravuju na to horší a kdyžtak mě mile překvapí.
A ty se hoď do klidu a počkej,co ti řeknou.Tady ti stejně nikdo fundovaně nic neřekne a třeba to nebude tak hrozný.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:15
- Nahlásit
abby
tak to přeju moc štěstíčka!!! Budu držet pěsti, ať je to v pohodě Jj, já už jsem smířená čekat, ale každopádně, už to tak moc neprožívám... teda, skoro
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:26
- Nahlásit
ko4ka
už to tak moc neprožívám... teda, skoro
to je jasné, takovéto věci prožívá každý..ale hlavní je, aby Chelsinka neměla potíže.
Já právě řeším ty klíšťata - my používáme frontline spot on a pomáhá nám dobře, ale je to na tři měsíce za necelých 600Kč a ten Scalibor stojí 320 a je to na 6měsíců, takže rozdíl docela velký...jenže zase nám se tyhle oboječky děsně nelíběj tak já nevim....ale to by měl furt něco na krku...
|
mata26
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:52
- Nahlásit
zdravim,
ja mam na vas otazocku. akym krmivom boli krmene vasi psici ked boli steniatka. moja mala je krmena Canutrou Puppy, ale chceli by sme prejst na nieco lepsie. a potrebujeme poradit, lebo sa nevyzname v krmivach. zatial sa nam pozdavala Purina-Proplan, alebo Arion. dakujeme za kazdy nazor a pomoc.
tu je nas link:
http://www.golden-bria.estranky.cz/
|