| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 12:30
- Nahlásit
Zuzana T
Tak my pádíme ven odpo musím do školy - blééé!
Ketrin
potvrď mi prosím jestli ti to došlo až ti to dojde, ju?!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 13:57
- Nahlásit
Jumi
Došlo a odepsala jsem ti.
Takový nádherný počasí a my sedíme v práci/ve škole
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:39
- Nahlásit
Ketrin
To víš,narodili jsme se špatným rodičům - nebyli bohatí a tak my musíme makat!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
Tak jsme zpátky!
Bernášek zase zdrhnul do rybníka! Pěkně mě naštval prevít, tak jsem se mu schovala a vylezla až když to vypadalo, žemě uteče hledat někam bůh ví kam a když přišel tak jsem mu ještě řekla co si o něm myslim - no byl z toho notně přešlí chlapec, že pak už stačilo jen ne a ke svým oblíbeným rochništím se ani nepřiblížil!
Taky jsem se už poněkolikáté přesvědčila, že na nějaké CT zkoušky kašlem, páč bernášek by to asi nezvládl, dnes se na něj vrhla družina prvňáčků a bál se tak, div se mi nevysmekl z obojku!
Ketrin
dík - jdu se juknout
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:47
- Nahlásit
Jumi
se mu nedivím,já mám z prvnáčků také třesavku,zvláště když jich je plná jídelna.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 14:59
- Nahlásit
Zuzana T
no a proto taky nejsi canisterapeutický pes!
Jinak aport zvody nám jde stále stejně pěkně. tak snad to opravdu nebude náhoda a konečně už to umíme - ale cestičky Bernáškovy mysli jsou nevyzpytatelné!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 15:05
- Nahlásit
Tak já pádím! Páá a vyveďte ty vaše pesany na pořádnou prochajdu, ale pozor oproti včerejšku je tam celkem chladno!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 22:31 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Zuzana T
narodili jsme se špatným rodičům - nebyli bohatí a tak my musíme makat! dovolím si tě poopravit-rodiče jsou OK, ale blbě jsme se vdaly
Dnes jsme trošku pracovali na zahrádce - tedy spíš na těch jejích žalostných zbytcích, co přežívají i navzdory mé "péči" a přes přítomnost labradoří smečky. Na prochajdu jsem šla se psy až dýl a na poli najednou koukám - Borgo měl zkrvavenou hlavu. Pátrám, co se miláčkovi stalo, nemohu nic najít, asi už tušíte - bylo to od Brestiny hárající buchty - pořád jí ten svůj zvědavej nos strká až kdovíkam.
Jumi
zrovna když jsem ti teď chtěla odepsat, tak mi seznam.cz oznámil, že provádí údržbu a tudíž mám na emailování zapomenout.
a tak jsem ti napsala až dnes (čtvrtek) ráno
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:07
- Nahlásit
Jumi
Ahojky, tak příští pátek vyrážíme na rtg všech kloubů k MVDr. Štorkové, tak jsem na to zvědavá jak to bude vypadat, vzhledem k tomu jeho kulhání na přední hňátu to moc optimisticky nevidím...A na Hlubokou nepojedeme, stejně by nás asi vyhodili, tak bychom akorát vyhodili prašulky oknem...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:20
- Nahlásit
HanuleGR
proč nechceš jet na tu výstavu??Kvůli tomu že by mohl kulhat?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
HanuleGR
Mysli pozitivně,pokud už jste lokty rentgenovali dříve a nebylo tam nic ,tak to možná loktem nebude.Jedna holka z fóra ZR má čubinu kulhající na př. nohu a nakonec se zjistila závada v koleni a muselo se to odoperovat - loket byl OK.
A pokud nekulhá ,tak proč by jsi nejela na výstavu- Má fenka má pozit.DKK a také jsem jí vystavovala a dokonce měla i úspěch.
Ketrin
Ale to je necuda
-budou štěňátka?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
Karol
omlouváme se ti za včerejší zaprasení Bondíka už abychom měli obojek na ty malé mrchy,jak jsme přišli domů lezlo po Arčuchovi 7 klíštat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:38
- Nahlásit
Zuzana T
budou štěňátka? Snad za rok (třetí a poslední) - teď se chci hlavně věnovat zkulturnění necudy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
Ketrin
No já o těch třetích uvažuji letos,ale až jak dopadnou rtg béček.
No a o další fenečce do smečky zatím neuvažuješ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:47
- Nahlásit
hab a Archie
Hele- kde máš ty nové stránky,mě se zobrazují jen ty staré a ještě blbě neb mám prohlížeč,který si s nima moc nerozumí?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:49
- Nahlásit
Zuzana T
www.archie-campari.estranky.cz
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:52
- Nahlásit
Zuzana T
ty staré hrozně blbnou,takže to že se ti nezobrazujou není chyba na tvém přijímači
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 09:57
- Nahlásit
hab a Archie
jo,to jsou oni díky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Zuzana T
o další fenečce do smečky samozřejmě uvažuju právě z toho posledního vrhu si chci nechat Brestinu dceru... a pak se ještě zanáším myšlénkou, že pokud uchovním Borga, a pokud bude šikovný, zdravý, hezký a hodný tak bych mu třeba, někdy, jednou, možná.... koupila za odměnu černou nevěstu.... ale to už máme dohromady 5 psů a tudíž je to hudba vzdálenější budoucnosti
A ty jestli budeš mít třetí, necháš si něco?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin
Já také samozřejmě uvažuji o další holce,ale můj muž tomu moc nakloněný není.Cathy má letos 6 let a vidím na ní,jak nás stále více vyhledává a když je u nás Jessy a pak odejde,jak je hrozně smutná.Letos se pokusím manžela ukecat,snad mi v tom Cathy pomůže- on na ní dá více ,než na mě.
Jestli si nechám nebo půjdu do jiné krve,to se ještě uvidí.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:15
- Nahlásit
Zuzana T
dala jsem si tě do odkazů
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:20
- Nahlásit
hab a Archie
děkuji,já si odkazy příležitostně také musím doplnit.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
hab a Archieomlouváme se ti za včerejší zaprasení Bondíka
To je v pohodě, po koupání v Rokytce se to docela smylo a doma nebylo po h... ani památky. A myslim, že si kluci včera hned od začátku rozuměli zas o něco líp než minule, nemyslíš?
Vysvětlení pro ostatní: Arčucha nám totiž vyválel Bondíka v čemsi nemilém - ale rozhodně v tom nebyl záměr a Bondík byl docela spokojenej
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:36
- Nahlásit
Karol
No záměr to asi nebyl,ale Bondíček by do toho myslím dobrovolně nevlezl ,on je takový čistotný jako bratr Cathy - Caesar.Při venčení se všichni ostatní veveřáci okamžitě zprasili,ale Caesárek šel bahnem velmi opratně a o válení se nemohla být řeč.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
Jumi
Tak já jsem dnes ráno psala Jindře, že se hlásíme na sobotu, a že bysme rádi s Bernáškem,a že když by to bylo možný, tak od 9h - abysme pak ještě stihli procházku a my pak totiž máme od 3 odpoledne doma nějakou rodinnou sešlost...takže od 11 bysme to pak stíhali trochu na knap.
Doufám, že se nebudete za tu 9h zlobit
Koukala jsem do mapy, zatim jsem tam v nebližším okolí ale nic moc nevykoukala, co by mě uchvátilo...tak uvidíme podle počasí a času, něco určo vymyslíme, kdyžtak popojedem kus autem.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:44
- Nahlásit
Zuzana T
No je pravda, že Bondík, když zrovna není vyloženě rozdováděný s Bernáškem , tak pečlivě obchází všechny louže a bahnitý místa - a navíc pak mi došlo, že se váleli zrovna v místě, kde se prostě nemohli netrefit, jen mi to v tu chvíli nedošlo
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:44
- Nahlásit
Karol
jojo bylo to lepší než poprvé,už jsme je nemuseli tolik hlídat,dneska asi půjdem k vodě co ty?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:48
- Nahlásit
Karol
poslala jsem ti tu fůru fotek co jsem včera udělala
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 10:59
- Nahlásit
Karol
Já jsem se minulou neděli jela na cvičák podívat,jaké dělá Bernášek pokroky a musela jsem se s Cathy schovat do auta,protože,jakmile nás zmerčil,začal kňučet a nesoustředil se.
Tak jsem viděla jeho cvičení přes sklo auta,chvilku jsem se maskovala za stromem.Je to lišák,oči má všude.
Jinak jsem se dmula pýchou- je to šikulka.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:05
- Nahlásit
tak my razíme ven,jdeme se plavit
|