| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:35
- Nahlásit
Marie Šustová
možná tě holky přepadnou,jdou v dubnu na ZV.Bažanti jsou v mrazáku, králíka odpraveného nějakou škodnou jsme si našli v Miličáku ale kachny jsou potvory moc rychlé.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:36
- Nahlásit
hab a Archie
takové novinky si nech,jo!
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:38
- Nahlásit
Já budu tady cvičit na zkoušky vloh, ale problém u mě je čas, tak že o nějakém přepadávání nemůže být řeč, potřebuju to vědět co nejdřív ...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:43
- Nahlásit
Králíky mám taky, i protekčního zajíce pokud pojedete na WT do Blevic 1. 4. tak se můžeme domluvit, ale nyní 100% vím, že v dubnu budu mít volno v neděli dopoledne / odpoledne (podle toho, jak budeme cvičit my na Retriever Training/ pouze 8. 4 a 29.4. ještě by šla sobota 7. 4. ..., ale pokud se budeme připravovat na lesky, tak padne i ona
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:18
- Nahlásit
Marie Šustová
moc díky za nabídku! Musím se domluvit s holkama, ale za sebe můžu říct, že pokud pojedete na WT do Blevic 1. 4. tak se můžeme domluvit je skvělý nápad! Když napíšeme Katce, že chceme být v jedné skupince, tak by to šlo udělat 1,5h s RS a potom sami s mrtvolkama...ale nevím, aby to bernáš zvládnul, tak dlouho udržet pozornost...
jinak střelbu asi nijak moc zkoušet nemusíme, s Bernášem jsme měli seanci na brokové střelnici a vyzkouší si ji v těch Blevicích a pak na WT, tak to by snad mělo být ok... ta se nijak moc nacvičovat nemusí ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Já byla u Máji cvičit jednou,má tam přímo protekční prostředí.Pro vás vlohaře by to bylo super.
Střelbu Bernáš zvládá,ale když ti někdo vystřelí u aportu,tak je to zase jiná zkušenost.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:32
- Nahlásit
Zuzana T
Tak, tak ....
Jsou psi, kteří při ráně prostě nejdou dopředu na suchu, natož do vody
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:14
- Nahlásit
Zuzana T
Marie Šustová
Jsou psi, kteří při ráně prostě nejdou dopředu na suchu, natož do vody
ale když nám budou střílet u toho nácviku s RS, tak se zjistí, jak na to reaguje a pokud to bude ok, tak už se to nějak moc zkoušet nemusí ne?
Já jsem tím nemyslela nezkoušet to vůbec, ale že je to jako s reakcí na střelbu, prostě vyzkoušet a pokud je to ok tak dobrý a neřeší se to, ale třeba se pletu.
Zuzana T
Bernášek se v pátek po tom koupání s vámi tak přeležel, že vypadá jak dikobraz! Už jsem ho i máčela ale ty chlupy ne a ne lehnout! Vypadá váááážně přííííšerně!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Já ti říkala,že ho máš občas přetáhnout kartáčem než úplně uschne.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:46
- Nahlásit
Zuzana T
Já ti říkala,že ho máš občas přetáhnout kartáčem než úplně uschne.
jo jenže člověk se musí poučit sám! Ale tohle je vážně utrpení - nepomohla ani včerejší koupel v potoce! má to přeležené přesně jak se opírá o hranu pelechu asi už mu to zůstane!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:09
- Nahlásit
Jumi
nezůstane neboj,až se zase namočí,tak vem s sebou kartáč ven a párkrát ho přejeď a doma taky,dokud neuschne.
Teď je to jedno a na výstavu použijeme zázračnou kosmetiku a bude fešák!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:43
- Nahlásit
Zuzana T
Teď je to jedno a na výstavu použijeme zázračnou kosmetiku a bude fešák!
no jasně obroste novou srstí!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:54
- Nahlásit
Jumi
Když nevěříš,tak já si ho před výstavou půjčím a udělám z něj lva salónů,jo?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
mrkni na www.pinkerly.it na hl.stránce
tak takhle má vypadat volný postoj - sakra ,jak to jen ty psy učí,že tak nadšeně čučí na paničku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:22
- Nahlásit
Zuzana T
Když nevěříš,tak já si ho před výstavou půjčím a udělám z něj lva salónů,jo?
a víš, že to beru! Jen si ty jeho ublíženecký pohledy užij! To máš vidět tak se tváří, když je ve vaně, nebo když se blížim s kartáčem - Srstka s Kubišovou by mě rozsápali!
jak to jen ty psy učí,že tak nadšeně čučí na paničku.
to bude kouzlem osobnosti který mi nemáme u nás tu lásku k paničce holt musí nahradit láska k mlsání!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:31
- Nahlásit
Jumi
Dobrá,před speciálkou ho dáme do pucu.Na mě ublížené ksichtíky neplatí,Cathy je na mě zkouší pokaždé když jí sprchuji třeba jen tlapky a u stříhání mě vraždí pohledem .
No mám pocit,že to jen kouzlem osobnosti nebude,ale je to paráda,co!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
Zuzana T
to jo! ale mě spíš oslovila ta jak jí štěně kouše do ucha
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:04
- Nahlásit
Jumi
no jo ty jsi holt víc miminkovsky naladěná
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:32
- Nahlásit
Zuzana T
nebo si spíš představuju, co by nám líp šlo a vytyčuji si reálné cíle
Prostě si nedovedu představit, že to naše neposedný třeštiprdlo jen tak vzorně stojí a zbožně mě pozoruje! to leda bych měla místo hlavy piškot - le to by asi za chvilku skočil a nebo by alespoň začal šííííleně slintat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:35
- Nahlásit
Jumi
,už si to přestavuji.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:36
- Nahlásit
Zuzana T
před speciálkou ho dáme do pucu.
jenom se budu modlit, aby ten bazén co do něj máme volný vstup v ceně ubytování byl oplocen jinak sebou budme muset vzít podběrák a fén! a vzhledem k tomu, že tam opět bude s věrným přítelem Lerym se kterým při poslední obdobné příležitosti testovali stavidlo, raději nedomýšlím, co by ty dva ještě tak mohlo napadnout!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:51
- Nahlásit
Jumi
ježkovy voči!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:00
- Nahlásit
Zuzana TJumi
holky vy jste vtipnéé,ale čeká nás to taky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:09
- Nahlásit
hab a Archie
holky vy jste vtipnéé,ale čeká nás to taky
jo jo - neboj ono Kampíčka s Arčuchou určitě také lecos napadne, jak to zařídit aby chudák nemusel exibovat někde na výstavě
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:11
- Nahlásit
hab a Archie
a víš co je nejhorší - že člověku by to nakonec bylo jedno, ale musí mít na paměti psychické zdraví pí. chovatelky - přeci ji nabudeme mít na svědomí,že! A zkus si do kruhu vlézt s dikobrazem
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:14
- Nahlásit
Jumi
stát se mi tohle třeba den před výstavou tak mě asi klepne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
hab a Archie
tak tobě se to nestane neb Vetkéráci pocházející z Drýmtýmáků mají rovnou srst a tohle je netrápí.
Jumi
to si piš,že by mě kuna vypadající jako dikobraz vyvedla z míry!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:29
- Nahlásit
Jumi
To jsou mi nápady, ubytovat se s retrívry někde kde jebazén co do něj máme volný vstup v ceně ubytování
A to jako před Hlubokou? Jé - já to ještě neposlala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
Ketrin
nic si z toho nedělej,já také ne.Asi nepřihlásím Cathy,začala děsně línat,takže v Hluboké už bude labík!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:36
- Nahlásit
No ale já tam chci. Zahraniční rozhodčí si nenechám ujít. Už bude uzávěrka asi, že jo. Dnes jsem posílala přihl.na OVVR.
|