Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:38
- Nahlásit

Ketrin
no jo to jako před Hlubokou!
když ten hotel se nám líbil a máme tam za docela pěknou cenu chatičku pro 5 lidí s kuchyňkou a vlastním soc. zařízením, takže pro 4 dospěláky jedno 11měsíční mimi a dva psy pošuky ideální! A abych hledala něco lepšího kvůli bazénu! Já spíš doufám že bude vypuštěný!

Zuzana T
to si piš,že by mě kuna vypadající jako dikobraz vyvedla z míry!
no to si ani nemusím psát, takže se neboj, budeme se tě snažit ze všech sil tohoto zážitku ušetřit a pokud se nepovede, tak si holt budeš muset zase říct to tvoje "to je celej Sveneček" ten skákal do bazénu už v xy měsících

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:38
- Nahlásit

Ketrin
1.uzávěrka je 24.3. a druhá 7.4.,tak máš čas.U labíků to línání myslím není taková katastrofa.Feny GR bývají až na kůži opelichané.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:44
- Nahlásit

Jumi
doufám že bude vypuštěný anebo ho potom prostě budou muset vypustit a znovu napustit My se asi vtírneme na přespání ke švagrové do Č.B. Ona má takový malý dekorativní byteček, všude samé sušené květiny a keramické kachničky atd., takže když tam přijde byť jen jeden náš nadšeně vrtící pes (víc nelze - zákaz) , všecko se samozřejmě kácí k zemi Zuzana T tak to stihnem. U labíků to línání myslím není taková katastrofa U žluťáků ne - to je výhoda. Ale línající černý LR kolikrát vypadá jak prašivý -

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:45
- Nahlásit

Zuzana T
je pravda že Arčucha je po Brusínovi,a chlupy má rovné jak špendíky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:46
- Nahlásit

hab a Archie
no jo u DT je to typické

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:49
- Nahlásit

Ketrin
No Cathynka má teď už poněkud sošnou postavu a bez chlupů by to nebylo ono.;
Vezmu Jessy,už si snad nervíky pospravila,chodí teď s paničkou do krámku a mazlí se se zákazníky,získala více sebevědomí.Chlupy má ve výborné kondici,tak uvidíme.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:58
- Nahlásit

Zuzana T
Vezmu Jessy
no to je výborný nápad
kdyby Bernáška s Leroušem nic nenapadlo, tak si to chceš pojistit ještě lepším komplicem!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:08
- Nahlásit

Jumi
tedy ty jsi dneska provokatérka!!
Ona se na výstavě chová jako mladá, dobře vychovaná dáma,akorát pozuzovatele moc nemusí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:17
- Nahlásit

Zuzana T
Ona se na výstavě chová jako mladá, dobře vychovaná dáma
aha tak to jo! to je jiná! Tak to on se Bernášek domluví třeba s Bondíčkem! i když ten má na posuzovatele obdobný názor jako Jessy...

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 22:22
- Nahlásit

no už mi to nějak nemyslí a navíc pořád nevim jestli mě nakonec nesklátí nějaký bacil je mi tak podivně..takže vypínám PC - jdu umýt nádobí a spát!

Tak dobrou noc a sladké sny!

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:18
- Nahlásit

Jumi
To je sice pravda, že se bude cvičit na RS, ale na zkouškách vloh stojí střelec vedle rozhodčího na břehu a cca 2 m od vůdce se psem. Na RS a i nácviku paměti aportu stojí střelec vpředu, odkud se vhazuje dummy.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:30
- Nahlásit

Marie Šustová
Dobré ranko, tak jsem se dívala na plán OVVR od RK a mají tam červnové termíny i v bližsím okolí než je v Podještědí. Tak to zřejmě necháme až na ten červen, aspoň bude víc času na trénink. Celou smečku zdraví Charlie

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:37
- Nahlásit

HanuleGR
ahojky

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:44
- Nahlásit

hab a Archie a Kampík ) Také zdravím, jakpak se dneska máte?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:52
- Nahlásit

HanuleGR
Kampík se začíná pěkně vybarvovat začíná dělat pěkné blbiny,včera se převalil do misky s vodou,měl celou mokrou prdel a lítal po bytě jak namydlená střela,začíná si pěkně vynucovat pozornost,když si ho Arčucha nevšímá tak na něho štěká

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

Marie Šustová
no tak dobře, mně je to více méně jedno, jestli u toho budeme střílet nebo ne....jenom, že si psala, že na to musí být nějaké povolení, tak jsem prostě myslela, že by s tím bylo zbytečné zařizování, pokud ale soudíte, že to zbytečné není, tak se samozřjmě nepřu...

ale viděla bych to spíš tak, že s tím budu mít mnohem větší problém já než pes...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:29
- Nahlásit

hab a Archie
Tak to máte teda veselo Hlavně, aby měl Archie pevné nervy a neskončil v Bohnicích

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 11:01
- Nahlásit

HanuleGR
to tam možná skončím dřív jáz přítele

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:06
- Nahlásit

hab a Archie
Tak v tom případě se tam možná sejdeme

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:56
- Nahlásit

hab a Archie
HanuleGR
nezoufejte,bude hůůůůř

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:37 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit

Zuzana T
To ještě jde ?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:41
- Nahlásit

Jaké používáte píšťalky na pesany? Vybírám nějakou od Kaney a nějak se nemůžu rozhodnout...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:43
- Nahlásit

Zuzana T
to doufám že néééé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:54
- Nahlásit

hab a Archie
věř- jsem pod čepcem 25 let
HanuleGR
já mám dělanou ze srnčího parůžku,ale hodně jsou používané tiché píšťalky - ty stříbrné.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:22
- Nahlásit

HanuleGR
jsou používané tiché píšťalky - ty stříbrné
ty nedoporučuji - mně se pokaždé rozmontovala a ztratial a hlavně k ní v zimě přimrzá pusa, což je opravdu hoooodně nepříjemné

Já mám také od kanea a to tu jednotónovou acme 210 1/2 tahlese doporučuje pro začátečníky a já jsem s ní naprosto spokojená! Jinak jsme se nemohla rozhodnout mezi 210 1/2 a 211 1/2 já si vybrala tu první protože se mi víc líbilo to číslo, teprve potom jsem se dočetla že 210 je nějaká lépe slyšitelná a pronikavější, ale viděla jsem doporučovat spíš tu 211 takže nevím která je lepší...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:29
- Nahlásit

Zuzana T
Jumi
Díky za rady....právě s tou stříbrnou také nemám nic moc zážitky...tak vezmu buď ten parůžek nebo tu jednotónovou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:36
- Nahlásit

Jumi
Já jsem nemyslela tu levnou,ale tu ,co má např.Evča P. / stojí kolem 600,- Kč/.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:06
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko já vím, kterou si myslela..neměla jsem přímo tuhle z kanea ale podle obrázku a toho jak jsem okukovala tu Jindry velmi podobnou a neseděla mi...kov je kov a ten v zimě přimrzá ať je za 600 nebo za půlku a jak to má nastavitelný tón tak se to prostě montuje a tím je to pro člověka jako jsem já ztracené....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:10
- Nahlásit

Jumi
čauky ,doufám ,že jste se dneska nekoupali- je tam kosa veliká.
Eva H mi říkala ,že je u nich bílo.
Mám news,napíšu do emailu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:15
- Nahlásit

Zuzana T
nekoupali - jen ráchali nohy po kolena a lokty ve vodě, ale to jaksi bez dovolení!
Mám dojem, že bernášek má sinusoidní průběh puberty!

Mám dotaz - když vím chovatelskou stanici a přibližnou dobu, kdy štěňátka přišla na svět (tedy nevím den ale zhruba vím) dají se někde dohledat rodiče, když na stránkách CHS to není?

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání