Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:07 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

hab a Archie
Jako k Vltavě?
Já ještě nevim, manžílek bude asi doma na oběd, tak v poledne nepůjdu, ale půjdu o něco později....taky bych radši zas nějakou změnu. A ty ho necháš normálně plavat v řece a proud ho nestrhne a jedy neotráví ?
Fotky jsem dostala....celou tu fůru Dík!!!! Příště vezmu taky foťák, ať máme ty fůry dvě

Zuzana T
No, my jsme zas Bernáška neviděli ani nepamatuju! Snad se nebudou kluci před sebou vzájemně moc předvádět
Šikulky jsou oba, jen to občas nechtěji předvést

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:08
- Nahlásit

Karol
tak to je ideální! koukám, že máte ten samý program na sobotu co my! Jedeme totiž na rodinou oslavu do Slaného!

Včera jsem si s hrůzou vzpoměla, že už za týden je uzávěrka Hluboké, tak to dnes musím poslat! A ráno jsem se cestou vyděsila až jsem se normálka rozbrečela, že jsem se zapoměla přihlásit ke státnicím, že to mělo být do 7.3. a naštěstí až do 7.4. ale člověk se dokáže po ránu vážně vystresnout víc než je zdrávo!

Ketrin
jdu na mail

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:23
- Nahlásit

Zuzana T
Kulhání na přední nohu od kolene? Tak to je teda záhada No po rtg budu moudřejší. Právě, že kulhá, proto by ta výstava asi byla zbytečná...teď bych musela zamluvit a zaplatit ubytko + výstavu a doufat, že přestane pajdat...to se mi moc nechce...uvidíme jak to bude vypadat a kdyžtak bychom zkusili to Konopiště, je to alespoň o dost blíž.

Karol
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:25
- Nahlásit

Jumi
až jsem se normálka rozbrečela
Tak to si naprosto umim představit - já bych brečela taky a ještě bych došla k závěru, že teda na to studium kašlu, a že celý ty roky byly zbytečný...a tak bych brečela ještě víc
Ještě že to dopadlo, jak to dopadlo!!!!
Hlubokou jsem ještě taky neodeslala...Ale ještě je na to pár dní.
Taky už jsi tý Jindře psala? Ondra byl ze mě úplně na nervy, jindy nás hlásí on, ale že prý když mám tolik požadavků, tak ať si to napíšu sama, on by se prý styděl

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

HanuleGR
no jak jsem nakoupila,tak prodávám.Je to Irča co má malou Arwínku.Její starší Barča měla tyhle potíže,ale myslím,že to holky zvládly a jsou v pohodě.
Nebo,že by to byla zadní noha?
Jumi
jé to jsem ráda,že nejsem plašan jen já.Já včera zmatkovala,že jsem prošvihla objednané vyšetření u lékaře a ono je to až v pátek.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

Zuzana T
Děkuji za info, no asi nemá smysl nijak spekulovat, uvidím příští týden po rtg...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:12
- Nahlásit

HanuleGR
jasan.
No já se budu bát hnedle 6x v dubnu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:55
- Nahlásit

Zuzana T
HanuleGR
Zuzko - nebuď demagog - Bára normálně kulhala a odlehčovala zadní nožku, podezření na koleno bylo hned...

Karol
Taky už jsi tý Jindře psala?
jasně, že chceme v sobotu s Bondíkem!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 12:59
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi byla to zadní noha

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:00
- Nahlásit

Karol
tam kde je proud nechodíme,Vltava je docela klidná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:01
- Nahlásit

hab a Archie
Jumi
Tak pardóóón,přední- zadní - levá -pravá .- už blbnu!

Jandula
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:01
- Nahlásit

HanuleGR
držím vám palce, ať vám to dobře dopadne...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:03
- Nahlásit

Zuzana T
vždyt se nic neděje

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:04
- Nahlásit

Jumi
Dneska jdu vysypat korunky k veterinářům- pravidelné očkování našich děvčat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:09
- Nahlásit

Zuzana T
No alespoň nebudeš mít tak těžkou peněženku! Tak si to u kubátů užij a já pádím!

Pááá!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 13:13
- Nahlásit

Jumi
jdeš se učit chytrou býti?

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 14:59
- Nahlásit

Jandula
Díky za palce

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 15:02
- Nahlásit

Chystáte se někdo i na Konopiště na výstavu? Nebo frčíte jen na Hlubokou?

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 18:23
- Nahlásit

HanuleGR
My se chystáme jen do Hluboké. Místo konopiště sem měla být na konferenci, ale nakonec budu asi doma a šrotit se na státnice

Právě jsme se vrátili z krásné více jak 2h prochajdy na Pitkovickou stráň - koniklece stále nic! Bernášek se prolítal a vyráchal v Botiči, ale za chvilku nám mají přivézt na hlídání Thorina...byl tu naposled v létě, pak už nám ho nechtěli půjčit, ale to si spolu kluci ještě nehráli, teď řádí jak černá ruka, tak mám trochu obavy jak to tu bude probíhat! aby nám tu z toho neudělali kůlničku na dříví

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 18:26
- Nahlásit

Zuzana T
jdeš se učit chytrou býti?
ne ne letěla jsem z práce na sraz s kamarádkou a dom - přednášku mám jedinou a to ve středu od půl páté - blééééé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 18:56
- Nahlásit

Jumi
Čauky,u veta jsme zatím očkovali jen Jessy,za tři týdny dostane další várku,Cathy dostane kombinaci a obě odčervíme.V pondělí mi dorazí Scalibory a Articany - uf nějak se ty korunky sypou.
Psaly mi paničky Bonny a beverly.Beverly je také přihlášená do Hluboké - už jste tři.Bonče počítali zuby a jsou komplet i M3- hurá

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:11
- Nahlásit

Zuzana T
Tak super - zubatce gratulujeme!
Já si na poslední chvilku všimla, že se ta přihláška teď má zase pro změnu posílat doporučeně, takže ji pošlu zítra páč jsem na to dneska cestou z práce zapoměla....

Bernášek se nějak v poslední době rozhodl udělat přítrž kunímu období už vůbec není nohatej, ten zadek nemá naducanej kvůli srsti, ale opravdu zadek a teď už i vedle thorina vypadá jako normální regulérní pes! No já ho nepoznávám! a to když ještě vezmu v potaz kolik má srsti Thorin a kolik Bernáš!

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:16
- Nahlásit

Zuzana T
uf nějak se ty korunky sypou.
joooo tohle jsme měli v únoru - granule, klubní výživa, RTG, poplatek za psa....
docela sem z toho v jednu chvíli měla až skoro depku, ale naštěstí jen skoro

kvůli tomu nakonec nejedeme do těch Budějek - potkali jsme tu dnes Péťu Otevřelovou a byla dost překvapená, že nejedem....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:32
- Nahlásit

Jumi
Já jsem dneska mluvila s Evčou a ta tam jede s Jindrou.Říkala,že je zvědavá,co jí tam Dorča vyvede.
Já myslím,že o nic nepřijdete,ještě bude určitě příležitost.Přemýšlela jsem i o tom,že máš celkem výhodu,že Eva cvičí stejně starou čubinu,pokud budete chodit společně na zkoušky,tak tam budeš mít véééélikou oporu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:35
- Nahlásit

Jumi
Já budu posílat přihlášky po neděli.Stále nevím,jestli mám přihlásit jessy - zatím to vypadá,že si spravila nervíky.No i o Cathy uvažuji,má v květnu hárat - ale asi jí tam přihlásím,když tak to propadne - nebylo by to poprvé.
Myslíš,že už kuní období vyšlo z módy?

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:37
- Nahlásit

Zuzana T
Já jsem dneska mluvila s Evčou a ta tam jede s Jindrou.Říkala,že je zvědavá,co jí tam Dorča vyvede.
Já vím, říkala mi to v sobotu, že ji jindra umluvila a že se bojí, jak pochodí skrz tu Dorčinu vodu

Eva cvičí stejně starou čubinu,pokud budete chodit společně na zkoušky,tak tam budeš mít véééélikou oporu.
no to doufám, já jak nejsem nervák, tak tam určitě budu - už to vidím!

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:39
- Nahlásit

Zuzana T
Myslíš,že už kuní období vyšlo z módy?
já ti nevím - pořád na něj čučím a prostě mám až dojem, že ho někdo vyměnil, jen ta škeble je pořád stejná! i když vlastně taky ne - jen ten výraz....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:39
- Nahlásit

Jumi
Víš je super,když dojde k nějakému problému na disciplíně,že ti má kdo poradit a podpořit tě a Evča to umí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 19:49
- Nahlásit

Jo a chtěla jsem se zeptat - jednou jsem na stránkách KCHLS někde četla, že pokud nemá vůdce vlastní zbraň, že si za střelbu platí, je to pravda a nebo se o tom jen uvažovalo?

choco
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2007 20:02
- Nahlásit

Jééé vy jste tady někdo z cvičáku v Kolodějích?Sice nemám GR ale štěndo LR, ale chystáme se tam začít chodit do psí školky...konečně by měl sobě rovné hafoše na blbinky ) nai současní psí kámoši náš statečně převálcovávají ) A na Hlubokou se chystáme taky do baby třídy, jen tak ze zvědavosti, jsem total začátečník, takže to bude fakt sranda. O Konopišti přemýšlíme...A státnice mě čekají taky...pokud splácám teda diplomku...uff,to jsem se rozepsala o)

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání