| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:21
- Nahlásit
Karol
moc vám držíme palce ať vám RTG vyjdou podle představ - já bych za to co už teď víte dala nevím co, dvojky nedvojky hlavně když ti naši prďolkové budou mít zdraví nožky a život bez bolesti...chovnost je mi volná, myslím, že ten kdo natahuje když vidí svýho psa jak chce někam jít a nemůže dobře chápe co mám na mysli.
Ale to je od vás teda ošklivý, že nám trénujete za zády.
já teda nevím, kdo si vyrazil o Silvestra cvičit s jindrou a Evou a taky po nás ani nevzdech navíc ten Váš Hujer se bez nějakého nacvičování obejde - ten už všechno umí a první místa má rezervovaná!
Pořád jsme se nerozhodli, jestli pojedem do Blevic - když je v sobotu ten pochod
no je to takové trochu náročné, ale já mám potom týden volno z práce, tak to co zameškám ve psaní doženu v týdnu a po nocích..na tom RS se bude trénovat voda a střelba a to se mi nechce vynechat!
přijet třeba až po RS zacvičit si s váma na ty vlohy...
no o tom jsem se s Evčou bavila a právě jsem ji psala, že se bojím aby Bernáš zvládnul 1,5h s RS a pak ještě zvěř a Evča tuto variantu naprosto zavrhla, že to psi vydržet nemůžou a že to je blbost, takže už jsem Máje psala, že se moc omlouvám, ale že se to toho 1.4. přeci jen nehodí...doufám, že ten mail dostala, protože na něj nijak nereagovala. No doufám, že se nějak nezlobí, že to takhle měnim.
Navíc Evča prosazuje abychom na ZV plně začali trénovat až po čelákovicích a já s tím plně souhlasím, je to asi rozumné.
Co se ZV týče, nějak jsem dost razantně polevila ve svých nárocích - takže budu absolutně nadšená když projdeme a jestli budeme v první ceně tak umřu štěstím! Vzhledem k tomu jaké mám info od našich spolunastupujících, že už od začátku měsíce všichni denně trénují... a my ještě ani nevezmem bažanta do huby a o kachnát snad ani nevíme, že existujou!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:03
- Nahlásit
hab a Archie
Řekla, že to je pěkný a že nemusíme mít žádný obavy, ale rozhodně bylo vidět, že z ní žádný čísla nedostanem - a taky nedostali
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
Jumi
S RTG máš samozřejmě pravdu a proto taky nejsme na ty výsledky zas až tak nadržený....až přijdou tak přijdou, ale tu dobrou zprávu už jsme dostali
že už od začátku měsíce všichni denně trénují
Tak to ať v tom pokračujou. Do začátku května svoje psy dokonale otráví a my tam pak budem sami
To mi fakt připadá jako nesmysl
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
Karol
jinak od té doby co je doma Campík tak Arčucha pěkně přibírá,je totiž vyčůranej,co kdyby mu to náhodou někdo sežral
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:22
- Nahlásit
Karol
Tak to ať v tom pokračujou. Do začátku května svoje psy dokonale otráví a my tam pak budem sami
jejda! jako bych měla deja vu - neslyšla jsem přesně tohle včera odpoledne od nějakého aurea rosaka
ale naprosto souhlasím, my denně netrénuje páč i kdyby to náhodou neznudilo psa, tak mě stopro!
i
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
hab a Archie
tak to máš super! Oni bráchové dost pomůžou nám taky! ale musím na kluky dohlížet protože zastávají názor, že ten druhej má určitě něco lepšího a misky si prohazujou!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:28
- Nahlásit
Karol
Tak vám moc moc držím palečky, aby rtg byly IA. Dělali jste i lokty? že z ní žádný čísla nedostanem - a taky nedostali to je jasný-ale nezkoukli jste aspoň třeba úhly? A kam to posíláte? jestli to teda není všecko tajnýýýý
Jumi
budu absolutně nadšená když projdeme a jestli budeme v první ceně tak umřu štěstím!
takhle já to mám furt a víš jaká je to výhoda proti všem těm, co pro ně existuje jediná možnost a to vítězství a CACT?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:28
- Nahlásit
[b]Ketrin[/b
Já byla včera s holkama jako házeč aportů a trilkovač .Měla jsem s sebou i Cathy,ta musela vždy čekat až nakonec a představ si,že ze žárlivosti,že se věnuji jiným i docela rychle běhala pro aporty!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 13:47
- Nahlásit
Zuzana T
To znám! Bresta je v tomhle hrozná. Vždycky si říkám - vemu jen Borga a budu se věnovat jemu. Ale ona vždycky udělá takovou scénu, že chce taky cvičit že ji musím vzít, páč je mi jí líto no a pak samozřejmě jeden druhého ruší atd...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:13
- Nahlásit
Ketrin
a víš jaká je to výhoda proti všem těm, co pro ně existuje jediná možnost
no to si myslím, možnost srdečního selhání je pro nás mnooohem větší
Tak bernášek se v lese otřel o nějakou popsanou kládu, takže krom toho, že je dikobraz je ještě svítivě modrej
Blbá zpráva je, že chřipka začíná vítězit a to zrovna teď když už je venku zase teploučko a dělá se nááádherně!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Tak to vylež,protože příští víkend musíš být fit.
Pokud by jsi náhodou jela na cvičák,tak vem od Evči ten kondicionér,už je placený.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:22
- Nahlásit
Ketrin
Poslali jsme to Deckerovi. A na úhly jsme nekoukali - nerozumíme tomu...a tak nějak jsme u ní stejně strávili hodinu a když jsme odcházeli, byla úúúplně plná čekárna....tak víc jsme těžko mohli zdržovat.
Jumi
neslyšla jsem přesně tohle včera odpoledne od nějakého aurea rosaka
Já to ale od nikoho neslyšela - takže už jsme tím aureorosáctvím asi pěkně prosáknutý.
Jdem oběhnout letiště tak pa.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 14:34
- Nahlásit
Zuzana T
Pokud by jsi náhodou jela na cvičák
Tam teď nejedeme... nějak jsem to čekala, že víkend raději proležím a hlavně jsem se popř. nechtěla v tom mraze dorazit, když jsem se tam minulý víkend načala a pak jsem taky musela dát volno páníčkovi páč příští víkend bude zasvěcen bernášoaktivitám, tak ať má taky chudák od nás někdy pokoj! a já zas budu muset napsat co nejvíc, ať nemám příští víkend depku, že lítám se psem a nepíšu....
Karol
Jdem oběhnout letiště
tak nás budete na to vaše letiště někdy muset vzít sebou! Ať se tím vaším oblíbeným místem také pokocháme...
Já to ale od nikoho neslyšela
no to jsem ani nepředpokládala, že bys to slyšela! právě jsem tím chtěla naznačit že: už jsme tím aureorosáctvím asi pěkně prosáknutý
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:12
- Nahlásit
Hezký večer!
Dneska je fotbal to je zas zábava a já mám k tomu děsnou lenoru a ne a ne se donutit něco napsat!
A jak se máte vy? Jakou jste měli sobotu?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:17
- Nahlásit
Jumi
Jé já jsem na tom stejně! Na netu je skoro mrtvo a v televizi fotbal - to je tedy situace!
Zase nás s Petrem přepadla nějaká choroba- jeho pálí v krku a jám mám křemílkovskou rýmu a svědí mě nosohltan,takže se povalujeme v peřinách ,pijeme čajík s medem a citronem a nudíme se.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:21
- Nahlásit
Zuzana T
já se taky nudím!!! Dneska jsem i ošidila bernáše na prochajdě a jen jsme se tak plácali po okolí. Chtěla jsem vyležet tu včerejší chřipkoidnost a zdařilo se - doufám že zítra bude krásně ať si to venku můžeme vynahradit. a musím zaklepat ale jak jsme ho večtvrtek pomluvili tak od té doby žere jak nezavřený!
Ve čtvrtek slupnul k večeři dvě vrchovaté purina odměrky a půlku masové konzervy! Úplně jsem se vyděsila, že nám ho někdo vyměnil!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:24
- Nahlásit
Jumi
No fain,tak to nezakřikni.Možná slyšel Petru ,jak povídala,že její táta nechal zmlsaného psa klidně několik dní vyhladovět a tak se zalekl.
Cathy jsme dnes také ošidili a teď nám za trest nosí tenisák a prudí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:29
- Nahlásit
Zuzana T
no bernáš prudí každý večer..takže žádná změna právě jsme mu ze chřtánu tahali další oko od plyšáka a dopoledne jsem si tu při zašívání odložila poměrně úctyhodný chuchvalec nití a ten blb přišel a bez mrknutí oka ho slíznul než jsem stihla zareagovat!
jak povídala,že její táta nechal zmlsaného psa klidně několik dní vyhladovět
hmm to nám Péťa vyprávěla už cestou na výstavu do letňan a tenkrát seděl hned vedle ní a nijak ho to neobměkčilo - čubina nevzala celý týden nic do pusy - to já bych nevydržela!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
Jumi
no při Bernášově hyperaktivitě a subtilní postavě by mu šlo o život A zlaťák není včkák,že jo!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
Zuzana T
ale to byla myslím ta bandogina a pak maj ještě fenku louisianskýho leopardího psa...
dneska mě ten trouba pěkně rafnul do palce měla bych vědět, že od přírody divoký psi se nedivočej!!! pak mi skáče na hlavu a místo do plyčáka kouše do mě!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:45
- Nahlásit
Jumi
to bylo určitě z lásky!
Petřin táta má bandoga?Viděla jsem je jen dvakrát.Jednou psa u nás na poli- nosil pleumatiku od auta ve vodorovné poloze a když se rozbíhal,tak za ním lítala hlína a tráva.Podruhé stál párek bandogů za námi s Cathy ve frontě na výstaviště v MB .Psovi se Cathy libila a fena jí ze žárlivosti vytrhla chomáč chlupů ze záclonek - naštěstí to nebyl kus zadku.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 21:47
- Nahlásit
Zuzana T
já chodila s jednou mladinkou na cvičák s Thorinem a byla nááádherná a bezproblémová...moc se mi líbila!
poslala jsem ti mail
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:02
- Nahlásit
Jumi
Mě se bandog líbí,ten kluk na poli byl mazlík,ale měla jsem respekt k tomu tělu nabitými energii,každý sval na něm hrál- nechtěla bych ho naštvat.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:13
- Nahlásit
Zuzana T
já mám velký respekt ke každému takovému plemenu, bandog je opravdu krásné plemeno, ale já sotva zvládám vychovat ZR na nic jiného bych si netroufla!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:18
- Nahlásit
Jumi
každé plemeno chce své.
Tak nevím,jestli Cathy vystavím v Praze- tak dramaticky líná a srst je matová ,že za 5 týdnů na ní nic nebude.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:25
- Nahlásit
Zuzana T
no tak se v nejhorším vetřete mezi naháče a když už to máš zaplacené, tak o co jde! Bernášek taky není ve výstavní kondici a do Hluboké jedem i když jestli bude takhle žrát i nadále tak se do ní třeba do května dostane
efekt pupalky ale stále nepozoruji, jen tolik nelíná...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:29
- Nahlásit
Jumi
Línání u Cathy je jiného charakteru - na to mají vliv také hormony.No uvidím,jak bude vypadat a když nepůjde,tak o nic nejde.
Tak po Darien od Veveřáků a Svenovi je už třetí zrentgenovaný negativní potomek! Tak snad i po Cathy budou pěkné výsledky - teda už abych to měla za s sebou.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:31
- Nahlásit
Zuzana T
teda už abych to měla za s sebou
hmmm mě o tom povídej! mě se o tom už i zdá a většinou u těch snů bulim...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:35
- Nahlásit
Jumi
to máš tak živé sny
Já jsem zase dneska bulila u finiše Katky Neumannové v jejím posledním závodě v karieře.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:37
- Nahlásit
Zuzana T
dneska jsem zase vytáhla toho králíka - toho od tebe nosí už pěkně ale toho mého těžkého, ze země nezvedne a pořád ho pouští
|