Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:20
- Nahlásit

Jumi
Tak zkus zadat celé jméno pejska,nebo alespoň jednoho z rodičů do K9 data.
Písni mi o koho jde,třeba budu vědět.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:25
- Nahlásit

Zuzana T
poslala jsem ti to na mail...ale moc toho nevim, takže to asi nezjistim. Budu se muset příště víc vyptávat!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:13 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

děvčata, hlásím velkou aktualizaci stránek!!! Takže mrkněte, máme tam i našeho grizzlíka Jacka. Zbytek fotek přibude zítra odpoledne...
http://www.neznylovec.ic.cz/

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:02
- Nahlásit

Ketrin
Málem jsem zapomněla, gratulujeme ke krásným výsledkům RTG!!!

Jinak, jsem dneska zaplatila složenku na DKK pro Šebka, takže tu špatnou zprávu čekáme už oficiálně

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:38
- Nahlásit

ko4ka
Dík Vy zas máte krásný stránky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 20:31
- Nahlásit

ko4ka
ty jsou krááááásný! Tak to ses Míšo opravdu vyšvihla! takové pěkné stránečky - no je vidět, že seš holka šikovná!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 20:53
- Nahlásit

Jumi
Míšo,máš tedy tátu k nezaplacení!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:15
- Nahlásit

Zuzana T
no jak kdy

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:42
- Nahlásit

Jumi
Tak si právě vyplňuji přihl.do Hluboké,zítra jí pošlu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 21:58
- Nahlásit

Zuzana T
Já ji poslala včera! Nějak jsem se nemohla dostat na poštu - akorát minule jsem to neposílala doporučeně..nějak jsem nepostřehla, že se to má...
Na to že se Bernášek od pátku už několikrát namočil - tak se ho to dikobrazí období nějak drží

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2007 22:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Nojo prochází momentálně dikobrazím obdobím,jen mě děsí,co příjde po kuně a dikobrazovi!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 14:29
- Nahlásit

ahoj holky, děkujeme za pochvalu
Právě jsem dodala zbytek fotek těch našich dvou příšerek, tak můžete juknout

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:16
- Nahlásit

Hezký večer!
Dneska na prochajdě bernášek řádil s 8 měsíční ohařinkou - a musím říct, že už s přibývající hmotností ztrácí tu svoji nevídanou tryskopsí mrštnost. Navíc je vždycky v nevýhodě protože narozdíl od většiny ostatních psů jen cvaká tlamkou ale rozhodně nekouše, zatímco ohařička si servítky nebrala a pěkně ho rvala za kůži!
Akorát se nás panička ptala jaktože je tak načechraný, že to ještě neviděla trochu mu to už slehává Bondíkovi si užili tu nejlepší fázi, ale doufám, že už mu to vydrží do zítra ať se Zuzko tím dikobrazem taky trochu pokocháš!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:33
- Nahlásit

Jumi
už se těším.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:10
- Nahlásit

Zuzana T
tak jsem si nějak tak naivně myslela, že bernáš po tom dnešku padne a on tu ještě teď otravuje s míčkem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:49
- Nahlásit

Jumi
To je tedy nezmar k neutahání.Já mám dost a válím se po sedačce a Cathy chrní v pelechu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:00
- Nahlásit

Zuzana T
já taky - na diplomku dnes kašlu, jsem nějaká mrtvá! Jen kdybych neměla pořád nějaké uslintané plyšáky na hlavě - Bernášek si 45min schrupnul a už zase řádí!
Dneska mě pěkně štval i s tím přivoláním - už aby měl tu pubertu za sebou!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:36
- Nahlásit

Jumi
Dneska se asi trošku mstil za to,že neměl Dorinku jen na blbnutí a jako správný chlap se před ní také samozřejmě předváděl.

Jumi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:59
- Nahlásit

Zuzana T
hmm když kraví u aportů, tak mě to netěší, ale když nemá základní poslušnost, tak mě štve! On už včera a předevčírem poslouchal nějak laxně a dneska už byl úplná ostuda asi brzo dostane nabudku
No čeká nás víkend, tak si ho vezmu do parády - pořádné prochajdy a pilování základní poslušnosti!

Tak jsem zase prohlížela všechny ty granule a asi vážně zkusím ty PROformance - je to jehně a zase něco jinýho tak uvidím, příjde mi že tohle už se mu zase přežralo...a na něj nějaké hladovění neplatí, on když je hladoví tak se nažere ale když mu to nejede tak prostě jen tak aby vyloženě netrpěl ale rozhodně ne tolik kolik při své aktivitě potřebuje...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2007 22:19
- Nahlásit

Jumi
No proč né,jen vyzkoušej vše,co se dá,hlavně když to zabere.A vždycky můžeš koupil jen 3 kg na zkoušku.
Tak dobrou,jdu s čubinou ven a spát.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:00
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko, prosím Tě co to je za databázi, jaks psala nahoře? Dala bys sem přesnou adresu?
Narazila sem na něco podivného a chtěla bych získat nějaké info. Vím název CHS a jméno chovatele, ale třeba v seznamu na stránkách KCHLS není.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:11
- Nahlásit

Ketrin
??? já teď nevím,co máš na mysli? Napověz!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:12
- Nahlásit

Ketrin
JÓÓÓ už vím K9 data- dej si to do goooglu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:28
- Nahlásit

Zuzana T
Dík

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:57
- Nahlásit

Ahoj holky, tak máme ty kyčličky za sebou....koneckonců máte už dokonalý informace od Evy
Teď budem netrpělivě čekat na výsledek - i když to hlavní víme, že zdravotně je to naprosto v pořádku a do chovu bez potíží...teď samozřejmě jde o to, jestli to budou spíš ty dvojčičky nebo něco lepšího. U psa na tom halt dost záleží, tak jsme zvědaví. Včera po ránu jsme se Bondíka ptali, jestli se vyspal do "nulkova" - ale nic neříkal, tak zas tak super to asi nebude

Zuzana TJumi

Ale to je od vás teda ošklivý, že nám trénujete za zády. To pak bude Bondík chudák pozadu

Jumi
Pořád jsme se nerozhodli, jestli pojedem do Blevic - když je v sobotu ten pochod, byl by celý víkend vlastně fuč...a to si nějak nemůžem úplně dovolit. Tak uvidíme. Trochu mě napadlo, že bysme mohli přijet třeba až po RS zacvičit si s váma na ty vlohy...ale uvidíme. Taky jsem o tom ještě nemluvila s Evou...vždycky máme nějaký jiný zásadnější téma

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:01
- Nahlásit

Karol
Ahojky tak budeme držet palečkykdy jste tam byli?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

Karol
byla jsi u té Martiny?

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:09
- Nahlásit

hab a Archie
Ahoj
Včera odpoledne jsme byli v Jablonci...
A dokonce jsme se tam potkali s tetou Brigittou
Co prcek? Už má nějaké demoliční úspěchy? A jak zvládáte loužičky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:13
- Nahlásit

Karol
Nic si z toho nedělej,že jsi cvičit nebyla.Bernáš byl nakrknutý,že se nemůže s holkama jen honit a zlobil Míšu a zkoušel si z ní utahovat -moc mu to neprocházelo ,ale bojoval statečně!
O akci RTG víme vše od Evči,tak teď jen aby to bylo 0-1,to víš kluci,ti musejí být tip- top.
Vy nejdete an retrívří tažení 31.3.?No nevím,jestli po tom budete mít náladu ještě blbnou v Blevicích.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:13
- Nahlásit

Karol
Campino zatím stihl roztrhat dvoje ponožky,pořád mi tahá boty z předsíně do obýváku a žužlá mi tkaničky,jiných bot si nevšímá jen mýchasi ví kdo je jeho panička loužičky jsou v pohodě,moc doma nečurá,jen přes noc.
Neřekla ti Martina jak ten RTG vypadá??

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání