Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:52
- Nahlásit

Jumi
Já ještě nevím,ale šla bych k vrahovi.?!

Karol
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 15:16
- Nahlásit

Ahoj holky!
Tak my jsme sebrali odvahu a jsme objednaný na RTG k Maritně J. na příští čtvrtek . Ona mi volala včera Eva, jak už je z toho celá nervózní...a tak jsme si řekli "musíme tam stejně všichni"
A je to. Taky vlastně čím dřív člověk ví výsledek, tím víc může ušetřit za výstavy, kdyby to nějak nedopadlo - to sou fóry, co?

Jumi
Tak zítra v 9 - doufám, že nám ta dohoda vyšla!
Těšíme se i na nějakou tu prochajdu, ale počasí se má zhoršovat, tak hlavně aby nelilo!!!!

Pojedete 1.4. do Blevic? - má tam být zase trénink, poslední před WT, tentokrát snad i s vodou...My teda zatim nejsme přihlášený ani tam ani na ty WT, ale nakonec to asi všechno objedem....

Jsem zvědavá, s čím přijede Eva z těch Budějek - podle toho, co včera říkala, se jí tam moc nechtělo, nakonec jí přišlo, že je to na Dorču ještě brzo...ale třeba jí holka ještě překvapí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 17:56
- Nahlásit

Karol
Tak zítra v 9 - doufám, že nám ta dohoda vyšla!
vyšla! vyšla! zítra jsme tam na devátou jako na koni! Teda musím zase vykopnout páníčka včas abychom tam byli užtak na třičtvrtě jinak to zase bude debakl

Pojedete 1.4. do Blevic?
Ještě jsem to Petrovi nenadnesla...tak uvidíme. minule to bylo vážně příšerný, takže ho budu muset nějak opatrně přesvědčit, že před těma WT by to ještě pro jednou stálo za to! My potřebujeme, jak jsem čekala u té vody pilovat hlavně klidy, protože dneska jsem v tom rybníku skočila málem taky!

Jsem zvědavá, s čím přijede Eva z těch Budějek - podle toho, co včera říkala, se jí tam moc nechtělo
to říkala asi všem! ale tam podle mě ani nejde o to předvést nějaký výkon při WT, ale aby na tebe při práci jukli ti Rakušané a pak ti ukázali jak na co, prej zachází s každým psem individuálně a na míru a jsou naprosto k nezaplacení....

Představ si, že psi našli v lese torzo malého králíčka bez hlavy a Zuzku nenapadlo nic lepšího než si potrénovat aport srstnaté Bernáškovi to šlo sice moc pěkně ale tohle kdyby mi někdo před rokem řekl, že budu po lese sbírat mrtvoli a házet je psovi, tak si řeknu, že se zbláznil!
A to s náma dneska chtěl jít i Petr, ale byl po běhání unavenej. ještěže nešel! To by byla jeho smrt!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 18:33
- Nahlásit

Jumi
si nestěžuj,kde sehnat králíka domácího,čerstvě piclého !Tohle bylo čerstvé a příležitost se má chytit za pačesy.Bernáš to zvládl skvěle -opravdu!!!Panička byla sice ze začátku trochu bledá,ale pak se také osmělila a aport od Bernáše převzala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 18:34
- Nahlásit

Karol
Tak to je prima,že jste našli odvahu !

Jumi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:57
- Nahlásit

tak tentokrát uschnul Bernášek opravdu povedeně! Asi nám právě začlo DIKOBRAZÍ OBDOBÍ!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 11:08
- Nahlásit

Zuzana T
ahojky, no, už jsem se s tím tak nějak smířila... co mi zbejvá... Zrovna jsem včera našim oznamovala, že chystáš céčka, tak už se chytali za hlavu
Jumi
hlavní důvod, samozřejmě finance a pak s ní nakonec začnu na těch menších výstavách a budem to brát postupně, podle toho, jak bude hodnocená
HanuleGR
každopádně dej vědět, jak na tom jste, budu držet pěsti. No, výsledek, jelikoš jsem ještě nemohla zaplatit složenku ( až příští týden ), tak předpokládám pak do těch 2 týdnů, jak psala Zuzka, že má Šebek dodací lhůtu. Ale já už na něj nejsem zvědavá, čekám to, co nám řekl rentgenující vet

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 18:25
- Nahlásit

Hlásím zprávy od Evy z Budějovic - Dorinka skončila z 11 psů čtvrtá, takže paráda! Navíc byla Dorča prý nejmladší. Mám radost, vypadá to, že jí přechází to naschválový obdbobí....často jsem Evu obdivovala za zachování klidu, protože slečna Doris teda umí vyvést z míry

V Kolodějích se nám dneska až na zimu hrozně líbilo, Soniny připomínky považuju za hodně přínosný! A Bernáškovi to dneska skvěle šlo....myslim, že by nás měli začít zařazovat do nějaký pokročilejší skupiny, protože většina jiných psů nás s našimi talentovanými a vypiplanými pejsky dost zdržuje, že jo Jumi

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2007 18:53
- Nahlásit

Karol
No já myslím, že jsme si nadiktovali takových podmínek, že jsme měli, co jsme chtěli! My minule byli ve skupině, která byla výkonostně naprosto vyrovnaná a nikdo tam nemohl nikomu nic vyčítat, protože každý měl někde tu svoji slabinku!
Ta dnešní skupina to byl dost děs běs a hlavně si myslím, že ti pejsci neměli některé cviky dělat, třeba ta jedna měla problém aport vůbec brát, tak pro ni byl dle mého názoru nácvik stop hvizdu docela nevhodný - ale já se Soňou cvičím ráda, protože jak píšeš, s nikým si nebere servítky a každého hned opraví i za prkotiny, což je opravdu třeba, protože sám se nevidí!

Bernáš byl dneska akorát dost neklidný...kolikrát jsem měla pocit, že jak vidí, co ti psi vyváděj, tak na ně štěká ať toho nechaj, že jim to předvede raději sám

Evička s Dorčou jsou kabrňáci! škoda, že Jindra a Péťa to neustáli! Podle toho co Evča psala to bylo opravdu hodně těžký a to je podle mě to co Dorče nahrálo...já to vidím na bernášovi a ti dva jsou si v kravení dost podobný...když je to lehký, tak má tendenci si to nějak oživit, ale jak je to těžký, tak už tu potřebu nemá a obvykle to udělá nakonec líp jak nějaký lehký úkol!

ko4ka
tak přijeďte alespoň do těch Kunratic! To je oblastka! Chceme si tu tvoji princeznu už konečně někde pomuchlovat!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 15:03
- Nahlásit

Jumi
tak přijeďte alespoň do těch Kunratic! To je oblastka! Chceme si tu tvoji princeznu už konečně někde pomuchlovat!
Kunratice jsou v plánu a asi to tak i zůstane, takže se může Bernášek začít těšit! Chelsinka se muchluje velice ráda - myslím, že je to její nejoblíbenější činnost ( hned po jídle samozřejmě ), takže si její pozornosti užijete do sytosti
Sem si říkala, že bychom mohli začít pilovat ten postoj a chůzi na vodítku, aby to teda trošku vypadalo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 16:01
- Nahlásit

Dobré nedělní odpoledne,
Evičce a Dorče jsem už gratulovala včera,jsou to pašandy.Už se těším,až mi povypráví o celém tomhle víkendu víc.
Karol
Míša mi poslala fotky Bernáška,co jsi dělala na cvičáku.Jednu jsem už dala na stránky,jsi talentovaná fotografka- můžeme si tě najnout?
Jumi
Evča psala to bylo opravdu hodně těžký a to je podle mě to co Dorče nahrálo..
s tím souhlasím,pokud nemají mlaďoši čas na blbnutí,tak pracují pěkně.
ko4ka
Chelsea je pěkná holka,jen se klidně někam na výstavu přihlaš!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 16:41
- Nahlásit

Karol
objednaný na RTG k Maritně J. na příští čtvrtek Tak hodně štěstí. my tam byli 12.3., ofiko výsledek ještě samozřejmě nemám.

Eva a Dorča jsou šikuly veliký ale co to bylo za akci??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 17:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
WT elévů v sobotu a v neděli trénink ,obojí pod vedením Rakušanů.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2007 18:39
- Nahlásit

Zuzana T
Jo tak to vím, v Č.Budějovicích, žejo? Tam jela i naše Sára, ale jen na trénink a čumendu. Jsem zvědavá co mi napíšou a mám slíbené fotky.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:06
- Nahlásit

krásné pondělní ráno

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:09
- Nahlásit

hab a Archie
Ahoj,jak se aklimatizoval Kampík u vás doma?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:35
- Nahlásit

Zuzana T

Ahojky,úplně skvěle ani neplakal,Archie ho hlídá na každém kroku aby se mu náhodou něco nestalo,jsou to myšičky,pošlu ti fotky

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:37
- Nahlásit

Zuzana T
máš je tam

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:41
- Nahlásit

hab a Archie
Ahoj ! Kampík úúúúúúžasnej! A fotky krásný, slintám nad nima a hned bych taky chtěla takovýho plyšáka....ale snažim se být rozumná....když ona má Radka B. ještě volnýho Antonia Banderase a to my bysme pak měli Bondíka a Bandíka

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:43
- Nahlásit

Karol
Ahojky!!to by jsi měla doma pěkné celebrity

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:44
- Nahlásit

dneska jsem sním spala na zemi,mám pěkně promasírovanou hlavu a o pár vlasů míň

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:47
- Nahlásit

hab a Archie
jééé díky,ale podívám se až doma,v práci to nelze.Koukala jsem ale k Martině- je to pěkný lední míša!
Karol
!!!! teda, agent 007,Banderas- ty jsi něějak vysazená na playboye,co na to Ondra!

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:53 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

JumiZuzana T
Ahojky, jsem ráda, že se fotky líbí, ale Bernášek je fakt neposeda! To Bondík už je zvyklej, že ho někam posadim, a pak se sanžim ho nutit, aby se díval na jednu stranu, na druhou stranu a nahoru a dólu a pak na něj dělám co nejdivnější zvuky a on uklání hlavu ke straně....z toho mam vždycky záchvaty smíchu a kdyby nás někdo pozoroval, asi by se hodně divil

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:55
- Nahlásit

Zuzana T
Klouček je samozřejmě největší playboy široko daleko, tos nevěděla? Kam se na něj hrabou nějaký Bondové a Banderasové

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 09:57
- Nahlásit

hab a Archie
A co by dělal, kdybys s nim nespala? Bondík byl teda od začátku hroznej pohodář a spal sám v obýváku....a ještě v ohrádce, díky který se strašně rachle naučit čůrat venku....protože než si načůrat do ohrádky, to radši spustil takovej řev, že nás probudil

A jakej je prcek? Jak se projevuje a co na něj Arčucha???

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:18
- Nahlásit

Karol
kdybych s ním nechrněla tak by chrněl s Arčuchou,ten ho nechá po sobě válet,dokonce si od něj nechá vzít i hračky,Arčuška mě překvapil je k němu fakt hodnej,i když první hodinka doma vypadala všelijak,ted jsme byli venku a dostal napapat,ten mi jednou sežere ruce Arčucha díky němu taky začal pořádně jíst,ted nenechá ani jednu granuli v misce

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:20
- Nahlásit

Máte tu někdo zkušenosti s Duowinem na klíšťata a blechy? Myslím, ty pipetky. Chelska to dostala v sobotu a vypadá to, že jí to nějak nesedí. Vydrbává si úplně chlupy, sice to nemá červený, pořád se jí tam koukám, ale evidentně jí to svědí...
Mám zavolat vetce, počkat nebo to rovnou vymejt nějakým šampónem na podrážděnou pokožku? Loni měla pipetku Frontlinu a byla úpplně v pohodě.... Abych tu blondýnu neměla za chvíli plešatou....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:48
- Nahlásit

Karol
Potřebuji ti napsat SMS,napiš mi na 607273876.Dík.

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 11:57
- Nahlásit

Ahoj holky!

hab a Archie
díky za fotky - mrňous je úúžasný méďa! My si méďu neužili, měli jsme ho doma tak 2dny a pak to přerostlo v cosi nohatého, takže obdivuji a závidím! Bernášek spal také od první noci sám, ale protože měl Thorina tak vůbec neplakal!

Karol
Hmmm...
zajímavé...
no já uvidím, jaké to bude v těch Čelákovicích a podle toho si udělám nějaký názor...my se navíc asi budeme řídit tím, jak se bude Bernášek stavět ke zvěři s čímž má zatím docela problémy...

když ona má Radka B. ještě volnýho Antonia Banderase
jéé vy uvažujete o druhém jo? no z toho mě vyléčili časté prochajdy s lerym a Anežkou a pak naši dva kluci...oni dva pejsci jsou o hodně moc víc než jeden...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:06
- Nahlásit

Jumi
Ahoj,jak jste přečkali ledový víkend?
O těch WT si raději popovídáme přes email.,
Ale u Bernáška by jsi myslím měla největší trable s klidem u aportu.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání