Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
nějak mu není sympatickej
Ale z našeho neplánovaného aportu srstnaté jsi viděla,že k tomu přistupoval suverénně a neměl problém to vzít.Myslím ,že váha ho v terénu nerozhodí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 22:53
- Nahlásit

Zuzana T
když myslíš, tak snad ne...ale ten náš byl dost malej a lehkej..ale zase podle mě hraje roli i přítomnost konkurence

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 23:00
- Nahlásit

Jumi
konkurenci doma nemá,to je fakt- že by páneček zaskočil

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 23:18
- Nahlásit

Zuzana T

já se zeptám!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 23:23
- Nahlásit

Jumi
tak jo a pak mi řekni,jak to dopadlo.
Jdu si posunout hodinky,dojdu se psem a jdu spát.
Dobrou noc a žadné katastrofické sny .

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2007 23:31
- Nahlásit

Zuzana T
Jdu si posunout hodinky
no jo fůůůůůůjjjjj na to jsem úúúúplně zapoměla!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:00
- Nahlásit

Hezký večer!

Karol
tak jaké bylo cvičení s Evčou! určitě vám to náramě šlo - Bernášek je z té naší skupinky už jedinej neposeda, z Dorči už je taky Hujer, tak jsme zbyli jako jediní nehujeři

Zuzana T
tak jak vám je, doufám, že jsme tě moc neuchodili! Bernášek padl za vlast - řádění s mamkou mu dalo pěkně zabrat! A Petr se tu celou dobu rozplývá jaká je Cathy roztomilá čubinka ta jeho slabost pro fenky!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:37
- Nahlásit

Jumi
Ahoj,já jsem odpadla ale vycházka byla supernííí,díky moc.Mám na hl.stránce fotku z můstku.
Nevím čím to je,že na Cathy jsou tak chlapi vysazení - její páneček jí přímo nekriticky zbožňuje.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:49
- Nahlásit

Zuzana T
její páneček jí přímo nekriticky zbožňuje
jo jo - když je Petr na Bernáše moc přísnej, tak mu vyhrožuju, že příští pes už bude 100% čubina a uvidí! a to on se vždycky děsně vyděsí a zapřísahá mě, že to ne, že to by byl ten nejrozmazlenější tvor na světě

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:52
- Nahlásit

Zuzana T
jééé Cathy tam vážně vedle bernáše vypadá jak zagroškudla! Ty fotky dokážou pěkně mást což!?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:55
- Nahlásit

Jumi
to se vztahuje předpokládám i na potomka ženského pohlaví

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:57
- Nahlásit

Jumi
,tuhle reakci jsem čekala

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2007 20:59
- Nahlásit

Zuzana T
to se vztahuje předpokládám i na potomka ženského pohlaví
no obávám se, že jo, ale jestli bude holčička po rodičích, tak ho to brzo přejde!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 09:00 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Ahoj holky, kde se všechny touláte? Taky má váš pes dojem, že když mu dáte volno, tak, že má to volno úplně??? Moje drahá puberťačka jak dostane volno, tak mě má absolutně na háku... Venku lítá jak magor, za dětma, psama, lidma.... jen ne za mnou.... Když byla malinká, tak byla taková poslušná a teď je na zabití. Já se z těch puberťáků asi nevyhrabu. Mámi Jack v 18ti měsících, když k nám přišel byl to samý. Kolikrát jsme přišla s pláčem domu, že zas udělal průser a neposlouchá mě a že už dalšího neposlušnýho retrívra nechci a co jsem si pořídila? Pubertálního goldena a víte, co mám domluvený? Zhruba za 2 roky si jedu pro zlatýho chlapečka od známý - pokud se nám pěkně dovyvrbí budoucí tatínek... Nejsem masochystka, že ne?

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:49
- Nahlásit

ko4ka
Ahoj, tak to musim zaklepat, u nás je puberta pořád celkem v klidu...a už to tak vypadá, že u toho zůstane.....i když jste na její vypuknutí u Bondíka určitě nedočkavě čekaly

To máš krásnej plán - za dva roky nový štěndo! Tak se hezky těš, dva roky jsou dlouhá doba...a těšení se je hezká věc

Jak to vypadá s vaším RTG? Už jsi poslala složenku?

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 12:56
- Nahlásit

Jumi
Čau, tak si představ, byli jsme v neděli cvičit s Evou na Lhotě u Brandejsa a rkomě toho, že to bylo moc hezký a obě děti šikovný , tak nám Eva přivezla nový granulky - dospělácký!!!, protože s Dorčou na ně už taky přešla a co my bysme nenapodobili, že - no a Bondík se hned do první dávky pustil tak, že jsme ho zas asi ppo čtyřech měsících poznali jako to naše bývalé příšerně žravé štěňátko!!!! Takže u nás už dva dny mizi snídaně i večeře okamžitě. Snad to dlouho tak vydrží
Jo a přihlásla jsem nás nakonec i do Blevic, snad to nějak zvládnem, v nejhoršim případě odřeknem, ale Eva nás zas tak nahlodala...ona je v tomhle fakt exptert.

A ještě něco - napatlala jsem Bondíkovi jeho zvlněnej zadeček tim drahym zázrakem...a má teď tak dokonalou trvalou, že je to k popukání. Pravda, prvnípokus jsem chtěla udělat bez trička, takže jsem nechala uschnout volně, jen jsem hlídala, aby se nepřeležel a občas pročísla....do poslendí chvíle to vypadalo úspěšně...a pak se to zas zkroutilo jak po natáčkách. Takže příště už fakt to triko....a to jsem se tohohle bláznivýho kroku chtěla vyvarovat.

Jak se máš?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
No Bernáš byl v neděli také jako ovečka,dokonce i po důkladném mamočení se srst začala mokrá otáčet - asi je " lízlo tele" kluky jedny.
Ptala jsem se na to chovatele,který pracuje i na úpravách srsti.Prý pokud se mokrá srst nechává často uschnout nesčesaná a přeleží se,tak má tendenci tak zůstávat i po opakovaném namočení.
Kdy čekáš verdikt od Deckera?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 13:28
- Nahlásit

Zuzana T
To je ta výhoda labroušů,česat se nemusí doufám,že v sobotu jedeš na tažení a že se k nám přihlásíš - veverkonetopýra tam vedle párku labroušů, budu mít jen já

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:31 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Karol
Jo a přihlásla jsem nás nakonec i do Blevic
Jééé no supéééér já byla aktivní a při přihlašování do Blevic hned napsala, že jestli se na seznamu přihlášených objevíte, tak chceme být každopádně s vámi ve skupince

že jsme ho zas asi ppo čtyřech měsících poznali jako to naše bývalé příšerně žravé štěňátko!!!!
tak to se teda máte! bernášek se po 4dnech neuvěřitelné žravosti vrací ke starým moresům a zase se nípe! Já ale na dospělácké ještě přecházet nechci, máme i normo puppy a ne LB aby měl trochu víc proteinů a v té dospělácké toho je mnohem míň, takže chci na puppyně vydržet tak do roka a půl aby měl ještě z čeho nabrat...ale to není sámo případ pesů jako Bondík a Dorča, kteří si kuní období odpustili

Takže příště už fakt to triko....a to jsem se tohohle bláznivýho kroku chtěla vyvarovat.
páne jo! že se tím trápíte takhle v mezičase - nebo jedete někam na výstavu? My máme doma dikobraza, když mě to hodně štve tak ho hladím tak aby to slehávalo a pak příjde Petr a se slovy, že už mu to chuděrovi slehává a Zuzka neuvidí jakej je pěknej mu to zase pěkně načechrá zpátky

tak si představ, byli jsme v neděli cvičit s Evou na Lhotě u Brandejsa a rkomě toho, že to bylo moc hezký a obě děti šikovný
tak to jste se měli báječně! Evča mi to volala jestli nás nemá vyzvednout, ale my zrovna venčili Zuzku a pak byli objednaní na návštěvu k našim, tak se nám to nehodilo..tak snad jindy
Já včera usoudila, že když je na těch WTE aport 60m tak to bychom to měli zkusit,takže jsme s Petrem šli vždycky tak 50-60kroků daleko, takže asi míň než 60m a bylo to k mému zděšení šíííleně daleko, to jsem si vůbec nepředstavovala! ale jako vždy když je něco těžký tak to bernáše děsně bavilo a šlo mu to tak, že nám s petrem oboum spadla čelist! takovou rychlost s jakou pro aport letěl drapnul ho a letěl zpátky a pak ti ho se zvednutou hlavičkou vysloveně cpal! no koukali jsme!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:38
- Nahlásit

jana33
Já nevím co je veverkonetopýr,ale budu s manželem na jednom stanovišti trápit vaše psíčky a vás také.

Jumi
pozdravuj mého kudrnáče.Já mám dneska doma pejsky dva.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 14:42
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to se máš, to budete mít veselo! My dneska půjdeme nejspíš k vodě, ale ještě nevím, uvidím, jak se mi bude chtít, příjdu dnes dom později...

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 15:00
- Nahlásit

Karol
to se někdo má, klidná puberta... O tom, já si můžu nechat leda zdát Jj, já se těším na chlapečka docela dost
Složenku jsem už konečně zaplatila, minulou středu Takže tak jako čekám no...

Jsem jí taky dneska potýrala. To by jste nevěřili, jak poslušnost bolí . Trénovali jsme venku chůzi u nohy bez vodítka a to okolo pobíhali psi a lidi, co jsme potkávali a ona se nesměla odemě hnout. Jste měli vidět ty pohledy, který na mě házela. Nejdřív překvapený, pak unuděný, následoval pohled uražený až vyčítavý. Domů přišla úplně vyčerpaná Taky jsme byli v sobotu na vyšetření u vetky, ultrazvuk a hlavně krev. Zdálo se mi, že na takovýho mlaďocha je dost rychle unavená. Takže sono pupíku a krevní obraz dopadl na výbornou, tak aspoň něco. Ještě se zítra dozvím výsledek štítné žlázy, tam možná bude něco. Prý by symptomy odpovídaly. Má štítnou žlázu trochu zvětšenou, i ta únava a máme problém udržet váhu. A to se prosím nepřežírá, dostává dost málo granulí, ale přesto tloustne... Žebra už jí musím hledat. Váží nějakých 33 kg, vetka říkala, že má menší nadváhu, ale nějaký hubnutí by řešila až plně doroste a to by prý vypadalo na tu štítnou žlázu....

Kolik gramů dáváte a kolik mají vaše granulky tuky? Náš Nutram má myslím 12% tuku a dostává asi 400 gr na den -což je docela málo, takže uvidíme. Zvyšujem pohyb, ale na tu nohu zase musím opatrně...

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 15:49
- Nahlásit

Zuzana T
Malý černý teriéří s bílou náprsenkou, ocas tříčtvrteční,jedno ucho nahoru,druhý dolu a machruje to na všechny psí kluky okolo,protože to má napoleonskej komplex. A taky je to furt na vodítku,páč jinak by si to dělalo,co chce A k tomu černej labrador a bílá labradorka

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 15:55
- Nahlásit

jana33
tak to tě určitě poznám.Těším se.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 18:04
- Nahlásit

Jsem právě zjistila, že mám divného psa. Jako, že je divná vím, ale až tak moc? Už jste někdy viděli retrívra, kterej radši vyleze na strom, než aby zase musel do vody? Já teda ne!
Ona spíš nevěděla jako jestli je voda fůůůj - mokrá nebo jé super... Jelikoš Jack z toho byl plný nadšení a skákal tam šipky a ona nevěděla co a jak. Jakmile tam vlezla a obklopila jí voda, tak se hrabala ven, ale zase nadšeně lítala kolem a nevěděla jestli tam skočit nebo ne, tak lítala kolem, štěkala, kňučela, skočila do vody, pak zase ven a to dělala neustále dokola! Ale ona z toho byla nadšená, teprve doma se nám jí podařilo uklidnit a to večeří pač lítala po bytě, v očích jí lítaly jiskřičky, štěkala a skákala na nás. Jak kdyby nám vykládala co se jí to dělo...

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:08
- Nahlásit

Ahojky, omlouvám se za chybky v dnešním psaní, já byla zrovna na semináři ve škole a musela jsem psát tak, aby to vypadalo, že pozorně sleduju a píšu jen to, co mám...

Jumijá byla aktivní a při přihlašování do Blevic hned napsala, že jestli se na seznamu přihlášených objevíte, tak chceme být každopádně s vámi ve skupince
Jééééééé, já byla aktivní úplně stejně a Katka mi taky vzápětí odpověděla, že s váma určitě budem

chci na puppyně vydržet tak do roka a půl aby měl ještě z čeho nabrat
...Ondra už dneska říkal, že se mu zcá, že po tom Bondík hubne...no, po dvou dnech asi trochu odvážný tvrzení, ale pokud by to byla pravda, tak se jejště k puppyně vrátíme

Kudrny řešíme proto, abysme to měli natrénovaný a věděli, co dělat, a co ne a kolik dní předem to dělat a tak. A taky mi Eva ten zázrak drahej nejdřív odlila na zkoušku....zatim mě to teda nepřesvědčilo
První výstavu máme 28.4. Letňany.

Taky zkoušíme nějaký ty delší aportky, ale na kroky jsem to neměřila, snad je to dost. Bondík, když dává pozor a trochu se soustředí, tak mu to jde i na dálku dobře - asi možná taky o něco líp, než když je to nudně blízko a snadno. Úplně nejradši má dálku, ale na viděnou...takže pěkně na louce. To pak letí jak střela tam i zpátky. Ale jakmile je to do roští, do lesa nebo do vysoký trávy, tak je dost velký riziko, že cestou ztratí motivaci... Ale to ještě vypilujem.

Jumi
Máš čas ve čtvrtek dopoledne? Přijela bych za váma, ale musim být v 15:45 ve škole, takže tak 14:30 nejpozdějc doma. Takže by to muselo bejt ráno nebo kolem poledne. Doufám, že vydrží to počasí!!!!!Mohly bysme taky trochu cvičit a kluky potrápit....když budou všechny zkoušky muset pak absolvovat stejně spolu

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:12
- Nahlásit

Zuzana T
Počítám, že to Martina v pátek poslala, on to v pondělí dostal. Tak záleží, jak seboz mrskne nebo nemrskne. Čekám to buď koncem tohohle nebo příští týden. Napětí se mě naštěstí zatim nezmocnilo

Tak ty nás budeš trápit na nějakym stanovišti, jo??? A to vy smíte takhle naznačovat?
Eva zas v neděli něco říkala o tom, že tam maji pro Ondru překvapení...pak teda dodala, že nejen pro něj, ale jen pro pár takových...takže Jumi, to by se mohlo týkat i Petra
Já doufám, že mi zůstane funkce fotografa. V tý se cítim poměrně bezpečně.
Přemejšlela jsem, jak bych třeba poznala Bonda poslepu a zjisila jsem, že asi po čuchu. Fakt Hrozně zvláštně mu voní tlapky
Ale zas jsem to ještě u žádnýho jinýho psa nezkoušela, tak možná to maji všichni stejný

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:31
- Nahlásit

Karol
Já také neznám žádné podrobnosti o tažení.Až dojedem na místo,tak nám něco Jindra s Evčou přidělí.A doufám,že zase pí.Hermannová st. napeče pro realizační tým své skvělé buchty!

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:33
- Nahlásit

ko4ka
Chelsinka je vážně prdlouš
Ona byla ve vodě po zimě poprvé?

doufám, že bude princezna ok. ale s vetkou naprosto souhlasím příznaky odpovídají poruše fce štítné žlázy...divím se že vetka neudělala EKG na tom by se to také mělo projevit...

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:42
- Nahlásit

ko4ka
Jak moc rychle je unavená? Já má občas taky pocit, že by se pes neměl zadýchat rychleji a víc než já....a občas se mi to nějak nezdá. Ale to zas by asi nezvládnul Bernáše, viď Jumi

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání