Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:43
- Nahlásit

Karol
tak super, že jsme tak propojené a diktujeme všem okolo shodné podmínky

Máš čas ve čtvrtek dopoledne?
mám od 9-12 něco v Krči to bychom asi nestihli co a co pátek?

Kudrny řešíme proto, abysme to měli natrénovaný
tak to jste docela vychytralí...takhle prozkoumat! ale my máme první výstavu až hlubokou takže času dost! A vy ste se nakonec znovu odhodlali do letňan no asi je to lákavé takhle kousek za domem, pro nás je to už přeci jen druhý konec prahy nějak se nám tam minule nelíbilo...tím teď nemyslím pí Knedlíkovou.

Úplně nejradši má dálku, ale na viděnou...takže pěkně na louce.
to bernášek právě v lese, od mala nejraději nosí v lese, na louce raději řádí a válí se

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:46
- Nahlásit

Karol
Ale to zas by asi nezvládnul Bernáše
já myslím, že bondík je naprosto v pohodě a zadýchává se úúúúplně normálně! vem si na sebe ten jeho kožich a pak suď jak by měl dýchat a nezapomeň, že ty se potíš! on potní žlázy nemá, takže bys to možná měla porovnávat s tím jak rychle se zapotíš ale zas je to chlap a ty se potěj škoda slov!

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:48
- Nahlásit

Jo a právě jsem zjistila, že musíme mít nějaký klubový certifikát na vyhodnocení kyčlí - měli jste to? a jak rychle vám to poslali?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:57
- Nahlásit

Karol
ježiš neblbni- Bernáš a Bond jsou každý jiný temperament.Bernáš je po tátovi/ kdyby byl po Cathy tak je daleko mírnější/ no a Bondík je asi po Mamče klidnější.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:58
- Nahlásit

Jumi
tak super, že jsme tak propojené a diktujeme všem okolo shodné podmínky
To je fakt, si představ, že bysme jedna napsala, že chceme být spolu a druhá naopak, že rozhodně ne

To je škoda s tím čtvrtkem! A to máš pravidelně? Že bysme to nechali na jinej tejden....
Pátek mám právě pitomej - ráno učim a pak mám do dvou školu...takže bych se dostala ven se psem kdo ví kdy a na přejezd už to neni. Tak se asi uvidíme v sobotu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 20:59
- Nahlásit

Jumi
To má Vet a také on to bude vystavovat podle toho ke, komu to budeš chtít poslat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:05
- Nahlásit

Karol
néé to nemám pravidelně a celý příští týden mám dovču, takže to klidně můžem posunout na jiný čtvrtek a klidně můžeme přijet někam my!

Tak se asi uvidíme v sobotu.
no už se těším a Petrovi jsem o žádném překvápku neřekla jinak bych si taky ještě mohla hledat odvoz

Zuzana T
To má Vet a také on to bude vystavovat podle toho ke, komu to budeš chtít poslat
aháááá já že v tom zpravodaji psali, že si to mám vyžádat a Libuška říkala, že když to nebudu mít tak to neva, že snášil určitě nějaké má - jsem z toho jelen

A přdstavte si, že budeme muset začít čistit zoubky!

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:09
- Nahlásit

Holkýýýý!!!
já si děsně naběhla!Petr se včera chvástal jak se před státnicema nebude stresovat a děsit, tak jsem ho donutila to napsat a podepsat!
Teď si tady rvu vlasy jak jsem líná a že dnes vůbec nepíšu ale dušuju se, že o dovče to všechno doženu a víte co!?
Petr to po mě chce podepsat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:18
- Nahlásit

Jumi
neslibovat! nepodepisovat! popř. zapírat!
Jinak ten formulář pro Snášila si můžeš stáhnout ze stránek RK.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:21
- Nahlásit

Zuzana T
Jinak ten formulář pro Snášila si můžeš stáhnout ze stránek RK.
jo to je ta divná věc! a už se mi podařilo vypátrat, že cena je 400 + 350 Kč

Karol
Člen
- Nahlásit

Jumi
Tak to je dobrý
Tos myslela tu dovču příští týden? Tak to podepiš a buď ráda, že pak za to nebudeš zodpovědná jen sama sobě... co já bych za to dala, kdyby mě Ondra takhle nutil do učení a ještě mi třeba zakazoval jiný věci.....to takhle kdyby řek, jestli neuděláš tolik a tolik, tak půjdu ven s Bondíkem sám a budem dělat ty úplně nejzábavnější věci....to bych se myslim fakt učila

Zuzana T
Člen
- Nahlásit

Jumi
Ha,tak tě blbnu - oni to tam mají jen jako vzor.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:23
- Nahlásit

Zuzana TJumi!!!
Nene, pěkně slíbit, podepsat, splnit a za pár týdnů budeš vysmátá a Petrovi budeš neskonale vděčná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:23
- Nahlásit

Karol
myslíš?

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:25
- Nahlásit

Co to řešíte za formuláře?
Já předpokládám, že by nás na to někdo upozornil, kdyby to bylo důležitý.

Spíš jsem tuhle přemýšlela o očkování...když mám poslední očkování 24.5., tak mi na Hluboký nemůžou nic říct, že jo? Já jsem nějak zmatená z toho, jak jsme loni těch očkování měli tolik a letos má být najednou jen jedno a k tomu zřejmě až rok po tom loňskym posledním.....nějak nevim, jak to všechno funguje a bojim se, aby nás pak nevykázali z výstavy kvůli pár dnům
Vet říkal, že nám přijde pozvánka....mám se na to spolehnout?

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:26
- Nahlásit

Zuzana T
Karol má pravdu - takový bič nad hlavou je k nezaplacení! a člověk si ho sám sobě neobstará!

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:27
- Nahlásit

Zuzana T
Mně by to pomohlo - sama vůči sobě tolik motivac, síly, trpělivosti, ctižádosti atd atd nemám. Ale jak by to bylo vůči někomu jinýmu a musela bych vykazovat "výkon a výsledky" věřim, že by to šlo....teda snad.
Zas ale je risk, že když si to podepíšou vzájemně, možná to jednou ve slabý chvilce společně zruší

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:28
- Nahlásit

Jumi
Takže už jsi to podepsala? Šup šup, ať to máš za sebou!

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:30
- Nahlásit

Karol
když mám poslední očkování 24.5., tak mi na Hluboký nemůžou nic říct, že jo?
nemůžou - očkování nesmí být starší než rok a jde o vzteklinu a ta se dává poslední...takže vám ji dali toho 24. teda takhle to chápu já...akorát pak nebudete mezi 24,5, - 24.6. na výstavu protože očkování nesmí být mldší než měsíc, takže jestli jdete do kunratic, tak budete muset na očkování hned v pondělí po hluboké...

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:33
- Nahlásit

Karol
Takže už jsi to podepsala?
ále nepodepsala, zato jsem si otevřela word a čučim do papírů do odevzdání mám 38 dní uááááá a to mám splodit alespoň 80stran! Proč musí být každej biolog vychováván ke grafomanii, vždyť v jednoduchosti je krása!

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:33
- Nahlásit

Jumi
Takže by se vlastně muselo vždycky po 11 měsících, když by chtěl člověk bejt 100% krytej pořád?
Posílám na mail jedno ilustrační foto jako reklamu na kondicionér
Zuzana T
Jaký ty máš vlastně mail? Taky ti to můžu poslat

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:36
- Nahlásit

Ahoj,
ty formuláře? jsou jen když se uchovňuje u RK - prostě je tam ten kloub a případné anomálie detailněji popsaný. Decker ho mívá u sebe, Snášil údajně to nějak nerad vyplňuje či co, takže nevím jestli ho bude mít.... mně tu zbyly nějaké od předloňska, jestli Jumi
chceš tak ti ho v sobotu vemu.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:38
- Nahlásit

Ketrin
Aha, takže můžu počítat s tim, že nám to Decker automaticky pošle s vyhodnocením???

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:42
- Nahlásit

Ketrin
jestli Jumi chceš tak ti ho v sobotu vemu.
jééé to bys byla děsně moc hodná! Díky!

Karol
Takže by se vlastně muselo vždycky po 11 měsících, když by chtěl člověk bejt 100% krytej pořád?
vlastně jo

a jdu juknou na mail!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:46
- Nahlásit

Karol
Já myslím že to posílá spíš na klub. Zavedlo se to proto, aby klub měl více informací ohledně DKK-aby se nespojovali dva jedinci se stejným typem anomálie, můžeme jen doufat že se tím poradci chovu skutečně zabývají. Jumi no doufám, že nekecám a že to opravdu mám. jdu se kouknout.

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:48
- Nahlásit

Karol
hmmmm vážně pěkný! to už docela slušně konkuruje bernáškově dikobrazovi! i když já to chápu tuhle jsem to bráchovi musela vysvětlit, když se podivoval bernášově zelenému oušku a kohoutovi na hřbetě... chudák bernáš je v pubertě, prochází děsně složitým obdobím hledání sama sebe a k tomu přece tetovaný ucho a pořádnej pankerskej rozcuch patří

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:49
- Nahlásit

Jumi
Našla jsem, takže ti to vezmu.

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 21:51
- Nahlásit

Jumi
Jdu se věnovat návštěvě. Mám tu dva švagry....ale nějak si ty tři bráchové vystačí i bez manželek....
A ty jdi sepisovat. Těch necelých 40 dní....to neni zas tak mo času

Dobrou

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 22:03
- Nahlásit

Karol
tak pa a podrb za nás chlupáče!
Těch necelých 40 dní....to neni zas tak mo času
já vím

Ketrin
díky moc si moc hodná

Karol
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2007 22:13
- Nahlásit

Jumi
Neni to moc času, ale stihnout to stejně musíš, takže se na to dívej z tý lepší stránky - za necelých 40 dní to budeš mít za sebou

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání