Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:23
- Nahlásit

Karol
fotky jsou super děkuju

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

Toho známe,to je starej obšourník

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

hab a Archie
no Míše to moc vtipné nepřišlo a Evča mě vykázala jako rušitele hned.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

jana33
fáááákt,ten svět je malejminulý rok byla u Evy na táboře

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:28
- Nahlásit

Zuzana T
já vím že to moc vtipné není ale když si představím jak jsi schovaná v autě a Bernáš pořád pokukuje kde jsi...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:41
- Nahlásit

hab a Archie
Tam jsme se nepotkali,známe se právě z hřiště. Ale jinak víc jezdíme venčit na sever do Draháně

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:44
- Nahlásit

jana33
kde to je?

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 10:57
- Nahlásit

hab a Archie
Nad Bohnicema,Čimicema,jezdíme tam autem, začíná tam chráněný území, pole,louky,les,dá se odtamtud slízt k Vltavě, protéká tam Draháňský potok,prostě super. Autem je to z Libně 10 minut

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:02
- Nahlásit

jana33
tak tam jsme ještě nebyli,občas jezdíme do Ďáblic anebo děláme okruh Prosek-Vysočany-Libeň,nebo když je volnej víkend jezdíme úplně pryč z Prahy,hlavně v létě k vodě

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:02
- Nahlásit

ko4ka
Ahojky sestřičková, také zatím čekáme. Konečně se mi podařilo zastihnout MVDr. Beránka. Minulý týden byl na přednáškách, tak to ještě nevyhodnocoval. A 350,- Kč si bere za vyhodnocení komplet psa jak lokty tak kyčle. Po telefonu byl milý, tak jsem ještě zvědavá na to vyhodnocení, ale nic extra nečekám. Jsem ráda, že bráškové mají kloubíky v pořádku. Škoda, že o nikom ze sourozenců není slyšet, kromě Chipsyho, zajímalo by mě co dělají. Samozřejmě vám stále držíme palečky ať rtg je je v pořádku, hlavně ať nemá Chelsinka problémy.

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:06
- Nahlásit

jana33
Draháň znám, dokonce jsme tam jednou šly s Jumi - šly jsme podle Vltavy od mostu barikádníků až tam a vylezly jsme v Čimicích, ale jet tam autem mě nenapadlo a přitom je to kousek!!! Dá se tam taky udělat kolečko? Nebo je to jen dolu k řece a zas zpátky?

Hned koukám, že tam jede 181, takže bych se tam z Proseka dostala i dobře busem. Dík za typ!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:19
- Nahlásit

Karol
My vždycky děláme kolečko a máme několik variant Jedeme na konec Čimic,tam je takovej plac,kde necháme auto a tam už začíná polní cesta. Dá se jít buď po vršku doleva,dojít na okraj skal a kolečkem se vrátit,to je tak na hodinku a půl podle tempa, nebo jednou ze tří cest slézt dolu k draháňskýmu potoku a zase se některou z cest vrátit nahoru,možností je víc. A autem je to fakt kousek a pro pesany ráj

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:20
- Nahlásit

Karoljana33

když je teplo tak chodíme kolem Vltavy až k ZOO a zpátky,ale kdyby to šlo nějak vzít vrchem bylo by to super,at nechodíme tam a zpátky

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:30
- Nahlásit

hab a Archie
Tak horem zpátky už by to bylo přes Draháň tak na půl dne...protože ten potok ústí do Vltavy ještě několik kilometrů za ZOO a zeshora bys asi stejně musela popojet autobusem, asi nejsnáz někam ke Stírce.
Ale jak to popisuje jana33, tak mi to připadá jako skvělej nápad!Určitě brzo vyzkoušim....teda ráda bych, ale s časem je to teď špatný a když si uvědomim, co mě čeká za zkoušky a co všechno budu muset během příštích dvou měsíců stihnout....tak na tý červnový Albeři fakt padnu vyčerpáním. Ale zas bych se těžko někde zotavila líp než tam.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:38
- Nahlásit

Karol
až Kampíno povyroste můžeme tu trasu vyzkoušet

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:38
- Nahlásit

hab a Archie
No my jsme taky dřív chodili okolo Vltavy,ale přes léto je tam spousta rybářů a kromě vlasců a háčků taky jejich hoven takže pak je to docela nebezpečný.

Jedete někdo na ten prostřední termín na tábor?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:44
- Nahlásit

jana33
to znááám,přítel sice taky chodí na ryby ale u vody neto....

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:53
- Nahlásit

jana33
My jedem na první a na třetí.......na ten prostřední už chybí čas a peníze

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

My měli jet na třetí,ale bratr má 31.8. svatbu a nevím proč,ale nechce si termín přehodit A v červnu mám ještě zkouškový,takže ten druhý je nakonec pro nás jedný možný. Ale jinak bych taky nejradši na všechny

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:09
- Nahlásit

jana33
Zkouškový já mám v červnu taky a i v září, ale prostě na něj kašlu. Buď to vyjde a všechno stihnu před tim nebo ne a stihnu to jindy

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 20:51
- Nahlásit

Krásný večer!
tak jsem nějak překlepala dnešek! včera jsem jak by řekla Karol doháněla víkendové resty a šla spát ve4 ráno! a to jsem ještě nestihla nepsat ten úvod Hlavně zjišťuji, že asi nehorázně stárnu, protože jít spát ve 4 by pro mě dřív rozhodně nebyl problém a teď mě to naprosto zničilo a to jsem ještě slíbila kamarádce aqua aerobik, takže jsem se v bazénu úplně dodělala a asi za chvilku zalezu do postele, kdo bude mejt nádobí a žehlit netušim - nějak mi po tom aerobiku ochably ruce

Zuzana T
fotky ti přepošlu ty od Karol náš foťák trávil sobotu na lavičce na předsíni a snad se mi podaří přemluvit Petra aby stáhnul nedělní!

Ta prochajda co jsme šli s Karol byla super, takže klidně se můžeme někdy domluvit a my přejedem prahu a můžeme tam jít společně venčit! Třeba všechny ať je sranda!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 20:57
- Nahlásit

Jumi
Už se asi stahují ,jde to pomalu - díky.
Na nádobí a žehlení se vybodni,to na tebe do zítřka počká a běž spát,at jsi fit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 21:02
- Nahlásit

Jumi
Jóo pěkné,škoda,že ta z plazení není celá,tu scénku mám v živé paměti.
Nejedou mi stránky neb jsem opravdu zapoměla zaplatit doménu,takže až to zítra napravím a oni mě zase zapnou,tak spáchám aktualizaci..
Díky a dobrou.

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 21:27
- Nahlásit

Zuzana T
no ještě nedobrou
koukala jsem do mailu a dneska jsem byla nějaká žádaná poslala jsem ti krom fotek i odpověď

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:54
- Nahlásit

Hezké dopoledne!
Tak jak se dnes daří? Trochu se nám zatáhlo a ochladilo, ale pořád dobrý...
Bernáš se nám pomalu ale jistě prožírá na dno barelu, tak snad už nám brzo přivezou ty nové granule - škoda, že ten Orijen je tak drahý ten mu vážně jel!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:11
- Nahlásit

Jumi
Hm také o tom Orijenu uvažuji pro Jessy.Cathy musí být na lightce a to je zbytečné přecházet.A nemají ho v eshopu,co máš tu věrnostní slevu?
Večer ti napíšu nějaké novinky.

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:26
- Nahlásit

Zuzana T
no tam ho nemaj... a stejně 1600 za 13,5 kg žrádla a k tomu ještě měsíčně lahev Artikanu...no prostě je to drahý..ale někdo mi říkal - jo už vim - Petra, že ji to říkal Kučinka, že purina bude také dosti podražovat....no nám by měla přijít nejpozději zítra ta PROformance tak uvidíme, jak nám to pojede, když to bude dobrý tak třeba pak zkusím zase tu kuřecí aby měl obyč puppy...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:52
- Nahlásit

Jumi
Ahojky, tak Charlie baští Proformance puppy large breed od té doby co ho máme a doteď je miska vymetená během 2 vteřin. Snad bude Bernáškovi taky šmakovat. Dokonce jsem se odhodlala a kousla do granule, žádná kyselost ani slanost, no docela dobrý Jemu je tedy namáčím, když je přeliju vařící vodou krásně nabobtnají, ale jen teplou vůbec.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:54
- Nahlásit

Hlásím aktualizaci stránek, je tam pár foteček z nedělního cvičení Máme konečně vlastní foťák a naštěstí byl se mnou i "fotograf"

Jumi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:06 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

HanuleGR
Jemu je tedy namáčím
jééé ty pořád namáčíš? a dáváš mu pak teda něco na zuby? já se právě s tím namáčením bojím kvůli zubům

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání