| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:09
- Nahlásit
Jumi
No to se dalo čekat,že podraží,zdražuje se kde co,tak proč ne granule.
Mám dojem,že PRO formanckou krmí už dlouho Mája,a asi je spokojená.Já jsem teď vyzkoušela pro Catky Pro Pac light a taky spokojenost - krmí¨s tím uřž léta kamarádka Marcela Z. své caniskové feny a chválí ji.a cena je také příznivější.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:16
- Nahlásit
Zuzana T
no uvidíme co na ni bude říkat - vzorky co jsme měli doma mu jeli, ale otázka je, jestli po sežraných 7kg nezmění názor! Je to mlsňoch mlsnej...u něj to není jako u Dorči která prostě nežere nic to bernáš si vše ostatní včetně Thorinovejch granulí dá rád - jen ty jeho mu nějak nejedou....
a nechce se vám dnes přijet k nám venčit? jsme celý den doma, tak bychom nějaké rozptýlení uvítali, ale jestli se to nehodí nebo tě ještě bolí ta hlava...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Míšo,mohla bych. uvidím ,co Petr .Mám se psy dnes v plánu očkování.Mlaďoši dovalili Jessy k nám a je mi dobvoleno zaplatit očkování.
Počasí se sice pokazilo,ale šla bych ven.Až půjdu domů z práce ,tak ti pošlu sms,jo?Mám pro vás ten kondík.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:30
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jo! budeme čekat a když se ti to nakonec nebude hodit tak holt vyrazíme sami
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:30
- Nahlásit
HanuleGR
Jumi
Se vetřu s tím krmením...taky to Andymu namáčím...a do kdy se to má namáčet?Prďolovi jsou 3,5měsíce...z ProPacu obyč.puppy přecházím na Eagle Pack large br. tak uvidím,co s ním udělá...ale strach,že by to nežral to teda nemám )) A na jakých stránkách jsou ty fotky z tažení?Kuju
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:39
- Nahlásit
tomu totiž přijdou i tablety Alavisu jako supr mňamka na chroupání )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:42
- Nahlásit
Holky já to dělám tak,že v zimě to chce Cathy dělené - ráno - trošičku suchých granulí a večer zbytek denní dávky s Articanem,vitamíny a zalité teplou vodou.V létě jen večerní dávka.Ale já jí to dám hned,takže granule nejsou rozmočené a chroupou.
Kde že jsou fotky z tažení?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:42
- Nahlásit
ahoj holky, tak píšu z praxe... Venku se nám krásně zatahuje a to jsem chtěla ty naše obludy vytáhnout na extra velkou porci procházky spojenou s koupáním a evidentně to tak nedopadne
Jo, k tém granulím, my taky namáčíme i dospělákovi Jackovi a občas kupujem nějaký ty tyčinky na zuby. Je ještě něco krom toho na zuby, co by se dávalo pravidelně? Jen jako prevence, problémy se zubama nemáme
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:47
- Nahlásit
ko4ka
Já mám pískomili a těm suším chleba a to si dokážeš představit co by se nedej bože stalo kdyby ten chleba dostali jenom pískomilové! To by snad ani Bernášek nemohl přežít, takže mu ho dávám taky a tvrdej chleba je prý na zuby super...jinak se maj správně denně čistit vlhkým kartáčkem a jednou týdně enzymatickou pastou.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:51
- Nahlásit
Jumi
no vidíš, tvrdej chleba se u nás doma určo najde a nemám obavu, že by ho ti naši medvědi nechali bez povšimnutí Dík za typ
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:51
- Nahlásit
Jumi
Namáčím, nejsou nijak extra velké a on je to hltoun...čistíme zoubky pastou od C..teď si nevzpomenu na název, nebo Orozyme. Zkusila bych i ty žvýkací plátky, ale to by asi nemělo efekt, když by to hned sežral.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Jé,teď jsem četla povídání o Tažení a v jedné skupině by kuriozní úraz - víš o tom něco.Prý pejsek dal holčině takovou pusu,až jí zlomil nos?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:58
- Nahlásit
HanuleGR
Ahojky žádne nové fotky na stránkách u tebe nevidím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:59
- Nahlásit
Zuzana T
To se stalo v první skupině ještě před prvním lesním stanovištěm. Normálně chudák paní dostala takovou šlupu,že na zemi byla fakt kaluž krve,brrr...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:00
- Nahlásit
ko4ka
Jumi
jj chlebík nám byl taky doporučen. Ale Charlie po něm začal docela prďánkovat a smrďánkovat, tak jsme to s chlebíkem omezili. Samo, že byl tvrdej, ale i tak to byl Chanel ))
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:01
- Nahlásit
jinak Campínovi namáčíme tak možná jedno žrádlo za den,ten když mě vidí s odměrkou tak hned začně štěkat a dožadovat se žrádla,otesánek jeden když má hlad tak i vyštěkává barel kde máme granule,je to hroznej žrout
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:02
- Nahlásit
hab a Archie
Je to v tom posledním fotoalbu č.2, galerie s názvem cvičák. Aspoň teda před chvílí to tam bylo
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:03
- Nahlásit
hab a Archie
co máte za granulky?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
no chudák- nos jsem si zatím uchránila,ale několikrát jsem dostala šlupku do nohou zezadu a také z boku do kolene a to je také žůžo.Pravidelně mě atakuje Bernášek,to je jeho projev lásky k mé osobě.
K těm zubům,také dávám suché kůrky chleba,prý jsou opravdu účinné na čistění.Mám to od jedné staré chovatelky NO.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
jana33
a to jí udělal její vlastní hafan?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:07
- Nahlásit
HanuleGR
ty žvýkací plátky nedoporučuji ty jsme měli a bylo to na prd..on je teda hned nesežere protože jsou tak tvrdý, že když jsem chtěla dát jen půlku tak jsem to brala na bráchovi stojanové nůžky na plech a i tak jsem měla co dělat...ale maj se mu dát na 10min a pak sebrat a ber mu to, že jo...
navíc mi ta pasta přišla účinnější
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:07
- Nahlásit
HanuleGR
tak tam jsem nekoukala
jinak krmíme ProPlanem
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:09
- Nahlásit
HanuleGR
Campíno má štěnecí a Arčucha lososku
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:10
- Nahlásit
Zuzana T
jo o tom vím nabízeli jsme jí i lékárničku a chvilku hlídali pesany když ji vezli do nemocnice, stalo se to tak, že se skláněla a sbírala na cestě kameny do praku a přitom ji nějakej pes narazil do nosu...ani nevím, kdo si ty pejsky pak vzal původně měli jít s naší skupinou....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:12
- Nahlásit
Zuzana T
jo myslím,že jo
Jinak já jsem s Orozyme moc spokejná,ten gel je naprosto úžasnej, prostě se jen zoubky potřou a plátky nám teda taky moc vyhovují,protože všechno ostatní Sam polyká a tohle pěkně žvýká a těch deset minut mu to vydrží.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:18
- Nahlásit
jana33
Orozyme - to se dá koupit ve zveráči?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:20
- Nahlásit
Zuzana T
No právě se to fakt špatně shání, všude mají Virbac,ale ten není tak dobrej. Vím,že to mají třeba na mujpes.cz jinak bývají na výstavě v Letňanech,tak se tam chystám koupit zásobu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:22
- Nahlásit
Zuzana T
zeptej se u Kubáta tam by ho mohli mít, když se tam stejně dnes chystáš a já ho mám ze svého oblíbeného allpetu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:23
- Nahlásit
Jumi
Tak právě jsem se domluvila s Petrem.Já půjdu s vámi venčit,pak pojedeme s holkama na vakcinaci/ doufám,že se nějak výjimečně nezprasí/ a Petr zatím položí koberec do předsíně.
Čekej nás tak v 15,30 hod.Dřív to asi nestihnu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:26
- Nahlásit
Jumi
v Allpetu ho zase mají?
|